ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    16-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterellende in Brecht valt mee.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Brecht valt de waterellende mee. De Kleine Beek trad wel buiten de oevers en daardoor moest de Hoekvlas worden afgesloten voor het verkeer.

    In Brecht blijven de problemen met wateroverlast beperkt. Er stond wel water op het wegdek in de Kastanjelaan, de Spechtendreef en de Uniondreef. De Kleine Beek trad buiten haar oevers in Overbroek in de buurt van de Schietveldweg. Daar staan geen boerderijen of woningen. De Hoekvlas moest wel gesloten worden voor het verkeer.

    Heb je wel te kampen gehad met wateroverlast, zijn er problemen in de buurt, heb je opmerkingen of voorstellen tot verbetering, kon je door het water niet op je plaats van bestemming geraken, meld het ons dan op Brecht@nieuwsblad.be. N.Vermeiren

    16-11-2010 om 11:26 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    15-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IGEAN en GASreglementering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afval op straat, hondenpoep op het voetpad, lawaaihinder, klein vandalisme,… Het zijn allemaal zaken die heel wat ergernis opwekken. Door een aanpassing van de Nieuwe Gemeentewet kunnen overtredingen van het politiereglement voortaan bestraft worden met 'gemeentelijke administratieve sancties' of GAS.

    Een administratieve sanctie kan pas opgelegd worden nadat er een overtreding vastgesteld werd. Dit is de taak van de politie en de beëdigde ambtenaren. Overtredingen worden opgenomen in een bestuurlijk verslag.

    De sanctionerend ambtenaar legt de gemeentelijk administratieve geldboete op. Hiervoor kunnen de gemeenten een beroep doen op IGEAN milieu & veiligheid. De gemeenten bezorgen dan alle bestuurlijke verslagen aan IGEAN. In elk dossier wordt de boete bepaald aan de hand van de aard en de ernst van de overtreding.

    Op 1 oktober 2010 hebben ook de gemeenten van de politiezone Voorkempen (Brecht, Malle, Schilde en Zoersel) IGEAN aangeduid als sanctionerend ambtenaar. Van deze gelegenheid werd gebruik gemaakt om tot een en hetzelfde politiereglement te komen. Er werd een mooie infobrochure opgesteld en verdeeld om dit nieuwe reglement aan de inwoners kenbaar te maken.

    In totaal hebben nu al 23 gemeenten IGEAN aangesteld als sanctionerend ambtenaar. In 2009 werden in totaal 1608 dossiers behandeld. In het kader van de recente evaluatie van de werking, is de doorlooptijd van de dossiers sterk ingekort. 

    15-11-2010 om 07:23 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderkleding te koop

    Hebt u een baby of kleinkind?

    Onze Anthony is nu 2.5 jaar oud. Wij hebben een groot aantal kledingstukken voor een jongen van 0 tot 2.5 jaar liggen en willen dit wegdoen. Voor we hiermee naar de 2de handswinkel gaan bieden we u eerst de mogelijkheid om deze spullen te bekijken en eventueel te kopen.

    Prijzen tussen de 2 en de 5 euro. Weg is weg.

    Contakteer me op nr 0498 922 725.

    Van Bukentoplaan St Job

    15-11-2010 om 07:21 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ludieke spreuken van de week.

    Niet storen ! Ik ben al gestoord genoeg.

     Lachen

    Is buiten roken wel goed voor het milieu?

     

    14-11-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IGEAN en glasbollen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    IGEAN milieu & veiligheid heeft een overeenkomst met Fost Plus voor de selectieve inzameling van glas, papier & karton en PMD. Het  communicatiebudget dat in deze overeenkomst is voorzien, werd de afgelopen jaren niet volledig opgebruikt. In overleg met het adviescomité milieu werd beslist om het geld duurzaam te investeren.

    Er werd geopteerd om glasbolpanelen te laten maken en deze bij elk van de 400 glasbolsites in onze regio te plaatsen. De panelen zullen informatie bevatten over de inzameling en de sorteerregels van glas, de uren waarop het glas in de bollen mag gedeponeerd worden, alsook over de locaties van de glasbolsites in de gemeente.
    Dankzij de mederwerking van de gemeentebesturen is men tot een uniform ontwerp voor de panelen gekomen. De panelen worden wel gepersonaliseerd per gemeente.

