ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    09-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag H-eerlijk Brecht vergadering november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    AGENDA
    1 Nieuw bestuurslid D. Segers
    2 Verkeersprobleem Kerklei / Kerkhofstraat
    3 Verkeerssituatie Schotensteenweg / Tilburgbaan
    4 Verkeer Luyckstraat / ontsluiting parking NMBS Brecht
    5 Voorstel en toelichting nieuwe website HB
    6 Manifestatie “Monstertrucks” op 1/11
    7 Stijgende inbraakmeldingen Brecht
    8 Verkiezingsprogramma
    1 Op 20/10 kregen Alain en Tony een mail van Danny Segers met het verzoek een gesprek aan te gaan. Op 27/10 heeft dit gesprek plaatsgevonden en resulteerde in een ernstige belangstelling van Danny om onze gelederen te vervoegen. Danny zal zich inzetten ter promotie van HB en de gebruikelijke vergaderingen bijwonen. Als gemeenteraadslid blijft Danny de gemeentelijke vergaderingen bijwonen onder de noemer“onafhankelijke”. HB doet via een persbericht het nodige om de aanwinst van D. Segers bekend te maken.(Gazet Van Antwerpen + Het Nieuwsblad)
    2 Aanbrenger Ludo Leus
    Bij het uitkomen van de Kerkhofstraat stelt zich het probleem dat de zichtbaarheid op het aankomend
    wegverkeer in de Kerklei - van de kant kerk - meestal is belemmerd door verkeerd geparkeerde wagens.Door het bochtige wegtracé bij het oprijden richting Brugstraat moet men zich ver op de rijbaan begeven vooraleer een duidelijk zicht te hebben op het aankomend verkeer. De eerste gemarkeerde parkeerplaats wordt meestal voorafgegaan door andere voertuigen die het zicht
    belemmeren. Een oplossing zou zijn deze plaats(en) te vrijwaren voor wagens door belijning of het plaatsen van paaltjes. Tony doet het nodige voorstel aan het gemeentebestuur. ( Mail met uitleg en beeldmateriaal aan het college toegestuurd. )
    3 Aanbrenger Alain Denissen
    Bij het binnenrijden van de “bebouwde zone” St Job (vanuit Brecht) dient de verkeerssnelheid zich te
    beperken tot 50 km/u vanaf de aanduiding door het daarvoor bedoelde bord. Dit bord bevindt zich tussen het kruispunt en de aansluiting met de Tilburgbaan. Bijgevolg is het voor de bewoners van voornoemde straat zeer moeilijk om (vooral bij aangepaste verkeerssituaties – omleidingen en spitsverkeer) om behoorlijk de Schotensteenweg op te rijden, vermits daar een snelheid van 70 km/u toegelaten is. Een oplossing zou er in bestaan om het bord te verplaatsen tot aan de bushalte van Cambeenbos. Door deze opstelling zou een aangepaste snelheid toelaten om een invoeg vanuit de Tilburgbaan toe te laten. Een gelijklopende bedenking vanuit richting Schoten is ter overweging vermits de “wooneenheid” van St-Job een aanzienlijke uitbreiding heeft.Tony doet het nodige voorstel aan het gemeentebestuur.
    4 Aanbrenger Eric Wenderickx
    Wegens aanleg van een rotonde (ovonde) binnen de werken aan de Ringweg Brecht is een omleiding
    voorzien via de Luycksstraat. Het omgeleide verkeer negeert blijkbaar de snelheidsbeperkingen. Eric vraagt of de mogelijkheid bestaat om verkeersremmende aanwijzingsborden aan te brengen. Als deofficiële borden niet gerespecteerd worden zullen de privé initiatieven mogelijk wel resultaat hebben. Wat zijn de mogelijkheden ???(zijn vermeldingen van HB op die borden wel aangewezen ???) Verkeersomleiding is tijdelijk en hopelijkzonder ernstige gevolgen.De reeds te kleine en overvolle parkeerplaats van het NMBS station in Brecht heeft maar één uitgang. Kan er een bijkomende uitgang in overweging worden genomen om de drukke verkeersstroom op te vangen ? Tony informeert over gepaste oplossingen. ( In en uitrit worden aangepast in 2012 )
    5 Tony Wouters heef het initiatief genomen tot een vernieuwde website van H-Brecht.Een voorstelling van de mogelijkheden en de reeds aangemaakte pagina’s geeft een duidelijkbeeld van de toekomstige website. Er dienen nog foto’s en items bijgevoegd maar het geheel oogt vernieuwend. Voorstellen en aanmerkingen kunnen nog ten alle tijden aangebracht worden. ( online begin december )
    6 Aanbrenger Alain Denissen
    Op 1/11 had op de parking van Carrefour een evenement plaats met “Monstertrucks” terwijl op een vrij korteafstand daar vandaan er op het kerkhof een “Herdenkingsdag” voor de overledenen een jaarlijks gebruik is.Deontologisch zou men deze gebeurtenissen niet samen mogen laten vallen en hiervoor is het gemeentebestuur door H-eerlijk op de hoogte gebracht om in de toekomst rekening te houden met het serene gebruiken en toelatingen voor geluidsvolle manifestaties. Mogelijk zijn dit jaar geen klachten vernomen maar een attentie naar de toekomst is wenselijk.
    7 Volgens de gegeven in de kranten zou er een stijging van de inbraakmeldingen in Brecht aan de orde zijn. Eric vraagt of een BIN-organisatie (omgeving Luycksstraat) hiervoor een oplossing kan bieden ? Volgens Tony is de aansluiting aan een reeds bestaande BIN mogelijk een oplossing. Gegevens worden opgezocht en overgemaakt aan belanghebbenden. ( mogelijke aansluiting bij BIN Biest )
    8 Alain vraagt aan de bestuurleden om het document “Voorontwerp Programma H-eerlijk Brecht
    gemeenteraadsverkiezingen 2012” te lezen en aanmerkingen , wijzigingen en aanvullingen aan te brengen tegen volgende vergadering.
    Volgende bijeenkomst is voorzien op Woe 30/11/2011. Opmaak secretaris :Ludo Leus

