ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    15-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnproeven bij drankenhandel Claessens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    PROEF morgen ZATERDAG 16/6 de witte wijn
    "Rosa Verde" ,
    verdejo selected by TIO PEPE
     
    Maak kans op een reis naar Spanje, naar Jerez de la Frontera.
      
    Ann en Jan en Tio Pepe ( Drankenhandel Claessens )
     
    Voor de whisky liefhebber ,
     
    Op maandag 25 juni houden we onze laatste tasting voor deze zomer.
    Wij nemen effe vakantie van zondag 8 juli t/m maandag 30 juli
     

    15-06-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe spitsstrook op de E19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In 2014 komt er een extra rijvak tussen Antwerpen en Sint-Job.

    Er komen een nieuwe spitsstrook op de snelweg E19 richting Sint-Job in-'t-Goor. Dat heeft minister van Mobiliteit Hilde Crevits aangekondigd.

    Een spitsstrook is een extra verharde pechstrook die tussen bepaalde uren wordt gebruikt als bijkomend rijvak. Om de pechstrook te vervangen, worden er pechhaventjes gebouwd.

    15-06-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aspiravi windmolenpark
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het West-Vlaamse bedrijf Aspiravi verstuurt 146.000 brieven aan inwoners in de ruime Noorderkempen om mee te investeren in de windmolens.

    Aspiravi bouwt in de Noorderkempen op het grondgebied van Brecht, Wuustwezel en Hoogstraten een windmolenpark. Er komen er in totaal tien. De bedoeling is dat de eerste onderdelen in juli aankomen en dat in augustus gestart wordt met de bouw. Eind 2012 zouden de tien windmolens operationeel moeten zijn. Ze zouden evenveel groene stroom opwekken als het jaarverbruik van 13.000 gezinnen.

    De voorbije week heeft het West- Vlaamse Aspiravi niet minder dan 146.000 folders verspreid in de Noorderkempen met de vraag of inwoners niet mee willen investeren.

    "Iedereen kan een deelbewijs aankopen van 125 euro, met een maximum van twintig per persoon", aldus Kris Van der Beken van Aspiravi. "Er wordt een netto-dividend verwacht van 4 tot 6 procent. In de provincie Limburg hebben we iets gelijkaardigs gedaan voor de windmolens in de regio van Hasselt, Maaseik en Diest. Daar strijken de investeerders eind deze maand een dividend op van 5 procent voor de investering die ze in 2011 deden. Het jaar daarvoor bedroeg het dividend 4 procent."

    Bron: VTT © 2012 Concentra

    06-06-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaak Hoefnagels begrafenis

    Tijdens een rouwdienst in de Sint-Leonarduskerk nam Brecht afscheid van Jaak Hoefnagels. Jaak werd 67 jaar. Hij was actief in vele verenigingen.

    Jaak was als leerkracht en directeur actief in de scholen De Schakel en Leonardusschool. Hij was ook voorzitter van de Geschied- en Oudheidkundige Kring van Brecht en omstreken. Hij was voorzitter van de Leonarduswerkgroep, lid van de werkgroep erfgoed van de gemeente. Hij maakte ook deel uit van de kerkraad van de parochie Sint-Leonardus en was ook actief betrokken bij de associatie van de processies uit de Noorderkempen. Jaak was vooral onderlegd op vlak van archeologie en organiseerde diverse tentoonstellingen in het Kempens museum.

    Wij konden regelmatig beroep doen op zijn kennis om onze teksten te illustreren. Wij bieden zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen onze innige deelneming aan. Bron: Neel Vermeiren via Nieuwsblad.be

    05-06-2012 om 18:14 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brechts nieuws

    AANPASBAAR WONEN. Het woonloket van de gemeente Brecht en de dienstencentra Het Sluisken en De Lindeboom stelden een brochure samen over het aanpassen van woningen voor ouderen. Niet elke woning is aanpasbaar, maar kleine ingrepen en interessante tips kunnen soms wonderen verrichten.

    De brochure maakt u wegwijs op het vlak van het bekomen van toelagen en verstrekt tevens info over de werking van gespecialiseerde instanties.

