Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.replay Flagship

     

    REPLAY Flagship Store PARIS

     

     

    Het historisch vlaggenschip van Replay in de rue Etienne Marcel in Parijs, een vroeg 19de eeuws gebouw heeft na grondige renovatie de deuren heropend en ademt nog steeds de sfeer van destijds. Het interieur dat volledig de nieuwe trendy stijl van Relay uitstraalt, weet elke bezoeker te bekoren en hem een moment van rust en verpozing te bieden.

     

    Klanten hebben een ruime keuze uit de collecties Replay, Replay Maestro, We Are Replay, Red Seal by Replay, White Seal by Replay e Replay & Sons collections. RVH.







    21-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corrigerend ondergoed voor de man
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verberg bierbuikjes: corrigerend ondergoed nu ook voor de man

     

     

     

    Bierbuikjes en lovehandles, ook Belgische mannen hebben ermee te maken. Terwijl corrigerende onderkleding voor vrouwen al jaren geaccepteerd is, was er voor Belgische mannen tot op heden maar weinig te koop dat hun postuur helpt om er op zijn best uit te zien. Daarin komt nu verandering: ShapewearForMen begint met de verkoop van corrigerend ondergoed voor mannen in België.

     

    De compressieshirts zijn ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten, ergonomen en ontwerpers voor sportkleding. Door het dragen van het 'Wondershirt' krijgen mannen direct een beter postuur. Bierbuikjes en lovehandles worden zichtbaar minder. Het corrigerend ondergoed van ShapewearForMen maakt gebruik van een systeem voor versteviging dat ook door fysiotherapeuten als tape techniek wordt gebruikt. Deze Helix-Mapping technologie verstevigt en ondersteunt de kern van het lichaam, en maakt dat men er meteen een stuk slanker uitziet.


    Door de toepassing van vochtregulerende materialen is het shirt ook een prima sportshirt, ideaal voor de man die gaat sporten met een paar kilootjes te veel. Bij het sporten geeft het shirt veel steun. De stevigheid die het Equmen 'Wondershirt' biedt, kan tevens een uitkomst zijn bij de bestrijding van rugklachten.


    ShapewearForMen levert ook shorts die ervoor zorgen dat mannen er weer goed uitzien en zich goed voelen. Elastische sportslips, boxers en boxers met lange pijpen zonder voelbare naden met een perfecte voorgevormde pasvorm, ontworpen om direct houding en uiterlijk te verbeteren. Ondersteunend, ventilerend en met gebruik van vochtregulerende materialen voor ultiem comfort. De shirts en shorts zijn in 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, wit en grijs.



    Equmen is een jaar geleden begonnen met de introductie van corrigerend ondergoed voor mannen. De verkoop in Australië en Amerika heeft inmiddels de stoutste verwachtingen overtroffen.  


    De corrigerende shirts en shorts zijn verkrijgbaar via de Belgische internetwinkel ShapewearForMen.be. Hier is ook uitgebreide informatie te vinden over de techniek en de vormgeving. RVH.

    http://ShapewearForMen.be

     

    20-11-2010 om 18:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Party inspirations
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Party Inspirations

     

     

     

     

    Dit boek met de ondertitel ‘de mooiste ideeën voor uw droomfeest’ verzamelt zeventien unieke en exclusieve feesten georganiseerd door Silverspoon.

     

    De talloze sfeerfoto’s zijn een bron van inspiratie om zelf uw mooiste droomfeest te organiseren. Kiest u voor een klassiek of een trendy huwelijksfeest, een landelijk communiefeest of voor een tuinfeest, in het boek vindt u tips voor de aankleding van de tafels, het tafellinnen, het servies, sfeervolle versiering en verlichting.

     

    Silverspoon is het levenswerk van Bart Claessens en Guy Van Dooren en werd in 2007 opgericht. Spetterende feesten organiseren die bol staan van verrassingen en unieke items werd het motto van deze onderneming.

    Het boek, tegelijk een schitterend fotoboek, geeft talloze tips en creatieve items die de lezer op weg helpen om zelf een meer dan geslaagd feest, waarbij de gastronomie een belangrijk onderdeel vormt, op stapel te zetten. RVH.

