ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    16-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FITOMETER Zandbergen

    Vanaf medio december wordt de nieuwe fit-o-meter in het bos van de Zandbergen te Sint-Job gerealiseerd.

    'Inwoners die het nieuwe jaar willen inzetten met goede voornemens op het vlak van sportbeoefening krijgen de kans meteen de daad bij het woord te voegen', zegt schepen D. De Veuster.

    Looppad: Langs een looppad van ongeveer 1000 meter worden 11 fit-o-meter toestellen geplaatst.
    'In de nabije toekomst zal op bepaalde momenten een kinesist aanwezig zijn om de sporters te begeleiden. Hierover kan meer info worden bekomen bij de gemeentelijke sportdienst'.

    Inhuldiging:  Op zaterdag 29 januari om 11 uur wordt de fit-o-meter officieel ingelopen. Iedereen is welkom, bij voorkeur in sportieve kledij. Nadien wordt door het gemeentebestuur nog een drankje aangeboden. Geïnteresseerden kunnen hun aanwezigheid bevestigen bij de sportdienst via deze mail.

    16-12-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerlaatste auto loopt van de band bij Opel Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daarmee is er weer een stuk van mijn leven definitief afgesloten. Ik was 34 jaar werkzaam bij Opel. Bij de vorige herstructurering ben ik mee kunnen vertrekken en nu volgt het laatste deel werknemers dezelfde richting. Sterkte aan alle mensen die een stuk jonger zijn dan ikzelf en die nu op zoek kunnen naar een andere job.

    Na 85 jaar zet autobouwer Opel er vandaag in Antwerpen een punt achter. Vandaag rond de middag loopt auto nummer 13.306.292 van de band. En dan stopt de assemblagelijn voor eeuwig.

     “We zien die Astra Coupé GTC al een tijd op de band staan. De laatste, ja. Waar hij gepasseerd is, wordt het stil en donker”.

    De laatste Astra loopt rond de middag van de band. De volgende dagen worden enkel nog auto's gecontroleerd. Vrijdag gaat de fabriek dan onherroepelijk dicht. Tot 31 december zitten alle 1.300 personeelsleden in een regime van economische werkloosheid. Daarna worden ze ontslagen.

    15-12-2010 om 10:11 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirk Van Tichelt op het podium in Tokio
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Judoka Dirk Van Tichelt uit Sint-Lenaarts behaalde een bronzen plak tijdens de Grand Slam judo in Tokio.

    Dirk Van Tichelt heeft brons behaald op de Grand Slam judo van Tokio, een van de belangrijkste toernooien van het seizoen. Na drie ipponzeges moest hij pas in de halve finales met een yuko, het kleinste verschil, plooien tegen de 19-jarige Japanner Yuki Nishiyama, vorig jaar wereldkampioen bij de -20-jarigen. ( Neel Vermeiren)

    14-12-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden uit de oude doos.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ten voordele van de Katholieke Vereniging voor Gehandicapten wordt een kalender met oude foto's verkocht.

    De KVG-afdeling van Brecht geeft ook dit jaar een kalender uit met prachtige foto's uit de oude doos van Brecht, Overbroek, Sint-Lenaarts en Sint-Job. Omdat de bestuursleden huis aan huis niet iedereen konden bezoeken, zijn er nog exemplaren in voorraad. Wie graag zo'n kalender wil, kan daarvoor terecht bij Marcel Van Dyck. De prijs bedraagt 4 euro. ( Bron: Neel Vermeiren Nieuwsblad.be )

    13-12-2010 om 09:56 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar de sterre bleef stille staan' in GC Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gemeenschapscentrum Jan vander Noot organiseert in samenwerking met de Vriendenkring van het gemeentepersoneel de filmpremière van de kerstfilm van Gust Van den Berghe. De première wordt georganiseerd op 21 december om 20 uur in GC Brecht.

    Op basis van de toneeltekst ‘En Waar de Sterre Bleef Stille Staan' van Felix Timmermans maakte Gust Van den Berghe in samenwerking met de acteurs van Theater Stap een langspeelfilm. Deze film werd dit jaar als enige Vlaamse langspeelffilm geselecteerd voor het filmfestival van Cannes. ( Neel vermeiren )

    12-12-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provinciaal BIN overleg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Donderdag, 10/12/10, was er een bijeenkomst met de stuurgroep BIN gevolgd door de provinciale werkgroep BIN.
    Een van de agendapunten op de provinciale werkgroep was: 'Aanpassing CIN-BIN-systeem: welke en wat is de impact? door attaché van de provincie Antwerpen mevr. C. Haex.'
     
    Tijdens de eerste vergadering werd dit onderwerp even aangehaald inzake de stand van zaken met de bedoeling om in de volgende vergadering het onderwerp te bespreken.
    Door het drinkwaterprobleem in Hemiksem en Schelle moest Christel Haex en Fred Reniers (preventieadviseur) de vergadering vroegtijdig verlaten aangezien van hen de nodige maatregelen verwacht werden.
     
