Foto
Foto
Welkom op mijn blog!
Rondvraag / Poll
Wat willen jullie rond Kerstmis?
Een witte kerst?
Een groene kerst?
Een regenachtige Kerst?
Een veilige kerst voor wie uit gaat?
Een gezellige kerst thuis?
Eenzame kerst?
Kerst met kinderen en kleinkinderen?
Een gezonde kerst?
Ik hou niet van deze periode
Bekijk resultaat

Foto
Foto
Foto
Foto

Mijn 3 kinderen

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Blog als favoriet !
Inhoud blog
  • Aanslag in Luik werd gepleegd door geïsoleerde dader
  • Pannenkoeken
  • Sinterklaas Groetjes
  • Geschiedenis van de kerstman
  • Ik kom langs
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Top100Skynetblogs anniel
    Top100Skynetblogs

    DirksTop100 anniel
    DirksTop100

     

    site stats

    100webpagelist anniel
    100webpagelist

    LACHEN IS GEZOND,
    WE DOEN HET
    VEEL TE WEINIG !!

    BelgischeTop100 anniel
    BelgischeTop100

    Foto

    Deze kaars laat ik branden
    voor mijn overleden vader,
    Mijn neef Tim,
    en al die me
    dierbaar zijn.

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Startpagina !
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • dewesthoek
  • vacantie
  • brigitta_vanwassenhove
  • ancogester
  • johnnyenchristiane
  • bieke1931
  • anastacia
  • anniel
  • krijan_jono
    Mijn favorieten
  • fabi
  • comuf
  • boomer
  • ha
  • taranta2008
  • weightloss
  • burro
  • oplieve1
  • hetbloggershoekje
  • buik_weg
    Mijn favorieten
  • mgda
  • psplessenmetviviane
  • athea
  • vera
  • magdavinck
  • dewesthoek
  • silscreations
  • hussellrussell
  • ratten-speeltjes
  • Foto

    Geluk is een samenraapsel van hele kleine dingen.

    Actieve 50 plusser

    11-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek

    Hoi medebloggers, horen jullie mijn muziek als jullie op mijn blog komen? Ik hoor mijn muziek niet omdat ik problemen heb met mijn boxen, daarom de vraag: Horen jullie het liedje:

    Please forgive me van: Bryan Adams



    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie morgend iedereen

    Goede morgen iedereen, De haan kraait en alle dieren in het wild worden wakker. Hier en daar rijden auto's, mensen die naar het werk rijden. Behalve vandaag, vandaag is het Wapenstilstand. Dan herdenken ze de gesneuvelden van de Eerste Wereldoorlog Het gaat weer mooi weer worden Ik denk dat ik een wandeling ga maken met mijn hond Breezer. Wat gaat hij weer blij zijn.
    Krabbelsxl.nl
    Meer krabbels vindt je op krabbelsxl.nl

    Image and video hosting by TinyPic


    Ik gun jullie allemaal een lekker ontbijt


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaapwel

    Goede nacht iedereen, tot morgen. Image and video hosting by TinyPic


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.World Wide Candle Lighting (WWCL)






    'Wereldwijd
    Kaarsenbranden' komt op in Nederland

    Hilversum (Van onze redactie) 22 november 2007 - Ieder jaar op de tweede zondag van december vindt World Wide Candle Lighting (WWCL) plaats. Overal ter wereld ontsteken om zeven uur ?s avonds nabestaanden van overleden kinderen kaarsen voor hun dierbaren. In Nederland is WWCL nog vrij onbekend. Toch sluiten steeds meer Nederlanders zich bij dit herdenkingsinitiatief aan. 


                                                                   



    Licht als troost
    De gedachte achter World Wide Candle Lighting ('Kaarsen Branden Wereldwijd') is om in de donkere dagen voor Kerstmis, waarin zoveel kaarsen ontstoken worden voor gezelligheid en sfeer, ook een kaars te ontsteken voor een overleden kind. Juist in december wordt vaak het verdriet vanwege het verlies van een kind het pijnlijkst gevoeld. Vandaar dat nabestaanden gezamenlijk licht willen maken om daarmee kracht en troost te verwerven.