     

    Party Inspirations

    Auteur Hilde Vereecken

    Fotografie Martin Steenhaut

    Drietalige editie: Nederlands, Frans, Engels

    180 blz. – prijs 34.95€

    Uitgeverij Lannoo

    ISBN 978 90 209 9334 9

    NUR 450

     

    20-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elisabeth Landeloos

    Elisabeth Landeloos herfst-winter 2010-2011

     



    Trilogie in symbolen: De juwelen van Elisabeth Landeloos hebben altijd iets beweeglijks, ze vragen om aangeraakt te worden. Ze komen pas tot leven wanneer ze gedragen worden .  Ze stralen pure emotie uit. De nieuwe collectie is een trilogie met een sterke symboliek. Closer, Twisted en United, de drie thema’s van de collectie, gaan over de liefde en haar odyssee.

    Closer: Twee elementen komen dichterbij en raken elkaar in een punt, als een toevallige ontmoeting die een vonk doet overslaan. Closer bestaat uit een halsjuweel en een ring.  Het halsjuweel sluit zich met een zilveren lus die door de twee platen loopt. Het lusvormig element wordt ook herhaald in een ring die een mooi evenwicht brengt van glanzend zilver en een bewerkt oppervlak in reliëf.

    Twisted: Apart of samen? Open of dicht? Elisabeth Landeloos speelt binnen de lijn Twisted  met elementen die vervlochten worden maar die in zekere zin toch nog los staan van elkaar. Zes touwtjes  van zilverdraden worden samen  gevlochten tot een eenvoudig maar toch heel aanwezig halssnoer dat sluit met een magneet. Drie losse ringen van gevlochten zilverdraadjes  komen op één punt samen in een zilveren plaatje met het logo.

    United: Twee watervallen van zilveren kettinkjes strelen de hals en vloeien samen bij het hart . Een ring verenigt hen, als een verbond.  De essentie van United is de ring met het clipsysteem  dat toelaat  het juweel strakker of losser te dragen, in functie van je mood en je kledingstijl. De ring is versierd met een afneembaar juweel dat in drie versies bestaat en dat afzonderlijk verkrijgbaar is . RVH.

    www.elisabethlandeloos.com





    20-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterpret

    WINTERPRET   IN  VALLE  D’AOSTA

     

     

     

    De wintervakantie nadert met rasse schreden en op veel plaatsen in de Alpen is de eerste sneeuw reeds gevallen, ook in het Italiaanse Valle d’Aosta waar er voor beginners en gevorderden ongebreidelde skimogelijkheden zijn. Een wintervakantie in Valle d’Aosta is daarenboven bijzonder makkelijk te organiseren.

     

    Valle d’Aosta is een autonome regio in het noorden van Italië. De skigebieden zijn adembenemend mooi want ze worden omringd door de hoogste toppen van de Alpen. Valle d’Aosta is minder ver dan je denkt en makkelijk bereikbaar. Met de auto moet je over geen enkele bergpas. De afstand van Brussel naar Aosta bedraagt slechts 865 km en als je de Mont Blanc tunnel of de tunnel du Grand Saint-Bernard uitrijdt, sta je meteen temidden van de skigebieden. Ook met het vliegtuig is Valle d’Aosta goed bereikbaar en dat biedt mogelijkheden voor een korte winterbreak. Je kan vliegen op Genève, Milaan en Turijn waar je een directe busaansluiting hebt naar je favoriete skigebied.

     

    Aan overnachtingsmogelijkheden is er in Valle d’Aosta geen gebrek, ook niet als je dichtbij de skipistes wil logeren. Je kiest voor een hotel, een berghut, een chalet, een residentie of een kamer met ontbijt en altijd geniet je van comfort en gastvrijheid. Het reserveren van een verblijf is daarenboven in een handomdraai geregeld want via www.valdaostapass.com kan je online de beschikbaarheid van een logement naar keuze bekijken en meteen gratis boeken via tel. 00 39 0165 230015.

     

    Valle d’Aosta is geen grote regio waardoor de verschillende skigebieden niet ver uiteen liggen of zelfs op mekaar zijn aangesloten. Zo krijg je onbeperkte skimogelijkheden met tientallen liften en honderden kilometers blauwe, rode en zwarte pistes. Ofwel kies je een grote skiarena zoals Breuil-Cervinia waar je tot op een hoogte van 3489 meter geniet van het indrukwekkende landschap, ofwel reis je naar een rustige plaats zoals in het Monte Rosa skigebied met pistes door prachtige bossen.

