ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    11-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Investering versus besparen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het gemeentebestuur van Brecht heeft op negen gemeentegebouwen 1.549 zonnepanelen laten plaatsen door de firma Eco Technics uit Brecht. De gemeente kan op die manier 29.592 euro besparen.


    Het ganse artikel via: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=UM3JEV3E

    11-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraken in Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vermoedelijk in de loop van donderdag werd in Brecht op minstens drie plaatsen ingebroken. De politie deed vaststellingen in de Leopoldstraat en op twee locaties aan de Kanaallaan. De buit bestaat uit geld en juwelen. Gisteren vrijdag werden de netwerken van BIN opgestart voor een inbraak in Cambeenboslaan, Leemstraat en Terheidelaan. ( 2 pogingen en 1 inbraak )

    10-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ode aan december en de vrouwen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken.

    December, feestmaand! Voor de meeste kinderen een feestmaand vanwege de cadeautjes die ze van Sinterklaas kregen en nu is het uitkijken wat ze van de Kerstman en nieuwjaar van ouders, meter, peter, oma en opa zoal krijgen.

    Volgens de vele bladen is december behalve feestmaand ook nog familiemaand.

    De kerstdagen en Oud en Nieuw worden vaak in familieverband gevierd.

    Voor de huisvrouwen onder ons is het niet alleen maar feest, maar betekent december ook stress.

    Er moeten immers vrachtwagens boodschappen worden gehaald, slaapplaatsen worden geregeld, het huis moet worden versierd, culinaire hoogstandjes moeten worden uitgehaald en de gastvrouw moet er ook nog stralend en goed verzorgd uitzien.

    Bedankt Jasmijntje voor deze heldere boodschap in ons gastenboek.

    08-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws over de St Jobse serviceflats

    OCMW-voorzitter Ludo Kerstens is een tevreden man. "We gaven de opdracht aan Serviceflat Invest om aan de Zandstraat 4 in Sint-Job een serviceflatgebouw op te richten met 36 appartementen: 10 op de gelijkvloerse verdieping, 13 op de eerste en nog eens 13 op de tweede verdieping. Het gaat om 24 flats met één slaapkamer en 12 met een tweede, bijkomende kamer. De flats, die niet konden worden gekocht, zijn zo goed als allemaal verhuurd aan mensen uit Sint-Job en Brecht-Zuid."

    Via een centrale inkomhal betreden de toekomstige bewoners het gebouw, dat volledig is uitgerust met een domotica-systeem, wat de veiligheid ten goede komt. "Als er zich iemand in de kamer bevindt en zich vier uur aan een stuk niet beweegt, gaat er automatisch een alarm af. Want dat betekent dat er iets niets pluis is", legt Kerstens uit.

    Vlak bij de centrale hal bevindt zich op de benedenverdieping een grote ontmoetingsruimte. Daarin staat een tapkast en komen er nog tafels en stoelen en een televisiescherm met zithoek bij, zodat er bijeenkomsten of feestjes kunnen worden georganiseerd. "Het is de bedoeling dat de bewoners, en eventueel ook andere senioren, hier 's middags een warme maaltijd kunnen nemen. De leider van dienstencentrum De Lindeboom zal op dat vlak een oogje in 't zeil houden. Hij heeft hier in residentie 't Zand een kantoortje ter beschikking en zal er enkele uren per dag doorbrengen", weet de OCMW-voorzitter.

    Er is beneden een speciale ruimte met wasmachines, zodat de bewoners er zelf hun was kunnen doen. Elke flat, die minimaal 60 vierkante meter groot is, heeft een balkon of terras zodat de mensen ook via deze weg een frisse neus kunnen halen en van het zonnetje kunnen genieten.

    "De eerstvolgende dagen en weken gaan we een verharding aanbrengen aan de inkom van het gebouw. In de lente van 2012 wordt de tuin aangelegd, evenals twee parkings: een voor bewoners en een voor bezoekers", vertelt de OCMW-voorzitter.

    Bron: JAN VORSSELMANS via GVA

    06-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoutebollentocht deel 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kleine Aa: 'Als je deze ongerepte natuur verlaat, draaien de twee grootste afstanden terug naar de rustpost. Eerst ga je nog even terug op het domein om doorheen de unieke natuur langs de Kleine Aa te stappen. Kies je voor de 14 of 18 km dan stap je over rustige wegen en paden, die je nog een mooie kijk geven over de winterse rust van het militair domein. En zo kom je bij de laatste rust. Vooraleer de 22 en 26 km wandelaars op deze post aankomen, hebben ook zij nog slingerend over en rond het militair domein genoten van de winterse pracht.'

