ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    23-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw jeugdhuis St Job in beeld.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het gemeentebestuur bouwt een gemeentemagazijn in de Kattenhoflaan in Sint-Job. Tegen dit magazijn worden nieuwe lokalen gebouwd voor jeugdhuis 't Jop.

    Het nieuwe jeugdhuis wordt een gebouw dat voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Er komt ook een zaaltje met een podium voor optredens. De foto geeft een beeld van de nieuwbouw.

    De bedoeling is van deze gebouwen multifunctioneel te maken zodat ook andere verenigingen er gebruik kunnen van maken. Hiervoor is alleszins een gezonde intresse.

    ( Foto: Neel Vermeiren ) 

    23-10-2010 om 12:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    22-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkzaamheden A12 en E19

    Vanaf vanavond 23u tot maandagochtend 6u wordt de A12 ten noorden van Antwerpen afgesloten in de richting van Nederland. De plaatsen waar het wegdek er het ergst aan toe is, worden aangepakt. Het Agentschap Wegen en Verkeer zal nog tot begin december geregeld werken vanaf Ekeren/Stabroek. De snelheid is dan beperkt tot 70 kilometer per uur.

    Ook op de E19 richting Nederland wordt er gewerkt tussen Kleine Bareel en Sint-Job-in-'t-Goor. Daar worden sinds dinsdag donkergroene geluidsschermen geplaatst. Aan de werken is de snelheid beperkt tot 90 kilometer per uur.( syma )

    22-10-2010 om 09:29 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht is een van de grootste gemeenten uit de provincie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Brecht groeit aan. Met bijna 28.000 inwoners is Brecht de vierde grootste gemeente van het arrondissement Antwerpen en de vierde grootste Kempense gemeente.

    Brecht volgt in de Kempen na Mol, Geel  en Turnhout, maar voor Herentals. Brecht groeit nog aan. 'We gaan naar 28.000 inwoners', zegt burgemeester Aerts.

    Lees over de aangroei in de Kempense gemeenten ook deze tekst.( Neel Vermeiren)

    20-10-2010 om 18:46 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIN nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Bij apotheker Tuytelaars poogde een man een wisseltruk toe te passen door met een biljet van 50€ te betalen. Aangezien de apotheker het niet vertrouwde aanvaarde hij het biljet niet. Hierop betaalde de persoon met muntstukken.
    Persoonsbeschrijving: Donker type, ongeveer 1m70 groot, struis gebouwd, sprak geen Nederlands en droeg een donker blauwe vest/jas en een jeans broek. Men wist niet hoe hij zich verplaatste.
    Controle negatief: dergelijke persoon werd nergens nog aangetroffen.

    18-10-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.E19 - Hinder richting Nederland aan Kleine Bareel

    Van maandag 18 oktober tot eind februari 2011 worden naast de E19 Antwerpen-Breda geluidsschermen geplaatst tussen Kleine Bareel en St.-Job-in't-Goor. 

    Gewijzigde verkeerssituatie: Maandag 18 oktober, van 21u tot 6u: plaatsen van signalisatie

    Het verkeer richting Nederland moet over één rijstrook.Vanaf dinsdag 19 oktober, 6u: plaatsen van geluidsmuren. Het verkeer richting Nederland moet op twee locaties over twee versmalde rijstroken:

    - eerste werfzone: Kleine Bareel: km 39,1 - 40,8
    - tweede werfzone: St.-Job-in-'t-Goor: km 43,5 - 44,7
    Verwachte hinder:
    Het Verkeerscentrum verwacht matige tot ernstige hinder tijdens de avondspits. De wachttijd kan dan oplopen tot 30 minuten. Bij incidenten kan de file zich uitbreiden tot op de Antwerpse ring en de daarop toekomende snelwegen. Voor een actuele inschatting van de verkeerssituatie, raadpleeg steeds de verkeersinformatie voor uw vertrek!

