Ingrediënten
1 bakje Remia Warme Schenksaus Stroganoff
1dikke varkenshaas van 400-500 g
½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
4 eetlepels olijfolie
zout, versgemalen peper
1 rode paprika, in reepjes
1 gele paprika, in reepjes
1 teen knoflook
Bereiding
Snijd het varkenshaasje in plakken 6 van 2 ½ cm dik. Roer de kruiden door de olie en bestrijk de plakjes dun met de kruidenolie. Rooster de plakken varkenshaas in een hete grillpan in 4-6 minuten bruin en gaar, keer ze halverwege. Verhit intussen de rest van de kruidenolie in een hapjespan en bak de reepjes paprika in 3-4 minuten zachtjes gaar. Pers de teen knoflook erboven uit en voeg zout en peper naar smaak toe. Verwarm intussen de stroganoffsaus 3 minuten in de magnetron op 360 Watt. Strooi wat zout en peper over de gegrilde plakjes vlees en leg ze op vier warme borden. Schenk de stroganoffsaus erover en schep de paprikareepjes erop. Lekker met sperziebonen en aardappelpuree.
|