ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    29-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Job Zomert nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo,

    de tweede editie van Sint Job Zomert staat voor de deur. Wij zoeken net als vorig jaar nog vrijwilligers om van dit evenement een geslaagde dag te maken.

    Indien je geïnteresseerd bent, gelieve dan een mail te sturen naar ines.vanthomme@telenet.be, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres.

    Gelieve ook te vermelden wat jou het meeste aanspreekt: opbouw op vrijdag en/of zaterdagvoormiddag, tap en toog, eten, bonnetjes, toezicht randanimatie, afbraak op zondag en/of maandag.

    Alsook de vermelding welke shift het beste voor u past: 14u - 17u; 17u - 20u; 20u - 23u; 23u - einde.

    Mocht je nog mensen kennen die graag een handje willen toesteken, stuur dan hun e-mailadres of telefoonnummer naar ines.vanthomme@telenet.be, dan kunnen we die contacteren.

    We willen jullie alvast uitnodigen op de vrijwilligersvergadering die doorgaat op woensdag 19 augustus om 20u in het Goorhof.

    mvg,

    Het organiserend team.

    29-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omleiding

    4 augustus starten belangrijke werken in de Kalmthoutse steenweg. Deze belangrijke verkeersweg tussen Brecht en Kalmthout wordt volledig afgesloten.

    Het wegdek van de Kalmthoutsesteenweg en een gedeelte van de Nieuwmoersesteenweg wordt na het bouwverlof volledig vernieuwd. Dinsdag 4 augustus start de aannemer met de werken. In het eerste gedeelte worden de betonstraatstenen vervangen door asfalt, waardoor de huidige geluidshinder zal verdwijnen. In het overige gedeelte wordt de asfaltlaag vernieuwd. Er is een omleiding voorzien langs plaatselijke wegen. De werken zullen eind september beëindigd zijn. (Bron: Neel Vermeiren)

    28-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kindertennis

    De Sportdienst organiseert 29 juli tennissen voor kinderen. Ook jongeren met een handicap zijn welkom. Op tv zien we de grote tornooien, maar ook in Brecht wordt er heel veel getennist. Maandag 29 juli zijn er tennislessen met een professionele tenniscoach. Je hoeft hiervoor niks te kunnen, maar je zal tijdens de les de knepen van het vak leren. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met TC De Merel.

    Informatie:

    Wie? Kinderen en jongeren met een handicap
    Wat? Tennis
    Wanneer? Woensdag 29 juli 2009 van 14u tot 17u
    Waar? TC De Merel, Sportchalet
    Iets meebrengen? Sportieve kleren, sportieve schoenen en als je een eigen tennisracket hebt, mag je ze meebrengen; drankje en tussendoortje.
    Inschrijven? Op de sportdienst: telefonisch: 03 660 28 30; via mail:
    sportpromotie@brecht.beBron: N. Vermeiren

    25-07-2009 om 10:26 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    23-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken gemeenteplein starten in augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In augustus starten de werken aan het gemeenteplein in Brecht. Wie het plein in zijn huidige vorm wil zien, moet dus nog vlug een bezoekje brengen. Blikvanger is het oud-gemeentehuis.

    In het centrum van Brecht ligt wat een van de mooiste pleinen van Vlaanderen werd genoemd. Nu is het plein wat aftands en aan restauratie toe. De werken aan de nutsleidingen starten in augustus, de heraanleg begint in oktober. De driehoekige vorm doet vermoeden dat het reeds in de Frankische tijd werd aangelegd.
    In 1981 werd het plein in zijn huidige vorm aangelegd. Omdat Brecht de gemeente was met een bloeiende baksteennijverheid, werd er voor de bestrating van het plein deels voor bakstenen gekozen. Naast bomen zijn er zeer vele bloemperken en zitbanken. Van de vroege lente tot de late herfst is het plein een ware bloemenzee. In het midden van het plein staat het neogotische oud gemeentehuis, dat dateert uit 1860. Voor dit gebouw overschouwt de humanistische rechtsgeleerde Mudaeus vanop zijn sokkel het plein. Het oud-gemeentehuis wordt in ere hersteld. Hier zullen in de nabije toekomst terug de huwelijken voltrokken worden. In het gebouw komt ook een zaaltje waar de jonggehuwden een receptie kunnen organiseren. Het standbeeld van Mudaeus wordt enkele meters verplaatst zodat er meer ruimte is voor de ceremoniewagens. Het centrum van Brecht met het plein, het oud-gemeentehuis, het museum en het park is een bezoek meer dan waard. In de omgeving zijn er gezellige cafés en restaurants zoals De Schandpaal, De Statie, De Swaene. ( Bron Neel Vermeiren )

