ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    13-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mudaeus herstelling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Erfgoedconsulente Kim Decombes heeft de ateliers van Altritempi bezocht waar het standbeeld van Mudaeus wordt hersteld. Kim meldde dat Mudaeus 'intensive care' mocht verlaten. Het beeld geraakte beschadigd toen arbeiders Mudaeus van zijn sokkel haalde. Het filmpje op Youtube haalde de wereldpers. 'Mudaeus is tevens de oudste inwoner van het plein, hij zal vermoedelijk aanwezig zijn bij de heropening van het plein op 25 september. Het beeld kan immers tijdelijk teruggeplaatst worden.'(vw)

    http://www.youtube.com/watch?v=6Crq5yo1DC4

    13-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braderij St Job op 12 september

    Update: Ondanks de slechte start in de regen is het mooi opengetrokken en kunnen we toch zeggen dat het weer een geslaagde dag was. Bedankt allen om langs te komen. Het was leuk en leerrijk

    Wij verwachten u in onze stand voor een babbel en eventueel een drankje.

    Wees welkom.

    Het bestuur.

    12-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speelklassen van juf Els en Leen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook de speelleerklasjes van Bulo Kristus Koning uit Sint-Job-in't-Goor gingen welgezind van start met het nieuwe schooljaar.

    Op 1 september zijn deze nieuwe leerlingen vol enthousiasme gestart in de school. Samen met juf Els en juf Leen huppelden zij de eerste schooldag vrolijk in het rond. In de speelleerklasjes zullen ze zich hierdoor allemaal snel als visjes in het water voelen. Veel succes in het nieuwe schooljaar. ( Neel Vermeiren )

    10-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braderij St Job op 12 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    12 september zijn Brugstraat en Handelslei de plaats voor de jaarlijkse braderij van Sint-Job-in-'t-Goor.

    Op de jaarlijkse braderij in Sint-Job-in-‘t-Goor vindt de bezoeker verschillende markt- en kermiskramen, plaatselijke handelaars en verenigingen, promostanden en een rommelmarkt. Voor iedereen wel wat wils dus. Deze braderij vindt plaats in de Handelslei en in de Brugstraat op zondag 12 september 2010 van 11.00 tot 18.00 uur.

    09-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opleiding tot toeristische gids

    Wuustwezel vormt samen met Kalmthout, Essen, Kapellen, Brasschaat en Brecht De Noordertuin van Antwerpen. Om deze streek te promoten, zoekt men speciaal opgeleide gidsen.

    CVO Turnhout organiseert in samenwerking met de gidsenverenigingen de opleiding 'Streekgids' met specialisatie 'Noordertuin van Antwerpen'. In dit specialisatiejaar komt de lokale socio-economische geschiedenis en de kunst en cultuur van Essen, Kapellen, Brasschaat, Wuustwezel, Kalmthout en Brecht uitgebreid aan bod.

    Ook wordt er kennis gemaakt met de groene zones en typische kempische landbouw van dit deelgebied. Het is voor kandidaten uit deze regio nu het uitgelezen moment om met deze tweejarige opleiding te starten.

    Alle info via An Van den Ouwelant op nr 014-47 05 11. ( GVA )

    08-09-2010 om 10:25 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 mensen even vermist bij Brand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij het bedrijf Janssen & Maes aan de Vaartkant Links in Brecht is maandagavond brand uitgebroken. Twee mensen waren tijdelijk vermist, maar kwamen tevoorschijn tijdens de bluswerken. Rond 19.30uur brak er brand uit tijdens opknapwerkzaamheden aan het dak van een van de gebouwen. ‘De korpsen van Brecht en Rijkevorsel kwamen snel ter plaatse en voorkwamen dat de vlammen oversloegen', aldus burgemeester Luc Aerts.
    Tijdens de noodoproep was er melding gemaakt van twee vermisten. ‘Zij meldden zich spontaan aan toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Volgens de eerste informatie had een van hen lichte brandwonden. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis', besluit Aerts. ( Nieuwsblad )

    07-09-2010 om 15:17 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede fase aanleg ringweg start in maart

    De ring rond Brecht-centrumwordt in de lente afgewerkt.Later wordt een nieuw openafrittencomplex aan deE19 aangelegd en wordende op- en afritten aan deBethovenstraat afgebroken.

