Inhoud blog
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bio ganda

    BIO-ganda ham

     

     

     

     

    De selectie van Belgische achterhammen van varkens van superieure kwaliteit ligt aan de basis van de Ganda ham. De verdere bereiding is zuiver het werk van de natuur: er komen geen kleurstoffen, bewaarmiddelen of additieven aan te pas. Integendeel, varkensvlees, zeezout en tijd zijn de enige ingrediënten van deze lekkernij.

    Ganda Ham is rijk aan biologisch hoogwaardig eiwit en arm aan vet, dat bovendien voornamelijk uit onverzadigde vetzuren bestaat. Op zoek naar authentieke smaken kwamen de voorbije jaren twee nieuwe producten het assortiment vervoegen. De Bio Ganda Ham en de Everzwijnham.

    Door de stijgende vraag naar Bio-producten werd een gedroogde Bioham ontwikkeld. De biologische kweek van varkens zorgt onder meer door de voeding met volle biogranen, vrije uitloop van de dieren en het niet gebruik van medicatie met antibiotica, na minimum tien maanden rijpen voor een heerlijke ham.

    Met de gedroogde everzwijnham brengt Ganda NV een delicaat stukje wildvlees op de fijnproevertafel. De aardse en geconcentreerde smaak van de everzwijnham verraadt na één jaar zijn afkomst uit de vrije wildbaan. RVH.

     

    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.senseo !

     

    SENSEOâ, een sensationeel succes

     

     

     

     

    Onderzoek wijst uit dat meer dan 90% van de SENSEO®-gebruikers wereldwijd tevreden of heel tevreden is met de koffiezetmachine. De smaak van de koffie en het gebruiksgemak van het systeem zijn de meest geprezen kenmerken. Bovendien heeft het SENSEO® systeem meer dan 10 awards ontvangen vanwege marketingbureaus, consumententestorganisaties en consumentenmagazines.

     

    SENSEO® is de meest populaire koffiezetter in alle West-Europese landen waar hij op de markt werd gebracht en is de absolute nummer 1 qua verkoop. SENSEO® heeft al een marktaandeel met twee cijfers verworven op al zijn markten en inmiddels zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen SENSEO® koffiezetters verkocht. In België zorgde de lancering van SENSEO® voor een forse stijging van het volumeaandeel van Philips in koffiezetters, van 30% in 2001 naar 60% in juni 2007. Ruim 40% van alle huisgezinnen in België heeft nu een SENSEO® systeem in huis. De diverse koffievariëteiten zijn zeer gewaardeerd door de consumenten, 70% van alle SENSEO® gebruikers hebben minstens 2 verschillende variëteiten in huis.

     

    Het SENSEO® coffee pad systeem werd ontwikkeld met de bedoeling in te spelen op de veranderende behoeften en gewoonten van de koffieverbruikers. Duidelijke trends onder de consumenten, zoals een hogere graad van individualisering, de daling van het gemiddeld aantal personen per huisgezin en een toenemende focus op snelheid en gebruiksgemak in de bereiding van gerechten en dranken, lieten uitschijnen dat de consumenten openstonden voor een alternatief koffiezetsysteem, waarmee ze van hoge kwaliteit koffie konden genieten. Deze trends werden duidelijk bevestigd door de stagnatie op de markt van de koffiezetters, die een beperkte groei liet optekenen in termen van waarde en quasi geen groei in termen van volume.

     

    Het SENSEO®  koffiezetsysteem is een baanbrekende innovatie die een totaal nieuw segment op de markt van de koffiezetters gecreëerd heeft. Het enorme succes van het systeem in West-Europa en in de Verenigde Staten heeft een aantal concurrenten op de koffiemarkt ertoe aangezet gelijkaardige versies van de coffee pads en van het toestel te ontwikkelen.

    Philips en Sara Lee / Douwe Egberts blijven verder bouwen aan het nieuwe segment van de koffiezetters voor een of twee kopjes blijven uitpakken met nieuwe baanbrekende innovaties. De lancering van de SENSEO® Latte Select, beschikbaar van september 2008, is hier een mooi voorbeeld van. RVH.

