ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    22-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlucht na ongeval afrit St Job

    De twee inzittenden van een wagen die betrokken raakte in een ongeval, zijn dinsdagnacht op de vlucht geslagen. Ze zijn nog steeds spoorloos.

    Rond 3.00uur belandde de personenwagen, een Mercedes met Franse nummerplaat, tegen de vangrail vlak voor de afrit Sint-Job in de richting van Antwerpen. De bestuurder ging plots bruusk op de rem staan en een achterligger kon een aanrijding maar net vermijden. Hij zag hoe de Mercedes over de kop ging en tot stilstand kwam op de pechstrook. De man waarschuwde onmiddellijk de politie. De twee inzittenden klauterden zonder kleerscheuren uit de wagen, maar raakten kennelijk in paniek toen ze merkten dat de man de politie belde. Ze riepen hem toe dat ze geen politie nodig hadden en namen de benen. De twee liepen in de richting van de afrit en verdwenen in de bossen rond de autosnelweg.

    22-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw rijbewijs vanaf juli getest

    In juli maakt het nieuwe rijbewijs zijn opwachting in zeventien pilootgemeenten. Het koninklijk besluit is klaar.

    Het nieuwe rijbewijs zal zo groot als een bankkaart zijn en behoudt zijn roze kleur.

    Eerst krijgen nieuwe automobilisten het 'kaartje' toebedeeld. Begin 2012 moet elke Belgische bestuurder er eentje hebben.

    Het nieuwe rijbewijs is tien jaar geldig, maar is wel wat duurder dan het huidige (foto). Zo moet je er 20 euro voor neertellen. Nu is dat nog 11 euro.

    Bovendien kan de politie het document gebruiken om toegang te krijgen tot de centrale gegevensbank van rijbewijzen.

    20-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    19-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woonloket in negen gemeenten van de intercommunale Igean

    9 gemeenten, waaronder Brecht en de intercommunale voor grondbeleid en expansie Igenan willen de inwoners helpen met al hun vragen over huisvesting. Met de steun van het Vlaamse Gewest en de Provincie werd de interlokale vereniging 'Lokaal Woonbeleid Noord' (IVLW-Noord) opgericht.

    De steun vertaalt zich onder andere in subsidies die het mogelijk maken om 9 personeelsleden te werk te stellen.Het geven van basisinfo aan de inwoners van de deelnemende gemeenten is een belangrijke doelstelling van IVLW-Noord. Daarom werd in elke gemeente een woonloket geopend waar inwoners terecht kunnen met al hun vragen over huisvesting. Het woonloket is gevestigd in het gemeentehuis van de deelnemende gemeenten en bereikbaar tijdens de normale openingsuren.

    Beleidsvisie

    Bovendien willen de partners met deze samenwerking de opmaak van gemeentelijke visies over wonen en huisvesting ondersteunen: de opmaak van een beleidsvisie; organisatie van het woonoverleg met OCMW’s, sociale huisvestingsmaatschappijen, sociale verhuurkantoren; het opmaken van gemeentelijke reglementering over wonen; het nemen van initiatieven die levenslang en aanpasbaar wonen ondersteunen. De oprichting van IVLW-Noord is nog maar een eerste stap. Het is immers de bedoeling om gelijkaardige interlokale verenigingen in de rest van de regio op te starten. Bron : Nieuwsblad.

    19-05-2010 om 14:22 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kettingbotsing afrit St Job E19

    Een verkeersongeval met drie vrachtwagens op de E19 heeft dinsdag een kilometers lange file veroorzaakt. Twee chauffeurs raakten gewond.

    Het ongeval gebeurde rond 6.45uur op de E19 in de richting van Antwerpen. Enkele honderden meters voor de afrit Sint-Job-in-'t-Goor reden drie vrachtwagens dicht achter elkaar. De laatste van de drie, een Duitse trekker-oplegger, knalde om onduidelijke redenen op zijn voorligger, een Nederlandse vrachtwagen.

    'Er stond op dat ogenblik geen file op de snelweg', zegt commissaris Marc Lesage van de snelwegpolitie. 'Door de werken in Antwerpen-Noord was er wel vertraagd verkeer. Wellicht heeft een van de vrachtwagens even moeten remmen en heeft de Duitse chauffeur dat te laat opgemerkt.'

    Door de klap schoot de Nederlandse vrachtwagen naar voren en botste hij op een Nederlandse trekker-oplegger die voor hem reed. De vrachtwagens belandden ook deels op de middenberm. De Duitse chauffeur, een 55-jarige man, raakte bij het ongeval ernstig gewond.
    'Hij zat gekneld in zijn cabine', zegt Jan Van Hooydonck van de brandweer van Brecht. 'We hebben hem uit zijn benarde positie kunnen bevrijden en daarna is hij overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis in Merksem.'