    09-11-2011 om 18:11 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 november viering in Overbroek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ieder jaar herdenkt Brecht op 11 november het einde van de Eerste Wereldoorlog en alle slachtoffers van de oorlogen. Dit jaar vindt de viering plaats in Overbroek.

    De 11-novemberviering start met een gebedsdienst om 10.00 uur in de kerk Sint-Willebrordus in Overbroek. Na de gebedsdienst vindt er een gezamenlijke optocht plaats van de kerk naar het monument, waar enkele kransen neergelegd zullen worden. Het gemeentebestuur nodigt iedereen achteraf uit op een receptie in de parochiezaal in Overbroek. Bron: Neel Vermeiren via nieuwsblad.be

    08-11-2011 om 10:39 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H-eerlijk Brecht verwelkomt Danny Segers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze plaatselijke politieke partij H-eerlijk Brecht kan vanaf heden rekenen op de steun van gemeenteraadslid Danny Segers. “Na twee jaar onafhankelijk gezeteld te hebben en een beetje ontgoocheld te zijn in de nationale politiek, is H-eerlijk Brecht een keuze waar ik ten volle kan achter staan, vooral omdat H-eerlijk Brecht een politiek voert die enkel de gemeentelijke belangen voorop stelt en hier dan ook ten volle voor gaat. Dat is een uitdaging waar ik graag aan zou meewerken”, aldus Danny Segers. H-eerlijk Brecht maakt sedert de verkiezingen van 2006 deel uit van de coalitie in de gemeenteraad van Brecht en heeft ambities om verder te groeien. Tony Wouters was de enige verkozen persoon in 2006 en heeft al die tijd hard gewerkt voor de partij. H-eerlijk Brecht waakt erover dat de belangen van alle deelgemeenten behartigd worden. Sedert enkele maanden is Alain Denissen voorzitter van de partij. “Wij hopen met nieuwkomer Danny onze politiek verder te kunnen uitbouwen.”.

     

    06-11-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Containerpark St Lenaarts tijdelijk gesloten.

    Het containerpark van Sint-Lenaarts blijft nog gesloten tot begin volgend jaar. Aan het park worden herstellings- en optimalisatiewerken uitgevoerd.

    Er wordt onder andere een overkapping gebouwd voor de opslag van klein gevaarlijk afval. Je kan tijdens de sluiting met je gesorteerd afval terecht in de containerparken van Brecht en Sint-Job-in-‘t-Goor. In het vernieuwde containerpark van Sint-Lenaarts zal geen weegbrug worden geïnstalleerd. Je kan met je betalende afvalstoffen dan alleen nog terecht op de containerparken van Brecht en Sint-Job-In-‘t-Goor.