     

     









    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourisme de Terroir

     

    Tourisme de TerroirÒ
     in de Pyrénées-Orientales

     

     

     

     

    Man of vrouw, het maakt weinig uit, iedereen kan best wijnliefhebber zijn. Misschien heb je wel zin om een wijnkelder te bezoeken of om de wijngaardranken te aaien.  Of misschien wil je wel iets helemaal anders zien. Bijvoorbeeld het terroir leren te begrijpen door zijn omgeving, de landschappen, het opgebouwde patrimonium, de ambachtslieden, de typische producten, de gastronomie, zonder het culturele aspect te vergeten. Tussen zee en bergen, wijngaarden en boomgaarden, kreken en abdijen, kortom, de Roussillon heeft immens veel te bieden. Het concept "Tourisme de Terroir" is dan ook een bijzonder welgekomen initiatief.

     

    «Tourisme de TerroirÒ» staat voor een netwerk van vakmensen die hun bedrijf, atelier, culturele sites, restaurants, verblijfplaatsen en hotels openstellen voor het grote publiek. Gelabeld onder één merk en een gemeenschappelijk kwaliteitscharter verplichten ze zich er allen toe de toerist kennis te laten maken met de geuren, smaken en typische karaktereigenschappen van hun streekproducten. Het zijn de ambassadeurs van een netwerk die instaan voor een aantrekkelijk kader, het bezorgen van informatie, een perfecte ontvangst en service gestoeld op kwaliteit.

    Dit initiatief vloeit voort uit een samenwerking tussen het Conseil Interprofessionnel des Vins du Roussillon, de Chambre d’Agriculture du Roussillon, de Conseil Général en het Comité Départemental du Tourisme des Pyrénées-Orientales. RVH.

    www.tourismedeterroir.fr en www.vinsduroussillon.com

    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swingende zomer

    Een swingende zomer in New York

    Gratis muziek in de openlucht: van jazz tot rock en soul



     


    In de straten en parken van New York weerklinken deze zomer (inter)nationale beats. Verspreid door de stad worden op diverse openluchtlocaties gratis muziek- en dansoptredens georganiseerd. Van jazz in Harlem/Manhattan, tot rock in Brooklyn en als klap op de vuurpijl een gratis concert van Jon Bon Jovi in Central Park.


    In het grootste park van New York worden tijdens ‘Central Park SummerStage’ in juli en augustus bijna dagelijks optredens gehouden van verschillende genres. Daarnaast kunnen bezoekers in Manhattan tot en met medio september naar verschillende muziekoptredens van het ‘River to River festival’, dat na 9/11 in het leven is geroepen om Lower Manhattan weer ‘kleur’ te geven. Battery Park, het World Financial District en South Streat Seaport - de kade van New York - vormen een bijzonder toneel voor nationale en internationale beats. Jazzliefhebbers kunnen op 23 en 24 augustus hun hart ophalen in Harlem en de Lower East Side in Manhattan tijdens het ‘Charlie Parker Jazz festival’.

    In de stadswijk Brooklyn en het daarbij behorende Coney Island, kunnen toeristen deze zomer gratis swingen tijdens ‘Celebrate Brooklyn’, het ‘Siren Music Festival’, de ‘Seaside Summer Concert Series’ en de ‘McCarren Park Pool Parties’. Maar ook in de stadswijk Queens kunnen de voetjes van de vloer tijdens het ‘Jamaica JAMS Festival’  op 1 en 2 augustus.

    Naast de gratis te bezoeken concerten kunnen bezoekers in New York ook diverse muziektours boeken, waarbij  meestal een belangrijke rol is weggelegd voor de stadwijk The Bronx - dat ook wel als de geboorteplaats van de hip-hop wordt beschouwd. RVH.

     www.nycvisit.com  

    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Aqaba

                                      

    Radisson SAS Tala Bay Resort in Aqaba, Jordan opent zijn deuren

     

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelketens, opende zopas een nieuw hotel in Jordanië – het Radisson SAS Tala Bay Resort, Aqaba.

     

    Dit nieuw gebouwde attractieve resort, gelegen aan de oevers van de Aqaba Golf in het zuidelijke deel van Jordanië, biedt 336 kamers en suites. Alle kamers hebben een eigen balkon en zijn modern ingericht met bruin houten meubilair en een beige/bruin interieur. Het resort lijkt op een modern dorp met lichte kleuren, groene gazons met palmbomen en talrijke wegjes en brugjes.