    De Nederlandse chauffeur in de middelste vrachtwagen raakte lichtgewond en werd ook naar het ziekenhuis gevoerd. Door het ongeval was gedurende ongeveer anderhalf uur maar één rijstrook berijdbaar in de richting van Antwerpen. Op een bepaald ogenblik moest de wegpolitie de volledige snelweg afsluiten om de takeling mogelijk te maken.

    18-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarmarkt 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bedankt aan wie langskwam voor een babbel en een drankje.

    Het was schitterend.

    We zitten duidelijk op het goede spoor,.... waarvoor dank.

    16-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Edith Cavelllaan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er was wat heibel ontstaan over de heraanleg van deze straat. Blijkbaar ging het wat traag en was het werk niet naar behoren. We (H-eerlijk Brecht) hebben aan burgemeester Aerts gevraagd om zich te vergewissen en of het sneller kon, met als voorbeeld de aanplanting van de haagjes in de Kattenhoflaan.

    Momenteel is Luc zelf komen kijken en inspecteren en heeft men blijkbaar een "drive" gegeven, met als resultaat dat ook de scheve borduurs worden herlegd. Men is ook gestart met de opvulling van de putten en het herzaaien van gras. Het resultaat zal dus mooi zijn. Bedankt Luc voor de gepaste actie.

    15-05-2010 om 21:14 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekje verlof.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik neem effe een weekje verlof en zie jullie graag terug volgende week.

    Ook zijn jullie welkom voor een babbel en een drankje op de jaarmarkt van 16 mei in onze HB stand.

    08-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postpunt St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De politieke fractie H-eerlijk Brecht schreef een brief aan het schepencollege opdat het bij De Post aandringt op een snelle oplossingen voor de problemen in Sint-Job. Het postpunt in een dagbladhandel in de Handelslei is afgeschaft. Inwoners moeten naar het Centrum voor hun postverrichtingen.

    Bron: VW via Nieuwsblad.be

    Inmiddels zijn er 3 mogelijke kandidaten. Enerzijds dagbladhandels EOS en Huis Bijl. Anderzijds zou warenhuis Delhaize ook mee in de running zijn. We hopen dat er SNEL een oplossing kan komen voor dit lastige vraagstuk en het ongenoegen van de mensen uit St Job.  

    07-05-2010 om 12:58 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    06-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trein even stil door ree op de sporen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een ree heeft gisterochtend het treinverkeer op de hogesnelheidslijn tussen Antwerpen en Nederland lamgelegd. Het dier was 's ochtends over een meer dan twee meter hoge omheining gesprongen en kwam zo op de sporen terecht.

    Om de spoorwegpolitie de kans te geven het dier te vangen, legde Infrabel alle treinverkeer stil vanaf 7.05 uur. Enkele treinen liepen ongeveer een half uur vertraging op. Samen met de brandweer probeerde de politie de ree te vangen, maar dat lukte niet.Tijdens de pogingen om het dier te vangen, sprong het verschillende keren tegen de omheining, waardoor het zich verwondde aan de achterpoten en de nek. Op aanraden van de brandweer riep de politie daarom de hulp in van een plaatselijke jager om de ree neer te schieten. Bron: Nieuwsblad.be

    06-05-2010 om 10:04 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiets- en voetgangerstunnel onder E19 is klaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De werken aan de tunnel onder de E19 zijn gedaan. Via de tunnel kunnen voetgangers en fietsers het perron van het station Noorderkempen bereiken. Eerder was er een tunnel die vooral bestemd was voor de landbouwers. Zo konden ze met hun dieren hun velden of weiden bereiken. De tunnel kreeg daarom de naam 'koetunnel'. De tunnel werd grondig heringericht. Door deze werken was er wekenlang hinder op de E19. De nieuwe tunnel is breder, verlicht en kreeg ruime toegangswegen. De wandbekleding is in grijze, grafittiwerende verf.

    Fietsers en voetgangers. De verlichting aan de toegangswegen aan beide zijden moet nog wel geplaatst worden. Via de nieuwe tunnel kunnen fietsers en voetgangers het station Noorderkempen vanuit Brecht-Centrum vlot bereiken. Zij moeten nu niet meer over het viaduct in de Bethovenstraat klimmen. De koetunnel wordt 24 juni plechtig geopend.Bron: Het Nieuwsblad.be

    05-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inzamelen medisch afval
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wuustwezel, Brecht, Essen en Kalmthout zijn gestart met een proefproject waarbij landbouwers op het containerpark plastic vaatjes kunnen aankopen die ze met medisch afval kunnen vullen.

    In de vaten komt medisch afval terecht dat op de landbouwbedrijven gebruikt wordt om bijvoorbeeld de dieren te verzorgen. Mag in de vaten: scherpe medische voorwerpen zoals pincetten of wegwerpmesjes, gebruikte naalden, spuiten, lege flacons en andere geneesmiddelenverpakkingen, sondes, lege infusen enz.