    05-11-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Financiƫle situatie gemeenten versus Dexia Holding

    De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten trok fors aan de alarmbel. "De financiële situatie van veel lokale besturen wordt stilaan 'onhoudbaar' en de lokale besturen zullen op grote schaal personeel moeten afdanken of de belastingen moeten verhogen om het hoofd boven water te houden."
    Op de vraag of er in onze regio ook belastingverhogingen en/of personeelsafdankingen op til zijn...volgend antwoord:



    Burgemeester Luc Aerts van Brecht is formeel:

    geen belastingverhoging, geen afdanking gemeentepersoneel

    "Graag deel ik U mede dat omwille van het spaarzaam beleid gedurende de voorbije jaren, het antwoord voor de gemeente Brecht op beide vragen een ondubbelzinnig "neen" is : dus geen verhoging van de belastingen en geen afdanking van personeel om financiële redenen !"

    04-11-2011 om 14:49 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaars gezocht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het gemeentebestuur organiseert een wedstrijd voor het ontwerpen en realiseren van een kunstwerk, dat een plaats zal krijgen in de schaduw van de kathedraal van de heide in Sint-Lenaarts.

    Het ganse artikel lees je via volgende link: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=BLNVE_20111102_003&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

    03-11-2011 om 09:30 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orgaandonors. Brecht doet mee.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Antwerpse gouverneur Cathy Berx riep alle gemeenten op om inwoners aan te moedigen zich te laten registreren als orgaandonor. Ook gemeente Brecht maakt haar inwoners er warm voor. Burgemeester Luc Aerts en zijn schepenen geven het goede voorbeeld en vulden op de dienst burgerzaken reeds het formulier voor toestemming in.

    Burgemeester Luc Aerts  staat volledig achter de nieuwe campagne. 'Inwoners moeten goed geïnformeerd worden over wat de orgaandonatie inhoudt en hoe ze gemakkelijk en gratis hun wens op papier kunnen laten zetten om zelf donor te worden', zegt hij. Naast de burgemeester tekenden ook alle schepenen als donor. Inlichtingen over orgaandonatie op deze site.

    Het ganse artikel lees je op http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLNVE_20111031_004

     

    02-11-2011 om 16:31 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HB Oud gaat naar nieuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze oude H-eerlijk Brecht site krijgt een nieuw jasje. Er komen 2 extra tabbladen bij 1 nav de verkiezingen volgend jaar en een ander met fotomateriaal. U kan de oude nog bezoeken tot eind november. De nieuwe krijgt zijn "kick off" op onze bestuursvergadering van aanstaande woensdag. Daar bespreken we eventuele aanpassingen en verbeteringen. De OUDE kan u nog vinden op volgende link. www.hbrecht.be

    30-10-2011 om 18:27 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fileleed in en rond Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Autorijden is dezer dagen geen pretje in en om Brecht. Op zes plaatsen zijn of waren straten afgesloten of is/was er vertraging.

    1. De weg Brecht - Loenhout is ter hoogte van de Veldstraat nog tot eind november afgesloten voor de aanleg van een rond punt.

    2. De verbinding Brecht - Sint-Lenaarts was in de Lessiusstraat gehinderd met beurtelings rijden voor herstellingen. Die werken zijn nu afgerond.

    3. De verbinding Brecht - Overbroek is in de Kapelstraat afgesloten geweest voor asfalteringswerken. Ook die werken zijn sinds donderdag klaar.

    4. Op de as Brecht - Sint-Job - Schoten is het lang moeilijk rijden geweest door de vernieuwing van kapotgereden beton in de Schotensteenweg.Nog niet alle rotte stukken zijn vervangen, en bovendien komt er heel november extra ellende aan. Ter hoogte van de Zwaluwlaan wordt het wegdek immers opgebroken om de riolering van de Mieksebaan aan te sluiten op de collector van de Schotensteenweg. Alle verkeer van Sint-Job naar Brecht moet de hele maand november over de E19.