    13-11-2010 om 20:39 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog wat wandelplezier voor de liefhebbers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De herfst heeft zijn intrede gedaan en de winter klopt op de deur. Naast de tijd van huiselijke gezelligheid is deze periode uitgelezen om mooie wandelingen te maken. De Noordertuin van Antwerpen voorziet hierin door middel van 6 wandeltochten die in het teken van diversiteit staan.

    De wandelaar kan de kerstsfeer opsnuiven, de militaire geschiedenis uitpluizen, op kroegentocht gaan of gewoon een fikse natuurwandeling beleven. De wandelingen zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen (behalve de kroegentocht), recreatieve wandelaars of de meer geoefende wandelaar. 'Haal je wandelschoenen vanonder het stof en wandel met ons mee met een laaghangend zonnetje of wit sneeuwtapijt als begeleider', zeggen de organisatoren.

    Eerste wandeling op zondag 14 november: In het Mastenbos zijn de twee wereldoorlogen nog erg zichtbaar. Tegenover de ingang van het bos bevindt zich Fort Ertbrand, een van de pantserforten rondom Antwerpen. Het werd opgeleverd in 1912 zoals blijkt uit de datum boven de poort. Minder makkelijk waar te nemen, maar zeer aanwezig in het bos is een vrij intacte Duitse bunkerlinie uit 1917. Talrijke sporen van loopgraven laten toe het vroegere concept van deze linie te herkennen. Tijdens deze wandeling kan je uitgebreid kennis maken met al deze relicten uit de Kapelse militaire geschiedenis. De impact op de lokale bevolking toentertijd wordt toegelicht aan de hand van documenten. De wandeling duurt zo’n 2,5 uur.

    Info: Hoe laat: 09.30 of 14.00 uur.Vertrek: Ingang Mastenbos, Oude Galgenstraat. Prijs: 4 euro – Kinderen -12j gratis. Inschrijven verplicht: toerisme@kapellen.be of 03-660.67.50

    Kalender

    Brasschaat, Candlelight Kerstwandeling op Den Driehoek - Vrijdag 10 december 2010

    Brechtse Smoutebollentocht - Zondag 12 december 2010

    Rouwmoerwandeling Essen met bezoek aan … - Zondag 9 januari 2011

    Wuustwezel, Wandelen in het Marum - Zondag 30 januari 2011

    Kalmthoutse Kroegentocht - Zondag 13 februari 2011

    Bron Neel Vermeiren ( Nieuwsblad.be)

    12-11-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IGEAN en containerparken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 1 januari 2011 zal IGEAN milieu & veiligheid de exploitatie van de containerparken van de gemeenten Brasschaat en Brecht overnemen. Voor Brecht gaat het hierbij ook om de containerparken in Sint-Lenaarts en Sint-Job-in't Goor.

    IGEAN zal de containerparken ombouwen en uitrusten met toegangsregistratie en met het diftarsysteem dat ook op de andere containerparken werd geïnstalleerd. Alle werkzaamheden zullen nog voor het einde van de huidige legislatuur klaar zijn.

    11-11-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen door
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toerisme Brecht beschikt over een gratis brochure met zes winterse wandelingen.

    Het gaat om een Bunkerwandeling in Kapellen, een Candlelight Kerstwandeling in de Brasschaatse wijk Driehoek, een Smoutebollentocht in Brecht, een Rouwmoerwandeling in Essen, een wandeling in het pas opengestelde natuurgebied Marum in Wuustwezel en een Kroegentocht in Kalmthout.

    Bunkerwandeling: De eerste wandeling, waarbij de vrij intacte Duitse bunkerlinie uit 1917 in het Mastenbos in Kapellen worden bezocht, vindt plaats op zondag 14 november. De deelnemers verzamelen om 9.30 uur aan de ingang van het Mastenbos, in de Oude Galgenstraat in Kapellen. De wandeling duurt zo'n 2,5 uur.

    Info: De deelnameprijs bedraagt 4 euro. Kinderen onder twaalf jaar mogen gratis mee. Inschrijven verplicht via toerisme@kapellen.be of 03-660.67.60. De informatie over de zes wandelingen staat ook op www.noordertuin.be.

    11-11-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ludieke spreuken van de week.

    Bloemen verwelken, schepen vergaan.... dus koop geen bloemen en vlieg voortaan !

    Je zult maar een ééndagsvlieg zijn... en je dag niet hebben !