    Cirkel van licht
    Het is de bedoeling dat er over de gehele aarde een cirkel van licht wordt gemaakt. Dat gebeurt als mensen in iedere tijdzone om klokslag 19.00 uur kaarsen branden. Dat kan in de huiselijke sfeer zijn, waarbij mensen een kaars voor hun raam plaatsen, of in groepsverband waar men in bijvoorbeeld kerken bijeenkomt.

    Bill Clinton
    WWCL ontstond elf jaar geleden in Amerika. In 1997 nam Compassionate Friends, een organisatie van ouders van overleden kinderen, het initiatief voor deze herdenking. Voortaan zou iedere tweede zondag in december ?Kinder Kaarsendag? zijn. Een jaar later erkende president Bill Clinton deze Children?s Memorial Day als officiële herdenkingsdag.

    Vereniging Ouders van een Overleden Kind
    In Nederland heeft sinds een paar jaar de Vereniging Ouders van een Overleden Kind zich bij het initiatief aangesloten. Zo zijn er groepen in Drenthe, Groningen en Zuid-Holland die op zondag 9 december kaarsen voor de overleden kinderen zullen branden.

    Oude Wetering
    De WCCL-samenkomst in de Jacobuskerk in Oude Wetering (gemeente Alkemade, Z-H) is het initiatief van Anneke Rietbroek uit Roelofarendsveen, medewerker van de parochiefederatie De Doortocht. Elf jaar geleden verloor zij haar 13-jarige zoon. Van pastor en rouwspecialist Marinus van den Berg hoorde zij van de WCCL. Zij werd enthousiast en besloot het idee voor te leggen aan het pastoraal team van De Doortocht. De pastores gingen akkoord en vorig jaar werd in de Jacobuskerk voor het eerst een samenkomst georganiseerd. "Het is niet zozeer een liturgische plechtigheid, maar een herdenkingsdienst waarbij we kaarsen plaatsen bij de foto's van onze kinderen en een gebed uitspreken", aldus Anneke Rietbroek tegenover katholieknederland. "Ik hoop dat steeds meer mensen zich bij het Wereldwijd Kaarsenbranden aansluiten omdat je er echt kracht uit kunt putten."


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Il Divo “Wicked Game”

    02/09/2011: Nieuw album aangekondigd Het nieuws waar we allemaal op zaten te wachten! Il Divo kondigt de komst van hun nieuwe album “Wicked Game” aan, dat in België vanaf 28 november 2011 zal verkrijgbaar zijn. Image and video hosting by TinyPic


    Vier verschillende mannen met elk hun eigen unieke stemgeluid. Vier nationaliteiten en vier Cowel starte een wereldwijde zoektocht naar jonge zangers die wilde werken voor het Il Divo Project. Hij deed dat van 2001 tot december 2003 toen hij het vierde lid,de Amerikaanse tenor David Miller vond. De leden van Il Divo zijn de Spaanse Opera en Bariton Carlos Marin,twee klassiek geschoolde tenors de Zwitser Urs Bühler en Amerikaan David Miller en een Franse popzanger Sebastien Izambard. Il Divo zingt in het Engels,Italiaans,Spaans,Frans en Latijns. In 2006 was Il Divo genoemd als de Meest Multinationaal UK Nummer 1 groep voor het Guinness Book of World Records verschillende talen. Samen vormen zij de groep "Il Divo" Image and video hosting by TinyPic


    » Reageer (0)
    10-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen zien seks als verplichting

    Vrouwen zien seks als verplichting

    • donderdag 10 november 2011, 17u08

      Auteur: tib

    Vrouwen maken weinig tijd voor seks en beleven er ook niet zoveel plezier aan, zo blijkt uit een Brits onderzoek.