     Details over de werken: De geluidsschermen hebben een totale lengte van 2 kilometer en komen er op vraag van de gemeente Schoten. Na geluidsmetingen werden drie locaties bepaald: ter hoogte van Pauwendreef (wijk De Zeurt, ong. 490 m), de Gaaiendreef (wijk de Zeurt, ong. 200 m) en Elzendreef/Houthakkersdreef (wijk Ter Heide, ong. 1,2 km).

    De geluidsschermen die worden geplaatst, zijn donkergroen en hebben een hoogte van 3 tot 3.6 meter. Het project wordt gezamenlijk gefinancierd door de gemeente Schoten en het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid.

    Snelheidsbeperking: Respecteer de snelheidsbeperking van 90 km/u voor de veiligheid van de wegenarbeiders. 

    16-10-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren maakten Robin Hoodfilm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De kinderen van de gemeentelijke speelpleinwerking maakten samen met hun monitoren een speelfilm. 23 oktober wordt die film voorgesteld.

    Op 24 augustus maakten de kinderen van de gemeentelijke speelpleinwerking 'Speelkriebels' hun eigen versie van de film Robin Hood. Het is een mooie kortfilm geworden van zo'n 20 minuten. Op 31 oktober wordt de film voorgesteld in GC Jan vander Noot, Mudaeusstraat 9 in Brecht. Er is een vertoning om 15 uur  en om 16.30 uur. Je kan gratis komen kijken, maar je moet wel inschrijven. Wie ingeschreven is krijgt een gratis drankje bij het praatcafé achteraf. Inschrijven kan ten laatste op 25 oktober om 18 uur.

    Dvd: Er is ook een dvd te koop. Deze kan je bestellen door 10 euro te storten via het nummer 733-0060977-91. Vermeld daarbij je naam en 'DVD Robin Hood'. Je kan tot en met 15 november bestellen op deze manier. Vanaf 6 december kan je de film komen afhalen op de jeugddienst (Gasthuisstraat 32).
    Inschrijven voor filmvertoning: Inschrijven kan via deze site.                          Bron: Neel Vermeiren Het Nieuwsblad

    14-10-2010 om 10:06 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Job is klaar voor Kamp Noord
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kamp Noord is een wedstrijd voor muziekgroepen in de Noorderkempen. In Sint-Job kampen de Brechtse groepen voor de eer.

    De Kamp Noord DJ-Contest is klaar om los te barsten. Op 15 en 16 oktober vinden de halve finales plaats in Ekeren en Kalmthout. Op 23 oktober staat de laatste halve finale op het programma in jeugdhuis 't Jop in Sint-Job-In-'t-Goor. Met acht deelnemers strijdt Brecht stevig mee voor de prijzen. wie het plaatselijk talent komt aanmoedigen, krijgt er zo maar een feestje bij. Bron: Neel Vermeiren Het Nieuwsblad.

    13-10-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluidsschermen E19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op vraag van een inwoner van de Van De Reydtlaan verkreeg ik volgende info van Schepen Kris Kennis.

    Het project omvat 2 zones :

    - Zone Schotensteenweg, deze zone situeert zich ten zuidoosten van de E19 tussen kmpt 46.950 en kmpt 47.310.

    - Zone Van De Reydtlaan, deze zone situeert zich ten zuidoosten van de E19 tussen kmpt 49.220 en kmpt 49.630.

    Voor beide zones werd er gekozen voor groenschermen in de vorm van kokospanelen. Een geluidsscherm opgebouwd uit kokospanelen is een begroeibaar geluidsscherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve een aanzienlijke geluidsabsorptie bieden kokosvezels de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten.

    De panelen zijn opgebouwd uit een dubbele rij kunststofbuizen die met kokosvezels omwikkeld zijn door middel van kruislings omwikkelde polipropyleen wikkeldraden. Tussen deze buizen zit een luchtgesloten geluidsisolerende staalplaat van 0,75mm.  De kokosbuizen en tussenliggende isolatieplaten zijn in een dragend raamwerk van U-profielen opgeklemd en afgeborgd met trekstangen. Absorberend materiaal (minerale rotswol) wordt vlak achter de kokosbuizen aan de absorberende zijde aangebracht om een verhoogde geluidsabsorptie teweeg te brengen.