     

    Het hotel biedt ook een grote variëteit aan eet- en drankgelegenheden. Het Aziab restaurant met een internationale keuken en een live cooking station; Heatwave, een modern buitenrestaurant met mediterraanse gerechten, de Kenzi lounge; de in-pool Dugout Bar, de openlucht Baywatch self-service snackbar en het Sunset Deck met grill en traditionele Shisha gerechten.

     

    Naast het ontspannen aan het strand en het zwemmen in de Rode zee, kunnen gasten ook genieten in één van de 5 verwarmde zwembaden van het hotel. Kinderen hebben hun eigen zwembad, speelruimte en kinderclub. Voor diegenen die fit en gezond willen blijven tijdens hun vakantie zijn er het open lucht fitness centrum en de talrijke watersportfaciliteiten zoals jet ski, waterski, windsurfen en parazeilen. Aqaba is ook bekend voor zijn super duik- en snorkelmogelijkheden.

     

    Het Radisson SAS Tala Bay Resort heeft ook 2 vergaderzalen met de nieuwste high-tech faciliteiten. Deelnemers van vergaderingen en hotelgasten hebben gratis toegang tot het hoge snelheids internet.

     

    In geval gasten een ontspannende strandvakantie willen combineren met geschiedenis en cultuur, is Aqaba ook de uitgelezen basis om de rest van Jordanië te ontdekken. Op slechts een dagtrip verwijderd vindt men de historische site Petra, geklasseerd als UNESCO wereld erfgoed of de verbazende woestijn Wadi Rum. RVH.

     

     

     

     

     

     

     





    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.charme van duinkerken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De ongewone charme en sfeer van  Duinkerke.

     

     

     

    De schoonheid van het Duinkerkse moet je ontdekken.  Het is een ongewone schoonheidservaring  met esthetische schokken, irreële landschappen, spetterende kleuren.  Deze op zijn minst originele wandeling eindigt in de befaamde patisserie Vandewalle waar u ingewijd wordt in de geheimen van de fabricatie van de heerlijke “Doigts de Jean Bart”

    Op donderdagen 7,  14, 21 augustus

     

    Duinkerke, is een toonaangevende stad op het gebied van stadsvernieuwing en architectuur. De ontwikkeling van de haven en industriële activiteit hebben honderden hectaren nabij het stadscentrum vrijgemaakt. Het hergebruik van deze ruimte is een uitdaging voor de stad die verschillende ambitieuze en vernieuwende urbanisatieprojecten opgezet heeft. Gedurende deze wandeling wordt een overzicht gegeven van vernieuwingen die reeds gebeurden en van projecten waar nu nog aan gewerkt wordt. Het geeft een concreet idee van de stad van morgen.

    Op donderdag 28 augustus

     

    Deze bezoeken duren ongeveer 1h30 (zonder degustatie) en kosten € 4 per persoon (zonder degustatie) . Deze wandelingen zijn ook  mogelijk op andere data als individueel audiogeleid bezoek. Een MP3 speler is te huur à € 4 per halve dag. RVH.

     

    Inlichtingen en inschrijvingen : Office de Tourisme “Beffroi” 00 33 (0)3.28.66.79.21

    accueil.dunesdeflandre@ot-dunkerque.fr of www.duinkerke.fr

     

     

     

     

     

    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rode kruis

    Rode Kruischeque : evenwichtige maaltijden voor kansarme kinderen in België

     

     

     

     

    Het Rode Kruis en Sodexo lanceren de eerste Belgische “Rode Kruischeque”. Tijdens de vakantiemaanden tot en met eind september kunnen alle begunstigden van Sodexo maaltijdcheques® één of meerdere cheques schenken aan het Belgische Rode Kruis. Met het ingezamelde bedrag worden evenwichtige maaltijden aangeboden aan kansarme kinderen. De Rode Kruischeque is een nieuw initiatief in België en wordt een langdurende samenwerking tussen het Belgische Rode Kruis en Sodexo.

     

    Met het ingezamelde geld zal het Rode Kruis zorgen dat kansarme kinderen evenwichtige maaltijden krijgen voorgeschoteld tijdens specifieke activiteiten die voor hen worden georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld vakantiekampen waarbij kansarme kinderen de kans krijgen om zich een week lang uit te leven en te genieten van een goed omkaderde vakantie met veel individuele aandacht… en uiteraard ook een evenwichtige voeding. RVH.