    Hoewel vrouwen beseffen dat seks gezond is, maken ze er in hun dagelijks leven geen prioriteit van. Dat blijkt uit de jaarlijkste Women Talk Studie door gezondheidsorganisatie Healthy Women, waarvoor 1.031 vrouwen boven de achttien jaar ondervraagd werden.

    Hoewel 51 procent van de vrouwen geloofde dat het gezond was enkele keren per week te vrijen, bleek maar dertig procent dit ook daardwerkelijk te doen. 66 procent van de vrouwen zei één keer per week of minder seks te hebben. Een meerderheid van de vrouwen, 63 procent, vindt het belangrijk dat seks de band met haar partner sterker maakt, maar slechts 42 procent is tevreden is tevreden over dat aspect van haar seksleven.

    Maar 24 uren in een dag

    Volgens sexuologe Naomi Greenblatt lijkt het erop dat vrouwen niet genoeg genieten van seks: 'ze zien seks als een verplichting, niet als iets leuks', aldus Greenblatt. 'Vrouwen zeggen dat er maar 24 uren in een dag zijn en seks is voor geen prioriteit'.

    Nochthans is seks goed voor de gezondheid, zo beweert Greenblatt. 'Vrouwen die minstens vier keer per week seks hebben, zien er tot tien jaar jonger uit dan hun werkelijke leeftijd'. Bovendien krijg je door een actief seksleven minder stress en sterkere bekkenbodemspieren.

     


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frauderende Pfaffs

    Frauderende Pfaffs moeten niet naar rechtbank

    • donderdag 10 november 2011, 14u34
    • Bron: belga
    • Auteur: jns




     


    De kamer van inbeschuldigingstelling in Antwerpen heeft Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen donderdag een opschorting gegeven voor fiscale fraude en belastingontduiking. Dat betekent dat ze niet voor de rechtbank moeten verschijnen.

    De raadkamer in Antwerpen had de Pfaffs in december al een opschorting van straf gegeven. Ze hadden schuld bekend en een dading met de fiscus gesloten, waardoor ze volgens de raadkamer niet meer voor de rechtbank hoefden te verschijnen.

    Het parket had echter hun doorverwijzing gevorderd en ging in beroep, waardoor de zaak bij de kamer van inbeschuldigingstelling belandde. Daar wilde men eerst bewijzen zien dat ze de fiscus wel degelijk betaald hadden.

    Het zijn altijd dezelfde die geluk hebben.


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo baasje, zo hond

    Zo baasje, zo hond: man maakt agressief kantje in hond los

    Honden die met een mannelijk baasje gaan wandelen, zijn vier keer agressiever dan die met een vrouwelijk baasje. En ook wandelen aan de leiband zorgt ervoor dat honden wilder blaffen naar hun soortgenoten dan wanneer ze los mogen lopen.

    Het zijn slechts enkele resultaten van een recentie studie naar het wandelgedrag van meer dan 2.000 honden.

    Onderzoekers van de Tsjechische Mendel University bestudeerden daarin het effect van de leeftijd, geslacht en grootte van de hond, het geslacht van zijn baasje en het gebruik van een leiband op het gedrag van de hond.

    Agressief
    De verrassendste vaststelling was dat het geslacht van het baasje het meest invloed heeft op het gedrag van de hond ten opzichte van zijn soortgenoten.

    "We veronderstellen dat de agressiviteit van een hond tijdens een wandeling in verband staat met de agressieve neigingen en impulsiviteit van zijn baasje", schreven Petr Reza en zijn onderzoeksteam. "Honden zijn namelijk perfect in staat om het sociale en communicatieve gedrag van mensen te lezen en na te bootsen."

    Leiband
    Opvallend is ook dat de aan- of afwezigheid van een leiband een groot verschil kan maken. Zo snuffelden loslopende honden meer aan elkaar, maar bedreigden ze elkaar ook zo'n twee keer minder.