    23-07-2009 om 08:29 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 27 juli, de laatste parkmaandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Loepoes is een showband met Limburgse roots die perfect evenwichtig is samengesteld: 2 vrouwen en 4 mannen. Meer moet dat niet zijn, of wat dacht u?

    De vrouwen beschikken met hun stem, looks en expressief gespring over voldoende wapens om de mannen in het publiek in katzwijm te doen vallen en de vrouwen groen van jaloezie te doen uitslaan.

    De mannen van de band moeten dan weer de hulp van hun instrumenten inroepen om ook een beetje aandacht naar zich toe te trekken.

    De muziek van Loepoes blijft steeds verrassen. Het genre is heel afwisselend: rock, pop, soul, blues, funk, disco,... Een band die je niet snel zal vervelen dus!

    Loepoes geeft een creatieve interpretatie aan prachtige bestaande songs waarbij bewust niet gekozen wordt voor de nummers die je bij elke DJ of coverband te horen krijgt. Een handelsmerk van Loepoes zijn de stomende medleys: vuurwerkjes van aan mekaar geregen nummers, opgebouwd rond een bepaald thema. Zo is er de rock'n roll-medley, de Stones-medley, de soul-medley, enz. Verder worden er nog losse pareltjes geserveerd van een aantal topgroepen of actuele hits.

    20-07-2009 om 10:49 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse griep versus Brecht

    Waarnemend burgemeester Daan De Veuster meldt dat het gemeentebestuur maatregelen genomen heeft om zich voor te bereiden op een mogelijke uitbraak van de Mexicaanse griep.

    'Alles is in gereedheid gebracht om deze griep adequaat op te vangen. Indien nodig zal op vraag van de huisartsen dadelijk een consultatieruimte worden ingericht in het Gemeenschapscentrum Jan vander Noot. Als de Mexicaanse griep daadwerkelijk toeslaat opent er ook een lokaal zorgmeldpunt. Deze dienst, voorzien van een callcentrum, zal in de Remise van het gemeentepark worden ondergebracht. Via een nog toe te wijzen 0800 - nummer wordt de bereikbaarheid gegarandeerd. Voor de activering van dit alles moet de hogere overheid het licht op groen zetten. Hopelijk komt het niet zo ver, maar we willen niets aan het toeval overlaten,' zegt Daan De Veuster.

    19-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkhappening maandag 20 juli Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het bleek dat Cash zijn shows altijd begon met: “Hello, I’m Johnny Cash”. En wij begonnen: “Hello, I’m NOT Johnny Cash”. Vandaar. Een tribute band was geboren. Een zanger, een acoustische gitaaar, een bas, een tweede electrische gitaar en een drummer werden de bezetting. The Tennessee Four dus. Aangevuld met een June Carter zangeres, NOT June Carter natuurlijk.

    Wij doen enkel nummers die Cash gedaan heeft, dus songs van 1953 tot zijn einde in 2003. De playlist omvat de “Country Cash, de Rocker Cash, de Gospel Cash, de American Records Cash”. Wij spelen de originele arrangementen zo getrouw mogelijk, met respect. Soms met een moderne groove. Blijkt dat een breed publiek Cash’s songs graag hoort, misschien door zijn typische sound, zijn sprekende teksten, of is het door de film “Walk the Line”?

    Come and see . . . Voor één keer wordt het park van Brecht het Tennessee van de kempen met een TGV spoorweg. Destination Brecht Station. Het wordt een optreden over jail en train songs, love songs en modernere covers van Johnny Cash.

    Alle levensgenieters, cowboys & -girls, rockers en linedancers zijn welkom.

    18-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HST Hoge snelheidstrein pas in 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het station Noorderkempen in Brecht zullen de treinreizigers pas einde 2010 de hogesnelheidstrein zien voorbijflitsen. In december 2009 rijdt wel de Thalys over het nieuwe tracé.