    Boomkwekerij: 'Eens uitgerust gaan alle afstanden via rustige wegen naar boomkwekerij Solitair. Hier wandel je tussen de unieke planten die je doet wegdromen. Je waant je hier voor even in een Engelse, Italiaanse, Franse, Japanse of….tuin. Na even dagdromen, ga je de snelweg terug onderdoor. Om zo snel weer in de startzaal te komen. Hier zullen de lekkere smoutebollen zeker weer smaken na een deugddoende winterse wandeling.4

    Geen honden in het Marum: 'Het natuurdomein Marum is verboden terrein voor honden, ook niet kort gelijnd. Voor de wandelaars met honden wordt een omleiding voorzien langs zandwegen en krijgen zeker ook een mooi zicht over het domein', zeggen de organisatoren.

    Met dank aan Neel Vermeiren via Nieuwsblad.be

    05-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoutebollentocht deel 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Landbouwgebied: 'Even voorbij de werken en net voor je de brug over de snelweg stapt, verlaten de 4 km wandelaars de rest om een tocht te maken door het uitgestrekte landbouwgebied van Brecht en dit over volledig verharde wegen. Eens de snelweg over draaien ook de andere afstanden de Brechtse landerijen in, het is hier dat de 7 km stappers hun eigen weg kiezen om via het militair domein op de rust uit te komen. Kies je voor een grotere afstand dan kom je via slingerende akkerpaden in een privé bos uit. Dit is een mooi stuk natuur, deze is zuiver gemaakt waardoor de inlandse bomen weer voluit tot hun recht komen. Als je dit bos verlaat kom je al snel aan de rustpost.'

    Het Marum: 'Na de koffie stappen de 10 km wandelaars langs zandwegen met een mooi zicht op het militair domein terug naar het einde. Zij die voor een langere afstand kiezen gaan naar het Marum. Dit is het meest noordelijke gedeelte van het Groot Schietveld en is evenals de rest van het terrein, militair domein sinds ongeveer 1890. Het domein heeft een grote natuurwaarde omdat het meer dan 100 jaar niet toegangkijk was. Dit is nu sinds eind vorig jaar beperkt opengesteld voor wandelaars. Het terrein valt sinds enige jaren buiten de veiligheidszone van het militair oefenterrein. Het Marum geeft een beeld van het beekdallandschap uit het einde van de 19de eeuw. De overgang van de arme heide naar het rijkere beekdalsysteem is op verschillende plaatsen nog intact. Hoewel er vele beemden langs de “Kleine Aa of Weerijs” sinds de Tweede Oorlog verbost zijn. Het Grote Schietveld is het belangrijkste gebied in Vlaanderen voor adders en tal van typische (maar intussen zeldzaam geworden) soorten van heide, die het hier nog relatief goed doen.'

    Morgen deel 3. Bron: idem gisteren.

    04-12-2011 om 19:55 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoutebollentocht met de Sint-Michielstrappers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Sint-Michielstrappers nodigen uit op hun winterse smoutebollentocht op zondag 11 december. Tijdens het traject komt u langs:

    Het militair domein en het kortelings geopende domein Marum', zeggen de Sint-Michielstrappers. Ze vertellen hoe de tocht verloopt.

    Ring rond Brecht

    'Eens de zaal verlaten merk je al snel aan je linkerzijde de werkzaamheden voor de aanleg van de ring rond Brecht. Voor deze werken startte, was er eerst een archeologisch onderzoek en deze mensen deden enkele opmerkelijke vondsten die wijzen op een rijke voorgeschiedenis van Brecht. Zo zijn de archeologen op vier grafcirkels gestoten, één cirkel is helemaal blootgelegd, van de andere drie zijn meerdere stukken teruggevonden. Een grafcirkel is een cirkelvormige greppel met in het midden een heuvel. In de periode tussen 2000 en 12 voor Christus werden deze cirkels gebruikt om de assen van belangrijke mannen te bewaren. Verder vond men hier ook nog resten van een graanschuur en een palenkrans.'

    Morgen deel 2

    Bron: Nieuwsblad.be door Neel Vermeiren.

     

    03-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal in de Eendrachtslaan.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Donderdagochtend werd een inbraak gemeld in een woning aan de Eendrachtslaan. Voor zover bekend bestaat de buit die de dieven konden maken uit laptops en gsm's. (mph) Nieuwsblad.be

    02-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge chauffeur rijdt zich te pletter tegen autobus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het ongeval gebeurde rond 13.30u. Een 23-jarige chauffeur uit Kalmthout verloor de controle over zijn stuur toen hij van Brecht naar Westmalle reed via de Brechtsesteenweg.

