ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    16-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8ste Brechtse stratenloop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrijdag 18 juni 8ste editie van de Brechtse stratenloop.

    Verwacht aantal deelnemers rond de 1000.

    Eveneens Brecht kermis en avondmarkt.

    Wees sportief en doe mee.

    Keuze uit kinderloop, 3.3km, 6.6km en 9.9km

    16-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoge snelheidstrein versus Noorderkempen station

    Inge Vervotte, uittredend minister voor Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven heeft in Brecht bevestigd dat de hogesnelheidstrein tussen Brussel en Den Haag in 2013 in station Noorderkempen zal stoppen.

    De nieuwe verbinding tussen Brussel en Den Haag via de spoorlijn van de hogesnelheidstrein heeft niet alleen haltes in Breda en Antwerpen, maar ook  in Brecht en Mechelen. Dat maakte uittredend minister van Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven Inge Vervotte bekend in Brecht, ter gelegenheid van de opening van de voetgangers- en fietserstunnel onder de E19-autosnelweg op driehonderd meter van het station Noorderkempen. Die stopplaats en de omgeving zullen verder worden uitgebouwd tot een heus baken tussen Antwerpen en Breda.

    Onderhandelen. De onderhandelingen met de Nederlandse overheid geraakten na vijf moeilijke jaren plots in een stroomversnelling, vertelde de minister. 'Met de Nederlandse collega Eurlings zijn afspraken gemaakt dat er acht hogesnelheidstreinen heen en terug zullen rijden tussen Den Haag, Breda en Antwerpen en Brussel. Zestien keer per dag stopt er een hogesnelheidstrein in Brecht en Mechelen. Die eerste treinen zullen normaal gezien vanaf 2013 rijden.'

    14-06-2010 om 16:06 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilig fietesen naar school.

    Scholen en verkeersgroepen stelden een wegenkaart samen met veilige wegen naar de scholen. Die zijn dan groen aangeduid. Er is ook aandacht voor fietsroutes met beperkte voorzieningen, te mijden fietsroutes en knelpunten. Ouders kunnen met deze kaart samen met hun kind een veilige route bepalen. Bron : Nieuwsblad

    13-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening koetunnel richting station Noorderkempen

    De doorgang onder de autostrade die vroeger enkel dienst deed als koetunnel is vandaag geopend door minister Vervotte, de afgevaardigde van minister Crevits, gedelegeerd bestuurder van de NMBS en onze eigen burgemeester Luc Aerts. Enkele sfeerbeelden in bijlage. U leest hierover meer in de media vanaf morgen.







    11-06-2010 om 17:28 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heraanleg bijna voltooid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De heraanleg van de Mudaeusstraat nadert zijn voltooiing. De toegang naar het gemeentepark is nu tijdelijk dicht. Men kan de parking via een nieuwe toegang in de Venusstraat bereiken.

    Het gedeelte van de Mudaeusstraat vanuit de Vaartstraat wordt nu heraangelegd. 'De toegang van het kinderdagverblijf wordt ook beveiligd,' zegt burgemeester Luc Aerts. Dat gebeurt door een afscheiding met moderne, blinkende paaltjes. Het wegdek wordt uitgevoerd in Vietnamese klinkers. Tijdelijk kunnen bezoekers van het gemeentehuis en de gemeenschapscentrum Vander Noot via een toegang in de Venusstraat naar de parking rijden.

    Bron Neel Vermeiren Nieuwsblad.

    11-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 jaar Academie voor beeldende kunst.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    IKO, de academie voor beeldende kunst in Brecht, viert het tienjarig bestaan. In het park werd een kunstwerk opgericht en tijdens de open dagen kan men kennis maken met de werking.