     

    Valle d’Aosta stelt in zowat alle skigebieden handige kant en klare programma’s voor waardoor je zelf niets meer moet organiseren. Zo is er het programma ‘Meer dan skiën alleen’ met o.a. tochten op sneeuwschoenen, paardrijden door de sneeuw, crosscountry ski en proeven van de lokale gastronomie. Het programma ‘Skiën met de familie’ bezorgt volwassenen en kinderen zeven dagen uitzonderlijke winterpret in de skigebieden Rhêmes-Notre-Dame, Pila en Torgnon.

    Helemaal anders en bijzonder aantrekkelijk voor een korte winterbreak is het programma ‘Winter Wellness’ in één van de hotels van de Aosta Wellness Club. Voor echte skiliefhebbers, beginners, gevorderden en zij die een uitdaging niet schuwen, zijn er zes aanbiedingen ‘Skiën tussen de reuzen’, in de grootste skicentra van Valle d’Aosta, en een programma ‘Freeride en Heliski’, met verblijfsmogelijkheden van drie tot zeven nachten. RVH.

    www.visitaosta.be

     

    20-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoo Antwerpen

    ZOO Antwerpen brengt verhalen via mobiele telefoon

     

     

     

    ZOO Antwerpen en het Vlaamse technologieplatform Navitell StoryNations zorgen voor een verregaand staaltje van 'mobile storytelling'. De bezoekers van de Zoo kunnen interessante audioverhalen beluisteren via zowel een mp3-speler,  smartphone als een doodgewone gsm.

    De StoryTrip van de Zoo omvat 13 geluidsfragmenten over olifanten, tijgers, Vriesland, het reptielengebouw... tot en met verhalen over de tuin zelf. De Antwerpse Zoo pakt met deze plaatsgebonden multimediaverhalen meteen met een internationale primeur uit.

     

    Anja Stas (ZOO Antwerpen):  'ZOO Antwerpen wil de bezoeker graag centraal stellen en betrekken bij de talrijke (dieren)verhalen die de ZOO rijk is.  Een schat aan kennis, weetjes en anekdotes maken dat mensen onze dieren, de tuin en hun "hofhouding" willen volgen van dichtbij en deze verhalen willen 'beleven'. Ongeveer een jaar geleden zijn wij begonnen met de ontwikkeling van onze StoryTrip. Voor ons is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen van onze verhalen kunnen genieten. Speciale toestellen verhuren was één van de mogelijkheden. Helaas vergt dat heel wat extra inspanningen vanwege het baliepersoneel en regelmatig technisch onderhoud. Bovendien heb je er op drukke dagen nooit voldoende. De oplossing van Navitell StoryNations maakt aan al deze problemen snel  een einde: nu hoeven wij slechts eenmaal te investeren in audioverhalen en kleine informatieborden, want dankzij de technologie kunnen de verhalen op tal van mobiele toestellen worden afgespeeld.'

     

    Isabelle Maenhout, CEO van Navitell, voegde eraan toe: 'Mobiele verhalen, storytelling beleving, smartphones, audiorondleidingen , videogidsen... ze zijn niet meer weg te denken uit de internationale toerismewereld. Wij merken echter dat toeristische decision-makers vaak niet goed weten welke technologie (iPhone- of  iPad-applicatie, Android, MP3-spelers, Nokia, verhuurtoestellen...) ze moeten  kiezen. Iedere dag komen er nieuwe technologieën op de markt. Navitell StoryNations lost dit probleem op, want het ontsluit de verhalen op zeven verschillende manieren zodat ze op meer dan 1000 toesteltypes kunnen worden afgespeeld. Dat maakt ons uniek want het enige waar de opdrachtgever zich moet om bekommeren is het creëren van sterke, boeiende verhalen. Onze technologie doet de rest.'

     

    Moderne streepjescode

     

    Isabelle Maenhout: 'Het verhalenplatform StoryNations bestaat al een tijdje. Het unieke aan de StoryTrip van de Zoo is dat wij nu ook gebruikmaken van nieuwe technieken zoals de QR-codes (Quick Response). Deze nieuwe streepjescodes kan je met een smartphone inscannen. Daarna starten de verhalen onmiddellijk via een link met het internet'.