    De nieuwe hogesnelheidsteein rijdt pas einde 2010 tussen Amsterdam en Parijs. Deze trein krijgt de naam Fyra. Vanaf einde 2010 rijdt de trein zestien keer per dag tussen Brussel en Amsterdam.De spoorinfrastructuur is zowel in België als in Nederland volledig opgeleverd. Het veiligheidssysteem van de Fyra moet nu uitgetest worden. Dat betekent niet dat alleen de trein Brecht-Antwerpen over het nieuwe spoor zal rijden. Vanaf december rijdt de Thalys zes keer per dag vanuit Parijs. In een eerste fase zal de Thalys aan een snelheid van 160 kilometer per uur rijden.

    Meer info over de Fyra en de Thalys in de tekst van Elke Mussche op www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=GPQ2CERAO

    Bron: Neel Vermeiren

    17-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderopvang

    De buitenschoolse kinderopvang start in september in Sint-Job en in januari 2010 in Sint-Lenaarts. Dat is overeengekomen tussen het gemeentebestuur en de Landelijke Kinderopvang. (vw)

    16-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen op de baan te Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisterenavond maandag was het vollen bak op de Parkmaandag. Het 2de optreden viel duidelijk in de smaak bij het publiek. Toffe band met swingende covers.

    Kortom, het was mooi, net als het weer. Volgende maandag derde editie. Allen daarheen.

    Bijlagen:
    http://www.youtube.com/watch?v=Uq_UYOr6r1U   

    14-07-2009 om 11:51 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal ESP bakken ofte uwe groene container
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ESP-bakken (voor groenten en fruit) worden vaak opgestapeld buiten of aan de achterzijde (parking) van winkels. Daar zijn ze een makkelijke buit voor dieven die kennis hebben van de opbrengst-mogelijkheden van dit soort ‘plastiek bakken’. Veelal worden de feiten gepleegd met camionetten die volgeladen worden met deze bakken.

     

    Voornamelijk groenten- en fruithandelaars en grootwarenhuizen met ‘versafdeling’ worden geviseerd.

     

    Er is weet van bendes die reeds 5 miljoen euro zouden verdiend hebben aan dit handeltje. Dus wat initieel eerder een onschuldige diefstal lijkt of zelfs niet meteen wordt opgemerkt, kan toch leiden tot enorme verliezen voor de slachtoffers.

     

    Verschillende bendes slaan momenteel toe in gans België.

     

    Het is dus aangeraden om:

     

    ·        ESP-bakken niet onbeheerd achter te laten. Best achter slot en grendel in een opslagplaats stockeren, zeker na sluitingstijd!

     

    ·        Onmiddellijk verdachte handelingen te melden (verdachte camionetten) rond de omgeving van uw handelszaak, aan de lokale politiedienst.

     

    ·        Maximale informatie te verzamelen = merk, kleur, nummerplaat, aantal verdachten, uiterlijk,…

    13-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de editie Brecht zingt was een daverend succes.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blijkbaar is deze formule van de "11 juliviering" in combinatie met "Vlaanderen feest" een goede formule.

    Optreden Sam Goris gevolgd door Brecht zingt viel duidelijk weer in de smaak van het publiek. Opkomst was zelfs groter dan vorig jaar. Deze trend moet zeker behouden blijven.

    Start aan het OCMW met de Vendeliers, fanfare en optreden Gilde was eveneens, ondanks het toen nog regenachtig karakter, best de moeite. Optocht met ruiters richting gemeenteplein was een opsteker voor de bewoners van de straten waar de stoet langstrok.

    We willen ijveren voor een St Job versie volgend jaar, maar daarover later meer.

    12-07-2009 om 14:31 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opendeur BBT industriezone St Job

    BBT hield opendeur. 100 den VW fans uit vele Europese landen waren op post. Een allegaartje van oude VW's de een al mooier dan de andere. Alleszins een prachtig event nav de extra hal die ze overnamen. ( Ex carrosserie hendrickx ) . De ganse stoet vertrok zaterdag richting VW meeting in het Duitse Hessich-Oldendorf.





