1 kg mosselen
Snij de sluimererwten in fijne reepjes (julienne).
Snij de minimaïs in de lengte in vieren.
Maak een papillot met boterham- of zilverpapier. Gebruik je zilverpapier? Hou de blinkende kant langs binnen. De matte kant laat de warmte door en de glanzende kant reflecteert de hitte.
Leg de sojascheuten, de minimaïs en de sluimererwten in de papillot.
Was de mosselen grondig en verdeel ze over de papillotten.
Meng de kokosmelk naar smaak met de groene currypasta en verdeel over de papillotten. Voeg er ook een klontje Solo Light aan toe. Kruid met fijngehakte koriander.
Plooi de papillotten toe en laat 15 minuten garen op een hete barbecue of in de oven.
Dien de papillotten op in het papier.
Zo kunnen je gasten ten volle genieten van het aroma.
------------------------------------ Geniet van Thaise mosselpapillot
Solo Light
200 g sluimererwten
125 g minimaïs
125 g sojascheuten
20 cl kokosmelk
0.5 eetlepel groene currypasta
0.5 bosje koriander.
Smakelijk.....recept van Solo Open Kitchen
Reacties op bericht (2)
21-07-2010
Lekkere tip !!!
Dag Jeanine
Dit receptje ga ik eens proberen,het ziet er in ieder geval al heel erg lekker uit.Dank voor de tip!
Geniet nog van een zomerse avond!
Lieve groetjes Magda
www.bloggen.be/houdenvanhetleven
Ik ben jeanine, en gebruik soms ook wel de schuilnaam cleo.
Ik ben een vrouw en woon in Gentbrugge () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 16/06/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: franse boeken om de taal te onderhouden.
Cleo is de naam van mijn kat die helaas weggelopen is bij de verhuis, het was een frivole framboos.