    Burgemeester Luc Aerts is blij met het nieuws dat de tweedefase van de aanleg van een ringwegrond Brecht op 21 oktober wordtaanbesteed. "Dankzij die ringwegzal iedereen vlugger zijn plaats vanbestemming bereiken."

    Vanaf dan krijgt de aannemer475 werkdagen tijd om de klus teklaren. Het doel van de werkzaamhedenis de aanleg van het stuk ringvanaf de rotonde aan de Wuustwezelsteenweg-Bethovenstraat over deOudaenstraat, de hogesnelheidslijnen de E19 richting Veldstraat, waarde aansluiting ook wordt gerealiseerdvia een rotonde.

    Er komt ook een brug over de Oudaenstraat.Verder staan de aanleg vaneen nieuw op- en afrittencomplex ende afbraak van de huidige op- en afrittengepland. Bovendien wordt eenverbindingsweg gecreëerd tussen deVeldstraat en de Ringlaan, zodat industriegebiedDe Ring makkelijker tebereiken is. Er komen overal fietspadenen openbare verlichting. JVS ( GVA )

    07-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat betekent uw gemeentenaam?

    Brecht: Waterscheidingskam. Brecht betekent breuk. Men denkt dus aan de benoeming van een bodemverheffing, temeer omdat Brecht op een heuvel van 25 meter ligt. Omdat Brecht op de waterscheiding tussen de stroomgebieden van Schelde en Maas ligt, gaat het hier waarschijnlijk niet zomaar om een bodemverheffing maar een 'waterscheidingskam'.

    Sint-Job-in-'t-Goor: Veengrond. Goor betekent 'moerassig gebied, drassige grond, moeras', maar correcter hier is 'veengrond, turfuitbatingsgebied'. De gemeentenaam wordt voorafgegaan door de naam van de patroonheilige van de parochie, de heilige Job.

    Sint-Lenaarts: Heilige Leonardus. De gemeente is genoemd naar de parochieheilige, Leonardus, een edelman van Clovis, die zich net als Clovis liet bekeren tot het christendom.

    06-09-2010 om 20:19 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burenborrel Hockey op 21 september.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ivm met de problemen rond een derde speelveld enz.. richt Royal Antwerp Hockey een burenborrel in voor de wijk Zandbergen.

    Hopelijk kan hier een en ander aan bod komen waardoor de samenleving tussen Hockey enerzijds en Zandbergen anderzijds op een hoger niveau komt te liggen.

    Goed initiatief alleszins en hopelijk gaat de buurt hier massaal op in. Tot dan.

    05-09-2010 om 13:15 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braderij Sint-Job Brugstraat

    Braderij in de Brugstraat

    zondag 12 september vanaf 11h

    U komt toch ook, wij zijn er zeker.
     

    04-09-2010 om 11:26 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud gemeentehuis versus opendeurdag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het beschermde oud-gemeentehuis, een ontwerp van architect Gife uit 1860, ondergaat een grondige restauratiebeurt die nu op zijn einde loopt.

    Voor nieuwsgierigen is de Open Monumentendag van 12september een uitgelezen kans om kennis te maken met het gebouw. ( Nieuwsblad.be )

    03-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ring rond Brecht nieuws

    De aanbesteding van de ring rond Brecht en een nieuw op- en afrittencomplex gebeurt op 21oktober. Fase twee van de ring wordt in 2011 uitgevoerd.

    De voorwaarden voor de aanbesteding verschenen gisteren in het publicatieblad van de Europese Unie. Groen licht dus voor de uitvoering van de werken. Op 21oktober gebeurt de aanbesteding. De aannemer krijgt 475 kalenderdagen voor de uitvoering en het begin van de werken is voorzien voor maart 2011.

    De tweede fase van de aanleg van de ring rond Brecht-Centrum gaat van de rotonde aan de Wuustwezelseweg tot aan de Veldstraat. Het behelst ook een nieuw op- en afrittencomplex aan de E19, in de nabijheid van het station Noorderkempen. Nu kun je de snelweg in Brecht nog niet op richting Antwerpen.