    De brochure wordt vandaag om 14u voorgesteld in dienstencentrum De Lindenboom, Kerklei 18A in Sint- Job. De toegang is gratis. JVS De Lindeboom, 03.667.14.00

    Bron: Gazet Van Antwerpen @ concentra

     

    04-06-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOB zomercampagne Voorkempen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De politiezone Voorkempen (Brecht-Malle-Schilde-Zoersel) neemt deel aan de zomer-BOB-campagne van het BIVV. Dit wil zeggen dat de politie gedurende de periode van maandag 4 juni (06.00 uur) tot maandag 3 september 2012 (06.00 uur) alcoheltesten afneemt.

    Tijdens de ganse actieperiode zal elke ploeg gedurende één uur alcoholcontroles uitvoeren. Tijdens de acties worden een maximaal aantal alcoholtests afgenomen.

    De controles gebeuren a-selectief, wat betekent dat elke bestuurder die uit het verkeer geleid wordt, onderworpen wordt aan een ademtest.

    Bron: www.brecht.be/Nieuwsartikels

    03-06-2012 om 18:56 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woonzekerheid bevestigd voor 2.600 inwoners
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Vlaamse regering heeft de gewestplanwijziging van 29 oktober 1999 opnieuw goedgekeurd waardoor de zones voor verblijfsrecreatie Rommersheide, De Vijvers en Lakvenheide zijn omgezet naar recreatief woongebied met woonrecht. ‘Dat betekent opnieuw woonzekerheid voor meer dan 2600 Brechtenaren', zegt burgemeester L.Aerts .

    Het gemeentebestuur maakte eerder een bijzonder plan van aanleg recreatief woongebied op. De deputatie van de provincie Antwerpen keurde dat plan goed op 31 maart 2004 maar de Raad van State vernietigde in 2009 het besluit. ‘Bij de bewoners van Rommersheide, De Vijvers en Lakvenheide veroorzaakte dat onzekerheid en onrust maar ook praktische en financiële problemen. Zo kregen kopers en bouwers problemen om nog een lening te krijgen, want ze hadden geen woonrecht meer', zo vult Aerts aan.

    Veel Brechtenaren zijn bij het dossier betrokken. Het betrokken gebied is 164 hectare groot. Dat betekent 2.500 kadastrale percelen en meer dan 1.100 woningen. ‘We zijn bijzonder tevreden dat de Vlaamse regering op 1 juni de gewestplanwijzing uit 1999 opnieuw heeft bevestigd', luidt het. In Rommersheide, Lakvenheide en De Vijvers is de opluchting groot. ‘Eindelijk kunnen we weer plannen maken', zegt een bewoner. Bron: VW via Het Nieuwsblad

    03-06-2012 om 18:39 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert in de Oude Kloosterkapel.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de kapel van het Oude Klooster ( Gasthuisstraat 42 ) bieden we ruimte aan muzikaal talent van eigen bodem. Marijke Vermeiren (Sint-Job-in’t-Goor) en Laura De Jongh (Kalmthout) studeren beide aan het Lemmensinstituut in de klas van Lieve Robbroeckx. Sinds enige tijd vormen ze samen een duo en op hun weg om professionele harpistes te worden, nemen ze graag de muzikale uitdaging aan om in de kapel een gevarieerd klassiek programma te brengen. De toegang is gratis maar vooraf reserveren wordt aanbevolen. tel 03 660 28 32. 

    Bron: gcbrecht.theaternet.be

    02-06-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is uw belastingaangifte al klaar? Zo niet ....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de inwoners van Brecht hulp krijgen bij het invullen van hun belastingaangifte. Belastingambtenaren staan hiervoor ter beschikking op volgende zitdag: Bibliotheek in Sint-Job-In-‘t-Goor: dinsdag 5 juni van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.00 uur; telefonisch op nummer 0257 257 57.

