ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    30-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten bij den duivenbond St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zaterdag vierde Duivenbond de Padvinders uit Sint-Job in ’t Goor haar kampioenen 2011. Vaste locatie voor dit schitterend evenement is al jaren de E-10 Hoeve in Brecht.

    Aan het succesvolle recept van de viering diende dus niet gesleuteld te worden. Enige wijziging was het feit dat de aanwezigen voor het eerst konden kiezen uit een gevarieerd buffet om de borden te vullen.

    Op sportief gebied echter staat de Sint-Jobse duivenbond nooit stil. Het is met zekerheid één van de meest vooruitstrevende duivenverenigingen van het land. Een goed bestuur betekent ook dat je in moet spelen op veranderingen en laat onze sport de laatste jaren nu net een enorme evolutie doormaken............

    Het ganse artikel vind je via: http://www.pitts.be/index.asp?par=f_news.detail&ID=10413

    30-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeval na klapband op E19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een lichte bestelwagen is gisterochtend rond half zes in de gracht naast de E19 richting Breda beland na een klapband. De bestuurder van de firma 'Bloemen Cash & Carry bvba' werd daarbij niet gewond. Tussen Kleine Bareel en Sint-Job-in-'t-Goor ging de camionette aan het slingeren en die reed zo de graskant in. Een vrachtwagenchauffeur zag de wagen slingeren en de kant in rijden. Daarop waarschuwde die bestuurder de hulpdiensten. Aanvankelijk dachten de hulpverleners dat de bestuurder gekneld zat en er werd meteen alarm geslagen bij de brandweer van Brasschaat en de MUG-dienst. Dat bleek niet nodig. Bron:(JBW)Het laatste  Nieuws

    30-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.windpark Aspiravi Noorderkempen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aan de E19 ter hoogte van Brecht, Wuustwezel en Hoogstraten is de bouw van het "Windpark Aspiravi Noorderkempen" van start gegaan. Het park met tien windmolens moet tegen eind 2012 het equivalent van het verbruik van 13.000 gezinnen aan groene stroom produceren. Dat heeft energiegroep Aspiravi donderdag bekendgemaakt.

    Het windpark bestaat uit 10 windmolens langs de E19, gespreid over de gemeenten Brecht, Wuustwezel en Hoogstraten. Ten noordwesten van de snelweg komen drie turbines van het Vestas-type V90, goed voor 2 MW elk. Ten zuidwesten van de E19 worden dan 7 windmolens van het type Enercon E82 neergepoot, goed voor 2,3 MW per turbine.

    Op de verschillende terreinen zijn de voorbereidende werkzaamheden, zoals de aanleg van toegangswegen en werkvlakken, van start gegaan. In augustus wordt de eerste windmolen van het park gebouwd in Brecht, in september volgen dan Wuustwezel en Hoogstraten.

    Aspiravi meldt dat eind 2012 "het grootste windpark van Antwerpen" operationeel moet zijn. Bron:Persagentschap Belga.

    29-01-2012 om 12:52 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een en ander over spaarlampen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat je ook moet opletten bij het gebruik van spaarlampen, bvb wanneer deze stuk gaan, lees je in bijgevoegde PDF. Meestal gaat alles goed, maar toch nuttig om eens te lezen wat er kan foutgaan.

    Bijlagen:
    spaarlampen-ben-er-voorzichtig-mee.pdf (560 KB)   

    28-01-2012 om 11:57 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Buurtbewoner Arthur Van Heymbeeck beschuldigt bezoekers van jeugdhuis 't Jop van wildplassen en vandalisme. De vereniging belooft alles te doen om dat probleem op te lossen. Arthur Van Heymbeeck klaagt over veel nachtelijk verkeer, lege drankblikjes op de weg, urineren tegen de voordeur van een woning, het wegnemen van brievenbussen, enzovoort.

    Schepen van Jeugd Daan De Veuster geeft toe dat er klachten binnenkwamen bij de politie, maar relativeert de kwestie. "Vroeger, toen de jeugdclub nog in het dorpscentrum was gevestigd, waren er meer opmerkingen. Toen ging het vooral om geluidshinder. Er werden recent wel zaken als vandalenstreken, wildplassen en het afsteken van bommetjes gemeld. Of die inbreuken allemaal afkomstig zijn van jeugdhuisbezoekers, is maar de vraag. Vlak bij het jeugdhuis liggen ook een discotheek, een bowling en hockeyvelden. Daar komen ook veel mensen naartoe die tot in de vroege uurtjes blijven."

