Inhoud blog
  • Oma's havermoutkoekjes
  • Poire belle Helene
  • Tarte Tatin met abrikozen en vanille
  • Mediterrane auberginegratin
  • Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
  • Prettige feestdagen
  • Stracciatella espresso
  • Soesjes met ijs en warme chocoladesaus
  • Zalmrolletjes
  • Feestelijke hapjes.
  • Warme citroenpunch met kruiden
  • Merry Christmas 2018
  • Pot-au-feu van kip met aardappelpuree
  • Oma's jachtschotel
  • Speculaas Cheesecake
  • Zomerse hapjes en drankjes.
  • Snacktomaatjes met frisse yoghurtdip.
  • Warme wrap met mais en tonijn.
  • Moussaka
  • Mixdrankje
  • Zomerse drankjes 1
  • Zoetzuur van bloemkool
  • Witloffrittata met kaas uit de oven
  • Marokkaanse visstoof
  • Appel-jachtschotel
  • Ovenschotel Kabeljauw
  • Tarte tatin van bosvruchten
  • Kip uit het pannetje met spekjes, paprika en ananas
  • Zuurkool met gebakken appel
  • Shake that glass!
    Gastenboek
  • fijn je terug te ontmoeten...
  • Even op bezoek met een warme groet
  • Nu de drukte wat achter de rug is, kom ik U een fijne zondag en een mooie nieuwe week toewensen.
  • Fijne Kerstdagen
  • Aan alle Mama's en Oma's een Fijne Moederdag.

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    REIZEN EN GERECHTEN


    18-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollandse pizza
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hollandse pizza:

    Bereidingstijd: 20 minuten en 25 minuten oven
    Nodig voor 4 personen

    500 gram aardappelen
    4 tomaten
    1 courgette
    100 gram gorgonzola
    10 plakken salami
    1 eetlepel gedroogde oregano
    2 eetlepels tijmblaadjes
    2 tenen knoflook
    olijfolie

    Schaaf de aardappelen in de keukenmachine tot dunne schijfjes.
    Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag met een filmpje olie en verdeel de geschaafde geraspte aardappelen over de bodem.
    Draai het vuur halfhoog en bak de aardappelkoek in ongeveer 5 minuten bruin. Draai het om en bak de andere kant nog ongeveer 3 minuten.
    schuif de aardappelbodem op een ovenplaat, bestrooi met zout en peper en bedek met de plakken tomaat, courgette, gorgonzola en salami. Bestrooi met oregano en tijm. Knijp de tenen knoflook uit, meng ze met 2 eetlepels olie en druppel dit over de overige ingrediënten.
    schuif de pizza 25 minuten in de oven op 170 graden C. Serveer het direct.

    Ramon Beuk

    18-04-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kasteel Staverden:
    Klik op de afbeelding om de link te volgen





    Kasteel Staverden:


    Het kasteel ligt rechts aan de weg van Uddel richting Elspeet.
    Het eerder kasteel dateert van 1290.

    Rond 1290 heeft graaf Reinoud I een kasteel laten bouwen. Inmiddels is het huidige kasteel het vierde kasteel. Dit is in 1905 gebouwd op de oude fundamenten van het vorige kasteel, dat uit de achttiende eeuw
    dateert. Het laatste kasteel is in Jugendstilstijl neergezet. Dit is met name te zien in de zalen op de begane grond.
    Kasteel Staverden is een van de vele kastelen van de graven, sedert 1339 hertogen, van Gelre geweest.
    Ten behoeve van de helmtooi van de graven en hertogen van Gelre kreeg het kasteel het privilege witte pauwen te fokken.De witte pauwen zijn oorspronkelijk albino's uit een groen en blauw pauwenras.
    Het kasteel en de daarbij behorende goederen zijn in overeenstemming met het geldende gebruik, in leen gegeven aan een leenman. Zo wordt in 1400 Geadert van Staverden in deze hoedanigheid genoemd. Na hem volgen nog diverse andere leenmannen.Nu krijgen de commissaris van de Koningin van de provincie Gelderland en de burgemeester van de gemeente Ermelo nog ieder voorjaar de witte pauwenveren aangeboden.
    De huidige bezitter is Stichting "Het Geldersch Landschap". 

    Bron Stichting Vrienden der Geldersche Kasteelen.