    10-11-2010 om 10:09 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fitometer Zandbergen.

    Gunning leveren en plaatsen van Fit-O-Meter

    Overwegende dat in het kader van de opdracht “Lastvoorwaarden leveren en plaatsen Fit-O-Meter

    Zandbergen” op 15 april 2010 een bijzonder bestek met nr. 2010/016 werd opgesteld door de Dienst

    Interne zaken;

    De uitgave voor deze opdracht wordt geraamd op € 16.528,92 excl. btw of

    € 19.999,99 incl. 21% btw;

    Men zal deze opdracht te gunnen aan de economisch meest voordelige regelmatige bieder, zijnde Spereco BVBA, Weertersteenweg 383 te 3640 ( uittreksel collegeverslag )

    10-11-2010 om 10:04 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandweerkazerne St Job

    Status bouw oktober 2010





    10-11-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    09-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthaalouders gezocht in de Noorderkempen

    Landelijke Kinderopvang is op zoek naar gemotiveerde kandidaat onthaalouders.

    'In de regio Noorderkempen willen we onze groep van 160 onthaalouders verder uitbreiden zodat we de vraag van ouders om opvang in hun buurt te vinden, kunnen invullen. We zoeken nog onthaalouders in Zoersel, Wuustwezel, Brecht, Hoogstraten, Rijkevorsel en Malle', melden de verantwoordelijken van de landelijke kinderopvang.

    Infoavond: Geïnteresseerden kunnen zich komen informeren tijdens de infoavond in het regiokantoor van Landelijke Kinderopvang in Brecht. Op deze infoavond wordt de inhoud van de job van onthaalouders uitvoerig toegelicht en worden alle vragen beantwoord. Dat gebeurt maandag 22 november om 20 uur in het Regiokantoor Landelijke Kinderopvang,  Gemeenteplaats 5, 2960 Brecht. Voor meer informatie kunnen kandidaat onthaalouders terecht bij An Verhasselt, verantwoordelijke werving, selectie en vorming – regio Noorderkempen, Gemeenteplaats 5 in Brecht, 070-24.60.41. (Bron: Neel Vermeiren Nieuwsblad.be)

    09-11-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw jeugdhuis St Job nieuws

    Het nieuwe jeugdhuis maakt deel uit van een project waarbij tegelijk een gebouw van de gemeentelijke technische dienst wordt neergepoot. "We zijn allemaal erg blij. Onze nieuwe stek wordt minstens 2,5 keer zo groot als ons huidig lokaal. Het verschil zal groot zijn. Ik kijk al uit naar de opening", zegt Lien Huwels (21), zus van voorzitster Joke.

    Vice-voorzitter Jent Doms (22) vervolgt: "De architecten tekenden de basisplannen en wij kregen inspraak. Uit de definitieve plannen bleek dat ze wel degelijk rekening hebben gehouden met onze opmerkingen. Dat appreciëren we. We zijn het gemeentebestuur, en jeugdschepen Daan De Veuster, dankbaar voor de geleverde inspanningen."

    Bestuurslid Stinus Renders (21) leidt ons door de ruwbouw, die bestaat uit een inkom met geluidssas, toiletten en een grote zaal. "Die polyvalente ruimte wordt nog opgevuld met een podium en een toog. In de kelder is plaats om spullen te stockeren en om te vergaderen. Als de ruwbouw helemaal klaar is, kunnen we het interieur zelf inrichten. We staan al te popelen."

    "We zijn er klaar voor om veel volk te ontvangen. De werking draait momenteel zeer goed, er zijn 180 leden. We verwachten dat het aantal zal groeien als het nieuwe jeugdhuis de deuren opent", verklaart Dominiek Vanthomme (34), voorzitter van de toezichthoudende raad van bestuur.

    Naast het jeugdhuis komt een aparte fietsenstalling. De gebruikte materialen zijn vooruitstrevend: het jeugdhuis wordt opgetrokken in geluidsisolerende snelbouwsteen en voor de verwarming wordt een beroep gedaan op een warmtewisselaar."

    Niet alleen in Sint-Job, maar ook in Sint-Lenaarts krijgt jeugdclub Den Dijk een nieuw lokaal. Dat dossier bevindt zich nog in de planfase. Deze projecten maken deel uit van het jeugdbeleidsplan, waaraan 1.539 jongeren meewerkten via een enquête. Belangrijk in dat plan zijn het veiliger maken en het inperken van de energiekosten in de gemeentelijke jeugdlokalen.