    Het proefproject loopt tot 31 december 2011 en zal dan geëvolueerd worden. Bron:GVA.be

    04-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FITOMETER Zandbergen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er komt eindelijk schot in de, sinds lang beloofde, aanleg van een Fitometer in het Zandbergen bos.

    De lastvoorwaarden voor het leveren en  plaatsen werden goedgekeurd op het college van 19 april.

    03-05-2010 om 16:06 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorgang Stwg op Withof versus zwaar verkeer en te snel rijden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De vraag werd gesteld om de mogelijkheid te bekijken om een verbodsteken (plaatselijk) 3.5 ton aan  te brengen om de bewoners terug de relatieve rust te geven die in deze smalle (1 baanvak) straat was tot voor kort. Blijkbaar zou GPS, vervoer hierdoor sturen. ( Veel bouwvervoer grote verkaveling )

    Bewoners hebben geen probleem met gewoon vervoer van achterliggende bewoners uit de aan te leggen (kleine) verkaveling. Mogelijkheid bekijken om grote verkaveling af te sluiten met paaltjes.

    Om de snelheid van gewone auto’s te beperken de vraag om enkele vluchtheuvelbalken te voorzien in deze straat. ( midden net na laatste KMO en achteraan)

    Hierover zal eerst advies gevraagd worden bij de politie.

     

    02-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplichters op pad in onze gemeente.

    Engelstalige oplichters proberen asfalt van zogezegde ’gemeentelijke‘ projecten te verkopen voor een prikje. Ga niet in op dit aanbod en verwittig zo snel mogelijk de politie!/

    De oplichters, die al enige tijd actief zijn in de verkoop van asfalt aan particulieren, zijn vandaag in Schilde gesignaleerd. De oplichters proberen particulieren asfalt te verkopen. Zij hebben het dan met name voorzien op bewoners aan onverharde wegen en lanen in buitengebied.

    De oplichters melden zich bij deze woningen met het verhaal dat ze in de omgeving asfalteringswerkzaamheden hebben uitgevoerd voor de gemeente en daarbij een hoeveelheid asfalt over hebben. Ze zeggen met dit asfalt voor een schappelijk prijsje de onverharde weg of laan te willen verharden. Uiteindelijk blijkt dat de asfalt van uiterst slechte kwaliteit is en dat op de rekening verre van een schappelijk prijs wordt aangerekend. Wees dus op uw hoede!

    Staan deze mannen voor uw deur, verwittig dan snel de politie via
    03 380 16 16. Probeer eventueel ook het kenteken van de wagen te noteren. Dit helpt de politie al een heel stuk vooruit.

    Hoofdinspecteur Eddy Van Tichelt
    dienst operaties - preventie
    Venusstraat 22, 2960 Brecht
    tel. 03/317.09.39
    e-mail:
    preventie@politie-voorkempen.be

    30-04-2010 om 11:31 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    29-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeval op de E19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Twee vrachtwagens botsten gisterochtend rond half 11 op de E19 richting Antwerpen ter hoogte van de oprit Sint-Job-in't-Goor. Een van de chauffeurs zat in zijn wagen geklemd en de brandweer moest ter plaatse komen om de man uit zijn hachelijke situatie te bevrijden. De twee bestuurders werden met lichte verwondingen aan rug en schouder naar het ziekenhuis afgevoerd. Op het ogenblik van het ongeval stond er een kleine file voor de werken ter hoogte van Kleine Bareel. Vermoedelijk heeft een van de vrachtwagenchauffeurs de file niet zien aankomen.

    29-04-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dansgroep Syrah zorgt voor een spetterende afsluiter van de week van de amateurkunsten. De groep danst in de treinstations Noorderkempen in Brecht en in Antwerpen Centraal

    1 mei brengen de dansers van dansgroep Syrah uit Sint-Job in het station van Brecht en in Antwerpen Centraal. De planning ziet er uit als volgt.

    Planning

    - optreden station Noorderkempen (Brecht)tussen 16.40 en 17 uur
    - vertrek trein naar Antwerpen Centraal: 17.08 uur
    - optreden op stationsplein Antwerpen Centraal tussen 18 en 19 uur
    - aankomst terug in station Noorderkempen (Brecht): 19.52 uur

    28-04-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Statistiek ongevallen Brecht

    In 2009 gebeurden 247 ongevallen, waarvan een met dodelijke afloop. Er waren 17 zwaar- en 104 lichtgewonden en 155 ongevallen met stoffelijke schade. De meeste ongevallen gebeurden in de Schotensteenweg, de Brugstraat, Heiken, Eikenlei en de Mieksebaan.

