ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    12-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vragen over Dexia

    Vlaams Belang zal vragen stellen op de komende gemeenteraad van donderdag: Bij welke financiële instellingen is Brecht cliënt en hoeveel bedragen de gelden die bij deze instellingen geparkeerd staan, zowel -in voorkomend geval- wat tegoeden als wat beleggingen betreft ?

    Dit en meer vragen zullen een antwoord krijgen van burgemeester Luc Aerts.

    Reactie HB: Kort nazicht in de boekhouding laat zien dat de opbrengst sinds 2000 gemiddeld een dikke 10% was. Laat het dan dit jaar 0 Euro zijn, de afgelopen jaren was dit meer dan een hoog rendement.

    12-10-2011 om 16:14 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkaveling Leewerik achter de watertoren St Job.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er komt schot in de zaak rond verkaveling "Leeuwerik " Na de geologische studie eerder dit jaar is het nu de beurt  aan de voorlopige goedkeuring van het wegentrace.

    Het openbaar onderzoek dat is afgesloten op 31 augustus 2011 was goed voor 2 bezwaarschriften. Deze werden beide ongegrond verklaard.

    In de goedkeuring zit vervat het wegentrace, een openbaar parkje met waterloop, fiets en voetpaden en nutsvoorzieningen.

    12-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanpassingen reglementering parkeren en snelheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Ontspanningslaan en Kattenhoflaan worden over de ganse lengte verdeeld in rijstroken. De wegmarkeringen – onderbroken witte lijn – zullen worden aangebracht.

    - Zonale snelheidsbeperking 50 km/u ter streke Lakvenheide, Rommersheide, Tremelheide

    - Zonale snelheidsbeperking 50 km/u Tilburgbaan en omgeving

    11-10-2011 om 13:40 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blauwe zone in de Brugstraat in de gemeenteraad deze week.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ter goedkeuring deze week in de gemeenteraad.

    Er wordt een zone met beperkte parkeertijd ingesteld in de Brugstraat,tussen de Ebeslaan en Brugstraat tot en met huisnummer 38, de eerste parkeerplaatsen op de berm in de Korte Nieuwstraat en de eerste 3 parkeerplaatsen in de Braakstraat. Het gebruik van de parkeerschijf wordt er verplicht van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur. De maximum parkeerduur bedraagt twee uur.

    De getroffen maatregelen zullen ter kennis gebracht worden van de weggebruikers door het plaatsen van de zonale verkeerstekens E9a aangevuld met de parkeerschijf.

    Dit aanvullend reglement wordt ter goedkeuring overgemaakt aan de Afdeling Beleid, Mobiliteit en Verkeersveiligheid, Departement Mobiliteit en Openbare Werken, Vlaamse Overheid.

    10-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    09-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nacht van de duisternis op 15 oktober.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op zaterdag 15 oktober 2011 staat de problematiek van lichthinder centraal en doven we de klemtoonverlichting op openbare gebouwen. 'Bevolking, handelaars en industrie roepen we op om mee te doen en de tuinverlichting, reclameverlichting of klemtoonverlichting te doven. Hierdoor zal de nacht terug in ere worden hersteld. Tijdens deze Nacht van de Duisternis willen we mensen aanmoedigen zich niet te verschuilen achter kunstlicht of bang te zijn voor het donker. We willen mensen samenbrengen in natuur en schemerdonker'.

    09-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIN gaat naar BIN/CIN

    Op 4 oktober was ik als coördinator te gast in het provinciehuis te Antwerpen. De eigelijke aanpassing aan het systeem ( waarover later meer ) start volgend weekend. Voor de leden blijft alles bij het oude. Voor ons, coördinatoren zijn er wel wat aanpassingen.

    De speech van Luc Baetens kan u nalezen op de link hieronder. Speels en doordacht. De moeite om eens te lezen indien u in een BIN woonachtig bent.

    Bijlagen:
    09073 speech BIN 4okt11.doc (49.5 KB)   

    08-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken op de Schotenstwg.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Over de ganse lengte van de Schotensteenweg, dat is de verbindingsweg tussen St-Job en Brecht, worden vanaf 10 oktober herstellingswerken uitgevoerd. De werken duren ongeveer twee weken.

    De slechte stukken beton zullen opengebroken en vervangen worden. Er wordt geen omleiding voorzien, er zal gewerkt worden met signalisatie en verkeerslichten.

    07-10-2011 om 10:55 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen op 8 oktober in St Job.

    Op 8 oktober kan u verschillende afstanden wandelen. Start aan het Goorhof. Een organisatie van "Sint Michielstappers" Meer info kan u lezen op bijgaande folder.

    07-10-2011 om 10:51 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurtwinkel "Joseeke" sluit de deuren.

    Binnen twee maanden sluit de populaire buurtwinkel Bij José aan de Hogebaan in Sint-Job definitief de deuren. "Na 47 jaar zetten we er een punt achter. Het is mooi geweest', zeggen uitbater Louis en dochter Christel.