    Tien jaar geleden beslisten het gemeentebestuur en de hoofdschool van IKO uit Hoogstraten een afdeling op te richten in Brecht. In 2002 nam de academie intrek in de prachtig gerenoveerde ateliers van het oude Klooster in Brecht. Ondertussen is IKO Brecht de plaats voor kinderkunsten met een volwaardige kinder- en tienerafdeling. 
    Kunstwerk

    Naar aanleiding van het tienjarige bestaan maakten alle cursisten samen een groot kunstwerk. Het werk bestaat uit 20 zuilen die kunstig beschilderd werden door de leerlingen. Het werk staat opgesteld op het grasveld van de parking van gemeenschapscentrum Jan vander Noot.
    Expositie en open dagen


    Zaterdag 12, zondag 13 en woensdag 16 juni, telkens van 14.00 tot 18.00 uur, organseert IKO open dagen. In de ateliers in de Gasthuisstraat 42 staat een fraaie tentoonstelling met werk van alle cursisten. Tijdens deze open dagen kunnen kinderen en tieners zich ook inschrijven voor het volgende schooljaar

    10-06-2010 om 10:18 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuur in Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het programma is bekend, de brochure gedrukt en opgestuurd. Als je het boekje nog niet gevonden zou hebben, vraag het dan aan op de cultuurdienst of download het HIER.

    Info : cultuurdienst@brecht.be | 03 660 28 30

    09-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demonstraties in Kringlooptuin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeentelijke biologische moestuin in de Mudaeusstraat biedt nu ook onderdak aan een geïntegreerde kringlooptuin.

    Naast de demonstratieplaats voor het thuiscomposteren, geeft de tuin een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden die er bestaan om op een efficiënte en esthetisch verantwoorde manier plantaardig materiaal te gebruiken. Guy Augustijns en zijn medewerkers brachten geslaagde demonstraties. vw

    07-06-2010 om 10:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creatief met tuinafval.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens het opentuinenweekend is iedereen welkom in de moes- en kringlooptuin van de Brechtse compostmeesters. Men toont er hoe men creatief kan omgaan met tuinafval.

    Op 6 juni organiseren Velt afdeling Noorderkempen en de compostmeesters van Brecht in het kader van het opentuinenweekend van Velt en juni compostmaand een opentuinendag in de gemeentelijke biologische moes- kringloop- en pottentuin. De tuin heeft een aantal interessante zaken aan: een 150-tal aan variëteiten aan groenten en kruiden, een kringlooptuin die de mensen toont wat ze zoal met hun tuinafval kunnen doen in hun tuin op een creatieve en attractieve manier. Daarnaast toont de tuin ook dat niet alleen bloemen en kruiden, maar ook een aantal groenten in potten gekweekt kunnen worden.

    Biologische moestuin.
    Velt-opentuinen en juni compostmaand, zondag 6 juni 10 van 18 uur in de gemeentelijke biologische moes- en kringlooptuin, Mudaeusstraat.In deze educatieve biologische moestuin van 500 m² wordt een zeer ruim assortiment aan gekende en minder gekende groenten geteeld, in de ruime serres worden 20 soorten tomaten geteeld. In het voorjaar werd een nieuwe keukenkruidentuin aangelegd. Het totale assortiment aan groenten en kruiden omvat ruim 150 verschillende variëteiten.

    Thuiscomposteren. De tuin heeft ook een degelijk uitgebouwde demoplaats thuiscomposteren met zowel compostvaten als –bakken. De geïntegreerde kringlooptuin toont hoe allerhande plantaardig materiaal afkomstig uit de tuin op een eenvoudige en decoratieve manier kan hergebruiken. Een ervaren Velt-lesgever - compostmeester geeft rondleidingen telkens beginnende op het uur.  Bron: Het Nieuwsblad.be. Neel Vermeiren.

     

    05-06-2010 om 10:17 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekabelingswerken IVEKA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iveka investeert fors in de vernieuwing van zijn stroom- en aardgasnet in de Kempen. In de gemeenten Balen, Beerse, Brecht, Geel, Grobbendonk, Kalmthout, Mol en Westerlo worden de komende weken niet minder dan honderd kilometer nieuwe kabels en leidingen gelegd.
    Om kortsluiting en stroomonderbrekingen te vermijden moet het elektriciteitsnet voortdurend vernieuwd worden, zeker in straten waar boomwortels zich een weg banen door het web van kabels en leidingen. Behalve aan renovatie van het distributienet denkt Iveka ook aan uitbreiding. Dat is nodig, want we verbruiken met z'n allen almaar meer elektriciteit en aardgas.

    Om de straten niet nodeloos open te gooien, probeert Iveka zijn renovaties zo veel mogelijk af te stemmen op de riolerings- en wegeniswerken van gemeentebesturen en Vlaams Gewest. Bron Het Nieuwsblad.be

    04-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken in de Beukenlei.