    16-04-2006 om 20:16 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salade nicoise
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Salade Niçoise voor 4 personen:

    8 kleine Roseval-aardappelen
    200 gram haricots verts
    4 eieren
    200 gram cherrytomaten of kleine trostomaten
    2 kroppen sla
    2 blikjes tonijnmoten op (olijfolie)
    2-3 eetlepels zwarte olijven zonder pit
    8 anjovisfilets
    zeezout
    versgemalen) peper
    1 theelepel Dijon-mosterd
    2 eetlepels citroensap
    1 knoflookteen

    ¨Bereiding:
    ¨Boen de aardappelen schoon.
    Maak de haricots verts schoon en kook ze in ca 5 minuten beetgaar in water met wat zout. Giet ze af en spoel ze na met koud water.

    ¨Kook de eieren in ca 5 minuten hard.
      Laat ze onder koud water schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
      Was tomaten en halveer ze ( laat het kroontje eraan zitten).
      Pluk de kanpperige blaadjes uit het hard van de sla; de rest    
      wordt niet gebruikt.
    ¨Giet de tonijn af ( bewaar de olie) en verdeel de moten in niet  
      al te kleine stukken.
    ¨Verdeel de sla, aardappel, haricots verts, tonijn, ei, tomaat en   olijven over de borden. Leg de ansjovisfilets er kruislings over en bestrooi het gerecht met zout en peper.

    ¨Afwerking:
    Klop de tonijnolie, mosterd en het citroensap doorelkaar. Pel de knoflook en pers hem boven de dressing uit. Roer de dressing door en schep hem over de salade.

    ¨Lekker met knapperig brood en roomboter.

    31-03-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudhollands Nagerecht: Haagse Bluf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Haagse bluf:

    2 dl bessesap
    2 eiwitten
    mespunt zout
    100 g suiker
    wafels of lange vingers

    Klop de eiwitten met een mespunt zout wat stijf. Voeg dan geleidelijk de suiker toe. Schep als laatste het bessesap er voorzichtig door. Verdeel de Haagse bluf over 4 schaaltjes en garneer het toetje met een wafel of lange vinger,
     


    26-03-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor uitstapjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    Aquatopia in Antwerpen
    Een leuke gezinsattractie in Antwerpen is het grote aquariumcomplex Aquatopia. Hier kunt u de meest uiteenlopende exotische vissen, van kleurrijke anemoonvisjes tot roggen, van dichtbij bewonderen. Via een doorzichtige tunnel loopt u onder en tussen de haaien
    door. Nieuwste attractie: slangen aaien. Kijk op 
    www.aquatopia.be




    WALIBI WORLD
    In Walibi World beleefd jong en oud een onvergetelijk dagje uit. Er zijn meer dan 50 spannende attracties en shows.
    Kijk op www.walibiworld.nl

    Bron: ANWB-kampioen.



    28-02-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    27-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappeltortilla
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aardappeltortilla:

    Hoofdgerecht voor 4 personen

    De tortilla is een klassieker uit de Spaanse keuken, een zeer voedzame, dikke, gevulde superomelet die zowel warm als koud lekker is.
    De eieren gaan hierbij een spannend verbond aan met de aardse smaak van de aardappelen en de pittige, boerse worst.

    5 eieren
    2 uien
    600 gram vastkokende aardappelen
    100 g chorizo
    5 eetlepels olijfolie
    zout, versgemalen peper
    3 eetlepels fijngehakte peterselie

    Bereiding:

    Pel de uien en snijd ze in ringen.
    schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes.
    Snijd de chorizo in blokjes. Verhit 3 eetlepels olie in een grote koekenpan en bak de chorizo zachtjes knapperig bruin.Schep de chorizo op een bordje. Leg de plakjes aardappelen en uiringen laag om laag in de pan. Bestrooi elke laag met zout en peper. Laat de aardappelen afgedekt op matig hoog vuur in ca. 8 minuten beetgaar worden, schep ze af en toe om. Klop in een kom de eieren los en schep de chorizo, peterselie en het aardappelmengsel erdoor. Veeg de pan schoon met keukenpapier en verhit opnieuw 2 eetlepels olie. Verdeel het eimengsel over de bodem en bak de onderkant in ca. 5 minuten op matig hoog vuur goudbruin. Keer de omelet op een deksel en laat de ongebakken kant in de pan glijden. Bak ook deze kant goudbruin. Snijd de tortilla in acht punten en serveer met een salade.

    Eet smakelijk !!