    "Dat is hoogstwaarschijnlijk omdat de honden gefrustreerd zijn wanneer ze aan een een leiband lopen", zegt Inga Fricke van de Sheltering and Pet Care Issues van de Amerikaanse Humane Society. "Dat noemen we leibandfrustratie of zelfs leibandagressie."

    Spelen
    Ten slotte werd ook vastgesteld dat vrouwelijke honden zich zowel amuseren met mannelijke als met vrouwelijke speelkameraadjes, maar dat mannelijke honden minder geneigd zijn om met hun geslachtsgenoten te spelen.

    "Dat is logisch", zegt Lisa Peterson van de American Kennel Club. "Vrouwtjes voeden puppy's op en moeten vaak met hen spelen. Dat hoort bij de verzorging en opvoeding, dus zijn ze genetisch voorbestemd om meer te spelen." (lbs)

    09/11/11 13u46

     Bron: Goed gevoel

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winteruur verhoogt de kans op obesitas bij kinderen

    Winteruur verhoogt de kans op obesitas bij kinderen

    Voorstanders van de afschaffing van het winteruur hebben er alweer een argument bij. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat kinderen met overgewicht makkelijker kilo's zouden verliezen als we de klok niet zouden terugdraaien. Kinderen zijn namelijk een pak actiever op langere dagen.

    Volgens een onderzoek van de London School of Hygiene and Tropical Medicine zijn kinderen tot 11 jaar het meest actief tussen vijf en acht uur 's avonds, op voorwaarde dat het buiten nog niet donker is.

    Gedurende 817 dagen, verspreid over de vier seizoenen, volgde de onderzoeksgroep de lichaamsbeweging in de dagelijkse routine van zo'n 325 kinderen. Al snel bleek dat de kinderen het actiefst waren wanneer er 14 uur of meer daglicht was.

    Zo spenderen kinderen op lange dagen 22 procent van de dag buiten, waar ze actieve spelltjes spelen. Op korte dagen valt dat terug naar 13 procent. Bovendien hebben de weersomstandigheden daar volgens de onderzoekers niets mee te maken.

    Onderzoeksleidster dr. Anna Goodman: "Het feit dat kinderen meer buiten spelen en fysiek actiever zijn op langere dagen, kan belangrijk zijn in de strijd tegen obesitas." (lbs)


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaderschap maakt mannen braver

    Geen bad boys meer: vaderschap maakt mannen braver

    Vind je het vreselijk dat je partner rookt of soms een glaasje te veel op heeft? Dan is het misschien een goed moment om aan kinderen te beginnen. Volgens een recent onderzoek hebben mannen die voor de eerste keer vader worden namelijk de neiging om sigaretten, alcohol en zelfs criminaliteit af te zweren.

    Die conclusie kwam er na een 19 jaar durend onderzoek bij meer dan 200 'risicojongens' tussen 12 en 31 jaar. Wetenschappers van de Oregon State University gingen na of hun antisociale gedrag veranderde over de tijd heen.

    Transformeren
    Terwijl eerdere studies aantoonden dat het huwelijk een positief effect kan hebben op het negatieve gedrag van een man, is dit het eerste onderzoek dat ook bewijst dat het vaderschap een bijkomende impact kan hebben.

    Onderzoeksleider David Kerr: "Dit onderzoek bewijst dat papa worden een man volledig kan transformeren, zelfs als hij een groot risicogedrag vertoont."

    Open
    Het effect blijkt het grootst te zijn bij mannen die als late twintiger of vroege dertiger papa worden. Zij zijn meer bereid om het vaderschap te omarmen en om eerdere, negatieve levenskeuzes te laten varen dan tienerpapa's.

    Dr. Kerr said: "Wanneer een man papa wordt, is het dus ideaal om iets te doen aan zijn ongezonde gedrag. Op dat moment staan ze namelijk meer open voor positieve berichten en om hun gedrag te veranderen. Dokters moet hier zeker rekening mee houden."