    27-04-2010 om 14:18 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mudaeus onthoofd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens de werken voor het verplaatsen van het beeld van Mudaeus op het Gemeenteplein, lieten arbeiders het beeld vallen. Mudaeus werd daarbij 'onthoofd'.

    Mudaeus is een Brechtse rechtsgeleerde uit de zestiende eeuw. Het verplaatsen van het beeld liep niet zoals gepland. Bij het losmaken van de sokkel kantelde het beeld, viel voorover en het beeld verloor zijn hoofd.
    Te bekijken op film via: http://www.youtube.com/watch?v=l57qlJi8dp8
    .
    Info Mudaeus:Mudaeus (Gabriël Van der Muyden) wordt in 1500 geboren te Brecht. Als student in Leuven komt de jonge Mudaeus - neef en leerling van Joannes Custos (1475-1525), stichter van de Latijnse school van Brecht - ondermeer in contact met Erasmus. Vivès en met de latere paus Adrianus VI. In 1523 wordt Mudaeus primus van zijn jaar, wat ook in Brecht aanleiding geeft tot uitbundige feestelijkheden. Na zijn opleiding en een driejarige studiereis lans de dan toonaangevende juridische faculteiten in Frankrijk, begint Mudaeus als professor aan de Leuvense universiteit, waar hij in 1547 de belangrijkste hoogleraar Romeins recht wordt. In deze hoedanigheid verwerft hij grote faam; zo zou Mudaeus op het toppunt van zijn loopbaan lesgeven aan ruim tweeduizend studenten. Daar Mudaeus al zijn aandacht richt op het onderwijs, rest hem weinig tijd voor publicaties: al zijn werken zijn postuum uitgegeven. Mudaeus overlijdt op 21 april 1560 in Leuven.

    Mudaeus' betekenis voor de geschiedenis, met name voor die van het recht, ligt in de door hem uitgedragen objectieve methode van de terugkeer tot de klassieke bronnen - het wezenskenmerk van het humanisme. Totdien beperkte de studie van het recht zich namelijk tot het interpreteren van vaak onbeholpen commentaren van de Pandecten van Justinianus, de belangrijkste bron van Romeins recht, waarop ons rechtstelsel is gebaseerd. Mede om de kritische, onbevooroordeelde kijk geldt Mudaeus als grondlegger van de 16e-eeuwse rechtskundige school in België. Deze erkenning moge ook blijken uit de buste van de Brechtenaar in de beeldengalerij van het Gerechtshof te Brussel. Een andere grote rechtsgeleerde, zijn tijdgenoot Cujas, sprak over Mudaeus de lovende - ons weinig hoop latende! - woorden: Ante illum talem in Belgio non habuistis, nec post illum habituri estis. Zo iemand (als Mudaeus) hebben jullie in België vóór hem niet gehad en zullen jullie na hem ook niet meer krijgen.

    Dit standbeeld is een schepping van de Antwerpse beeldhouwer Ducaju uit 1860, waartoe opdracht werd gegeven ter gelegenheid van het 300e sterfjaar van Mudaeus. Het werd op 10 september 1865 ingehuldigd onder de toren van een speciaal gecomponeerde Mudaeuscantate.

    26-04-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 juli vereniging zoekt.

    Beste Brechtse Jeugdverenigingen, zoeken jullie nog een leuke spontane zomeractiviteit met alle leden van je vereniging ??

    Dan is de 11 juli viering hét moment!!

    Maak een leuke praalwagen en doe mee in de optocht van het OCMW naar het gemeenteplaats. Er hangt natuurlijk ook een mooie prijs aanvast voor de vereniging met de mooiste, origineelste praalwagen.

    -         max. 3 praalwagens maken per vereniging,vergeet het thema ‘Vlaanderen Feest’ niet. 

    -   lengte  kleiner dan drie meter

    -   breedte niet meer dan twee meter. 

    -  geen muziek, toeters of bellen  

    -   Met de allerkleinsten alle fietsjes versieren   

        mag ook !!

    De praalwagens dienen zich op 10 juli aan te melden om 18.00u bij het OCMW. Daar worden ze al voor de eerste keer onderworpen aan een strenge jury De optocht zal na een tal van optredens starten omstreeks 19u30.  Waarna op het gemeenteplein de prijzen uitgedeeld zullen worden.

    Inschrijven doe je vóór 10 juni bij:

    -         Kristien Meyvis : kristien_meyvis@hotmail.com

    -         Joziena Bennenbroek : bennenbroek-slegers@belgacom.net

     Indien je nog met vragen zit mag je ons altijd contacteren!.

     Vele groeten en tot dan van het ‘11 juli viering’ team!

    25-04-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIET VERGETEN !!!

    Morgen zondag inhuldiging van monument "Bosuil.

    Meer info iets verder op ons blog, meer bepaald op 15 april.

    Ook u bent welkom.

    24-04-2010 om 20:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!