     

    De StoryTrip van ZOO Antwerpen kan ter plaatse worden beluisterd met een smartphone of gsm. Je kan de verhalen ook op voorhand op je mp3-speler of PlayStation Portable downloaden via  www.storynations.com en meenemen naar de Zoo. Tijdens de testperiode zijn de eerste 50.000 downloads en streamings gratis.

     

    Navitell StoryNations is een verhalenplatform dat ontwikkeld werd in Vlaanderen en dat sinds een paar jaar internationaal trendsetter is op het vlak van het ontsluiten van mobiele en plaatsgebonden audio- en videoverhalen. RVH.

    19-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patisserie wedstrijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Coupe du Monde de la Pâtisserie:

     

    Op zondag 23 en maandag 24 januari wordt de Coupe du Monde de la Pâtisserie betwist. België heeft in de loop van de geschiedenis van de Coupe du Monde de la Pâtisserie meerdere malen van creativiteit, inventiviteit en technische kennis blijk gegeven door op een hoge plaats in de ranglijst te eindigen. Sinds de oprichting van de wedstrijd in 1989 is België namelijk zes maal op het podium geëindigd, en heeft éénmaal de trofee gewonnen.

     

    Onder voorzitterschap van Herman van Dender, winnaar van de Coupe du Monde de la Pâtisserie, zullen Marijn Coertiens, Pascal De Deyne en Dieter Charels in Lyon in 2011 alles in het werk stellen om naast Pierre Marcolini, de mondiaal bekende en gerespecteerde banketbakker en winnaar van de trofee, op de ranglijst komen te staan.

     

    18-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.White Sans Tours

    BEACHCOMBER NEEMT MERK WHITE SAND TOURS OVER

     

     

     

     

    New Mauritius Hotels Ltd. (Beachcomber Hotels) heeft middels een aanbestedingsprocedure het merk White Sand Tours en de goodwill van Destination Management Company verworven.

     

    White Sand Tours is een prestigieus merk dat in 1974 werd opgericht en een toonaangevende rol speelde in het toerisme rond de Indische Oceaan. Het portfolio bestaat uit betrouwbare en loyale klanten en we zijn ervan overtuigd dat, met een nieuwe administratieve en financiële structuur, het merk zijn vooraanstaande positie in de toerismesector kan heroveren.

     

    De heer Peter D. Goldsmith, die momenteel als CEO optreedt voor White Sand Tours, zal zorg dragen voor het in stand houden van de relaties met bestaande klanten. Binnen de nieuwe structuur krijgt hij een commerciële functie.

    Er wordt nauw samengewerkt met ontvangers en managers om de nieuwe structuur af te ronden en de overgangsperiode zo kort mogelijk te houden.

     

    We willen, aldus Robert de Spéville, commercieel directeur, onze partners en die van White Sand Tours geruststellen met betrekking tot de continuïteit van de activiteiten van de onderneming. RVH.

    www.beachcomber-b2b.com

     

     

    18-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bocuse d'Or
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bocuse d’Or:

     

    Maar liefst 24 finalisten betwisten deze internationale gastronomische wedstrijd. De Bocuse d’Or 2011 wordt voorgezeten door Yannick Alleno, Erevoorzitter (3* chefkok van Le Meurice, Bocuse d’Argent 1999), Geir Skeie, Voorzitter van de Internationale Jury (Bocuse d’Or 2009) en natuurlijk door Paul Bocuse, Voorzitter en Oprichter.

    In 2011 verdedigt Gaëtan Collin, restaurant JALOA in Brussel, de Belgische vlag in Lyon. Peter Goossens, 3* Michelin-chefkok, is voorzitter bij de toekenning van de Bocuse d'Or in België en maakt in Lyon deel uit van de jury van de finale.

    De Bocuse d’Or Europe zullen in het eerste kwartaal 2012 in Brussel worden gehouden.

    17-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikale kerst

    Het wordt een muzikale Kerst!