    5. Maar op de E19 wordt tot juli volgend jaar ook gewerkt, met een versmalde rijbaan en files tot gevolg.

    6. Tenslotte is momenteel ook de Mieksebaan, normaal ook een alternatief voor het traject richting Schoten en Brasschaat, volledig afgesloten aan de Spechtendreef. Bron: Boris Rousseeuw via GVA

    29-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overgang Zandbergen 1-2 naar 3

    Velen zullen me gelijk geven dat met de fiets van Zandbergen 1-2 naar 3 rijden niet gezellig is als je in de put van de goot een schok krijgt. H-eerlijk Brecht vroeg en verkreeg dat deze goot terug naar haar origineel niveau is gebracht. Gedaan met schokken.

    28-10-2011 om 19:03 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opsporingsbericht

    Overval op truck voor lading sigaretten. Wie heeft op zaterdag 3 september de Nederlandse vrachtwagen (zie foto's) zien rijden in Ranst, Brecht of Sint-Job? Wie heeft de trekker zien aankomen op de park&ride in Sint-Job? Wie heeft de Volkswagen Passat met daarin het verdachte koppel gezien? De politie zit nog altijd met heel wat vragen. Tips voor de speurders zijn welkom op het gratis nr. 0800.30300

    27-10-2011 om 10:04 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middeleeuws spektakel te Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een heks wordt van de schandpaal op het Gemeenteplein naar de brandstapel aan het gemeentehuis geleid. Auteur Wim Van Gelder schreef de teksten voor de toneelstukjes, die op het Gemeenteplein worden opgevoerd en die berusten op middeleeuwse sagen en verhalen. Burgemeester Aerts speelt zelf de rol van schout.

    Het spektakel begint om 13.30 uur en eindigt om 20 uur. Belleman Alois Brosens zal het aankondigen. Wanneer: 30 oktober.

    27-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerpschets verkaveling De Leeuwerik

    Ontwerpschets.

    26-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna Haloween
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mooie PPS van uitgesneden pompoenen, echte kunstwerken.

     Wie doet een inzending van St Job?

    Bijlagen:
    Haloween special.pps (4.3 MB)   

    25-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vragen over riolering Miksebaan en omgeving
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iemand vroeg aan Aquafin naar meer duidelijkheid over de werken omgeving Miksebaan. De reactie van Ward Scholiers ( Aquafin ) lees je hieronder.

    Beste,er zijn een aantal gemeentelijke projecten gepland nadat de Aquafin collector is aangelegd. Voor de volgorde en de exacte timing van deze projecten dient u uw vraag te richten aan de gemeente. Met vriendelijke groeten, Ward Scholiers

    Een schrijven aan de gemeente gaf het volgende antwoord van onze burgemeester Luc Aerts.

    Tony,de riolerings- en wegeniswerken in de Vissersdreef maken deel uit van de fase, die eerstvolgende aansluit op de riolerings- (collector) en wegeniswerken, die thans bezig zijn in de Spechtendreef, Kromvenlaan en Mieksebaan. Hoe het zit met de grachten, kan ik hier vanuit mijn kantoor thuis niet onmiddellijk beantwoorden, maar er zijn ongetwijfeld plannen ter inzage in ons gemeentehuis.

    Er volgt overigens nog een informatievergadering met de bewoners, zodra de werken in toekomst zullen gegund zijn en de identiteit van de aannemer bekend is.

    Ofschoon uitspraken hierover slechts zeer voorwaardelijk kunnen gebeuren, mag er verwacht worden dat deze werken tweede helft 2012, maar vermoedelijk eerder eerste helft 2013 zullen uitgevoerd worden.

    Met beste groeten, Luc Aerts, burgemeester.

    24-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    23-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe verkaveling in St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeenteraad keurde het wegentracé van de eerste en de tweede fase van de nieuwe verkaveling De Leeuwerik in Sint-Job-in-'t-Goor goed.
    De ontwikkeling van deze nieuwe betaalbare verkaveling komt zo met rasse schreden dichterbij. Het gaat over het binnengebied tussen de Zandstraat en de Moeshofstraat, in het verlengde van de witte wijk. Aan de rand ervan bevinden zich de nieuwe brandweerkazerne en de serviceflats.
    ‘Na de goedkeuring van het wegentracé kan het verkavelingdossier worden afgewerkt. Zo kunnen er door intercommunale Igean, in samenspraak met het gemeentebestuur, in de loop van volgend jaar 58 betaalbare kavels op de markt worden gebracht voor inwoners van Sint-Job en Brecht-Zuid. Nadien volgen nog 35 sociale huur- en koopwoningen. In een latere fase kunnen nog eens 30 sociale huur- en koopwoningen gerealiseerd worden.'