    10-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIP !!! Bezoekje aan het Kempisch museum.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens deze lange, warme zomer geven we iedere week een tip om de vakantie zo aangenaam mogelijk door te brengen. We wippen eens even binnen in het Kempisch museum.

    Het Kempisch Museum te Brecht is een privé-museum dat beheerd wordt door de Koninklijke Geschied- en Oudheidkundige Kring voor Brecht en omstreken v.z.w. Het museum werd gesticht in 1905 en is daarmee het op één na oudste museum van de Kempen.Een bezoek aan het Kempisch Museum begint reeds buiten; vóór het museum ziet u de resten van de schepenbank en de kaak, getuigen van de rechterlijke macht, die vroeger in Brecht werd uitgeoefend.
    In het museum zelf krijgt u een beeld van de manier van leven en werken van onze Kempense voorouders. Ook de volksdevotie en het belangrijke gildeleven komen aan bod.

    Derde zondag

    Het Kempisch Museum te Brecht is elke derde zondag van de maand van april tot en met augustus van 14 tot 17 uur. De toegang bedraagt twee euro en kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Geleide bezoeken voor groepen zijn het hele jaar mogelijk na afspraak met de Geschied- en Oudheidkundige Kring. Prijs (15 personen) : dertig euro. Er is ook een arrangement, waarbij een geleid bezoek aan het museum gecombineerd wordt met een bezoek aan de recent gerestaureerde stenen molen van Brecht, die op loopafstand van het museum gelegen is. Daar kan men ook iets eten of drinken (4 euro).(vw)

    09-07-2009 om 14:33 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse feesten ... nabeschouwing.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Braziliaanse feesten waren een schot in de roos. Op de festivalweide ontmoetten we een leuke sambadanseres uit Salvador do Bahia. Ze sprak perfect Frans en bond een gelukskoordje rond onze pols. Ze maakte twee knoopjes en bij elk knoop mochten we een wens doen. Als we het bandje aan onze pols zouden houden, zouden de wensen uitkomen op het moment dat het bandje helemaal versleten van onze pols zou vallen. We luisterden zo geboeid naar haar uitleg dat we vergaten een wens te doen. ( Bron Neel Vermeiren )

    Je kan een foto zenden naar het mailadres brecht@nieuwsblad.be

    09-07-2009 om 14:30 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ring rond Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Vlaams Gewest vraagt een stedenbouwkundige vergunning aan voor de ring rond Brecht en het nieuwe aan- en afrittencomplex. 'Nu de trein rijdt, blijft er voor de inwoners van Brecht en van de omliggende gemeenten nog een groot mobiliteitsdossier dat om een dringende oplossing schreeuwt: de bouw van een nieuwe op- en afrit aan de E19 en van de ringweg rond Brecht-Centrum.

    Ook in dit dossier is er nu een belangrijke doorbraak, nu het Agentschap Wegen en Verkeer Antwerpen het volledige dossier heeft ingediend bij de administratie van de dienst Stedenbouw', zegt burgemeester Luc Aerts (CD&V).

    Het dossier heeft betrekking op de aanleg van de ringweg rond Brecht tussen de Wuustwezelsteenweg en de Veldstraat, de aanleg van een nieuw op- en afrittencomplex aan de E19, het bouwen van duikers in de Gozenbeek en Stapelheideloop, het aanpassen en afschaffen van de bestaande afrit Brecht op de E19, de aanleg van een fietspad, het herprofileren van de Bethovenstraat en het doortrekken van de Ringlaan tot aan de Veldstraat. Dat betekent ook een nieuwe ontsluiting voor de uitgebreide kmo-zone. Burgemeester Aerts wil aan de kar blijven duwen om de realisatie zo vlug mogelijk te laten verlopen. De realisatie van de ring en het op- en afrittencomplex is niet alleen een oplossing voor de problemen in Brecht-Centrum, maar moet ook Sint-Job ontlasten. Door het ontbreken van een oprit in Brecht gaat alle verkeer 'sochtends via de kern van Sint-Job naar de E19. (vw)

    06-07-2009 om 09:40 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drink water
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pipda stelt voor om tijdens de gemeenteraad kraantjeswater te drinken en schenkt hiervoor glazen en een karaf. Ieder gemeenteraadslid is vrij om op dit aanbod in te gaan. (vw)

    Controle op leidingwater is vrij hoog. Gezond en goedkoper dan flessenwater. ook aan jullie dus de keuze, desnoods met een schijfje citroen erbij.  