     

     

     

    Met december in het vooruitzicht denken de meeste mensen toch wel aan genieten. Lekker tafelen met Kerst of zingend het nieuwe jaar in zetten. En met het perfecte liedje op de achtergrond wordt dit alles de gezelligste maand van het jaar.  Kies je voor een rustgevend kerstlied of dans je liever de nacht in op een leuke discosong? Met de nieuwigheden van Vita Audio en Soundcast, heb je alvast de beste geluidskwaliteit tijdens deze feestmaand!

     

    Vita Audio R1: Radio zag er nooit zo mooi uit

    De R1 is uitgerust met een FM Tuner met RDS functie, DAB en is zelfs klaar voor de toekomst dankzij de DAB+ ontvanger. Tevens is hij voorzien van een ingang voor externe audio bronnen (MP3 of draagbare CD speler) De versterker heeft een nominaal vermogen van 9 Watt. Maar er zijn ook nog andere elementen die het succes van het ontwerp uitmaken. Zo beschikt hij over de Rotary Dial, de makkelijk te

      hanteren grote centrale bedieningsknop waarmee alle functies van de installatie kunnen bediend worden. Deze ronde knop heeft de verdienste om erg intuïtief te functioneren en is een vast element in het design van alle Vita Audio producten.

     

    De R1 kan je namelijk ook inschakelen als wekkerradio. Dankzij zijn compacte afmetingen en klokfunctie met automatisch dimmend scherm, past de R1 op elk nachtkastje en verwent het zijn eigenaar met een superieur geluid bij het ontwaken.

     

    Vita Audio R2i : Bron van genot

    De R2i is een complete oplossing voor de liefhebbers van topklasse stereo’s. Hij beschikt over een DAB/DAB+ en een FM-tuner, maar ook over een universele iPod-dock. Voortaan kan je dus genieten van je favoriete muziek in de allerbeste kwaliteit.

    Op het frontpaneel vind je een uitgang voor een hoofdtelefoon en een input om je MP3-speler op aan te sluiten. Achteraan bevinden er zich eveneens 2 vergulde connectorpunten. Zonder twijfel voegt de R2i een vleugje stijl toe aan je interieur, maar akoestisch is hij minstens even imponerend. Dit maakt de R2i perfect bruikbaar in de keuken, in de eetplaats, op de studeerkamer of op bureau.

     

                                                           

    Design en geluidskwaliteit zijn de belangrijkste elementen bij de Vita Audio. Zowel de R1 als R2 zijn vervat in een houten behuizing en hebben  een mooi afgewerkt frontpaneel in geborsteld aluminium.  De keuze voor een volledig houten behuizing vloeit voort uit de zoektocht naar een natuurlijke klankweergave. Hout heeft namelijk de eigenschap om niet te resoneren en heeft zodoende een stapje voor op PVC. RVH.

    www.vitaaudio.be







    17-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suuroundcast
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SurroundCast™ voor de echte surroundervaring !

     

     

     

     

     

    SurroundCast™ stelt je in staat om eindelijk die surround luidsprekers achteraan in de kamer aan te sluiten zonder dat er een kabel moet gelegd worden tussen TV en luidspreker. Het is een kit bestaande uit een zender met luidspreker ingangen en een versterkte receiver-module met 50 watt vermogen en directe luidspreker uitgangen. 

     

    De SoundCast zender wordt aangesloten op de luidsprekeruitgang van het toestel waarop normaal gezien de surround luidsprekers worden aangesloten. Het surround signaal wordt draadloos verzonden naar de SoundCast ontvanger. Dankzij zijn ingebouwde 50 watt versterker kan hij de surround luidsprekers direct aansturen. Er zijn dus geen kabels meer nodig tussen de audiobron en de surround luidsprekers. Je kan ze voortaan makkelijk achteraan in je woonkamer op de SoundCast ontvanger aansluiten. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren. Geen programmering, geen gedoe. Enkel audio ! RVH.

    www.soundcast.be

                                                   

     

     

    17-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afspraak in Lyon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sirha 2011: trendsetter in moderne culinaire tradities

     

    De Sirha-vakbeurs 2011 is andermaal hét internationale evenement waar alle trends samenkomen en dé plaats waar alle consumptievormen inspiratie opdoen! De editie 2011 wordt  een echt laboratorium waar bestudeerd wordt hoe de culinaire sector van morgen eruit zal zien.