    Er wordt ook voorzien in een brug over de Oudaenstraat, de afwerking van de brug over de hogesnelheidslijn, een rotonde aan de kruising van ring en Veldstraat en verbindingswegen tussen industrieterrein DeRing en de Veldstraat en de Ringlaan. Er komen ook fietspaden langs de Beethovenstraat en de huidige op- en afritten aan de snelweg moeten worden afgebroken. Boven de spoorlijn is al een brug gebouwd, maar die moet doorgetrokken worden boven de snelweg.

    Burgemeester Luc Aerts is gelukkig met dit nieuws. 'We hebben dit dossier altijd erg belangrijk gevonden voor de mobiliteit in Brecht en in de regio Noorderkempen. We blijven aan de kar trekken om ook de derde fase van Veldstraat naar Koningsstoel te laten realiseren.' (vw) Nieuwsblad

    03-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen bijkomend hockeyveld

    Royal Antwerp Hockey kreeg geen toelating om een bijkomend hockeyveld aan te leggen in de Ontspanningslaan in Sint-Job. Het gemeentebestuur vreest dat de verkeerslast voor de omwonenden zal toenemen door het veld, ook als er een extra parking komt.

    02-09-2010 om 20:01 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUP omgeving abdij Westmalle.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Vlaamse overheid maakt een ruimtelijk uitvoeringsplan ( RUP ) op voor de omgeving van de abdij van de Trappisten in Westmalle. Hiermee wil de Vlaamse overheid het gebied beschermen als erfgoedlandschap. In dit plan is ook een deel van de gemeente Brecht begrepen, te raadplegen bij grondgebiedszaken. Voor de opmaak van het RUP 'Erfgoedlandschap Abdij van Westmalle' heeft de Vlaamse overheid een ontheffing van de plan-MER-plicht verkregen. Dit betekent dat het RUP geen grote effecten heeft op het milieuvlak.

    De beslissing en de screeningsnota kunnen geraadpleegd worden op de website van de dienst MER van de Vlaamse overheid: www.mervlaanderen.be > mer-databank in het menu links > zoeken op gemeente Malle of dossiernummer OHPL0756 of bij de gemeentelijke dienst grondgebiedszaken.

    02-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volle koffers voor perfecte fuif

    De jeugddienst leent vier fuifkoffers uit voor het organiseren van fuiven en evenementen door Brechtse verenigingen.

    'Brechtse jeugdverenigingen organiseren jaarlijks een fuif', zegt schepen voor jeugd
    De Veuster. 'Ook andere verenigingen organiseren geregeld evenementen. Om hen te helpen stelt de jeugddienst onder meer fuifkoffers ter beschikking. Er zijn vier koffers: een evenementenkoffer, twee koffers met brandblussers en een koffer met walkie-talkies. Alle erkende Brechtse verenigingen en onderwijsinstellingen kunnen de koffers gratis ontlenen bij de jeugddienst voor het organiseren van fuiven en evenementen. 'De koffers bevatten handige gebruiksvoorwerpen', gaat De Veuster verder. 'Het ontwikkelen van deze koffers was een doelstelling van het jeugdbeleidsplan. De koffers werden samengesteld door de jeugddienst. Het is ook de bedoeling dat de dienstverlening op het vlak van vergunningen aan de koffers wordt gekoppeld. In de toekomst willen we daarom een basismap met formulieren toevoegen.'

    De koffers kunnen gereserveerd worden bij de jeugddienst, Gasthuisstraat 32.

    01-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    31-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grafconcessies op kerkhoven vervallen

    Op meerdere begraafplaatsen in Brecht zijn een aantal grafconcessies vervallen. Familie, dit wil dat het graf blijft, kan een nieuwe verlenging aanvragen.

    Het gaat over graven die op 'gekochte' grond liggen en waarvan de concessietermijn verlopen is. Aan deze graven zal op 1 oktober 2010 een bericht worden aangebracht gedurende een termijn van een jaar. Door de familie of andere belanghebbende kan tot 1 oktober 2011 een aanvraag ingediend worden om de concessie met 30 jaar te verlengen.