    Louis en echtgenote José Van Den Bosch, die drie jaar geleden overleed, startten in 1964 de winkel. Samen doorstonden ze al die jaren de opmars van de supermarkten.
    We zullen nog wel een speciale actie op touw zetten, maar we weten nog niet goed wat en hoe. Tijd brengt raad." Bron Jan Vorsselmans via GVA.

    06-10-2011 om 11:08 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van onze vorige HB vergadering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1 Betreffende het vorige verslag (na zomerstop) zijn er geen opmerkingen gemaakt. Alain neemt de taak op zich om een beperkt verslag door te sturen naar eventuele belanghebbenden (zoals de personen die bij de vorige gemeenteverkiezingen op de lijst HB stonden) om alzo nieuwe medewerkers te kunnen motiveren tot deelname aan HB.

    2 Op de coalitievergadering van september (06/09) was HB vertegenwoordigd door Alain en Tony. Enkele punten van de vergadering hebben belang voor HB.

    · Het uitvoeringsplan Ruimtelijke Ordening (RUP) voor St Job is in de maak en zal vervolgens in de nabije toekomst voorgesteld worden. O.a. de bestemming van het gemeenteplein (Wildiersplein) zal als een ruimte voor openbaar nut worden voorgesteld. Dit idee is o.m. een voorstel van HB en werd reeds door de voorzitter besproken met Daan de Veuster.

    · De hoekpercelen aan de vaart (hoeken aan brug sas 4) zouden aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen qua inplanting en uitzicht om het karakter van St Job mee te bepalen.

    3 Sinds vorige bijeenkomst hebben Alain en Tony initiatief genomen voor nieuwe contacen.

    4 Voor de komende braderij in St Job op 11 september is Alain verontschuldigd wegens familiale activiteiten. De overige personen zullen aanwezig zijn voor opbouw en actie ter plaatse. De gebruikelijke dranken zullen voorzien worden + taakverdeling als voorgaande.

    5 Bij de aanleg van de “ringweg rond Brecht” is een aansluiting met rotonde voorzien in de Veldstraat te Brecht.Eric vraagt als nabije bewoner en uit bezorgdheid voor de omgeving om een streng toezicht te laten uitvoeren op het naleven van de wegomleidingen. Deze taak is voorzien voor de werfleiding en het gemeentebestuur maar zal opgevolgd worden.

    6 De heraanleg van de Miksebaan zal resulteren in een herziening van de wegbedekking echter zonder aanleg van een fietspad. Voor deze fietsvoorziening moeten te veel eigenaars deels onteigend worden en dat is financieel niet haalbaar. Wel voorziet men verkeersremmers ( 8 drempels) een betere verlichting en een toekomende fietspad langs de HS- treinverbinding.

    7 Met de vooruitzichten van de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 vraagt de voorzitter om een “profiel van HB” te bedenken via een slogan of krachtige slagzin om uit te dragen “waarvoor staan wij ?” Alle voorstellen zijn welkom.

    Alain gaat via mail een aangepast partij-programma overmaken aan de bestuursleden. Volgende bijeenkomsten zijn voorzien voor : Woe 5/10/2011 - Woe 2/11/2011 - Woe 7/12/2011

    Tony Wouters 0474 63 93 54 tony.wouters@pandora.be
    Alain Denissen 03 636 42 57 alaindenissen@hotmail.com
    Ludo Leus 0494 94 54 47 ludo.leus@telenet.be
    Leo Dirickx 0476 45 33 16 leo.dirickx@pandora.be
    Eric Wenderickx 0475 26 87 51 afrocar@telenet.be

    Volledig verslag in bijlage op pdf

     

    Bijlagen:
    HB 07092011.pdf (76.6 KB)   

    05-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heksentocht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 15 oktober kan je in Sint-Job gaan bibberen en griezelen tijdens een heksenwandeling. Die wordt georganiseerd door Krea vzw uit Sint-Antonius.

    Zorg zeker voor aangepaste kledij. Laarzen zijn verplicht en zaklampen zijn verboden. Tijdens de wandeling zijn er allerlei attracties en krijg je een heksendrankje en andere snoepjes. Krea verwacht je om 19u aan de parking van het Kristus Koning instituut in St.-Job. Om deel te nemen betaal je 10 euro. Voor inschrijvingen kan je terecht bij de familie Geysen op het nummer 03/383 15 94. Bron:http://www.zoe.fm/cultuurnieuws.php?id=20347

    04-10-2011 om 15:21 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brechts bestuur en ATV

    Pro en, wat dacht je, contra op de ATV televisie. Klik op de link.  

    http://www.atv.be/item/gemeentetour-brecht

    03-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkeerplaatsen in Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De parkeerverordening regelt het aantal parkeerplaatsen waarover ondermeer appartementen, woningen en bedrijfsgebouwen moeten beschikken. Ze wordt van toepassing op gans het grondgebied van de gemeente Brecht. Meer over dit artikel via http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=BLNVE_20111001_004&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

    02-10-2011 om 09:53 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren kijken in de Brechtse heide.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wandeling - in het kader van de Nacht van de Duisternis - is een organisatie van de gemeente Brecht, Natuurpunt, Regionaal Landschap de Voorkempen en astronomievereniging Asterion. Meer hierover via http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLNVE_20111001_003

    01-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porto proeven bij drankenhandel Claessens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Drankencentrale Claessens presenteert Porto tasting

    Wanneer: donderdag 13 oktober om 19.30u

     

    Wat is Tawny , Ruby, Lbv, Vintage, Colheita? Proef en leer !