     Meebrengen voor het invullen van je aangifte van het aanslagjaar 2012 (inkomsten van het jaar 2011):

    -aangifteformulier ondertekend door de belastingplichtige(n);

    -aanslagbiljet van het vorige jaar (= aanslagjaar 2011 – inkomsten van 2010);

    -kadastraal inkomen van onroerende goederen;

    -huuropbrengsten van gebouwen en gronden die door de huurder worden gebruikt voor de uitoefening van zijn beroep;

    -fiches 281 van inkomsten, uitkeringen en vergoedingen, voor arbeiders: strookjes van vakantiegeld;

    -bewijzen van betaalde levensverzekeringspremies, intresten en kapitaalaflossingen van leningen. Indien de premies/lening voor de eerste maal worden afgetrokken: basisattest waaruit blijkt dat je contract aan de voorwaarden van de aftrekbaarheid voldoet;

    -betaalde en/of ontvangen onderhoudsgelden;

    -attesten van pensioensparen, kosten voor kinderopvang, aftrekbare giften,…;

    -rekeninguittreksel van gedane voorafbetalingen….;

    -jaaropgaven

    Bron: www.brecht.be

    01-06-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    31-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Job Zomert nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 1 september is het weer zover. St Job Zomert

    Topacts zijn Customs en De Laatste Showband. Maar ...

    De Laatste Showband heeft gecancelled.

    We hebben inmiddels een meer dan waardige vervanger gevonden:

    The Messieurs Blues.

    https://www.facebook.com/groups/46382333448/10150882559803449/

    31-05-2012 om 19:03 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SJZomert affiche 2012

    Affiche krijgt nog een wijziging en invulling sponsors.

    31-05-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRUGSTRAAT start van de werken

    Start werkzaamheden Brugstraat.

    4 juni 2012 voor de werken ter hoogte van het Max Wildiersplein.

    11 juni 2012 voor de werken aan het kruispunt ter hoogte van de Ebeslaan en Vaartlaan.

    30-05-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschiedkring verliest voorzitter Jaak Hoefnagels

    Jaak Hoefnagels uit Sint- Lenaarts (Brecht) is donderdag 24 mei overleden aan de gevolgen van een zware hartaanval. Hij werd 67 jaar. Jaak Hoefnagels was oud-directeur van respectievelijk de onderwijsinstellingen De Schakel en de Leonardusschool in Sint-Lenaarts.

    Daarnaast was hij voorzitter van de Leonarduswerkgroep in Sint-Lenaarts, lid van de werkgroep Erfgoed van de gemeente Brecht, lid van de kerkraad van de Sint-Leonardusparochie en lid van de Associatie van de processies van de Noorderkempen en van diverse andere organisaties.

    De meesten kenden hem als voorzitter van de Geschied- en Oudheidkundige Kring van Brecht en Omstreken. Zijn geliefkoosde plek was het Kempisch Museum, waar de zetel van de kring is gevestigd. Hij werkte er mee aan de uitbouw van de collecties zelf en aan thematentoonstellingen.

    Jaak Hoefnagels laat een vrouw, Els Van Elsacker, dochter Anya en schoonzoon Hans Schrauwen, en drie kleinkinderen na: Jana, Daan en Kaat. De uitvaart vindt op zaterdag 2 juni om 10u plaats in de Sint- Leonarduskerk in Sint-Lenaarts.

    Bron: JVS © 2012 Concentra

    30-05-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektrische wagen voor Brechtse dienstbodes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Brecht koos voor de vervanging van het voertuig van de gemeentelijke dienstbodes voor een voertuig dat voor 100% op elektriciteit rijdt.

    Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke gassen en fijn stof vermeden. De oplaadpunten voor dit voertuig worden zo geïnstalleerd dat deze aangesloten kunnen worden op de fotovoltaïsche installaties op de daken van de gemeentelijke gebouwen. Zo rijdt dit voertuig dus voor 100% op hernieuwbare energie.

    Een oplaadpunt staat op de parking van het gemeenschapscentrum Jan vander Noot.