    De principiele opbouw van het scherm is vergelijkbaar met het horizontaal cassettesysteem waarbij de panelen op elkaar worden geplaatst tussen verticale steunen. Het onderste paneel rust hierbij op een betonnen plint. Aangezien we van de provinciale auditcommissie nog geen definitieve goedkeuring hebben gekregen voor dit project kan ik op dit moment onmogelijk zeggen wanneer deze werken precies zullen starten. Wij maken ons sterk dat dit in de loop van 2011 moet kunnen.

     

    12-10-2010 om 17:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Installatie in gebruik voor waterzuivering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de Molenstraat in Brecht is de gerenoveerde waterzuiveringsinstallatie in gebruik genomen. De vroegere installatie zuivert het afvalwater van 8.687 inwoners en dateert al van 1990. Om te kunnen blijven voldoen aan de strenge normen, moest de installatie gerenoveerd en uitgebreid worden. De renovatie werd vlak voor de zomer afgerond en kostte in totaal 1,7 miljoen euro. Vandaag kan er tot zes keer meer aanvoer bij droog weer verwerkt worden. Dat betekent dat er ook bij zware regenval veel meer afvalwater gezuiverd zal worden. Brecht is aangesloten op twee zuiveringsgebieden: een deel gaat naar de zuiveringsinstallatie in Brecht en een deel naar Schilde. In Brecht komt geen afvalwater van buiten de gemeente toe. Het afvalwater dat Aquafin zuivert in Brecht, komt terecht in de Weerijsebeek.

    Bron: Schrijvers Alfons - Het laatste Nieuws

     

    11-10-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van de nieuwe inwoners

    Vandaag zondag was het weer de dag waarop de nieuwe inwoners een welkom kregen in onze gemeente. Start met een drankje, toespraak van de burgemeester en vervolgens de bus op voor een rondrit door Brecht en St Lenaerts. Vervolgens kregen ze een broodjesmaaltijd aangeboden in het Jan Van der Noot centrum. De nieuwe promotiefilm van de gemeente is ook vertoond. In de namiddag is de busrit dan verder gegaan door de deelgemeenten St Job en Overbroek.

    10-10-2010 om 14:33 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw fietspad op de Brechtsestwg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Enkele jaren geleden werd in Westmalle al een fietspad aangelegd op het gedeelte van de Brechtsesteenweg tussen de Sint-Jobbaan en de grens met Sint-Lenaarts. Nu wordt het deel in de richting van de Antwerpsesteenweg aangepakt. Tegen midden februari moet de klus geklaard zijn, als de weersomstandigheden dat toelaten.

    De totale kosten voor deze werkzaamheden worden geschat op ruim 890.000 euro, te verdelen over Hidrorio, het Vlaamse Gewest en de gemeente Malle, die zelf ongeveer 53.000 euro bijpast.

    Tot het einde van de werkzaamheden is geen doorgaand verkeer mogelijk op de Brechtsesteenweg. Daarom werd een aantal wegomleggingen in het leven geroepen. Zo wordt vanuit de E19 in Brecht het verkeer omgeleid via de Sint-Lenaartsebaan en de Antwerpsesteenweg.

    Om sluipverkeer van vrachtwagens te vermijden, is er een maatbeperking van 3,50 ton in de volgende straten voor plaatselijk verkeer: Kasteellaan, Berckhovenstraat en Oude Molenstraat. Aansluitend geldt een stilstaan- en parkeerverbod in de Oude Molenstraat om een vlotte doorstroming voor de bussen van De Lijn te garanderen. bron: Jan Vorselmans GVA

    09-10-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen beloont scholen voor hun inzet rond verkeersveiligheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Basisschool De Schakel uit Sint-Lenaarts en vrije basisschool Maria Middelares uit Sint-Job kregen voor de eerste maal het 10 op 10 label voor hun inzet voor verkeersveiligheid.

