ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    01-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan van der Noot fietsroute TIP !!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De vakantie is begonnen. Wekelijks geven wij een tip voor een uitstapje in Brecht. Langs fiets- en wandelpaden is het genieten van natuur en historisch erfgoed. Eerst komt het Jan van der Nootpad aan de beurt.

    Het Jan vander Nootpad (56 of 30 km) wordt aanzien als het voornaamste fietspad. Het is een eigen uitgave van de VVV Brecht en de route loopt door alle drie de deelgemeenten. Er werd gekozen voor een parcours met zo weinig mogelijk verkeer en zoveel mogelijk natuurschoon. Op deze route ziet men duidelijk het verschil in landschap tussen het oostelijk deel en het centrum van onze gemeente waar men vooral een open weidelandschap en landbouw aantreft en het westelijke en zuidelijk deel waar men meer bos maar ook een dichtere bebouwing aantreft. De Jan van der Nootroute is de beste manier om een indruk van onze gemeente op te doen in al zijn verscheidenheid. De brochure is verkrijgbaar in het kantoor van Toerisme Brecht in de Mudaeusstraat. (NV)

    01-07-2009 om 10:28 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bos Zandbergen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het bos Zandbergen in Sint-Job-in-'t-Goor, dat eigendom is van de gemeente zal worden opgewaardeerd. Er komt een grondige opruim- en opknapbeurt. Er wordt ook een fit-o-meter aangelegd en er is een nieuw wandelpad gepland. (vw)

    30-06-2009 om 10:32 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat te doen tijdens de vakantie?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vakantie? En je weet niet wat te doen? In juli en augustus brengen we wekelijks een kalender van mogelijkheden in Brecht.

    Tijdens de eerste week van de vakantie staat het volgende op het programma:

    1: Kaarten “pappen en rikken” in café Sas 4 om 13.30 uur. Info: S-Plus tel. 03 636 28 43.
    1: Speeltuin ’t Vrouwenhof in Roosendaal. Vertrek om 9.15 uur aan de kerk in Brecht. Info: KAV Brecht tel. 03 313 00 23.
    3: Avond paaptornooi aan het gildenlokaal Sint-Joris Sint-Lenaarts om 19 uur. Info: biljartclub “Krijt op tijd” tel. 03 313 99 70.
    4: Braziliaanse feesten op het festivalterrein in de Papbosstraat in Brecht vanaf 12 uur. Braziliaans muziekfestival met live-optredens, workshops, kinderanimatie en Braziliaanse specialiteiten. Info: vzw BELezaBRASIL gsm 0475 56 51 60.
    5: Touwtrektornooi in de Kraaienhorst in Sint-Lenaarts vanaf 11 uur. Touwtrektornooi voor getrainden en recreanten. Info: www.ttvvandakker.be
    5: Mudaeustocht Brechtse wandelmarathon met vertrek in zaal De Kroon van 7 uur tot 15 uur. Afstanden:4, 8, 13, 18, 22, 26, 32 of 42 km. Info: Sint-Michielstappers gsm 0475 22 84 22.
    6: Parkhappening in het gemeentepark van Brecht vanaf 19.30 uur. Optredens van Nerveus en The John Henry Orchestra. Info: www.parkhappeningbrecht.be
    7: Inhuldiging Finse piste aan de Kraaienhorst in Sint-Lenaarts om 19.30 uur. Gezamenlijke inloop van de Finse piste. Info: sportdienst Brecht tel. 03 660 28 30. ( NV )

    30-06-2009 om 10:28 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Job sport
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De sportdienst meldt dat er nog plaatsen vrij zijn voor de sportweek in Sint-Job van 17 tot 21 augustus.

    Wie op het einde van de vakantie nog een week sportief wil doorbrengen en tussen 6 en 12 jaar oud is, kan nog inschrijven voor deze spetterende sportweek! De afwisselende sportieve activiteiten vinden plaats in sporthal De Zandbergen en het kost slechts 57 euro zonder grabbelpas en 52 euro als je wel in het bezit bent van de pas. Je wordt telkens verwacht van 9 tot 16 uur. Inschrijven kan telefonisch: 03-660.28.30

    29-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan van der Noot Brecht

    GC Jan vander Noot stelt zijn nieuwe seizoensprogramma voor. In de intieme theaterzaal treedt volgend seizoen weer oud en nieuw muzikaal, grappig, beeldend of grafisch talent op. Reserveren kan vanaf 6 juli. Onder andere Tom Pintens, Philippe Geubels, Alex Agnew, Jim Cole en Malpertuis zijn te gast. (vw)

    27-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wateroverlast Goorhof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wateroverlast aan het centrum 't Goorhof in Sint-Job-in-'t-Goor werd veroorzaakt door riolen die verstopt waren met vetten en oliën. De afvoerleidingen zijn intussen gereinigd en de nodige afspraken met de uitbater en gebruikers van de lokalen werden gemaakt om dit in de toekomst te voorkomen. (vw)

    24-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    23-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catwalk op de onafgewerkte brug.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Laatstejaarsstudenten van de Modeacademie Antwerpen kozen een brug naast de E19 in Brecht als locatie voor een catwalk.