    De grabbel- en swappasactiviteiten zijn de afgelopen jaren in Brecht verdubbeld. "We gaan op dat elan verder. Daarnaast willen we werken aan het verstevigen van de jeugdcultuur door kinderen te laten experimenteren met theater, muziek en kunst. Bovendien blijven we ijveren voor goed uitgeruste speelpleintjes en bouwen we een degelijk fuifreglement uit.

    Jeugdhuis 't Jop uit Sint-Job telt 180 leden. ( Jan Vorselmans GVA )

    08-11-2010 om 09:23 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-schepen komt om in kanaal

    Oud-schepen Lisette Denies (80) is om het leven gekomen. Haar lichaam werd zaterdag uit de Kempense Vaart in Sint-Lenaerts gehaald. Haar auto stond verlaten in de buurt, op de Vaartkant Links. De duikers vonden vrij vlug het lichaam. De politie sloeg alarm nadat er een afscheidsbrief van de oud-schepen was gevonden in haar woning op de hoek Hoogstraatsebaan/Engelakker. Dat wijst op een wanhoopsdaad. Lisette Denies (*30 januari 1930) was afkomstig uit Westmalle. Zij was gehuwd met Jules Braspenninckx, die twee jaar geleden overleed. Hij was OCMW-voorzitter en schepen van Sociale Zaken, tot 1988. Denies volgde hem de volgende zes jaar op als schepen, ook op Sociale Zaken. (VW)

    08-11-2010 om 09:17 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serviceflats St Job

    Status opbouw serviceflats Zandstraat oktober2010.






    07-11-2010 om 08:21 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KWB nieuws: Winterbenefiet voor Ken Denissen.
    Extra uit de mouw geschud: deelname aan de Sint-Jobse Fakkeltocht "Winterbenefiet voor Ken Denissen" op zaterdag 20 november.  Je zag wellicht de affiches in het straatbeeld, je las het artikel (in bijlage) in het Brecht Nieuws.  Omdat er onder onze kwb'ers mensen zijn die persoonlijk mee de handen uit de mouwen steken om Ken zijn droom - terug intrek nemen in zijn eigen woning - een stukje mee waar te maken, willen we zeker ons fakkeltje bijdragen.   Hoe doen we dat?  Heel eenvoudig!   Schrijf voor jezelf in op deze fakkeltocht via kyrradelissen@hotmail.com (alle details op onze website).   Wij maken twee kwb-groepjes ter plaatse: een groepje voor de kleinere afstand van 5 kilometer om 18.00u. en groepje voor de 8 kilomter om 19.30u.  Wens je aan te sluiten bij één van deze groepjes, laat het dan weten aan gert.paulussen@skynet.be '(kleine tocht) of fam.de_nys@skynet.be (grote tocht), zodat we je met open armen ter plaatse kunnen opvangen.   Doe mee aan dit goede doel!

    06-11-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorkom woninginbraken tijdens de donkere maanden!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens deze korter wordende dagen, stijgt het risico op een inbraak. We stellen vast dat er een verhoogd inbraakrisico bestaat tussen 16u en 21u. Zorg er daarom voor dat uw huis 's avonds verlicht is. Inbrekers hebben een voorkeur om vaker toe te slaan tijdens de wintermaanden. Daarom hebben wij hieronder een aantal preventieve tips opgelijst:

    • Zorg voor zicht en licht: installeer een timer op uw lampen en stel ze zo in dat de verlichting op wisselende tijdstippen in wisselende kamer aan en uit gaat volgens uw leefpatroon.
    • Installeer verlichting  met bewegingsdetectie rond uw woning.
    • Sluit ramen en deuren af, ook al verlaat u een ruimte of uw woning maar even.
    • Laat geen briefje betreffende uw afwezigheid achter op uw deur. 
    • Geef uw woning een bewoonde indruk.
    • Ga na of uw woning zichtbaar is vanop de straat en verwijder eventuele planten of bomen die de visibiliteit verminderen.
    • Laat geen gereedschappen of ladders rondslingeren, die de inbraak kunnen vergemakkelijken. Sluit uw tuinhuisje af met een sleutel.
    • Verberg aantrekkelijk en gemakkelijk mee te nemen goederen, zoals gsm's, videomateriaal, computers en andere waardevolle electronische apparatuur. 
    • Plaats de verpakking van uw nieuwe flatscreentelevie niet op uw trottoir. Inbrekers weten hierdoor dat er iets te stelen valt. 
    • Breng uw waardevolle voorwerpen (geld en juwelen) naar een bankkluis.
    • Registreer de serienummers en de bijzondere kenmerken van uw waardevolle voorwerpen. Het registratieformulier is verkrijgbaar op www.besafe.be (rubriek: Onze publicaties).
    • Plaats inbraakwerend hang- en sluitwerk. Uw technopreventief adviseur van de lokale politie geeft u hierover graag gratis advies.
    • Hou ook een oogje in het zeil voor uw buren en signaleer verdachte gedragingen onmiddellijk aan de politiediensten via het nummer 101 of via het nummer van uw lokale politiezone. Noteer ook de nummerplaat en het merk van een verdachte wagen en geef dit door aan de politie.

    Meer informatie en preventietips vindt u via deze link: https://besafe.ibz.be/NL/Burgers/02_mijn_huis_ma_maison/Pages/Inbraak-Cambriolage.aspx.

    Hier vindt u ook de contactgegevens van uw technopreventief adviseur.

    05-11-2010 om 10:14 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woningbrand in St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een uitslaande keukenbrand vernielde gisteravond een woning in de Handbooglaan in Sint-Job-in-'t-Goor. De brand ontstond tijdens het koken.

    Angèle Van Herck (69) was gisteravond voor haar en haar man eten aan het koken. Dat was bijna klaar toen plots een steekvlam uit de pan sloeg. De dampkap zoog het vuur aan en onmiddellijk stond de keuken in brand. 'Wij werden opgeroepen voor een uitslaande woningbrand', bevestigde luitenant Paul Vermeiren van het brandweerkorps van Brecht. 'Omdat de brandweerkazerne van Schoten dichterbij is, werd ook dat korps opgeroepen. Zij waren eerst ter plaatse. De keuken stond in lichterlaaie. De vlammen sloegen naar buiten. De keuken was afgewerkt in hout en dat was een gemakkelijke prooi voor de vlammen.'
    Angèle en Louis Verboven (81) konden vluchten, maar raakten wel bevangen door de rook. Zij werden voor controle door een ziekenwagen naar de Klinakliniek in Brasschaat gebracht. De korpsen van Schoten en Brecht bestreden de brand en konden de rest van de woning redden. 'Maar er is veel rook- en waterschade. De woning is onbewoonbaar. Het echtpaar kan zeker niet terugkeren naar hun huis. Ze verblijven mogelijk een nacht in de kliniek en worden daarna opgevangen door de sociale dienst die voor hen een andere woonplaats zoekt.'

    Het gaat om een alleenstaande woning in een rustige buurt in de omgeving van het kanaal Schoten-Dessel. Angèle en Louis huurden de woning. Hopelijk kunnen ze bij familie terecht.' ( Neel Vermeiren Nieuwsblad.be)


    04-11-2010 om 15:59 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorrijder in levensgevaar na ongeval E19 Brecht

    Dinsdagmorgen is een motorrijder onder een vrachtwagen terecht gekomen op de E19 in Brecht. Hij raakte levensgevaarlijk gewond. Door het ongeval stond er al snel een file van zo'n 15 kilometer.

    "Het ongeval speelde zich kort voor 7.00 uur af ter hoogte van Brecht", vertelt Hajo Beeckman van het Vlaams Verkeerscentrum. "Een eerste vrachtwagen voerde om nog onduidelijke reden een remmanoeuvre uit, waarop een achterliggende vrachtwagen naar links moest uitwijken."

    Daarbij reed hij in op een motorrijder, die vervolgens onder de eerste vrachtwagen werd geslingerd. Ten gevolge van dat ongeval botsten nog eens twee vrachtwagens, zonder veel erg, op de eerste twee vrachtwagens." De motorrijder raakte levensgevaarlijk gewond. Hij werd ter plaatse gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis. ( Belang van Limburg )

    03-11-2010 om 20:46 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen....aanvulling op vorig bericht.

    Zet het telefoonnummer in uw GSM toestel. Nuttig indien nodig en u kan meer info vinden op de officiele webstek van het ministerie.

    www.docstop.be

    03-11-2010 om 20:35 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!