    In 2001 startte de provincie Antwerpen met het label 10op10 om zoveel mogelijk basisscholen te stimuleren om te werken rond verkeersveiligheid. 10 jaar later hebben 142 scholen het label gekregen. Naar aanleiding van het 10-jarige bestaan, blies 10op10 op tien kaarsjes uit en beloonde de provincie 142 scholen voor hun inspanningen rond verkeer en mobiliteit gedurende het voorbije schooljaar.

    Eerste maal

    19 scholen kregen voor de eerste keer het label met officiële 10op10-labelplakkaat om aan de schoolpoort uit te hangen. Daarbij De Schakel en Maria Middelares, twee scholen uit Brecht. Daarnaast werd ook de gloednieuwe 10op10-mascotte voorgesteld. ( nieuwsblad.be Neel Vermeiren )

    08-10-2010 om 21:15 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterzuivering Brecht

    De rioolwaterzuiveringsinstallatie van Aquafin aan de Molenstraat werd grondig vernieuwd en uitgebreid. Op zondag 10 oktober huldigen burgemeester Luc Aerts (CD&V) en gedelegeerd bestuurder van Aquafin Luc Bossyns de installatie in. Daarna kun u er tot 17.30u terecht voor een deskundige rondleiding. JVs

    Adres: Molenstraat 111 te Brecht

    07-10-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hockey versus wijk Zandbergen

    Er lijkt een oplossing in de maak voor de problematiek rond de uitbreiding van de Royal Antwerp Hockey Club. De buurt vreesde bijkomende overlast, maar de club toont zich nu bereid om enkele maatregelen te treffen. Een werkgroep, bestaande uit buurtbewoners, leden van de hockeyclub en het gemeentebestuur, zal nu de puntjes op de i zetten.

    Sinds de hockeyclub een tijdje geleden bekend maakte dat het graag een derde plein zou aanleggen, is er heel wat ongerustheid in de buurt. Nochtans is dat derde plein nodig: de club telt 1.250 leden en om die allemaal te kunnen laten trainen, wordt er vaak gespeeld op het veld tot 22 uur 's avonds.

    De buurt ziet het anders. Meer velden: dat betekent meer spelen, meer verkeer en meer geluidsoverlast. Oòk hinderlijk vinden de buurtbewoners de feestjes, die vaak georganiseerd worden in de club.

    De hockeyclub heeft nu alvast een aantal toezeggingen gedaan. Zo zal er aan de oude manege een extra parking van 50 plaatsen worden aangelegd. De ingang van de kantine wordt verplaatst naar de achterkant en aan de ingang mag niet langer geparkeerd worden. Om het geluid van tikkende ballen tegen de goals weg te werken, zullen er rubberen matten tegen de palen worden aangebracht.

    Alle betrokken partijen hebben nu een werkgroep opgericht. Die zal geregeld samenkomen en een oplossing onderhandelen die voor iedereen aanvaardbaar is.   (Het Laatste Nieuws - Vermeiren Sabine )

    06-10-2010 om 19:52 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hockeyclub beloofd minder overlast

    Info

    Lees ook:

    https://docs.google.com/document/edit?id=1izxfjlmhv7ZwUm6RfrXesFgss3tbCJBqLzCGnm8OZic&hl=en#

     

    06-10-2010 om 13:39 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht verwelkomt nieuwe inwoners

    Het gemeentebestuur van Brecht nodigt zondag 10 oktober al haar nieuwe inwoners uit. Onder deskundige begeleiding van enkele gidsen, worden zo’n 120 nieuwe inwoners van Brecht met een bus wegwijs gemaakt door de gemeente.