    27-02-2006 om 20:40 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België - Hastière
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    België - Hastière:

    W
    at doe je als je tijdelijk geen huis meer hebt?
    Dat overkwam ons drie jaar geleden. Door de verkoop van ons huis, aan mensen die uit het buitenland kwamen, moesten wij noodgedwongen ons huis drie weken eerder opleveren dan verwacht was. 
    Toen begon het zoeken naar een vakantiebungalow voor drie weken.
    Uiteindelijk na veel zoeken, hadden wij een park gevonden in de Ardennen. We moesten nu van onze nood maar een deugd maken.

    Het plaatsje heet Hastière een leuk klein plaatsje, met een mooie abdij aan de Maas.

    Wij hebben veel uitstapjes gemaakt in de omgeving.
    Waaronder het mooie kasteel Freÿr aan de Maas, het is beslist de moeite waard om het kasteel te bezichtigen.
    Het kasteel bevat heel veel historie. Wat ook zeker de moeite waard is om te doen, is een wandeling maken door de kasteeltuin en een bezoekje brengen aan de Orangerie.

    13-02-2006 om 19:42 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het park van Furfooz.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het park van Furfooz.

    Het in 1948 opgerichte Park van Furfooz is een natuur- en historisch monument. Het bevindt zich op een plateau van Hauterecenne en heeft een steile rotswand naar de Lesse.
    Een wandeling, van ongeveer 3,5 km, leidt u door het park langs bomen, Zomereik, Es, Haagbeuk, Spaanse aak en struiken zoals de Hazelaar en de Gele kornoelje.Onderweg komt u diverse archeologische bezienswaardigheden tegen. Echt een aanrader om een bezoekje te brengen aan dit park.



    13-02-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abdij Hastière.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Eglise Abbatiale D'Hastière ( Abdij)
    Deze abdij is gesticht in 1033-1035 door Ierse monniken.Het is gebouwd in de Romaanse mosan stijl.

    Binnen in de abdij bevindt zich een schat aan Romaanse en Gotische kunst, koorstoelen, muurschilderingen uit de XII eeuw, een lijdensweg uit de XVde eeuw een er mooi beeldhouwwerk. Een crypte gedecoreerd met muurtekeningen uit de XIIde eeuw en nog vele andere overblijfselen van de oude abdij.



    13-02-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippeville België
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Philippeville( Bastion).

    10 km lange onderaardse gangen uit de 17de eeuw verbonden de externe posten met de centrale vesting. Vóór de rondleiding (ca. 500m) wordt de geschiedenis van de stad en de onderaardse gangen in een film (3 talen) uit de doeken gedaan.

     

    12-02-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chili con carne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Chili con carne:

    2 literblikken bruine bonen,
    ( of gedroogde peulvruchten) Het is het beste deze een avond voor het gebruik in ruim water te laten weken. "kooktijd daarna ± 50 minuten.
    1 ui
    1 groene paprika
    2-3 eetlepels olie
    300 gram gehakt (half om half)
    mespunt chilipoeder
    zout en peper
    1 blikje tomatenpuree.

    Maak de ui en de paprika schoon. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Verhit de olie in de braadpan en fruit hierin het uitje en de blokjes paprika. Voeg na een paar minuten het gehakt toe en prak het met de vork rul. Roer er de chilipoeder en wat zout en peper door. Voeg de uitgelekte of gekookte bruine bonen en een blikje tomatenpuree toe.Schep alles goed door en doe het eenpansgerecht als de bruine bonen goed heet zijn op.




    08-01-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    17-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bliksembezoek aan China
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze schoonzoon heeft een bezoekje gebracht aan China.
    Het was een lange reis met een tijdsverschil van 7 uur.
    Hij heeft een paar mooie "culinaire" foto's gemaakt.

    Foto:
    Het is de gewoonte dat de gast zelf zijn vis of kreeft uitzoekt.
    Het wordt door de kok klaargemaakt of rauw op uw bord geserveerd.

    17-12-2005 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier worden de gerechten klaargemaakt.

    16-12-2005 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese bird
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een lekkernij in China is gebraden vogel.
    Zie en oordeel zelf ! (s'lands wijs 's lands eer)

    16-12-2005 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een culinair oor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat had u gedacht van een lekker varkensoor, dit met een lekker sausje overgoten.

    16-12-2005 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tafels met gerechten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier op de tafels staan de gerechten uitgestald, zodat u makkelijk u keus kan maken.
    Het is voor een Europeaan niet zo makkelijk om te kiezen, want het betreft o.a. gerechten bereidt met wormen, slakken, slangen etc.
    Dit alles wordt overgoten met een lekker sausje.