     

    Wijn krijgt tijdens Sirha 2011 een centrale plaats met de Place des Vins, een gloednieuwe vakbeurs die een belangrijke plaats inruimt voor herkomstbenamingen uit het zuidoosten van Frankrijk.

     

    België is al jarenlang aanwezig op Sirha en staat volop in de spotlights, ons land wordt ditmaal vertegenwoordigd door meer dan vijftig bedrijven, verdeeld over Vlaamse en Waalse paviljoenen. In totaal zullen 500 m² aan producten en dranken getuigen van onze rijke culinaire tradities.

    16-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toonaangevende architecten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toonaangevende architecten tonen hun eigen woning

     

     

     

    Het zojuist verschenen boek ‘Belgische architecten en hun huis’ bevat 17 reportages van woningen waarin Belgische architecten zoals Juliaan Lampens, Bob Van Reeth of Peter Swinnen zelf wonen. Ook de architect zelf wordt geportretteerd.

     

    Wanneer een architect zijn eigen woning bouwt of verbouwt, wordt hij zijn eigen bouwheer. Er ontstaat dan een grote mate van vrijheid die de architect toelaat om zijn visie op wonen en leven ten volle te ventileren. Dit gegeven vormde het uitgangspunt voor dit boek waarin 17 uiteenlopende en inspirerende reportages 17 verschillende visies tonen. Visies die nog eens verduidelijkt worden door de teksten waarin de architect zelf aan het woord wordt gelaten.

     

    De volgende architecten werden geselecteerd: Peter Swinnen, Bob Van Reeth, David Van Severen, Julien De Smedt, Sven Grooten, Marie-José Van Hee, Pierre Lhoas, Juliaan Lampens, Ivo Vanhamme, Christian Kieckens, Eddy François en Caroline De Wolf, Els Claessens, Niklaas Deboutte, Ann Fonteyne en Jitse van den Berg, Hans Verstuyft, Nicolas Firket en Kristof Geldmeyer.

     

    Medeauteur Diane Hendrikx is al 18 jaar een veelgevraagd fotografe voor interieur- en lifestylereportages in kwaliteitsmagazines, en voor pers- en reclameopdrachten. Muriel Verbist heeft een reclameachtergrond en werkt sinds 6 jaar als interieurstyliste in de magazinesector. RVH.

     

    Belgische architecten en hun huis

    Auteurs :Muriel Verbist en Diane Hendrikx

    Uitgeverij Luster

    Gebonden  - 23 x 28 cm

    270 pagina’s – 45€

    ISBN 978 94 6058 043 7

    www.uitgeverijluster.be

    16-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgeloos eindejaar

    Zorgeloze eindejaarsdagen met Brabantia

    Tips voor het perfecte geschenk of voor je eigen feest

     

     

     

    Brabantia heeft iets met de eindejaarsdagen. In de keuken heerst er traditioneel grote bedrijvigheid. We leggen kilometers af op zoek naar een mooi geschenk. Als trendsetter in huishoudelijke producten heeft Brabantia op dat vlak steevast een knappe, slimme en duurzame oplossing in huis. Want met name tijdens de feesten wordt de Brabantia meerwaarde extra in de verf gezet.

     

    Het overkomt ons allemaal wel eens: op de valreep en in zeven haasten moet je nog over de koppen gaan lopen in de winkelstraten, op zoek naar dat ene passende geschenk. of je zorgvuldig uitgebroede recept valt in duigen bij gebrek aan een goed georganiseerde keuken… Brabantia bespaart je dit soort ergernissen en presenteert zijn oplossingen voor zorgeloze, feestelijke eindejaarsdagen. met producten die een leven lang meegaan, legt Brabantia traditioneel de nadruk op robuustheid en vlotte hanteerbaarheid, maar ook op een stijlvol, tijdloos design. een kleine greep uit het aanbod.

     

    Nespresso capsule dispenser : een geurig en verkwikkend kopje koffie na de maaltijd, al dan niet met een hartversterker erbij: een vast ritueel aan de feestdis! nespresso is intussen een vaste waarde in vele huishoudens.