    Om ze nog beter te laten kennismaken met de gemeente, krijgen alle deelnemers de gloednieuwe promotiefilm te zien en krijgen ze een exemplaar op dvd mee naar huis. De gemeente organiseert een rondrit met de bus langs alle plekjes in de gemeente die de nieuwe inwoners van Brecht moeten kennen. Bovendien kunnen alle deelnemers ’s middags genieten van een broodjesmaaltijd en kunnen ze kennismaken met de leden van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad en de raad van het OCMW.

    05-10-2010 om 18:27 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraken in Eikenlei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eikenlei kreeg van vrijdag op zaterdag bezoek van mensen met slechte bedoelingen.

    Inbraak in restaurant Il Villagio waar de kassa is leeggemaakt en pogingen bij kapper New Style en beenhouwerij VDK.

    Wees allert en sluit je eigendommen goed af s'nachts en in het weekend.

    04-10-2010 om 11:29 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief en leed bij de kloosterzusters

    Davidsfonds Sint-Job en Vormingplus Antwerpen organiseren een cursus over het monastieke leven van kloosterzusters. Ook de abdij wordt bezocht.

    In het spoor van de monialen is een cursus over de boeiende geschiedenis van het leven van de kloosterzusters. Deze historiek loopt voor een groot stuk parallel met de ontwikkeling van de maatschappelijke status van de vrouw. Wanneer in de dertiende eeuw het religieuze beeld grondig verandert, treden enkele belangrijke vrouwen op het voorplan. Een van hen is Beatrijs van Nazareth. In de cursus wordt kennis gemaakt met deze bewogen geschiedenis.

    De deelnemers brengen ook een uniek bezoek aan de cisterciënzerabdij van Brecht met een rondleiding in het klooster, deelname aan het middaggebed, een filmvoorstelling en een gesprek met de zusters.

    Docenten zijn prof. Raoul Bauer en dr. Pieter Mannaerts (KULeuven). De cursus wordt georganiseerd op dinsdagen 19 en 26oktober, 9, 16 en 23november en 7december van 14 tot 16uur gemeenschapscentrum Brecht, Mudaeusstraat9.

    Davidsfonds- Universiteit Vrije Tijd, 03-636.25.52 of 016-310.670.

    03-10-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkeersborden NOK enz

    Gelieve uw opmerkingen ter verbetering vd veiligheid van vooral fietsers en voetgangers in St Job even op te sommen.

    vb : verkeersborden (ontbreken, onleesbaar), overhangend groen, te herstellen fiets- voetpaden, hinderende obstakels (vb aan fietsrekken..)

    Eventuele gebreken mag u me doormailen. ( VOOR 8 oktober ).

    Dit op vraag van Verkeersraad St Job. Alvast bedankt.

    01-10-2010 om 20:16 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief en leed van kloosterzusters

    Brecht Davidsfonds Sint-Job en Vormingplus Antwerpen organiseren een cursus over het monastieke leven van kloosterzusters. Ook de abdij wordt bezocht.

    In het spoor van de monialen is een cursus over de boeiende geschiedenis van het leven van de kloosterzusters. Deze historiek loopt voor een groot stuk parallel met de ontwikkeling van de maatschappelijke status van de vrouw. Wanneer in de dertiende eeuw het religieuze beeld grondig verandert, treden enkele belangrijke vrouwen op het voorplan. Een van hen is Beatrijs van Nazareth. In de cursus wordt kennis gemaakt met deze bewogen geschiedenis.

    De deelnemers brengen ook een uniek bezoek aan de cisterciënzerabdij van Brecht met een rondleiding in het klooster, deelname aan het middaggebed, een filmvoorstelling en een gesprek met de zusters.

    Docenten zijn prof. Raoul Bauer en dr. Pieter Mannaerts (KULeuven). De cursus wordt georganiseerd op dinsdagen 19 en 26oktober, 9, 16 en 23november en 7december van 14 tot 16uur gemeenschapscentrum Brecht, Mudaeusstraat9. (vw)

    Davidsfonds-Universiteit Vrije Tijd, 03-636.25.52 of 016-310.670.

    30-09-2010 om 11:03 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!