    05-08-2008 om 22:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Longchamp

     

     

    Longchamp herfst 2008

     

     

     

    Een eerste glimp van de Longchamp advertising campagne die vanaf midden augustus verschijnt in de meest trendy life-style, mode en vrouwenbladen.

    Voor de zesde keer op rij werkt Kate Moss samen met Longchamp.  Met dit seizoen aan haar zijde de jonge Franse acteur:Gaspard Ulliel, opgemerkt in talrijke films zoals Embrassez qui vous voudrez (2002), Les égarés (Strayed) (2003), Un long dimanche de fiançailles (A very long engagement) (2004), Jacquou le croquant (2007), Hannibal Lecter (Hannibal Rising) (2007), etc....

     

    Om deze nieuwe beelden te realiseren, deed Longchamp een beroep op een uitzonderlijk duo: de fotografen Mert Alas en Marcus Piggott, die al geruime tijd samenwerken en opmerkelijke mode campagnes produceerden.

     

    De opnames werden gemaakt in Parijs, op het legendarische terras van Café de Flore in Saint-Germain-des-Prés. De belichting is erg verzorgd en levert gesofistikeerde beelden op die herinneren aan de glorietijd van deze Parijse buurt met haar befaamde jazz cafés en eindeloze nachten... De beelden zijn met veel naturel, in zwart wit gefotografeerd, wat een aparte filmische atmosfeer oproept. RVH.

     

    Een " making of " video van de shooting is in exclusiviteit te zien op de site van het merk :  www.longchamp.com 

     

     







    05-08-2008 om 21:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.olympische sferen in Hong Kong

    Olympische sferen in Hongkong

     

     

     

     

     

    In 2008 is Hongkong dé stad van de Olympische en Paralympische Ruiterspelen. Met een speciaal ontworpen 'Olympic Piazza' voor het Hong Kong Cultural Center, verschillende optredens en een live verslag van de Olympische Spelen op het grootste plasmascherm ter wereld, is de stad van 25 juli t/m 24 augustus volledig gehuld in Olympische sferen. Volgens het Hong Kong Tourism Board 'sluiten de kunst en de gedrevenheid van het hippische evenement naadloos aan op levendige cultuur van Hongkong, de stad waar Oost en West elkaar ontmoeten.'

     

    Op de Olympic Piazza in de populaire wijk Tsim Sha Tsui op Kowloon kunnen bezoekers van de stad via stands, tentoonstellingen en internetpilaren allerlei informatie over de Olympische Spelen van 2008 vergaren. Daarnaast wordt de gevel van het Hong Kong Cultural Center in deze periode omgetoverd tot een projectiescherm van 22m2. De vijf Olympische ringen op de gevel van het Hong Kong Museum of Art vormen aan de waterkant een indrukwekkend kunstobject van 15 bij 35 meter, dat 's avonds van 18.00 uur tot middernacht Victoria Harbour kleurrijk verlicht.

    Bezoekers kunnen deze periode bovendien elke zaterdag- en zondagmiddag genieten van kleurrijke parades waarin studenten de levendigheid en de tradities van de Chinese cultuur uitdragen. Met levensgrote paardenbeelden benadrukt het Hong Kong Tourism Board dat Hongkong de gaststad voor de Olympische Ruiterspelen is.

     

    Hongkong is in juli 2005 geselecteerd om de hippische evenementen voor zowel de Olympische- als de Paralympische Spelen van 2008 te hosten. De stad staat bekend om de goede faciliteiten en medische service voor paarden en heeft bovendien veel ervaring met het organiseren van paardensportwedstrijden. De twee disciplines dressuur en springen vinden plaats in Sha Tin, de arena van het sportinstituut van Hongkong, met een capaciteit voor 19.000 bezoekers. De discipline cross country vindt plaats op de Hong Kong Golf Club en de aangrenzende Beas River Coutry Club in Fanling. De Hong Kong Jockey Club speelt in de voorbereidingen van dit wereldevenement een belangrijke rol. Voor de paardensportliefhebbers en ruiters wordt het evenement een soort Spelen op zich, aangezien Hong Kong mijlenver van Beijing verwijderd ligt. RVH.

    www.discoverhongkong.com/equestrian2008

     

    05-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nachten opgewarmd

    De koude nachten opgewarmd …

     

     

     

     

     

    Nu de dagen stilaan korter en donker worden, komt het erop aan om je te verwennen. Met een knus interieur bijvoorbeeld en even gezellige slaapkamer. De collectie bedlinnen van Slabbinck home creations combineert luxestoffen met zachte tinten en sobere designs. De productie is op-en-top Belgisch en gebeurt in het atelier in Brugge.