    Vijf laatstejaarstudenten wilden hun creaties op een originele manier voorstellen. Ze gebruikten een brug in Brtecht als catwalk. Ze kozen voor de onafgewerkte en nooit gebruikte brug in Brecht, naast de autosnelweg E19 Antwerpen-Breda. Daar werden dan ook originele foto's gemaakt. Het was voor vijf studenten uit het buitenland een buitenkansje om op een ludieke manier afscheid te nemen van de modeacademie. De studenten uit Argentinië, Rusland, Zuid-Korea, Italië en Turkije kozen voor de brug met de skyline van Antwerpen op de achtergrond. Voor de studenten was het een onvergetelijk avontuur en een manier op in 'the picture' te komen. 

    23-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    21-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe verkaveling J. Cardijnlaan

    De intercommunale Igean en enkele privé-eigenaars ontwikkelen een nieuwe sociale verkaveling in de J.Cardijnlaan. Er kunnen ongeveer vijftig bouwpercelen gemaakt worden. (vw)

    21-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dienstencentrum Goorhof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het OCMW neemt de inkomhal achteraan, de toegangstrap met lift, zeven vergaderlokalen, een keuken, het sanitair blok en twee bergplaatsen van het Goorhof in Sint-Job in gebruik om er een dienstencentrum in onder te brengen. Daarom werd de overeenkomst met de huidige concessiehouders aangepast.

    Midden 2009 start het OCMW met een tweede dienstencentrum in deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor. In het dienstencentrum worden informatie verstrekt, er worden recreatieve activiteiten georganiseerd en cursussen gegeven. Als locatie koos men het Goorhof. (vw)

    20-06-2009 om 12:03 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wandelpad loopt langs De Zandbergen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toerisme Brecht stippelde een nieuwe wandeling uit die ook geschikt is voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.

    Vorig jaar pakte Toerisme Brecht al uit met een wandeling in de dorpskern van Brecht-Centrum. “Nu is Sint-Job aan de beurt en in 2010 komt er een route in Sint-Lenaarts”, zegt VVV-voorzitter Johan Resseler.

    De route vertrekt aan het administratief centrum, Kerklei 2 en is 5 kilometer lang. Het traject doet de wijk Zandbergen aan. Je wandelt langs het bos en de sporthal met dezelfde naam en bereikt respectievelijk de Antitankgracht en de Schotense Vaart.

    Via de Vaartlaan en de Witte Wijk, waar de eenvormige huizen werden gebouwd door de Kleine Landeigendom, bereik je opnieuw het vertrekpunt. “Aan de Kapelweg hebben we een buurtweg in dolomiet verhard”, stelt schepen van Toerisme Daan De Veuster.

    De route is bewegwijzerd met zwartkleurige pijltjes. Er is een gratis kaartje beschikbaar in het VVV-kantoor (Mudaeusstraat 2) en het administratief centrum( Kerklei 2) in Sint-Job.  JVS

    Meer info: zie artikel van 30/05.

    16-06-2009 om 10:22 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripfiguren versus fietsroutes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Noordertuin van Antwerpen bestaat uit de gemeenten Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen en Wuustwezel, die samenwerken op toeristisch vlak. Het noorden van Antwerpen is een fietsparadijs.

    Tot 30 september kan de streek verkend worden aan de hand van twee fietszoektochten van vtb Kultuur en de Noordertuin. Zij zorgen voor een uitgelezen fietsparcours langs kronkelende wegen. Onderweg kan men vragen oplossen en zo kans maken op mooie prijzen. Suske en Wiske loodsen de deelnemer op eigenzinnige wijze door de gemeenten Kalmthout, Kapellen en Essen. Kari Lente is dan weer de gids op een ontdekkingstocht door Brasschaat, Brecht en Wuustwezel. De originele invalshoek en de mooie geïllustreerde brochure maken van deze zoektochten een niet te missen zomeractiviteit voor het hele gezin.