    De werken in de Beukenlei duren nog tot 7juni. Ze kaderen in een een bodemsaneringsproject. De opgebroken verharding wordt opnieuw aangelegd. Er zal een minimale verkeershinder zijn. Fietsers kunnen opnieuw gewoon het fietspad gebruiken. Er wordt gewerkt buiten de spitsuren.

    03-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe kapelroute.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeentelijke dienst erfgoed verzamelde alle informatie over de kapelletjes en bundelde dat in een brochure. Aan de hand van een routekaart en de bijhorende brochure kan je de talrijke Brechtse kapelletjes bewonderen met de fiets.

    Brecht telt meer dan 50 kapelletjes, groot en klein. Achter elk van deze kapelletjes schuilt een historisch verhaal. Waarom werd een kapel geplaatst? Wat weten we nog over de geschiedenis ervan? Met de routekaart krijgt men hierop een antwoord.

    Brochure. De routekaart en brochure zijn vanaf 21 juni te verkrijgen in het V.V.V.-kantoor (Mudaeusstraat 2) voor een prijs van 1 euro. Fietsen en ontdekken van het waardevolle erfgoed kan in vier kapelletjesroutes: de Brechtse kapelletjesroute (doorheen de drie deelgemeenten), de kapelletjesroute Brecht-centrum, Sint-Job-in-‘t-Goor en de route Sint-Lenaarts.

    02-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraken afgelopen weekend.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    1: Om 01:23u kreeg de zaakvoerder van apotheek Solie op zijn gsm de melding dat het inbraakalarm van het apotheek in werking was getreden. Aangezien hij niet thuis was, verwittigde hij zijn zoon (welke naast de zaak woont). Deze stelde vast dat er werd ingebroken. De toegangsdeur (glazen schuifdeur) werd uit zijn geleiders geduwd. Hierdoor trad het inbraakalarm in werking. De daders kwam in het sas en verbrijzelden vervolgens een raam langswaar ze de eigenlijke zaak betraden. 3 van de 6 kassa's werden opengebroken en het geld ontvreemd. Het feit werd gefilmd door de aanwezige camerabewaking.
    Voordien was er een poging tot inbraak bij een apotheek in Zandhoven. Onmiddellijk werden er patrouilles naar de apotheken in de politiezone gestuurd aangezien de mogelijkheid bestond dat men trachtte om in een andere zaak in te breken. Er werd niets abnormaals of verdachts vastgesteld.
    2: Een verantwoordelijke van de hockey club had melding gekregen dat het inbraakalarm van de kantine in werking was getreden.
    Controle positief: Er werd in de kantine ingebroken. De dader(s) braken het cilinderslot van een deur af waardoor ze konden binnendringen. Op het eerste zicht werd enkel het geld uit de kassa ontvreemd. De patrouille deed nog een nazicht in de omgeving maar dit leverde niets op.
    3: Ts 29/05/10-17:30u en 30/05/10-07:00u werd er in de voetbalkantine ingebroken. Het slot van de voordeur werd geforceerd. Op het eerste zicht werd er niets ontvreemd.
    Mogelijk gebeurde dit voor of na dat in de hockeyclub werd ingebroken, dus omstreeks 02:20u..

    01-06-2010 om 14:52 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    30-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwissen in het Goorhof. Inschrijving lopend voor 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Beste quizliefhebber(s),
     
    Bovenvermelde quiz vindt plaats op zaterdag 19 maart 2011 te Sint Job in 't Goor.
    Voor de mensen die dit dorp niet kennen, gelieve goed te luisteren naar de filemelding op de radio en er zal dan wel een belletje rinkelen <img src='../Images/Skin/smiles/icon_wink.gif'> .
    Het wordt onze 4e editie, traditiegetrouw in het lokaal parochiecentrum: 't Goorhof.
    Sinds enkele weken staan we aangekondigd op de website: www.muziekquizzen.be en www.cinevision.be
    Om het met een Phil Collins' hit te beschrijven: "Against all odds" zitten we nu al aan 17 inschrijvingen.
    Volgend jaar maakt onze Popquiz een sprongetje in de filmwereld. Waarschijnlijk lokt de combinatie van Popmuziek en Film onze filmquiz-collega's naar de Noorderkempen.
    Voor wie er toch nog graag bij wil zijn in maart, we hebben nog plaats voor maximum 8 ploegen.
    Meer info over onze quiz en de update van inschrijvingen via: http://www.muziekquizzen.be/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=1174
    Misschien tot in maart!