    Stuk voor stuk stralen de collecties bedlinnen soberheid en pure klasse uit, eenvoudig en strak vormgegeven met een vleugje romantiek. Enkel duurzame natuurmaterialen als puur linnen en zuiver katoen worden geselecteerd en verwerkt volgens een eeuwenoud procédé. RVH.

    www.shc.be

     

     







    04-08-2008 om 08:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd tegen borstkanker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ICI PARIS XL zet zich in voor de strijd tegen Borstkanker

    Geluksarmbandjes ten voordele van “Think-Pink”

     

     

     

     

     

    Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Reden genoeg voor ICI PARIS XL om samen met ambassadrices Janine Bisschops en Dominique Monami mee te werken aan de nationale bewustmakingscampagne Think-Pink, gesteund door de Stichting tegen Kanker.

     

    Onder de naam Think-Pink wordt in België permanent campagne gevoerd om de aandacht te vestigen op borstkanker, en dan vooral op een tijdige controle. Vroegtijdige opsporing is immers het belangrijkste wat we kunnen doen tegen borstkanker. Hoe vlugger borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing. Think-Pink vraagt meer aandacht voor borstkanker in het  algemeen, en voor het belang van een tweejaarlijkse screeningsmammografie in het bijzonder.

     

    Ook ambassadrices Janine Bisschops en Dominique Monami werken graag mee. Beide dames worden zoals velen onder ons dagelijks geconfronteerd met borstkanker en zijn ervan overtuigd dat zij Think-Pink kunnen steunen door hun bekendheid als actrice en tenniskampioene.

     

    Om het belang van de bewustmaking te ondersteunen, verkoopt Ici Paris XL vanaf 1 oktober tot eind december en zolang de voorraad strekt, exclusief in al haar 107 vestigingen geluksarmbandjes ten voordele van Think-Pink. Kostprijs 2,95 € waarvan 1,5 € rechtstreeks aan Think-Pink wordt geschonken. Door een maximaal aantal armbandjes te verkopen, kan Ici Paris XL 30.000 euro inzetten voor de strijd tegen borstkanker. 

    Dragers van het armbandje steunen de strijd tegen borstkanker en vragen meer aandacht voor deze problematiek.

    Hoe werkt het geluksarmbandje? Bind het vast met 3 knopen, doe 3 wensen en doe het armbandje niet meer af. De bedeltjes staan voor volgende waarden: schoonheid, liefde, geluk en welvaart. Zodra het bandje afvalt, komen je wensen uit. RVH.

    www.think-pink.be - kankerfoon 0800 15 802.

     

     

    04-08-2008 om 08:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chef & Co

     

     

    Ontdek Chef & co van Campina

     

     

    Met de lancering van deze vloeibare, lichte culinaire room met kruiden geeft de marktleider in het roomsegment een extra dimensie aan room. Gezond, lekker én gevarieerd koken was nog nooit zo gemakkelijk. Ontdek de chef in jezelf en ga aan de slag met Chef & co.

     

    Zoals het potje thuis pruttelt, pruttelt het nergens… Uit recent onderzoek is gebleken dat de Belgen huisgemaakte kost nog altijd het lekkerste vinden. Maar liefst 68% van de Belgen kookt 6 dagen op 7 gewoon thuis. Koken is meer dan ooit “hot”. Nog nooit werden zoveel kookboeken verkocht. “No-nonsense koken” à la Jamie Oliver is dé trend: het mag allemaal niet te ingewikkeld zijn, maar het moet wel lekker, gevarieerd, vers én gezond zijn.

    We koken dan wel veel en graag, maar we willen er wel niet veel tijd aan besteden. Maar liefst 80% van de kokende Belgen maakt daarom dankbaar gebruik van “ready-to-cook” ingrediënten. Met dergelijke “handige helpers” tover je immers in een mum van tijd een lekker gezonde én zelfgekookte maaltijd op tafel. RVH.