    Het zoektochtboekje is verkrijgbaar in alle infokantoren van de deelnemende gemeenten en bij vtbKultuur tot en met 30 september. Naast de vragen vind je er ook informatie over de bezienswaardigheden, een routebeschrijving en een overzichtskaartje van de route. Het boekje bevat de twee zoektochten en de prijs bedraagt 5 euro. (vw)

    www.noordertuin.be

    16-06-2009 om 08:58 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Station definitief in gebruik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na jaren wachten werd het station Noorderkempen maandag eindelijk operationeel. Er zal elk uur een trein vanuit Brecht naar Antwerpen rijden. Voorlopig is er enkel verkeer mogelijk op weekdagen. Het ACW en ACV hopen op uitbreiding.

     

    De christelijke arbeiderskoepel (ACW) en vakbond (ACV) willen dat het treinaanbod in het station Noorderkempen in Brecht op termijn verder wordt uitgebreid om de mobiliteit in de regio te verbeteren.

    De organisaties pleiten onder meer voor een rechtstreekse verbinding vanuit Brecht naar Brussel en Breda. Die oproep naar de NMBS lanceerden ze maandagmorgen tijdens een geboortefeest voor de eerste trein die vanuit Brecht naar Antwerpen Centraal spoort.

    ACW en ACV voerden in het verleden meermaals actie om de spoorontsluiting van de regio realiteit te laten worden. Nu het zover is, leggen beide organisaties nieuwe eisen op tafel. Ze hopen op meer trajecten vanuit Brecht zodat inwoners van de gemeenten ten noorden van Antwerpen makkelijker in de grote steden raken, zonder eerst naar Antwerpen te moeten rijden. 

    Naast een verbinding met Breda en Brussel, willen ze dat het stationsaanbod in Brecht ook klantgericht wordt uitgebreid met een cafetaria en een krantenwinkel. Voorts eisen ACW en ACV dat de mogelijkheid van een voordelig treintarief wordt onderzocht, zodat de concurrentie met bus of auto eenvoudiger wordt. 

    De sociale organisaties hopen ten slotte dat naast Brecht ook andere stations verder ontwikkeld worden. 'Op de lijn 12 tussen Antwerpen en Essen zou een verhoogd treinaanbod een goede zaak zijn om de mobiliteitsknoop in de regio te ontwarren', luidt het. (vw)

    15-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophaling huisvuil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De firma Lannoey zegde de overeenkomst op voor de ophaling van huisvuil. Het gemeentebestuur moet op zoek naar een nieuwe ophaler vanaf 2010. Het voorstel van de intercommunale Igean betekent een verdubbeling van de kosten. Men wil echter geen hogere prijs aanrekenen. Het bestuur speurt opnieuw de markt af. (vw)

    14-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stratenloop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De organisatoren van de Brechtse stratenloop verwachten meer dan duizend deelnemers. Vrijdag 19 juni wordt Brecht weer overspoeld door lopers die doorheen de dorpskern hun parcours zullen afwerken.

    Het is een echt familiegebeuren, want er is voor ieder wat wils. Volgens de traditie worden er dan ook dit jaar weer vier afstanden voorzien: voor de jongsten is er de Kinderloop (12 jaar en jonger) over een afstand van 1 kilometer. De volwassenen, dames en heren, kunnen kiezen uit de 3.3, de 6.6 of de 9.9 kilometer.Doordat de stratenloop steeds samenvalt met de Brechtse avondmarkt en Brecht kermis, die beide op een boogscheut van het parcours plaatsvinden, en doordat de deelnemers een hele rits supporters met zich meebrengen, kunnen we jaarlijks rekenen op een overvloed van toeschouwers.

    T-shirt

    De Sportraad tracht al zijn lopers te verwennen. De Brechtse Stratenloop heeft dan ook in de loop van zijn ontwikkeling een mooie reputatie opgebouwd. De personen die zich vooraf inschrijven worden steeds beloond met een Running-T-shirt. Alle lopers ontvangen daarnaast bij aankomst een drankje en een leuk aandenken.Voor de overwinnaars zijn er tevens geldprijzen voorzien. Aan het jaarlijks stijgende deelnemersaantal kan men merken dat de lopers dit evenement zeker en vast weten te appreciëren. Het succes is mede te danken aan de populariteit van de succesvolle start-to-run lessenreeks die reeds enige jaren door de Brechtse sportdienst worden georganiseerd.

    Inschrijven

    Wil je inschrijven en een leuk Running T-shirts ontvangen? Surf dan als de bliksem naar deze website want daar kan je jonline inschrijven, of ga voor 10 juni langs op de sportdienst. De organisatie van de stratenloop wordt steeds in handen genomen door de gemeentelijke sportdienst in nauwe samenwerking met de Brechtse Sportraad. Door de ondersteuning en medewerking van een hele schare enthousiaste vrijwilligers kent dit evenement een bijzonder groot draagvlak.