    06-07-2009 om 08:58 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkhappening elke maandag in juli.

    Iedere maandag in juli wordt een optreden georganiseerd in het kader van Parkhappening 2009. Nerveus beidt 6 juli vanaf 20 uur de spits af.

    Coverband NERVEUS uit Limburg is de groep bij uitstek voor de ambiance en de sfeer op al uw feesten, party’s en festivals! Nerveus is samengesmolten uit meerdere bands die hun bekendheid reeds verdienden.Met een heuse fanclub in het kielzog schuimden ze de laatste jaren al menig Vlaams podium af. Ze kunnen alle podia en alle leeftijden aan met covers van Elvis tot U2, Eminem tot Los Lobos, jaren'50 tot NU.Meer dan 10 jaar ervaring verzekeren KWALITEIT! Op hun AMBIANCE staat garantie! John Henry Orchestra speelt het voorprogramma.

    04-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse feesten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op zaterdag 4 juli 2009 worden in Brecht voor de tweede maal de Braziliaanse Feesten/festival do brasil georganiseerd.

    BRECHT – Op zaterdag 4 juli 2009 worden in Brecht voor de tweede maal de Braziliaanse Feesten/festival do brasil georganiseerd. De eerste editie, die vorig jaar plaatsvond, trok zo’n 1700 bezoekers. Dit jaar worden zo’n 3000 mensen verwacht. Tijdens dit zomerfestival kan men niet alleen kennis maken met de Braziliaanse muziek en dans, maar ook met de typische Braziliaanse keuken. Nieuw dit jaar zijn de kinderanimatie, workshops en talrijke demonstraties (djembé batucada, samba, capoeira). De organisatoren hebben daarom beslist om de Braziliaanse Feesten al van 12u ’s middags van start te laten gaan.
    De Braziliaanse Feesten zijn vorig jaar ontstaan nadat enkele vrienden, die allen een specifieke link met Brazilië hebben, beslisten om de Braziliaanse dans- en feestcultuur een specifiek podium te geven. De eerste editie werd een onverhoopt succes: ruim 1700 mensen woonden het festival bij. Zij genoten met volle teugen van de lekkere cocktails en de unieke Braziliaanse sfeer. (vw)

    02-07-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN bouwtoelating voor Colruyt te St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bouwaanvraag van Okay nv voor een polyvalente handelsruimte met bijhorende parking is door de gemeenteraad verworpen. Voor dit pand moet eerst de bebouwing in de Eikenlei 6 gesloopt worden. De motivatie is dat de plannen niet in overeenstemming zijn met het gemeentelijk structuurplan. (vw)

    Reactie van een inwoner: Ik begrijp niet waarom het gemeentebestuur zo moeilijk doet om die Colruyt. Een Gamma in het midden van de Brugstraat is dan geen enkel probleem...

    Uitleg van mezelf: Die zone is ingetekend als semi woonzone in het ruimtelijk uitvoeringsplan RUP.

    De plannen die werden aangevraagd was een Colruydt met veel beton voor parkings errond. Kan dus niet in die zone.

    Colruydt zal waarschijnlijk een nieuwe aanvraag doen met hertekende plannen met bvb parkings onder het gebouw waardoor het geheel kleiner is en een nieuwe aanvraag richting bestuur gaat. Kan dus een vervolg krijgen.

    Trouwens zijn er in St Job niet voldoende grootwarenhuizen? Dit is een persoonlijke overdenking.

    Een Gamma in de Brugstraat ligt iets anders. Daar is wel nood aan in onze buurt.

    Brugstraat is een winkelstraat in het RUP voor die zone. Deze zou naast de GB komen en dezelfde parking gebruiken.

    Hier zullen slechts 2 woningen verdwijnen en boven het gebouw komen appartementen met eigen parkeergelegenheid voor de bewoners.

    Ook dit dossier is reeds aan een 2de ronde toe wegens te weinig parking in het ontwerp voor de bewoners van de appartementen.  

     

    Groetjes en bedankt voor de reactie.

    Tony.

     

    01-07-2009 om 20:21 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!