    Roken
    In een eerdere studie van de University of Warwick werd bijvoorbeeld vastgesteld dat kersverse papa's hun rookgedrag veranderen. Zij volgden 286 rokende vaders en stelden vast dat het niet eenvoudig was om de sigaretten helemaal op te geven, maar dat ze er wel in slaagden om niet meer binnenshuis te roken. (lbs)

    Bron: Goed gevoel

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veterans Day 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    President Obama heeft verkondigd dat 11 november "Veterans Day" is. Hij moedigde de Amerikanen aan om de moed en opoffering van Amerikaanse veteranen te erkennen via gepaste openbare ceremonies en private gebeden.



    De Amerikaanse ambassade is gesloten op 11 november 2011 n.a.v. Wapenstilstand.



    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel vragen voor mijn blog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik ben nog maar pas bezig met mijn blog en ik heb zoveel vragen om mijn blog mooier te maken.
    Kunnen jullie medebloggers me helpen met mijn vragen?
    Je mag op dit bericht antwoorden.
    Ik zou graag een achtergrond willen plaatsen op mijn blog, hoe doe je dat?
    Graag zou ik ook een slot op mijn blog willen voor mijn foto's
     zodat niemand het kan copieëren.

    Dit is de achtergrond.



    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij bent veelste goed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Jij bent veelste goed

    Jou vriendschap die zoveel voor mij betekend,
    die troostende woorden, altijd zo vanzelfsprekend.

    Maar toch is er iets wat steeds aan me knaagt,
    er is nooit iets wat je voor jezelf vraagt.

    Altijd maar aan andere denken,
    anderen maar vreugde willen schenken.

    Maar ooit gaat je dat nog opbreken,
    omdat je te weinig na je eigen hebt gekeken.

    Je kunt niet altijd er voor anderen zijn,
    zij moeten zelf leren los laten hun pijn.

    Zij moeten zelf ondervinden waar hun voor staan,
    en jij lieve bent veelste goed voor daar in mee te gaan.

    Laat los en zorg dat je eens zelf gelukkig bent,
    voordat er iemand komt die je vertrouwen weer schendt.


     


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn beste vriend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn beste vriend

    Jij bent een zalige jongen,
    Jij maakt mij altijd aan het lachen,
    Slechte of goede tijden,
    Altijd zal ik er voor je zijn,
    Jij bent iemand die ik kan vertrouwen, daar van zijn er niet veel,
    Ik weet dat omdat ik al mijn geheimen met jou deel,
    Je noemt mij soms klein,
    Maar dat doet geen pijn,
    Ook al doe je iets verkeerd,
    Ik kan niet zonder jou,
    Omdat ik je al vanaf de eerste dag vertrouw...
    Vrienden zijn we voor het leven,
    Altijd zal ik om je geven,



    Bron: onbekend


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weersverwachting voor Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Donderdagochtend is het meestal nevelig met plaatselijk mist of lage wolken. In de loop van de dag wordt het op de meeste plaatsen zonnig maar langs de zuidflank van de Ardennen zijn de wolken hardnekkig. De maxima liggen tussen 9 graden in het uiterste zuiden en 15 graden in de Kempen. De wind waait meestal zwak tot af en toe matig uit oost tot zuidoost.

    Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag is het helder tot lichtbewolkt. In de loop van de nacht ontstaat er opnieuw nevel of mist. Vanaf de Franse grens verschijnen er op het einde van de nacht lage wolken. Minima van 1 graad in de Hoge Venen tot 7 graden aan zee. In Ardennen en Kempen kan het plaatselijk vriezen aan de grond en is er een gevaar voor rijmplekken. De wind waait zwak tot matig uit oost tot zuidoost.
     