    30-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postpunt St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuw postpunt zou bij dagbladhandel Lucie Bijl worden gevestigd. Volgens Lucie is de kogel door de kerk, maar moeten nog enkele procedures worden afgehandeld. Dit zou nog wel even kunnen duren. Dagbladhandel Bijl is te vinden in de Brugstraat, hoek met de Braakstraat.

     

    29-05-2010 om 13:27 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intentieverklaring tweede pensioenpijler contractanten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een van de punten uit het sectoraal akkoord 2008-2013 was de opstart van een tweede pensioenpijler. Het personeel van de lokale sector bestaat uit een groot deel contractuele personeelsleden, waaronder de gesubsidieerde contractuelen. Deze hebben nu een werknemerspensioen, dat rekeninghoudend met hun loonniveau en met de vervangingsratio tov het loon, laag of erg laag ligt. Men wil dit verhelpen door de geleidelijke uitbouw van een tweede pensioenpijler. De verschillende gesprekspartners hebben onlangs een akkoord bereikt over een kaderpensioenreglement. De gemeenteraad heeft beslist om te starten met deze uitbouw, zijnde een aanvullend pensioenstelsel voor contractuele personeelsleden.

    29-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ereburgemeester Jules De Cremer overleden

    Ereburgemeester Jules De Cremer is thuis in Brecht op 83-jarige leeftijd overleden. Voor de fusie van Brecht was hij zes jaar schepen. Vanaf 1januari1977 tot 3maart1983 was hij gemeenteraadslid. Op 4maart1983 werd hij aangesteld tot burgemeester en bleef dit tot einde 1994. Bron: Het Nieuwsblad.be

    28-05-2010 om 11:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motie "De tijd dringt"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeenteraad zal deze motie ondertekenen.

    Alle landen van de VN engageerden zich in 2000 om de Milleniumdoelstellingen te realiseren tegen 2015. De realisatie hiervan laat echter op zich wachten. Toch leveren vele (lokale) overheden en niet- gouvernementele organisaties grote inspanningen en boekt men stap voor stap vooruitgang. De tijd dringt echter en er moeten op korte termijn meer middelen vrijgemaakt worden om acties te ondernemen. Uiteraard moeten de rijkere landen hierin het voortouw nemen. De lokale besturen staan als overheidsniveau het dichtst bij de bevolking en willen via deze motie de oproep van de bevolking ondersteunen.

    28-05-2010 om 00:20 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe fietsroute
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De toeristische diensten van Brasschaat, Brecht en Wuustwezel stellen 'Happen en Trappen' voor, een nieuwe 'culinaire' fietsroute van 56 kilometer.

    Onder het motto 'Happen en Trappen' kunt u tussen 1 juli en 31 augustus een fietstocht makenwaarbij u in elke gemeente kunt stoppen om in een restaurant een voorgerecht, een hoofdgerecht of een dessert te bestellen.
    Voor het Happen en Trappen-project werkt de Noordertuin samen met drie vaste restaurants: brasserie Excelsior in Brasschaat, restaurant De Goeien Tijd in Brecht en restaurant 't Schaliënhuis in Loenhout. 'De deelnemers kiezen zelf in welke gemeente ze hun fietstocht starten en waar ze hun voorgerecht, hoofdgerecht en dessert zullen eten. Het volstaat om bij een van de toeristische diensten een brochure met de route en drie vouchers af te halen. Dat kost 32euro.

    27-05-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van het Park in de provincie.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De laatste zondag van mei is traditioneel Dag van het Park. Ook dit jaar kan jong en oud op 30 mei in verschillende Provinciale Groendomeinen terecht voor een bruisend aanbod van wandelingen en workshops.  "Deze dag biedt de provincie de kans om het veelzijdige aanbod aan provinciale parken en domeinen in de etalage te plaatsen. Vooral het laagdrempelige karakter vormt een grote meerwaarde. De provincie heet iedereen welkom het hele jaar door, en in het bijzonder op de Dag van het Park.” Voor een gedetailleerd overzicht van de evenementen in provinciale domeinen, surf snel naar www.provant.be.

    26-05-2010 om 07:14 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!