    16-12-2005 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temperamentvol Spanje, Estepona en omgeving
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Spanje is het land van de folklorische feesten, flamenco, paella,
    tapa's, afwisselende landschappen, een rijke kunstgeschiedenis, mooie baaien en stranden, karakeristieke dorpjes en een heerlijke keuken, dat allemaal vindt je in Spanje.

    Spanje is gelegen op het Iberische schiereiland in het zuidwesten van Europa.
    De bevolking is temperamentvol maar vriendelijk en gastvrij.
    Een overgroot deel van de bevolking is rooms-katholiek.
    De taal die wordt gesproken is Spaans, het Castelano. Er zijn echter nog streektalen, zoals het Spaans-Catalaans, het Baskisch en het Galisch.


    Puerto Banus
    bij Marbella is met geen enkel andere haven aan de Costa del Sol te vergelijken. Kleine straatjes, de met bloemen versierde huizen, maar ook het mondaine, de dure boetieks, een bruisend uitgaansleven, nachtclubs en discotheken.
    De vele golfbanen en fijne zandstranden lokken gasten uit de hele wereld naar deze badplaats.
    Hier hebben de luxevaartuigen van de jet-set de vissersboten verdrongen. Om opzichtige jachten en opvallende mensen te zien, moet je beslist een bezoekje brengen aan Puerte Banus

    Bezoek ook eens het nieuwe (2003) Picassomuseum in Malaga, de geboortestad van Picasso.
    .

    23-11-2005 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achterland van Estepona
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De natuur is schitterend vele bloemen en planten zijn er te vinden, die wij hier niet kennen.

    15-11-2005 om 15:49 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omgeving van Estepona
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het achterland is schitterend, leuke witte dorpjes, om gezellig te wandelen.
    Breng ook eens een bezoekje aan de plaatselijke kerkjes..

    15-11-2005 om 15:42 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie weekje Medenbach ( Sauerland) Duitsland.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afgelopen week hadden wij een vakantiewoning gehuurd in het Sauerland, in het mooie plaatsje Medenbach.
    De vakantiewoningen staan midden in de natuur, het is een oase van rust.
    Als je van wandelen houdt, dan kun je hier overal terecht. Er is voor de liefhebber een groot wandelgebied.
    Rondom en in het plaatsje Medenbach zijn heel veel bezienswaardigheden.
    (teveel om allemaal op te noemen).

    01-11-2005 om 14:11 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (21 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief
  • Alle berichten


    Interessante websites
  • Windows 10 handige apps
  • fotografie Cora Unk
  • Diana Ross in concert 2009
  • Robert Stefano (Kerstsong)
  • Concert de Toppers, Amsterdam Arena

    Hoofdpunten blog cate
  • Hendrik Jan ten Cate 1867-1955, Bospaadje.
  • 'Mari' Henri ten Kate 1831-1910. Collectie Spaander Volendam
  • Hendrik.
  • Hendrik Gerrit ten Cate
  • Constantina ten Cate


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    erik1968
    blog.seniorennet.be/erik196
    Foto

    Foto

    Foto

    Monument Frankenberg (Duitsland)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Midweekse groetjes ( ria)
        op Oma's havermoutkoekjes
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Zalmrolletjes
  • Hallo (Robert Wilfried)
        op Zoetzuur van bloemkool
  • Een fijne namiddag en avond (tricia)
        op Warme wrap met mais en tonijn.
  • Lieve groetjes dikke knuffel lieverdje (Diana)
        op Zoetzuur van bloemkool
  • Lieve groetjes (Erwin)
        op Zoetzuur van bloemkool
  • Lieve groetjes (Erwin)
        op Ovenschotel Kabeljauw
  • een vriendelijke groet op woensdag (seniorenwebradio)
        op Shake that glass!
  • namens de senioren webradio wensen we jullie een mooie dinsdag toe (seniorenwebradio)
        op Shake that glass!
  • op deze maandag morgen brengen we jullie een muzikale groet en wensen we u een mooie nieuwe week toe (seniorenwebradio)
        op Shake that glass!
  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Kastro Byzanthijs fort Molyvos
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vergeet u niet in mijn gastenboek te schrijven! Hartelijk bedankt!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    walter
    blog.seniorennet.be/walter
    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dashondamber
    blog.seniorennet.be/dashond
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    onwaarschijnlijkvlaanderen
    blog.seniorennet.be/onwaars
    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!