    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde is
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Liefde is:
    Liefde is elkaar vertrouwen
    Elkander graag zien tot in de eeuwigheid
    Elkander begrijpen zonder te praten
    Een blik zou genoeg moeten zijn om te weten wat een ander wil
    Liefde is elkaar troosten wanneer het eens niet goed gaat
    Liefde is elkaar graag zien
    Liefde is elkanders kinderen accepteren
    zoals ze zijn en graag zien
    Liefde is voor altijd
    Liefde is elkaar blijven graag zien ook al is jou partner al gestorven
    Liefde is knuffelen zoenen
    Liefde is alles delen
    Liefde is zoveel meer dan ik kan bedenken
    Liefs
    Annie


    Bijlagen:
    379.gif (121 KB)   


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zou jij doen?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat zou jij doen als je 100.000.000 euro won met de loterij?
    Ik zou eerst mijn 3 kinderen een deel geven.
    Dan zou ik een huis met tuin kopen.
    Nieuwe meubels, nieuwe garderobe.
    Een tuin aan leggen voor mijn hond om in te spelen.
    Een auto kopen.
    En met de rest op reis gaan naar Engeland en Amerika.
    Wat zou jij doen?
    Zou jij het openbaar maken als je gewonnen hebt?



    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Astrid in Wonderland' komt terug in 2012
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    'Astrid in Wonderland' komt terug in 2012

    'Astrid in Wonderland', een van de meest opgehemelde en neergesabelde programma's van het jaar, krijgt een vervolg. De nieuwe bazen van VT4 en Vijftv kunnen niet om het succes van Astrid heen.

    Inhoudsloze bimbo die getrouwd is voor het geld of dolverliefde levensgenieter vol zelfrelativering. De meningen over Astrid Bryan (28) lopen uiteen. Astrid woont in Hollywood en verdeelt haar tijd over haar schatrijke man John, haar broer Laurens, haar vriendinnen en haar carrière als model, zangeres en medewerkster van een blog over mode en aanverwanten. Astrid was vorig jaar te zien in Vlaamse Hollywoodvrouwen op VTM en was toen al de meest uitgesproken vrouw in de reeks van vijf, met dank aan haar taalgebruik dat een cocktail is van Antwerps en Amerikaans-Engels.




    » Reageer (0)
    09-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik probeerde mezelf te vertellen dat het echt over is
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik probeerde mezelf te vertellen dat het echt over is, Dat het gewoon te laat is om terug te keren. Moet het laten gaan, moet mijn trots behouden, doorgaan met mijn leven. Ik word deze situatie zo zat omdat ik iets diep in mij het gewoon niet onder ogen kan zien.

    Ik ga niet terug maar toch kan ik ook geen afscheid nemen. Iemand moet mijn hart vertellen, het laten geloven dat het over is. Het duizenden keren geprobeerd, en niets verder gekomen. Ik blijf proberen weg te lopen, maar ik lijk nergens te eindigen. Ik heb mijn besluit genomen, dat is het makkelijke deel, iemand, vertel het mijn hart.

    We zijn door beproevingen en moeilijke tijden gegaan. Tot ik eindelijk moe werd van het wachten op jou om thuis te komen, je te vertellen dat dit het was Ik verdien beter dan jij me gegeven hebt, ik verdien beter en het maakt me kapot. Dat ik volhoud, ik moet sterk zijn je laten gaan Ik houd niet van je. Als ik mezelf niet kan overtuigen weet ik gewoon niet wat ik moet doen, (L)



    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De tijd van de herfst is nu echt aangekomen
    het gaat weer meer regenen
    en de bladeren vallen van de bomen
    weer tijd voor een trui en een regenjas
    de trui voor de kou en de regenjas voor de bui
    maar toch heeft de herfst ook zijn charme
    lekker thuis met kaarsjes en de haart aan
    en het voelt al meteen een stuk warme
    of voor degene die met z’n tweeën zijn
    lekker knus tegen elkaar aan, is ook heel erg fijn
    en voor de alleenstaanden onder ons
    maak het zelf gezellig met kaarsjes
    een drankje, en op tafel een schaaltje bon bons
    of maak een wandeling in de natuur
    ook in deze tijd in haar schoonheid zo puur
    bladeren in je gezicht door de wind
    de vogels die naar het zuiden gaan maar die onderweg
    nog wel hun mooiste liederen voor je zingt
    zo zie je maar, ieder jaargetij
    heeft wel iets voor jou en mij