    04-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.najaarscollectie hkm

    Najaarscollectie

     

     

     

    De zomer ligt alweer zo goed als achter ons. Het is opnieuw tijd voor romantiek… Dit seizoen kan Hunkemöller je verrassen met spannende en sexy lingerie uitgevoerd in veel satijn, kant en aparte materialen wat voor een elegante collectie zorgt.

     

    Nieuw in de collectie zijn de prachtige homewear pakken in nieuwe kwaliteit. Deze pakken zijn uitermate geschikt voor het beoefefen van sporten zoals yoga en tai chi, of gewoon voor thuis. 100% katoen, fijn gebreid en ze voelen heel zacht aan.

    Een grote trend zijn de pofbroekjes. In de zomercollectie al in katoen, nu introduceert Hunkemöller ze in satijn, wat zorgt voor een eigenwijs, maar op en top vrouwelijk karakter. Lingerie in satijnen en glanzende look, afgewerkt in kant. In de kleuren zwart en roze met oog voor mooie details.

     

    Lingerieontwerper Guus Schlatmann heeft speciaal voor Hunkemöller een nieuwe hoogwaardige collectie ontworpen. De nieuwe limited collectie kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en ultra lichte materialen, een cleane afwerking en een hoog modisch gehalte. Dit najaar zijn er twee limited editions verkrijgbaar, uitgevoerd in mooie vintage tinten.

    Spectaculair is het retro halterbadpak, wat je bijna als jurkje zou willen dragen. Uitgevoerd in het zwart met als leuk detail een corsage boven de cup. RVH.

    Info consumenten 03-232 66 5O







    04-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.duinkerken gastronomisch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Gastronomische wandelingen in het land van de Ch’tis

     

     

     

     

     

    Duinkerke en omgeving biedt haar bezoekers een mix van de gekende Franse gastronomie en traditionele cuisine. Om het publiek de diverse wijken van Duinkerke met  hun geschiedenis, architectuur en locale specialiteiten te leren kennen, organiseert de Dienst voor Toerisme in de maand augustus diverse gastronomische wandelingen.

     

    Malo-les-Bains. Sinds het einde van de jaren achttienhonderd een echte badplaats ten oosten van Duinkerke met tal van originele, bijzondere villas met evocatieve namen. De wandeling eindigt met een bezoek aan de “Cornet d’Amour’, waar reeds sedert vier generaties ijs bereid wordt.

    Op dinsdagen  5, 12, 19, 26 augustus.

     

    Rosendaël. Oorspronkelijk een gehucht van vissers en groentetelers, blijft het nog altijd een levendige en eclectische  wijk. Houten huizen, traditionele visserswoningen, pittoreske villas, maar ook de verrassende architectuur van het  “Excentric”  kwartier. Na het bezoek mogelijkheid tot degusteren van een originele lokale drank.

    Op woensdagen   6, 13, 20, 27 augustus

     

    Deze bezoeken duren ongeveer 1h30 (zonder degustatie) en kosten € 4 per persoon (zonder degustatie) . Deze wandelingen zijn ook  mogelijk op andere data als individueel audiogeleid bezoek. Een MP3 speler is te huur à € 4 per halve dag. RVH.

     

    Inlichtingen en inschrijvingen : Office de Tourisme “Beffroi” 00 33 (0)3.28.66.79.21

    accueil.dunesdeflandre@ot-dunkerque.fr of www.duinkerke.fr

     

     

    04-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.barista

    Barista

     

     

     

     

    Koffie is voor Costa Rica het exportproduct bij uitstek. Lokaal situeert de teelt zich in een vijftal provincies, waardoor diverse smaken en aroma’s ontstaan.

     

    Navcafé is als een van de belangrijkste producenten sterk gehecht aan de kwaliteit,  authenticiteit en vooral de smaakrijkdom van de Costa Ricaanse koffie. In nauwe  samenwerking met het Ministerie van Export, worden trouwens wereldwijd vormingspromoties voor ‘barista’ barmannen van restaurants, bars en brasseries georganiseerd om het rijke koffie-assortiment extra uitstraling te geven.