    Iets voorbij de Paaltjesdreef ramde hij  een autobus. Stukken auto en bezittingen van de chauffeur lagen tientallen meters verder in het veld. Ook de autobus werd zwaar geraakt. De brandweer van Malle bevrijdde de chauffeur uit het wrak en de MUG diende de eerste zorgen toe. De chauffeur werd in kritieke toestand naar het UZ gebracht, waar hij in de vooravond overleed. De precieze oorzaak van het ongeval moet nog uitgemaakt worden door de verkeersdeskundige van het parket. Behalve de buschauffeur waren er geen getuigen. Maar alles wijst erop dat de combinatie van een hoge snelheid en een nat wegdek de jonge chauffeur fataal geworden is.

    De Brechtsesteenweg staat bekend als een brokkenbaan, waar veel sneller gereden wordt dan de toegelaten 70 kilometer per uur. Het vorige zware ongeval gebeurde er minder dan een maand geleden. Op zondagochtend 6 november reed een 49-jarige chauffeur uit Malle tegen een paal en een boom, maar hij overleefde de klap.

    Bron en beeld: Boris Rousseeuw via GVA

    01-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee zwaargewonden na botsing op E19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dinsdagavond rond 21.30 uur is er een zwaar verkeersongeval gebeurd op de E19 tussen Brasschaat en Sint-Job, richting Nederland.

    Twee vrouwen smakten om een nog onduidelijke reden tegen de vangrails van de middenberm en werden weggekatapulteerd. Op dat moment kwam er net een vrachtwagen aangereden.

    http://www.gva.be/antwerpen/brasschaat/twee-zwaargewonden-na-botsing-op-e19.aspx

    30-11-2011 om 17:35 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleg Brugstraat versus blauwe zone
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bewoners van de Brugstraat protesteren tegen het invoeren van de blauwe zone in hun straat. 'Als we geen bewonerskaart krijgen, weten we niet meer waar we met onze auto moeten blijven', zeggen ze. Ze vragen nieuw overleg.
    Het ganse verslag lees je via volgende link. Dinsdagavond overleg in het Goorhof met schepen Walter Van Puymbroek. Bron en foto: Neel Vermeiren

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DE3IS67G

    28-11-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis zonnehemel

    Staat in de weg en weinig in gebruik. Gratis op te halen. 0474 639 354

    27-11-2011 om 16:37 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie jaar voorwaardelijk voor verkrachting mentaal gehandicapte

    Het slachtoffer, dat de mentale leeftijd van een 11-jarige heeft, diende op 12 januari klacht in. Hij was eerder die dag met een vriend op café geweest in Brecht, waar ook Robert C. zat. Die had te diep in het glas gekeken en had hen bepoteld. De beklaagde was het slachtoffer vervolgens naar het toilet gevolgd en had hem opnieuw bij zijn geslachtsdeel gegrepen. Later op de avond wandelde de twintiger met zijn vrienden over straat, toen Robert C. met zijn wagen naast hen kwam rijden en hem vroeg om in te stappen. Het slachtoffer was bang en durfde niet te weigeren. De beklaagde vergreep zich aan hem, waarna hij terug naar het café vluchtte. Robert C. gaf de feiten toe, maar minimaliseerde zijn schuld. Hij stelde dat hij het slachtoffer tot niets gedwongen had, maar schaamde zich wel voor zijn daden. De beklaagde moet het slachtoffer 1.185 euro schadevergoeding betalen. (belga/eb) Bron: De Morgen

    26-11-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skatebord nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het college van Brecht gaat in op de vraag van skaters om hun terreinen aan te passen. De skaters van Sint-Job vragen uitbreiding van het terrein en verbetering van de ondergrond.

    Het college geeft opdracht aan de technische diensten om in onderling overleg te onderzoeken of het terrein kan uitgebreid worden en wat de juiste afstanden zouden moeten zijn tussen de toestellen. Aan de directie van campus Clara Fey wordt gevraagd of er een mogelijkheid is om het terrein uit te breiden. De skaters van Brecht vragen om een scheiding tussen de skatetoestellen en de wagens die er geparkeerd staan.

    Verder vinden ze de twee toestellen die er staan goed, maar zouden ze het leuk vinden als er nog een derde toestel bijkomt. De jeugddienst onderzoekt in samenspraak met de skaters welk toestel dat zou kunnen zijn. Dit gebeurt binnen het budget van de inrichting van speelterreintjes.