    Met zijn vele smaken en kleurige capsules is het zonde om die niet op een elegante manier te presenteren. de nespresso capsule dispenser van Brabantia heeft een innovatief design van duurzaam, roestvrij materiaal met een handig uitneembaar bakje voor lege cups, lepeltjes, suiker, enz.

     

    Schotelverwarmers

    voel je tijdens de feestdagen echt op restaurant! de Brabantia schotelverwarmers bestaan met één of twee kaarsjes. een superhandige en leuke oplossing om warme drank, soep of een gerecht warm te houden, bijvoorbeeld als leden van het gezelschap wat op zich laten wachten. het speciale rooster van aluminium zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. veiligheid is hier een prioriteit: de dubbelwandige kaarsenhouder biedt extra bescherming tegen schroeiplekken, en het geheel is makkelijk en veilig verplaatsbaar door grote ‘koudgrepen’ aan de zijkanten. het kaarsje kan eenvoudig gedoofd worden met de van buitenaf te bedienen dover.

     

    Kruidenrekje : een overzichtelijk kruidenrekje binnen handbereik: heel erg nuttig in het heetst van de kookstrijd. het kruidenrek van Brabantia’s kitchen today wall-rail systeem bestaat uit 5 glazen potjes, elk voorzien van speciale sluiting die de smaak en geur optimaal bewaren. omdat het heel eenvoudig met haakjes of magneten ophangt, kan je het rekje naar believen gebruiken op het aanrecht of als stijlvolle kruidenset op tafel. Bovendien kan je het rekje steeds naar wens uitbreiden, al naargelang jouw behoefte. gemaakt van roestvrij mat staal en met vaatwasserveilige potjes. RVH.

    www.brabantia.be

     

     







    16-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter Brussels airlines

    Brussels Airlines vliegt deze winter vaker naar Afrika en binnen Europa

     

     

     

    Brussels Airlines verwelkomt het winterseizoen 2010-2011, dat dit weekend van start gaat, met nieuwe Afrika bestemmingen en frekwentieverhogingen op talrijke Europese routes. In vergelijking met vorig jaar worden er dit winterseizoen gemiddeld 5 percent méér vluchten verzorgd. Dankzij samenwerkingsakkoorden met Star Alliance partners kan Brussels Airlines ook nieuwe vluchtmogelijkheden naar ondermeer de States en Canada aanbieden.

     

    Op weekdagen verzorgt Brussels Airlines dit winterseizoen, dat loopt van eind oktober tot eind maart 2011, ruim 250 vluchten. In totaal worden er door de Brussels Airlines vloot ruim 32.000 lijnvluchten uitgevoerd. Dit is een verhoging met ongeveer 5 percent in vergelijking met het winterseizoen 2009-2010. Door de samenwerking met talrijke andere luchtvaartmaatschappijen wordt dit aanbod nog verder aangevuld.

     

    Interkontinentale groei

    In vergelijking met vorig winterseizoen prijken Accra, Ouagadougou, Cotonou en Lomé, de 4 nieuwe Afrika bestemmingen van Brussels Airlines, voor het eerst in het winterschema. Inclusief de hoofdsteden van Ghana, Burkina Faso, Benin en Togo telt het Brussels Airlines Afrika aanbod nu 17 landen. Ook naar Kenia en Rwanda verhoogt Brussels Airlines de frekwenties en zetelcapaciteit dankzij een bijkomende vlucht naar Nairobi en Kigali. Doordat Brussels Airlines samenwerkt met Lufthansa zijn ook nog talrijke andere Afrika bestemmingen vlot bereikbaar.

     

    Ook naar de States en Canada biedt Brussels Airlines heel wat nieuwe reismogelijkheden aan. Dankzij recente partnershipakkoorden met Star Alliance partners United Airlines, Continental Airlines , US Airways en Air Canada kan Brussels Airlines rechtstreekse vluchten vanuit Brussels Airport naar Newark, Chicago, Washington, Philadelphia en Montreal aanbieden. Ook tientallen andere steden in de US en Canada zijn mits een overstap in deze luchthavens vlot bereikbaar. Brussels Airlines is tijdens deze winter ook voor het eerst aanwezig in Shanghai (China) via een partnership met Hainan Airlines. Al deze vluchten worden onder “SN” nummers gecommercialiseerd. 