    ‘De verkaveling De Leeuwerik moet een meerwaarde zijn voor hele de Sint-Jobse gemeenschap. Er wordt dan ook een nieuw park van 2,5 hectare aangelegd met een netwerk van voet- en fietspaden, die tevens een veilige doorgang bieden aan de schoolgaande jeugd. Zo behouden we het groene karakter en maken we het gebied aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers',

    Bron:http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=803HEF4V&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

    23-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    21-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht versus Dexia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de recente gemeenteraad werden vragen gesteld over het Brechtse geld bij Dexia. Burgemeester Aerts antwoordde dat de gemeentelijke participatie in Dexia, al dan niet via de Gemeentelijke Holding, zeker niet altijd voor kommer en kwel gezorgd heeft en dat de gemeentebesturen voor hun financiële inbreng steeds konden rekenen op grote dividenden. 'Op activa voor een bedrag van € 766.793,04 geeft dit over de voorbije 12 budgetjaren een gemiddeld dividend van ruim € 72.000,00, wat neerkomt op een gemiddeld jaarlijks rendement van haast 10%, wat uitzonderlijk hoog is', zei de burgemeester.

    Toestand: De burgemeester gaf ook een overzicht van de rekeningen en geplaatste kapitalen van de gemeente Brecht. Brecht haalde zijn geld niet weg bij Dexia en de burgemeester legde uit waarom 'De Belgische overheid stelde en stelt zich garant voor alle Dexiaverplichtingen, zo blijkt uit verschillende verklaringen vanuit de federale regering. Ook tijdens de financiële crisis van 2008 is er in ons land geen euro spaargeld verloren gegaan, ook niet bij lokale besturen. Er verdween alleen een pak aandeelhouderswaarde', zei de burgemeester. Bron: Neel Vermeiren via Nieuwsblad.be

    21-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt lezers, we naderen de 90.000

    We zijn bijna aan de 90.000.... waarvoor dank.

    Nog 6 te gaan

    20-10-2011 om 16:28 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Aerts (CD&V) is na een eerste ambtsperiode opnieuw lijsttrekker bij CD&V en bijgevolg kandidaat om zichzelf op te volgen als burgemeester.

    'Ik denk dat we goed werk geleverd hebben, waardoor onze gemeente nog aantrekkelijker geworden is om te wonen, te werken en samen te leven. In het bijzonder denk ik dan aan het spoorwegstation, het nieuwe op- en afrittencomplex en de ringweg in Brecht. Maar nog veel belangrijker is het feit dat we proberen om steeds een luisterend oor te hebben voor onze mensen, dat we hen troost en een bemoedigend schouderklopje hebben gegeven en dat we hen in hun handelen respecteerden en steunden', zegt de burgemeester.

    Tijdens het laatste jaar wil hij nog werken aan de riolering en wegenis in de Brugstraat, de wijk Kerkhovenakkerlaan en -indien mogelijk- in de Van Bavellaan en omgeving en het realiseren van geluidsschermen langs de E19. 'De huidige bestuursmeerderheid zal tot op de laatste dag blijven doorwerken.'

    Het ganse artikel lees je via  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=723H8I1M&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

    20-10-2011 om 10:57 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 november viering in Overbroek

    Zoals ieder jaar herdenken wij op 11 november het einde van de Eerste Wereldoorlog en gedenken wij ook in Brecht alle slachtoffers van de oorlogen. Dit jaar vindt de viering plaats in Overbroek. De 11-novemberviering start met een gebedsdienst om 10.00 uur in de Sint-Willebrorduskerk. Na de gebedsdienst vindt er een gezamenlijke optocht plaats van de kerk naar het monument, waar enkele kransen neergelegd zullen worden. Het gemeentebestuur nodigt iedereen achteraf uit op een receptie in de parochiezaal in Overbroek.

    Meer info: dienst interne zaken, Martine Neefs, Gemeentepark 1, 03 660 25 53 of martine.neefs@brecht.be  Bron: www.brecht.be

     

    19-10-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!