    'Het gemeentebestuur kiest voor een elektrische wagen uit milieuredenen. Er is geen uitlaat aan de wagen, dus ook geen uitstoot van fijn stof of schadelijke gassen. Deze wagen van de bodes is geschikt voor de korte verplaatsingen. We overleggen met Eandis voor meerdere oplaadpunten in de gemeente', zegt burgemeester Luc Aerts. (Bron:Neel Vermeiren via Nieuwsblad.be)

    29-05-2012 om 14:23 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste spadesteek onthaalpoort Antitankgracht St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De provincie Antwerpen startte in 2009 met een gebiedsgericht project rond de beide fortengordels van Antwerpen. Door middel van overleg en afstemming met de stakeholders, door grondig studiewerk, maar ook met realisaties op het terrein, wil de provincie namelijk de fortengordels duurzaam ontwikkelen

    Deze initiatieven worden gesubsidieerd door Europa in het Interreg IV-A project 'Forten en linies in grensbreed perspectief' en door Vlaanderen via het strategisch project 'De Fortengordels rond Antwerpen'.

    Om de Fortengordels recreatiever te maken richt de provincie Antwerpen samen met de gemeente Brecht langs de Antitankgracht een onthaalpoort met infokiosk en fietsenstalling in. De eerste spadesteek wordt vandaag, vrijdag 25 mei, gegeven. Na een korte toelichting zette men de eerste spadesteek van de nieuwe onthaalpoort langs de antitankgracht.

    Een groot spandoek met een simulatie van de nieuwe onthaalpoort geeft weer hoe de locatie er binnenkort zal uitzien. ( VW via nieuwsblad.be )

    29-05-2012 om 14:16 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WANDELZOEKTOCHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van mei tot september kunt u in Brecht deelnemen aan een wandelzoektocht, die bestaat uit twee lussen: natuurgebied Kooldries-Hoofsweer en cultuur/erfgoed in Sint-Lenaarts. U kunt de tocht in één dag afleggen of er twee aparte halve dagen voor uittrekken. Deze mooie en leerrijke wandeling is geschikt voor iedereen.

    De zoektocht is een samenwerking van Toerisme Brecht en de SintMichielstappers. Deelnemen kost 4 euro. JVS 03.660.28.30, toerisme@brecht.be

    28-05-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ben er effe tussenuit. Zie jullie graag terug na mijn verlof.

    Groetjes en .... hou Brecht veilig...

    13-05-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    11-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaldansen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volgens de geruchten kan je binnenkort in St Job paaldansen in voormalig cafe Kempenland. Een gerucht of waarheid? We leggen ons oor te luisteren.

    11-05-2012 om 00:19 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cafe de Luien Hoek is weer open.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tanja Van Hemert (40), de nieuwe uitbaatster van taverne Luien Hoek aan de Kerklei 77 in Sint-Job (Brecht), is vastbesloten er een bloeiende zaak van te maken. "Iedereen is welkom", lacht zij uitnodigend.Taverne Luien Hoek kende de jongste jaren enkele uitbaters die het om diverse redenen na een korte of langere tijd voor bekeken hielden. "Deze locatie is goed gelegen, want we bevinden ons vlak bij het Kristus Koning. Meer via http://www.gva.be/regio-antwerpen-noord/brecht/taverne-luien-hoek-heeft-nieuwe-uitbaatster.aspx  Bron: Jan Vorselmans via GVA.

    10-05-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buslijn 418 rijdt via Malle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Buslijn 418 Herentals-Lille-Antwerpen zal vanaf 1 september via Malle rijden. De aanpassing in de dienstregeling is een tegemoetkoming aan de kritiek op de besparingsmaatregelen bij De Lijn door de betrokken gemeentebesturen. Het was de bedoeling een deel van het traject van lijn 440 tussen Essen en Herentals te schrappen. Hierdoor zou er geen bus meer rijden tussen Malle en Herentals. Het gemeentebestuur van Malle ondernam met resultaat actie om de verbinding tussen Malle en Herentals te behouden. Wel blijft het bestuur van Malle vasthouden aan de vraag voor een blijvende busverbinding tussen de stations van Brecht en Herentals.

    Bron: Corelio via nieuwsblad.be

    09-05-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!