    Toch neemt dat volgens de schepen niet weg dat er moet opgetreden worden tegen vandalen. "We hechten veel belang aan de leefkwaliteit van onze buurten. Daarom overlegden we met het bestuur van het jeugdhuis en met de politie om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

    De nodige afspraken werden gemaakt." De voorzitters Joke Huwels en Bert Schepens van 't Jop wijzen erop dat het jeugdhuis het slachtoffer is geworden van zijn eigen succes.

    "We beschikken over een prachtige huisvesting met veel meer ruimte dan vroeger, waardoor de jongeren talrijker over de vloer komen. We keuren die vandalenstreken met klem af en willen niets liever dan in vrede leven met de buren. Daarom vragen we aan de politie om meer te patrouilleren. Maar we gaan ook zelf controleren op de parking en in de omgeving." JVS via gazet Van Antwerpen.be

    27-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diensten van Financiƫn verhuizen naar Brasschaat

    De diensten van Financiën van Kapellen (Antwerpsesteenweg), Deurne (Bisschoppenhoflaan), Brecht (Klein Veerle) en Malle (Lierselei en Jagersweg) verhuizen binnen afzienbare tijd naar de nieuwe Brasschaatse kmo-zone.

    De 112 personeelsleden van de verschillende diensten zullen worden gegroepeerd in een gebouw van de voormalige Lt Coppenskazerne, op de nieuwe kmo-zone die daar nu volop wordt ontwikkeld. De federale overheid realiseert daarmee een flinke besparing. Terwijl de gezamenlijke huurprijs voor de verschillende locaties nu 460.000 euro bedraagt, wordt die op de nieuwe locatie op slechts 125.500 euro geraamd. Concreet zal een gebouw op zestig meter afstand van het hoofdgebouw op de Coppenscampus gerenoveerd worden. Bron: Corelio via Het Nieuwsblad.be

    26-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJWILLIGERS KRINGLOOPTUIN GEZOCHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het gemeentebestuur zoekt vrijwilligers om de werking van de biologische kringlooptuin, achter het domein Couvreur, verder te ondersteunen en uit te bouwen. Dit omvat het onderhouden van de tuin, het hele jaar door, maar ook helpen bij diverse activiteiten zoals een opendeurdag. Ervaring is een pluspunt, maar zeker niet noodzakelijk.

    Wie interesse heeft, is alvast welkom op een infovergadering die op maandag 6 februari om 20u plaatsvindt in het GC Jan Vander Noot, Mudaeustraat 9. JVS peter.budts@brecht.be of 03.660.25.50

    25-01-2012 om 18:02 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    23-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht start met agrarisch stuwpeilbeheer.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het LEADERproject waterconservering en agrarisch stuwpeilbeheer gaat van start in de gemeenten Brecht, Wuustwezel, Essen en Kalmthout.

    Het is een vervolgproject op het met succes heropgestartte waterconserveringsproject van Wuustwezel. Via Agro-Aanneming en de oprichting van een Agrobeheergroep was er een grote betrokkenheid van de landbouwers bij het herstel en de plaatsing van de stuwen en krijgen de landbouwers de nodige ondersteuning bij het beheer van de stuwen. Waterconservering is erop gericht om door middel van stuwen water op te houden in de (perceels)grachten in functie van de teelt.

    Het ganse artikel lees je op : www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=BLNVE_20120122_017&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

    23-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politietoezicht aan kruispunt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In een brief aan de korpschef van de pz De Voorkempen dringt het college van burgemeester en schepenen aan op meer politietoezicht aan het kruispunt van de Bethovenstraat met Venusstraat en Gasthuisstraat. De brief kwam er naar aanleiding van het protest van leerkrachten en ouders van de Sint-Michielschool, die pal aan het kruispunt ligt.

    Het ganse artikel lees je op: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=9P3KVT07

     

    23-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    22-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Complimentenfuif voor senioren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeenten Brecht, Malle, Schilde, Zandhoven, Wijnegem en Zoersel werken al verschillende jaren samen rond geestelijke gezondheid. Ze organiseren samen een dansnamiddag in de Toverfluit.