    Kosten: Een verlenging kost 250 euro voor een enkel graf of 500 euro voor een dubbel graf. Ook voor de verlopen eeuwigdurende concessies moet een aanvraag tot kosteloze hernieuwing worden ingediend. Een voorwaarde is wel dat de nabestaanden het graf blijven onderhouden tijdens de duur van de concessie.

    Info: Voor meer inlichtingen en voor het indienen van een aanvraag tot hernieuwing van de concessie kan men zich wenden tot de dienst burgerlijke stand, Gemeentepark 1 in Brecht, tel. 03-660.25.89 of 03-660.25.83. ( Nieuwsblad.be )

    31-08-2010 om 19:57 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SJZomert fotoalbum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op deze link vind je de 147 foto's die ik heb genomen op St Job Zomert van afgelopen weekend. Herken uzelf en druk hem gewoon af. Bekijk de werkende mens en de genietende mens.

    Om af te drukken, bekijk de foto, klik op de foto en kies links het afdrukformaat van klein naar schermgroot.

    http://fotoalbum.seniorennet.be/TonyW/st_job_zomert_editie_3

    Er komen er later meer van andere fotografen, via de site van SJZomert. www.sintjobzomert.be

    30-08-2010 om 20:49 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Editie 3 van SJZomert is weer voorbij.

    Vrijdagavond was de Comedyavond een topper. Volle zaal en een meegaand publiek dat best de grappen en grollen van de 4 optredens kon smaken. Met tussendoor een verfrissing in de verwarmde zaal. Alleszins de moeite om dit volgend jaar nog eens over te doen.

    Zaterdagmiddag  was er een verenigingenmarkt waar men zijn vereniging eens in het daglicht kon zetten van het groter publiek. De weergoden waren ons toen nog gunstig gezind en de opkomst was fantastisch.

    Zaterdagavond echter was het weer beduidend slechter en hebben we ook een weerslag gehad van het "Nataliaeffect". Deze schitterende zangeres trad op in Schoten en blijkbaar hebben we hier veel volk aan verloren. We kregen ook een stevige bui te verwerken, een stroompanne in de grote tent die toen was volgelopen met volk ( en water ). Het podium echter bleef gespaard en de band die toen optrad deed gewoon zijn ding verder. Hilarisch, maar dat had dan ook weer iets. Voor het laatste optreden hebben we dan een hoop kleine tentjes bijgeplaatst en de regen was min of meer gestopt. Resultaat: iedereen weer naar buiten met de paraplu voor de laatste druppels en het was weer gezellig. Afgaand op de dansende mensen enz.. We hebben het weer gehad en volgend jaar anders en beter, of hoe omschrijf je dat.

    Bedankt voor de St Joppenaars die kozen voor eigen vertier, en erbij waren. We hebben ook geen rellen gehad want afgaand op de berichten uit Schoten was het daar koekenbak en waren er 10 tallen agenten nodig om de gemoederen te bedaren.

    De foto's komen een van de dagen online, maar dat meld ik nog wel met de link erbij om deze te bekijken en af te drukken bvb.

    29-08-2010 om 22:16 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint JOB Zomert nieuws

    Wegens het frisser weer zal de tent op vrijdagavond verwarmd zijn. Dit voor de Comedyavond. U bent nog steeds welkom want er is nog plaats. ( 20h )

    Voor zaterdag, bij verwachte hevige regen, gaan de optredens door in de grote feesttent. U kan dus droog genieten. Bij hevige regen bleek de tent ook veel water over de vloer te krijgen waardoor we deze optie niet konden gebruiken bleek donderdagavond na de hevige bui om 23h.

    Wij verwachten jullie.

    26-08-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAT stopt 3 weken vroeger.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De beeldenroute Antitankgracht (BAT) zal 3 weken vroeger stoppen. Er waren teveel vernielingen. 1 september dus.

    Positief is echter dat op dagen bij goed weer ( weekend ) metingen bepaalden dat rond de 200 fietsers, per uur, dit pad gebruikten en van de beeldende kunsten genoten. U kan nog steeds via de cultuurdienst het bijhorende boek bekomen aan de prijs van5 Euro.

    25-08-2010 om 00:34 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!