     

    Europese expansie

    Ook voor haar Europese passagiers heeft Brussels Airlines in vergelijking met vorig winterseizoen talrijke nieuwigheden in petto. Het netwerk short en medium haul netwerk bestaat uit 45 luchthavens verspreid over 17 landen.

    Naar talrijke bestemmingen meer frekwenties aangeboden zodat er nog meer afreisflexibiliteit mogelijk is. Ondermeer naar Hannover, Newcaste, Bristol, Geneve, Wenen en Berlijn biedt Brussels Ailrines meer frekwenties aan. Een samenwerking met Star Alliance partner Blue1 garandeert dagelijkse vluchten naar Helsinki en van daaruit naar talrijke andere bestemmingen in Finland. Een commercieel akkoord met Star Alliance partner Croatia Airlines maakt de Kroatische hoofdstad Zagreb vlot bereikbaar. Ook nieuw dit winterseizoen is een partnership met Estonian Airlines waardoor Brussels Airlines haar klanten de keuze biedt uit drie wekelijkse vluchten tussen de Europese hoofdstad en Tallinn. RVH.

    www.brusselsairlines.com

    15-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whisky delight

      


    Whisky delight in vier stappen

     

     

     

    Net als een goede wijn, verdient ook een goede whisky een goed glas. Al snel denken we bij een whiskyglas aan de bekende tumbler: een kort, breed, cilindervormig glas met meestal een dikke bodem. Toch is dit glas niet voor elke whisky de beste keuze. Een klein stappenplan om optimaal van je whisky te genieten.

               

    Stap 1: Het glas

    Whisky’s zijn er in alle soorten en maten en kunnen op verschillende manieren gedronken worden. Afhankelijk hiervan, kies je voor een passend glas. Op die manier komt je Scotch Whisky, Malt Whisky of Bourbon het beste tot zijn recht. De zogenaamde tumbler kenmerkt zich door zijn brede bovenkant en wordt vooral gebruikt voor whiskysoorten die met ijs of water worden gedronken (vooral lichtere whiskysoorten). Voor de whisky die puur gedronken wordt, zoals de single malts, is een tulpvormig glas (nosing glass) een betere keuze, omdat die de geur van de whisky beter vasthoudt.

     

    Villeroy & Boch introduceert een tweetal collecties kristallen, handgemaakte whiskyglazen, passend bij ieder doeleinde. Zo is er de American Bar-lijn, die tumblers bevat in drie formaten en verder uitgebreid is met een cocktailglas en een shot-glas, ideaal voor een origineel welkomstdrankje. De Scotch Whisky-lijn bevat een serie glazen die naar boven taps toelopen, waardoor de smaak en geur goed worden vastgehouden, speciaal voor whisky die puur gedronken wordt.

     

    Stap 2: Walsen

    Het is belangrijk om, alvorens te drinken, het glas op temperatuur te laten komen. Houd het glas in je hand en draai de whisky rustig in het glas rond. Dit wordt ook wel walsen genoemd.

     

    Stap 3: Nosen

    Nu is het tijd om het aroma van de whisky op te snuiven. Om dit het beste te kunnen doen, sprenkel je een enkele druppel (bron)water in het glas. Hiermee laat je de geur en smaak opbloeien.

     

    Stap 4: Proeven

    Het moment van het daadwerkelijke proeven is aangebroken! Geniet van je heerlijke whisky, samen met vrienden of lekker alleen. Om het whiskyritueel helemaal compleet te maken, heeft Villeroy & Boch naast haar nieuwe collecties glazen, prachtige whiskykaraffen in drie uitvoeringen in het assortiment. Verder biedt de lijn American Bar een ijsemmer, zodat ijsblokjes altijd binnen handbereik zijn.

     

    Weetje: whisky of whiskey

    Is het whisky of whiskey? Beide schrijfwijzen zijn correct. De keuze voor –y of –ey is afhankelijk van het land waar de whisky vandaan komt. Whisky uit Canada en Schotland heet whisky, en die uit Ierland en de Verenigde Staten whiskey.

    Weetje: hoe vol moet het glas

    Om de aroma’s het beste tot hun recht te laten komen, moet het whiskyglas voor een derde of een kwart vol zijn. De wettelijke norm is 35 cc per glas. RVH.

    www.villeroy-boch.com

     









    15-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!