    Het ganse artikel lees je op: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLNVE_20120117_008

     

    22-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    21-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden jubileum en 45 jaar cafe.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Café De Witte in Brecht-Overbroek verkeerde de jongste dagen in feeststemming, want de uitbaters Jozef Van Gestel (71) en Hilda Vermeiren (68) vierden hun gouden huwelijksjubileum.

    Café De Witte kent in de wijde omgeving zijn gelijke niet. Arm en rijk, zowel mannen als vrouwen, komen er over de vloer van dit eenvoudige volkscafé.

    Het ganse artikel lees je op:www.gva.be/antwerpen/brecht

    21-01-2012 om 13:38 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speelweide in Rommersheide
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kinderen en jongeren uit de Rommersheide kunnen zich vanaf nu uitleven op een speelweide en een echt BMX-parcours. En dat is zeer welkom, want Rommersheide is een snelgroeiende wijk met veel jonge gezinnen.

    Het ganse artikel lees je op: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=E03L6JK5&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

     

    21-01-2012 om 13:09 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babybabbels voor jonge (aanstaande ) ouders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ben je thuis met je baby of peuter en heb je af en toe wel eens behoefte aan een babbel? Wil je wel eens horen hoe andere ouders omgaan met kleine en grote problemen? Wil je gewoon nieuwe mensen ontmoeten?

     

    Babybabbel is een ontmoetingsplek voor ouders en hun kinderen en grootouders en hun kleinkinderen. Je wisselt ervaringen uit en je kunt er met je vragen terecht. Je kunt er met je kind Spelen of je kind speelt samen met andere kinderen. Er is speelgoed aanwezig. Twee medewerkers ontvangen je bij een gratis kop koffie of thee en zorgen dat alles vlot verloopt. Een initiatief van Vormingplus Antwerpen en de gemeente Brecht.

    Dit  in het Gemeentepark 1B te Brecht. Meer info kan je bekomen via eva.verdijck@brecht.be.

    20-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Financieel sterk Brecht

    Een van de voornaamste doelstellingen van de volgende legislatuur is Brecht op financieel vlak in het koppeloton houden', zei burgemeester Luc Aerts tijdens de nieuwjaarsreceptie.

    'Voor de Vlaamse gemeentebesturen zijn de zorgen zeker niet van de baan: de sterke verhoging van de pensioenlasten voor onze ambtenaren, de onzekerheid rond de financiële gevolgen van de brandweerhervorming, de blijvende verplichting tot investeren in waterzuivering en riolering en de mogelijke terugval van belastingsontvangsten door de sterk stijgende vergrijzing', zei burgemeester Aerts tijdens de nieuwjaarsreceptie. 'Toch kan Brecht een gezond meerjarenplan voorleggen, al zeker tot in 2016. Op dat vlak zit Brecht bij de 30 procent nog financieel gezonde gemeenten in Vlaanderen.' Volgens de burgemeester wordt het dan ook een uitdaging voor de volgende bewindsploeg om Brecht in dit koppeloton te houden.

    Doemdenken is niet op zijn plaats want Brecht is gemiddeld beter gewapend dan vele andere Vlaamse gemeenten. Brecht behoort tot het koppeloton van de gemeenten die hun budget kunnen afsluiten met een batig saldo op het eigen dienstjaar. Luc Aerts bracht ook hulde aan de vele vrijwilligers die zich in Brecht in allerlei besturen en verenigingen blijven inzetten. Bron: Neel Vermeiren via Het Nieuwsblad.be

    19-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeval op de ring.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Truckster Nele Vorsselmans (24) uit Oostmalle heeft gisteren ruim een uur gekneld gezeten in haar cabine. De vrouw remde wat zij kon, maar kon niet voorkomen dat ze op haar voorligger inreed. Het eerste wat zij na de klap deed, was haar baas bellen. "Ze excuseerde zich voor de last" vertelt Kurt Joosen van Transport Joosen uit Brecht. "Vandaag wil zij al opnieuw aan de slag gaan." Chauffeur Johan Colpaert was getuige van het telefoontje. "Ik heb met een koevoet geprobeerd het wrak open te trekken. Dat lukte niet, maar de vrouw was niet in paniek. Zij was vooral bezorgd om de reactie van haar baas. Zij belde hem op terwijl ze nog vastzat. Ik heb haar patron uitgelegd dat ze de botsing niet kon vermijden." De truckster werd naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht gisteravond terug naar huis. Vandaag wil ze meerijden met een collega om het ongeval te verwerken. Bron: Het Laatste Nieuws