    Aanvangsuur: Kinderloop: 18.45 uur; 3,3 km en 6,6 km: 19.00 uur;9,9 km: 20.00 uur.Deelnameprijs: 3 euro voor de kinderloop (-12j);6 euro voor de 3,3 km - 6,6 km - 9,9 km.Interessante tip: Als u vooraf inschrijft ontvangt u gratis een uniek Running T-shirt!

    Inschrijvingen: Je kan hier online inschrijven tot 10 juni of op de sportdienst, Gasthuisstraat 32, tel. 03-660.28.30.

    13-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leerlingen Sleutelbloem krijgen de vredesprijs.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van gemeenteschool De Sleutelbloem wonnen de jaarlijkse vredesprijs van het project 'Te jong' van het Instituut voor Veteranen en Oorlogsinvaliden. Die organisatie wil een schakel zijn tussen verschillende generaties die ijveren voor vrede en democratie.

    Een reis naar de Westhoek met bezoek aan de overblijfselen van de Eerste Wereldoorlog was de beloning. Het project maakte grote indruk op Shanie (12). 'Vele soldaten waren jonger dan 20 jaar, sommigen waren maar enkele jaren ouder dan wij. Al wat er van hen overblijft, is een naam en twee data gegraveerd in een grafsteen.'

    Senne vult aan: 'Een klein misverstand kan grote gevolgen hebben. Die jonge mensen hadden ook hun dromen, maar door de oorlog konden ze die niet verwezenlijken.'

    Door het project 'Te jong' gingen leerkrachten en leerlingen van De Sleutelbloem op zoek naar graven en overblijfselen van jonge Brechtse soldaten, die in de Eerste Wereldoorlog sneuvelden. Ze vulden via een tentoonstelling tijdens een boekenbeurs begrippen als vrede, democratie, mensenrechten en burgerzin in met foto's, collages en zelf geschreven teksten. Het prachtige eindresultaat werd beloond. 'We leerden dat zelf vredelievend zijn al een goede stap is naar wereldvrede', besluit Nikki. (vw)

    12-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getuigen gezocht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Agentschap voor Natuur en Bos zoekte getuigen die meer kunnen weten over het dumpen  van dode buizerds in een gracht in Brecht.

    Woensdag 1 april werden er acht gedode buizerds gedumpt in een bermsloot naast de Papbosstraat in Brecht. Het Agentschap voor Natuur en Bos ging van de veronderstelling uit dat de buizerds vergiftigd werden. De eerste autopsieresultaten wijzen echter uit dat drie van de acht buizerds werden doodgeschoten. De overige buizerds zijn inderdaad vergiftigd .De vindplaats in de Papbosstraat ligt vlakbij het militaire domein Groot Schietveld in Brecht. De vogels zijn er woensdagavond gevonden rond 19.00 uur.

    Getuigen gezocht

    Gezien het uur (veel woon-werkverkeer) en de drukke ligging van de Papbosstraat (nabij autosnelweg E19 en Wuustwezelsesteenweg) hoopt het ANB dat er getuigen zijn van het weggooien van de kadavers. Eventuele tips kunnen gemeld worden bij het Agentschap voor Natuur en Bos op het nummer 03/224 62 62 of via natuurinspectie.ant.anb@vlaanderen.be.Eventuele tips worden discreet behandeld.

    Meer info:

    Agentschap voor Natuur en Bos
    Lange Kievitstraat 111-113 bus 63
    2018 Antwerpen
    Contact: An Wouters (03/224 62 71 – an.wouters@lne.vlaanderen.be

    11-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude Post van St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier zou uit welingelichte bron een snoepwinkeltje komen.

    10-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op en afrit Brecht

    Stedebouwkundige aanvraag is goedgekeurd.

    Nu kan de openbare aanbesteding volgen tegen eind 09 hopelijk rond.

    Werken zouden dan in 2010 kunnen starten rond april / mei.

    Geraamde kostprijs : 14.500.000 Euro

    09-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neem je fiets mee op de trein in Brecht

    De trein tussen station Noorderkempen en Antwerpen wordt uitgerust met een fietswagon. Het geeft reizigers uit de grootstad de kans om de groene omgeving van Brecht te verkennen. Aan het station is er parking voor 197 fietsen. (vw)

    07-06-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een blik op Sint Job Zomert 2009 op 29 augustus.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    http://www.youtube.com/watch?v=IeZN9vOARgw

    http://www.youtube.com/watch?v=JyMYz8EKRL0

    http://www.youtube.com/watch?v=ddk_BKNga_I

     

    Site van deze jongens te vinden via onderstaande link.

    http://www.bluethrill.be/

    04-06-2009 om 16:47 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!