    Diversiteit in koffie is in Costa Rica troef, Manuel Dinarte, wist ons te verwennen, niet met een capuccino of cafe late, maar o.m. met een cru nuts, wild coffee, taxi driver, two worlds en albagibre.

    Hij vermengt op sublieme wijze producten zoals rose thee van Jamaica, jenever, ijs, nootjes, kaneel, witte moerbei en zelfs basilicum met Costa Ricaanse koffie.Tal van nieuwe bereidingen die de koffiekaart extra aantrekkingskracht bezorgen maar ook aantonen dat het ons bekende aureool van koffiebereidingen met bijzonder aangename keukengeheimpjes kan worden uitgebreid. RVH.

     









    03-08-2008 om 21:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.la cornue

    La Cornue

     

     

     

     

    AlberTine is het fornuis bij uitstek voor jonge epicuristen, die zichzelf graag plezieren en in alle vrijheid hun talent willen tonen, zonder verplichtingen of dictaten.

    Met een kooktafel met 5 gasbranders of 5 prachtige inductiezones en vooral een spectaculaire oven van 110 liter kan dit fornuis  alle culinaire uitdagingen aan. De oven van de AlberTine, dat is als het ware de introductie van de Cinemascope in de keuken. Hij biedt niet alleen de mogelijkheid om zeer grote stukken te bakken, maar vooral ook om er twee schotels tegelijkertijd in te bereiden. Een groot voordeel dat de liefhebbers zeker niet zal ontgaan.

     

    De stijl van de AlberTine is functioneel, maar niet afgelijnd sober. Dit is een jeugdig fornuis dat in elke keuken perfect tot zijn recht komt en meteen duidelijk maakt ‘hier wordt gekookt’.

    De mooie indeling van de bedieningsknoppen wordt geaccentueerd door de zeer aparte omlijsting van de ovendeur, met een grote knop en een embleem die de typische stijl van La Cornue uitstralen. RVH.

     





    03-08-2008 om 21:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europacado

     

    Eurofleurs op Brussels Expo maakt Brussel even Bloemenhoofdstad van Europa

     

     

     

    Spaces laten wind van vernieuwing waaien op de herfsteditie van Europacado-Florex-Decoforce.

    De herfsteditie van België's grootste vakbeurs voor interieur, decoratie, geschenken en bloemen, Europacado-Florex-Decoforce, belooft heel wat nieuws. Een gloednieuw totaalconcept in samenwerking met de exposanten, dat de veelbelovende naam Spaces kreeg, zal de bezoeker nieuwe inspiratie brengen. Daarnaast tovert Eurofleurs Brussel om tot Bloemenhoofdstad van Europa.

     

    Spaces: inspiratievolle invloedssferen

    De rode draad door de herfsteditie van Europacado-Florex-Decoforce is een gloednieuw concept: Spaces. In samenwerking met designer Saskia Westerduin werden vijf verschillende Spaces gedefinieerd, die de invloedssferen vormen waarin de belangrijkste trends voor het komende najaars- en winterseizoen terug te vinden zijn. Me, She, You, They en We zijn de namen van deze verschillende Spaces, die elk een andere sfeer uitademen. Per Space vindt de beursbezoeker een sfeer met bijbehorende kleuren, ideeën en materialen die tot uitdrukking worden gebracht door enkele objecten.

     

    De Spaces worden samengesteld in samenwerking met de exposanten, die objecten kunnen indienen per invloedssfeer. Saskia Westerduin kiest uit deze ingediende nieuwe objecten de fijnste en meest stijlvolle uit, zodat unieke settings worden gecreëerd.

    In de 'We' Space bijvoorbeeld, staan waarden uit het verleden centraal. Natuurkleuren domineren er en de materialen zijn eerlijk en puur, zoals steen, hout en zand. Alles draait om respect, hergebruik en de schoonheid van het imperfecte.In tegenstelling tot We staat Me, een extraverte Space waarin het individu en zijn hang naar status en perfectie centraal staan. Denk aan exclusiviteit, glambarok en veel goud en zwart.

     

    We,  Me, She, You, en They leiden de bezoeker door de Europacado, Florex en Decoforce aan de hand van de meest actuele trends en de meest stijlvolle producten.