    18-01-2012 om 10:06 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    17-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nestkastjes

    Tijdens de werkzaamheden voor het herinrichten van het containerpark in Sint-Lenaarts werden vogelnestkastjes verwijderd. Een aantal daarvan verkeerde in slechte staat. De milieudienst van de gemeente plaatste nu in samenwerking met de intercommunale Igean nieuwe kastjes op de Igeansite achter het containerpark. Er werd gekozen voor duurzame houtbetonnen kastjes (mengsel van houtvezel en beton), die tientallen jaren meegaan en waarin de temperaturen minder hard schommelen dan in gewone kastjes. Bron GVA via JVS

    17-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teken in rolluik gekrast.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Op 11/01/12 om 08:30u stelde juwelier Niesz bij het openen van het rolluik van de winkel vast dat er een kleine, korte tekst in het rolluik werd gekrast. Het is vermoedelijk ASTOPT gevolgd door een symbool (zie bijgevoegde foto). De tekst is zeer klein nl. 1cm hoog en 1,5 à 2cm breed. De dag voordien, bij het openen van het rolluik, stond het er zeker nog niet op. Vermoedelijk werd het in de avond-nacht van 10 op 11/01/12 aangebracht.
    Het is niet duidelijk wat de tekst wil zeggen. Is het een zigeneurteken? Is het een teken om daar in te breken? of juist om niet in te breken? Dit werd tevens nagevraagd bij de federale informatiegegevensbank of dergelijke tekens reeds eerder werden gemeld en hun eventuele betekenis. Wanneer we antwoord krijgen zullen we dit zeker verspreiden.
    Opmerkelijk is dat in september vorig jaar vermoedelijk dezelfde tekst en even groot op een papier werd geschreven aan de appartmentsdeur naast de winkel. Er hing aan deze deur een papier met TE HUUR aangezien het appartement boven de winkel te huur stond. Een gemachtigde opzichter had toen, tijdens het overzetten van de schoolkinderen, gezien dat een man, Oostbloktype, deze tekst met een balpen aanbracht. In die tussentijd is er niets abnormaals bij de juwelier gebeurt.
    Aangezien het nu voor de 2de maal werd aangebracht vermoedde hij dat het een soort zigeunerteken was. Info :Preventie Voorkempen.
    --Zijn er nog winkels, zaken, ... die dergelijk merkteken hebben opgemerkt aan hun zaak? Dan zouden we dit graag vernemen. 03 385 16 16
    Deze info werd aan alle BIN-Z's En BIN-Z-I doorgegeven.

    Bijlagen:
    vandalisme niesz.jpg (4.7 MB)   

    16-01-2012 om 11:43 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoopsdaad in kanaal Dessel- Schoten

    Vlak aan brug 10 in St-Lenaarts heeft de politie vrijdag een lichaam uit het kanaal Dessel-Schoten gehaald. Het gaat om een wanhoopsdaad.

    Het lichaam werd uit het water gehaald door de brandweer. Het gaat om een man die eerder als vermist werd opgegeven. Wie vragen heeft of meer informatie wil over zelfdoding, kan daarvoor terecht bij De Zelfmoordlijn op 02/649 95 55.

    http://www.zoe.fm/regionieuws.php

    16-01-2012 om 11:08 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkaveling ad Campinaweg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeenteraad keurde het wegentracé goed in de Campinaweg. Daar komt een kleine verkaveling.

    De raad verleende goedkeuring aan het wegentracé en de kosteloze grondafstand voor verbreding van de openbare weg in de Campinaweg 11. Daar mogen drie bouwpercelen gerealiseerd worden. Schepen Daan De Veuster lichtte het dossier toe.

    In de Kemphaanlaan verkoopt het gemeentebestuur een perceel grond aan Iveka voor het plaatsen van een elektriciteitscabine.

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BL...

    15-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Technische dienst krijgt 2de ontsluiting.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeenteraad besliste om een perceel grond aan te kopen in de Eyndhovensteenweg. Dat biedt perspectieven voor de uitbreiding van de technische dienst.

    In het budget 2012 is ruimte voor de aankoop van grond in de Eyndhovensteenweg. Door de aankoop van deze grond is uitbreiding en ontsluiting van de gemeentelijke technische dienst, die in de Van Pulstraat gebouwen betrekt, mogelijk. Er kan een tweede toegangsweg gerealiseerd worden.

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BL...

    14-01-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!