    Schrijf nu in voor15 euro pp

     

    30-09-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieuvriendelijke siertuinen

    Dinsdag 11 oktober om 19.45h in JVDNoot centrum

    30-09-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie ontwerpt een kunstwerk?

    Aan het schepencollege werd het ontwerp van wedstrijdreglement voorgelegd voor de opdracht voor het ontwerpen en realiseren van een kunstwerk voor het nieuwe parkje achter de kerk van Sint Lenaarts.
    Er wordt 10.000 euro voorzien uit het budget voor de aankoop van kunstwerken van 2011.
    De inzendingen moeten op 23 november binnen zijn bij de cultuurdienst; de jurering gebeurt door het college na een advies van de werkgroep aankoop kunstwerken.
    De winnaar wordt in december bekendgemaakt. De wedstrijd wordt bekendgemaakt via BrechtsNieuws, de gemeentelijke website, een persbericht en een mail aan de kunstenaars in Brecht, die bekend zijn bij het gemeentebestuur. Bron:Neel Vermeiren

    29-09-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UPDATE Brugstraat werken update

    Ons artikel van 20 september krijgt een update ( zie bruine tekst )

    Bouwaanvraag is goedgekeurd

    Aanbesteding werken loopt vanaf 15 oktober.

    Gunning werken medio december

    Start werken lente 2012 ( ifv winteromstandigheden )

    Burgemeester Luc Aerts krijgt al eens het verwijt dat hij Sint-Job stiefmoederlijk behandelt. "Niets is minder waar. We kochten een voormalig kloostergebouw aan voor buitenschoolse kinderopvang en bouwden dienstencentrum De Lindeboom uit. Nu openen we een nieuw magazijn en binnenkort huldigen we het nieuwe jeugdhuis en een nieuwe brandweerkazerne in. Voorts zijn we bezig met het realiseren van serviceflats en sociale woningen. Daarnaast zijn er riool- en wegwerkzaamheden in de buurt van de Moskoeylaan en in de Sportveldlaan. Op 15 oktober worden de riolerings- en wegwerkzaamheden aanbesteed. Dat betekent dat we normaal in de lente van 2012 met de heraanleg kunnen beginnen." JVS

    28-09-2011 om 13:45 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwissen in de Kinderdroom te St Job

    Kwis op 14 oktober.

    28-09-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken Kleine Bareel vanaf 26 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    E19 - Onderhoudswerken Kleine Bareel - Antwerpen-Noord [22-09-11]

    Van maandag 26 september tot eind november wordt gewerkt op de E19 Breda-Antwerpen. De rijbaan richting Antwerpen tussen afrit Kleine Bareel en knooppunt Antwerpen-Noord (2 km) wordt volledig vernieuwd.
    Vorig jaar vonden gelijkaardige werkzaamheden plaats in de andere rijrichting.

    Gewijzigde verkeerssituatie
    Van maandag 26 september tot het einde van de werken:
    - Slechts één rijstrook beschikbaar op de aansluitingslus van de Antwerpse ring [1] (A12 vanuit Bergen-op-Zoom) naar de E19 richting Breda.

    Vanaf weekend van 7 oktober: - E19 tussen Kleine Bareel en knooppunt Antwerpen-Noord in beide richtingen over twee versmalde rijstroken. Verkeer richting Antwerpen moet een doorsteek maken door de middenberm. Omwille van de veiligheid geldt ter hoogte van de werf een snelheidsbeperking van 70 km/u. De politie kondigt snelheidscontroles aan.

    De op- en afritten van de E19 blijven open tijdens de werken, met uitzondering van:

    - oprit Kleine Bareel richting Breda (aan McDonalds)
    omleiding: gebruik oprit Kleine Bareel aan de overkant van Bredabaan (aan A.S. Adventure)

    - oprit Kleine Bareel richting Antwerpen komende van de Bredabaan in Brasschaat
    omleiding: gebruik oprit Kleine Bareel aan de Kapelsesteenweg (N11).


    Verwachte hinder
    De eerste weken blijft de hinder relatief beperkt. In het weekend van 7 tot 10 oktober, en in de daaropvolgende weken, wordt er echter in beide richtingen veel hinder verwacht.

    Raadpleeg steeds de actuele verkeersinformatie voor uw vertrek! Bij hinder, kies indien mogelijk op lange afstand een andere route.

    Opdrachtgever van de werken:
    Agentschap Wegen en Verkeer - regio Antwerpen

    27-09-2011 om 15:33 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!