     

    Europacado-Florex-Decoforce is op zondag 31 augustus open van 10 tot 19u, maandag 1 en dinsdag 2 september van 10 tot 18u en op woensdag 3 september van 10 tot 17u. RVH.

    www.europacado.eu www.florex.eu en www.decoforce.eu

     

     

    31-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cunard-liners

     

    Cunard-liners:

     

     

     

    De Cunard-liners zijn gekenmerkt door de rode en zwarte kleuren op hun flanken. Met elegante publieke ruimten, twee of drie dekken hoog en afgewerkt in kostbaar houtwerk, mooie mozaïeken en fraaie kroonluchters, blijven deze cruiseschepen trouw aan de rijke scheepstraditie. De Cunard-vloot telt in totaal drie Queens: Queen Elizabeth 2, Queen Victoria en Queen Mary 2 (de grootste Oceanliner ter wereld). RVH.

    www.cunard.be 





    29-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Director OPS

     

    Brussels Airport krijgt nieuwe Director of Operations vanaf 1 september 2008

     

     

     

     

     

    Vanaf 1 september verwelkomt Brussels Airport een nieuwe operationele directeur. Deze sleutelfunctie die essentieel is in de werking van een internationale luchthaven wordt ingevuld door Ruben Sicking, voormalig operationeel directeur ‘airside’ op Schiphol. Ruben Sicking zal deel uitmaken van het directiecomité.

     

    De functie van Director of Operations omvat onder meer de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en beveiliging van de luchthaven, de passagiersdiensten, brandweer en nooddiensten, operationele planning en tal van andere activiteiten die essentieel zijn voor de vlotte en veilige dagelijkse werking, de efficiëntie en het dienstverleningsniveau van de luchthaven.

     

    De functie van Director of Operations is nieuw voor Brussels Airport, en overkoepelt alle operationele diensten op Brussels Airport. RVH.

    29-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buytenhuys

     

    LID VZW PLATTELANDSTOERISME “BUYTENSHUYS”

    BEHAALT ALS ALLEREERSTE HET HOOGSTE LABEL INZAKE TOEGANKELIJKHEID VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP

     

     

     

    Logiesuitbating Buytenshuys, lid van de vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen, behaalde als eerste het A+ label Toegankelijkheid (= comfortabel toegankelijk)!

     

    Uitgerekend een Bed & Breakfast van hoeve- en plattelandstoerisme mag zich als eerste in Vlaanderen "comfortabel toegankelijk" noemen. De vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen is hierover uitermate verheugd.

    Dit toont immers aan dat ook kleinschalige logiesuitbatingen een hoog niveau van kwaliteit, comfort én toegankelijkheid kunnen behalen.

     

    Extra pluspunt voor uitbating Buytenshuys, een kleinschalige logiesuitbating met 3 gastenverblijven voor in totaal 14 personen, is dat de noodzakelijke voorzieningen voor de toegankelijkheid van het verblijf de algemene sfeer en uitstraling niet in de weg staan.

    Het Vlaams label voor toegankelijk toerisme werd in januari van dit jaar voor het eerst uitgereikt door minister Bourgeois. Toen ontvingen 29 vakantieverblijven een labelbordje met het 'A' label (basistoegankelijk). De voorbije maanden groeide dit aantal verder aan. Buytenshuys is daardoor het vijftigste vakantieverblijf met een toegankelijkheidslabel en bovendien het eerste dat het hoogst haalbare niveau (A+) bereikt.

    Toegankelijk zijn voor een brede groep van personen (met een handicap) is ook een vorm van gastvrijheid. En net dit gastheerschap is één van de sterke troeven van het kleinschalig toerisme.

     

    Labels worden daarenboven meer en meer belangrijk voor het aanspreken en bereiken van specifieke doelgroepen. Ook de vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen wil, naast een permanente kwaliteitsbewaking en –opschaling, haar producten beter afstemmen op de diverse marktsegmenten die uit het bezoekersonderzoek van 2004-2005 naar voor kwamen.

    Vanaf het toeristisch jaar 2009 wordt uitgepakt met belevingslabels rond “karakter”, “exceptionele ligging” en “landbouwbeleving” en met themalabels rond “paardrijden”, “fietsen”, “kindvriendelijk” en “eco”. RVH.

    www.plattelandstoerisme.be - www.buytenshuys.be

     

     

    28-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!