    » Reageer (0)


    Over mijzelf
    Ik ben Lambrechts Annie
    Ik ben een vrouw en woon in Mol (België) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 25/10/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Fitness, Tai Chi, wandelen aan zee, Breezer kunstjes leren, Standard supporter, computeren, Farmville spelen, Facebook.
    RIP Molly Overleden: Juli 2010 Uploaded with
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Over mijzelf
    Ik ben Breezer, en gebruik soms ook wel de schuilnaam jumper.
    Ik ben een man en woon in Mol (België) en mijn beroep is Waker.
    Ik ben geboren op 01/01/2009 en ben nu dus 15 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Wandelen, baasje plagen, konijntje plagen en bang maken, mee naar zee gaan, bij baasje gaan zitten en samen tv kijken, baasje om eten vragen, altijd omhoog springen tegen de glazen deur als baasje thuis komt, daarom de nickname Jumper. En in de veranda en.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per week
  • 12/12-18/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011




    Laatste commentaren
  • even een berichtje (mike)
        op
  • jimmy (jimmy)
        op
  • Mike (Mike)
        op
  • sluitertijd (sluitertijd)
        op
  • sluitertijd (sluitertijd)
        op
  • Lieve groetjes lieverd (nikki)
        op Pannenkoeken
  • Fijne vrijdag! (nikki)
        op Last Christmas - Wham -
  • Lieve groetjes vanwege Nikki (nikki)
        op Last Christmas - Wham -
  • wens een fijne avond xxxxx (nikki)
        op Goede morgen
  • Fijne nieuwe week vriendin (nikki)
        op Geluk delen


  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • even een berichtje (mike)
        op
  • jimmy (jimmy)
        op
  • Mike (Mike)
        op
  • sluitertijd (sluitertijd)
        op
  • sluitertijd (sluitertijd)
        op
  • hobbytop anniel
    hobbytop

     

    Lieve bezoekers Vind U mijn blog goed dan kan je hier stemmen door op deze button te klikken Dank U


    Prettige Feestdagen !!!
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Vlaaitje
  • mamajoyce3
  • Hobbytop
  • Athea
  • Vacantie
  • boomer
  • Sinterklaas_2011
  • bestblogs
  • Christineken

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • fashion
  • LinkNaarOns
  • etiennekam
  • top100skynetblogs
  • blogtips
  • senga7
  • borriquito
  • Steffie
  • krabbelgadget

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • imikimi
  • kleinekanjer
  • jacobus1949
  • glitterplaatjes

  • Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • pho
  • plaatjes/bloemen
  • krijan_jono
  • brigitta_vanwassenhove
  • fotoaanpassen
  • 100webpagelist
  • bokesblog
  • maskyno
  • connie-place

    Mijn favorieten
  • sitevanhetjaar
  • annie1201
  • klaartjesblog
  • 2007mathilde
  • marialessen
  • marijke_2011
  • bieke1931
  • plaatjes/bloemen/1/
  • tuinkatjes
  • redpoppy54

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • ria1949
  • elvisfan
  • thriantha
  • criticallayouts
  • met_hart_en_ziel
  • vogelhandel-huysmans
  • Fjaka
  • kersttop50
  • kerstindex.

    Foto

     
    Mijn favorieten
  • bestekrabbels
  • kerstmisplaatjes
  • plaatjes/kerstwensen
  • vrolijk_kerstfeest
  • bestekrabbels
  • kerstnieuwjaarblog


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!