    Mogelijk huren.Ook laat men onderzoeken of het niet goedkoper is om skatetoestellen te huren tijdens de zomermaanden. Er wordt onderzocht waar deze tijdelijke toestellen het best worden ingeplant. (vw) Corelio via Nieuwsblad.be

    25-11-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun Matzke ( artikel 12 oktober )
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens onze mucoweek van 21 tot 27 november hebben we elke dag een actiethema voorzien. Aangezien jullie hebben aangegeven op de hoogte te willen blijven van de campagne, hopen we dat jullie ook deze e-mails naar al jullie contacten zullen verspreiden.
    Het thema vandaag gaat om de leuke prikpennen in de vorm van een spuit! Deze pennen verkopen wij tegen € 4, wat overeenkomt met de prijs van een test bij een pasgeborene.
    Je kan onze prikpennen kopen bij tim@muco.be. Je kan ook een kind steunen door € 4 over te schrijven op ons rekeningnummer: (BE62) 523-0801012-61.
    Als je pennen wenst te verkopen, aarzel dan niet om ze bij Tim te bestellen. Wij nemen na de actie alle niet-verkochte pennen terug.
    Jullie steun maakt wel degelijk een verschil!
    PS Je kan nog steeds onze tv-spot bekijken die de hele week uitgezonden wordt op EEN en CANVAS: http://www.youtube.com/watch?v=jyqsO_qTY0U.
    Met vriendelijke groeten,
    Tim Bernaers
    Communicatie & Fondsenwerving @ Mucovereniging vzw
    ( 02/66.33.909 - :
    www.muco.be - * J. Borlélaan 12, 1160 Brussel

    24-11-2011 om 18:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    23-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homejacking in St Job

    Drie gangsters hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag in St Job een homejacking gepleegd. Ze wekten de 52-jarige bewoner en bewerkten hem met messen tot hij al zijn geld afgaf.

    De overval gebeurde 's nachts tussen drie en vier uur. De 52-jarige bewoner was aan het slapen, maar werd brutaal gewekt. Een gangster stond naast het bed en kreeg daar seconden later het gezelschap van twee kompanen. De drie overvallers eisten geld. Ze zwaaiden met messen en deinsden er niet voor terug die te gebruiken. Het was pas toen het slachtoffer het geld had gegeven waar de daders om vroegen, dat ze de vijftiger met rust lieten. Wél werd hij op zeker ogenblik nog bespoten met pepperspray. Het parket wilde weinig uitleg geven. "Dit zijn erg zwaarwichtige feiten. We willen het onderzoek alle kansen geven." De 52-jarige man liep snijwonden op. Hij liet zich verzorgen in het ziekenhuis. Bron Laatste Nieuws (VSH)

    23-11-2011 om 21:04 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    22-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baan richting Brecht afgesloten

    Onze fractie heeft volgende PLAATSELIJKE omleiding ( voor omwonenden )voorgesteld aan het college.

    22-11-2011 om 17:02 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    21-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tewerkstelling tussen Antwerpen en Breda. Themagesprek.

     

    21-11-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortingkaarten met de Gezinsbond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het hernieuwen of aanvragen van nieuwe kortingskaarten voor 2012, enkel voor de leden van de Gezinsbond afdeling Brecht en Overbroek, kan op zaterdag, 26 november. Van 11 tot 14 uur is men daarvoor welkom bij May Rombouts, Eyndovensteenweg 115, Brecht.

    Elke aanvrager brengt mee

    * 6,00 euro
    * gezinssamenstelling (max. 3 maanden oud) gratis te verkrijgen op het gemeentehuis
    * voor schoolgaande jongeren geboren in ‘87 ‘88 ‘89 ‘90 ‘91 ‘92 ‘93 is een schoolattest verplicht
    * een aan hemzelf geadresseerde en gefrankeerde envelop
    * lidnummer bij Gezinsbond

    Bron: Neel Vermeiren via nieuwsblad.be

    20-11-2011 om 11:57 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Containerpark St lenaarts terug open op 1 december

     

    Vanaf donderdag 1 december 2011 is het containerpark in Sint-Lenaarts terug open. Je kan er vanaf dan terecht met al je gratis fracties: bijvoorbeeld afgedankte elektrische en elektronische apparatuur, zaklampen en afvalbatterijen, motorolie en oliefilters, gebruikte frituurvetten en –oliën, papier en karton, accu’s, metaal, fotochemicaliën,… De extra openingsuren op maandagnamiddag van het containerpark in Brecht vervallen vanaf 1 december 2011.  Bron: www.brecht.be

    20-11-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!