Inhoud blog
  • toepassen van kruiden
  • slaatjes voor de barbecue
  • da' s pas een apparaat!!!!
  • Lasange met hamblokjes, gehakt,spinazie
  • brownies met pecannoten
  • Franse keuken: provensaalse stoofschotel
  • kippelapjes op zijn koreaans
  • een paar keukenweetjes
  • blinde vinken van groene kool met vis en garnaaltjes
  • vandaag gaan we een de vegetarische kant op maar ook lekker!
  • Cocktails met Alcohol
  • Irish Coffee
  • dessert - pannekoeken met ijs en aardbei jam
  • voorgerecht met zalm met witloof
  • entrecotes op feestelijke wijze- hoofdgerecht
  • genoeg gewerkt voor vandaag nu even ontspannen!!
  • varkenshaasje eens anders maar lekker!
  • gegrilde meloen met ham
  • wat eten we vandaag
  • aardappel halloumi schotel met varkenskoteletjes
  • oesters natuur en gegratineerd
  • kip met franse kaas,ham,pasta,druiven
  • Tongrolletjes met zalm en druivensaus
  • tips voor magnetron
  • eend met sesamzaad,coulis van mango
  • fruit en groenten gezond!!!!!
  • mooi gedekte tafels
    Over mijzelf
    Ik ben daniel, en gebruik soms ook wel de schuilnaam jelle.
    Ik ben een man en woon in haacht (belgie) en mijn beroep is mensen helpen, .
    Ik ben geboren op 03/08/1949 en ben nu dus 76 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken, muziek, film, vooral SFfilms, lezen,actualiteit volgen.
    ik ben de vriend van Prullemieke en we proberen samen te genieten van het leven.
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Laatste commentaren
  • interessant! (Catherine)
        op toepassen van kruiden
  • mooie info over de kruiden want al te vaak gebruikt men de verkeerde in een gerecht (hartendame2)
        op toepassen van kruiden
  • ... (natalie)
        op fruit en groenten gezond!!!!!
  • ... (jan)
        op blinde vinken van groene kool met vis en garnaaltjes
  • ... (anneke)
        op brownies met pecannoten
  • Archief per week
  • 06/08-12/08 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
    Foto
    Nieuws GVA
    Nieuws Autowereld
    Nieuws ComputerIdee
    Nieuws VTM
    Nieuws VRT NWS
  • Vrachtschip lekt 10.000 liter olie in Albertkanaal in Olen, oliespoor over verschillende kilometers verspreid
  • Franse politie pakt man op na vondst van 4 lijken in de Seine nabij Parijs
  • Turnhoutsebaan in Wijnegem bezaaid met yoghurt en pudding: brandweer uren in de weer nadat vrachtwagen lading is verloren
  • VS kondigt opnieuw sancties aan tegen magistraten van Internationaal Strafhof
  • België rondt kaap van 100.000 publieke laadpunten en is daarmee één van de koplopers in Europa
  • Leuvens eetcafé krijgt haatberichten door online rel rond (bijna) gelijknamige brasserie in Antwerpen
  • Russische drone komt neer in oosten van Polen: "Provocatie van Rusland" 
  • Verstrooide bestuurder vergist zich van pedaal en beschadigt oorlogsmonument in Tervuren
  • Franse streamer Jean Pormanove sterft tijdens livestream "na maanden van vernedering en mishandeling"
  • Paus Leo XIV gaat 'cohousen' in gerenoveerd appartement
    Nieuws HLN
  • Google Pixel 10 gaat iPhone achterna: MagSafe-opladers van Apple te gebruiken op nieuwe modellen
  • Hackers krijgen toegang tot informatie van 850.000 Orange-klanten: “Bedrijf moet uitleggen hoe het gaat beschermen tegen sim swapping”
  • Orange Belgium slachtoffer van cyberaanval: 850.000 klantenaccounts getroffen
  • Orange Belgium slachtoffer van cyberaanval: 850.000 klantenaccounts getroffen
  • KIJK. Grootste 3D-geprinte toren ter wereld onthuld in Zwitsers bergdorpje
  • Telenet vervangt volop oude decoders, maar waarom zou je die überhaupt nog gebruiken?
  • Apple stelt nieuwe iOS voor: ‘Liquid Glass’ geeft apps op je iPhone een gloednieuwe uitstraling
  • Windows neemt na veertig jaar afscheid van gevreesd ‘blauw scherm des doods’
  • Samsung Galaxy Fold 7 kost maar liefst 2.099 euro: waarom kreeg plooitelefoon zo’n ‘ultraprijs’?
  • Telenet-dochter Tadaam lanceert aanbod voor mobiele telefonie, maar niet voor iedereen
    Nieuws HBVL

    Get Your Own Player!


    free myspace backgrounds

    koken met muziek
    TWEE HOBBY'S GECOMBINEERD .

    myspace codes
    Myspace Codes: MyNiceSpace.com

    19-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.da' s pas een apparaat!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    das pas n apparaat brood koffie en n gebakken eitje hihihihihihihihi klaar terwijl jij op bed ligt zou t bestaan? indien wel kan je lekker je vrouwtje verwennen !!!!Fijn Weekend allemaal!!!!!

    19-01-2007 om 14:26 geschreven door jelle

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lasange met hamblokjes, gehakt,spinazie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bak in een droge koekenpan kort 150 gram hamblokjes, voeg er dan 300 gram gehakt aan toe en bak dit rul. Als het gehakt goed rul is en mooi bruin. Voeg dan 1 fijngesnipperde ui, 2 teentjes fijngehakte knoflook, 1in stukjes gesneden wortel en 3 gesneden stengels bleekselderij. Roerbak dit even mee en voeg dan 1 blik gepelde tomaten toe en 1 dl rode wijn. Kook dit even mee. Zet dan de pan op een lager vuur en laat het geheel een uurtje of anderhalf pruttelen. Roer wel afentoe. Voor de Kaassaus smelt je 30 gram boter in een steelpannetje en daar voeg je 30 gram bloem bij. Bak de bloem kort mee en giet er dan beetje bij beetje bouillon bij tot je de gewenste dikte saus hebt (Zet ongeveer 500 ml bouillon klaar) Zet de saus van het vuur en roer er nu 75 gram geraspte kaas door tot de kaas gesmolten is. Schep nu een deel van het groenten-gehaktmengsel in een ovenschaal en leg hierover lasagnebladen, dan weer een laagje groenten-gehaktmengsel en weer lasagne bladen dan de nog overgebleven groenten-gehaktmengsel erover en de kaassaus. Doe er eventueel nog wat geraspte kaas over. Zet de lasagne nu voor ongeveer een kwartier in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

    19-01-2007 om 14:15 geschreven door jelle

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brownies met pecannoten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lekkere makkelijke en snelklaar brownies! Smelt 60 gram pure chocolade en 110 gram boter au-bain marie en laat het iets afkoelen. Klop 225 suiker met 1 theelepel vanille-essence, 2 eieren, 1/2 theelepel bakpoeder en een snufje zout tot een luchtig geheel. Voeg daarna 150 gram bloem toe en daarna de gesmolten chocolade klop dit voorzichtig door. Doe er naar eigen inzicht pecannoten door. Schep het beslag in een beboterde en bebloemde brownievorm. Zet de vorm in de voorverwarmde oven op 175 gram voor 20 tot 25 minuten. Laat de brownie in de vorm afkoelen en snijd ze daarna in vierkante blokjes. Eet smakelijk!

    19-01-2007 om 14:13 geschreven door jelle

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!