    Aangezien we al van meerdere BINco's vragen kregen inzake de stand van zaken kunnen we enkel meedelen wat we op dit moment weten.
    We trachten dit zo goed mogelijk weer te geven.
    1. De finaciëring van het systeem moet nog voorgelegd worden aan de bestendige deputatie en de provincieraad. Dit zal in januari 2011 voorgelegd worden.
    De arrondissementscommissaris, welke tijdens beide vergaderingen aanwezig was, verwachtte dat dit zonder problemen zou goedgekeurd en ondertekend worden.
     
    2. Aangezien het systeem vele mogelijkheden biedt, maar elke mogelijkheid extra geld kost, zal men een lijst opstellen van wat noodzakelijk is en van wat bijkomend kan.
    Dit zal dan, vermoed ik, voorgelegd worden aan de BIN's en de gemeentebesturen (welke de rekening betalen - en hopelijk in de toekomst ook nog).
     
    3. Nadien moeten de nodige technische mogelijkheden voorzien worden en gegevens overgezet worden, waaronder de ledenlijsten.
    We hebben echter niet vernomen hoelangs dit zal duren en wanneer alles operationeel zal zijn.
     
    Waarschijnlijk zullen PZ Antwerpen en PZ Voorkempen als pilootzone's dienen en wij zijn dus bij de eersten die kunnen overschakelen. Als pilootzone zal dit vermoedelijk ook inhouden dat we de kinderziektes moeten doorlopen. De testperiode zou van min. 6 tot max. 9 maanden lopen.
     
    -Er zullen 90 uitgaande lijnen zijn waardoor in een BIN met veel leden het laatste lid veel vlugger het BINfoonbericht zal ontvangen ( nu 30 lijnen )
    -het is dan ook mogelijk om meerdere BIN's vanuit de politie op te starten zonder tusssenkomst van een BINco (In de toekomst zou dus een BINfoonbericht rechtstreeks van de politie naar de BINleden gestuurd worden)
    -Er een telefoonnummer of BIN gerelateerd naamplaatje verschijnen op de display van het toestel wanneer men een BINbericht krijgt.
     
    Alle BINco's zullen uitgenodigd worden op een presentatie omtrent de nieuwe werking. Een datum werd echter niet meegedeeld.
     
    BESLUIT: Het nieuwe systeem komt eraan maar wanneer is nog steeds onduidelijk.
    Dus nog even geduld. ( Eddy Van Tichelt )

    11-12-2010 om 08:51 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraak in de tennisclub.

    Onbekenden braken in in de lokalen van een tennisclub in de Tilburglaan. Ze verschaften zich toegang via de deur, die ze forceerden met een koevoet. De dieven gingen aan de haal met allerlei toestellen, ter waarde van een paar duizend euro.

    10-12-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Kruis versus Music For Life
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rode Kruis Sint-Job-in-‘t-Goor zet voor deze actie ook haar beste beentje voor en verkoopt tijdens de Kerstmarkt van Kristus Koning op woensdag, 22 december vanaf 17.00u rode fleece sjaals aan 5 €/stuk , rode fleece muts aan 4 €/stuk en flexibele potloden aan 1 €/stuk.  Mocht U niet in de gelegenheid zijn om een bezoekje te brengen aan de Kerstmarkt en U wil toch een sjaal, muts of potlood aankopen kan U steeds een mailtje sturen aan internationale@sint-job-in-t-goor.rodekruis.be  wij nemen graag verder contact met U op.

    Een financiële steun kan gedeponeerd worden in de gekende muntjesboxen die te vinden zijn bij verschillende handelaars : krantenwinkels, slagers, bakkers …

    De opbrengst van Music For Life gaat dit jaar naar weeskinderen in Afrika die hun ouders verloren hebben aan aids.  Meer info is te vinden op: www.musicforlife.rodekruis.be

    09-12-2010 om 17:20 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (2)
    06-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie met waterproblemen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De brandweer werd zondag om 8u opgeroepen om bijstand te verlenen aan de verkeerspost in Brecht. De sneeuw en ijs op het dak waren beginnen te smelten en het water stroomde naar binnen. Het dak was voor de vrieskou al in een slechte staat, maar de lage temperaturen van de voorbije dagen hadden blijkbaar voor bijkomende schade gezorgd. Gelukkig was er een ploeg van de wegpolitie aanwezig, die onmiddellijk kon ingrijpen. De schade bleef dan ook beperkt en slechts één computer liep waterschade op. Omdat de herstelling van het dak dringend moet gebeuren, kwamen de mensen van de Regie der Gebouwen zondag al ter plaatse. In afwachting legde de brandweer zandzakjes op de plaatsen waar het dak lekte.

    Bron: A. Kestens GVA

    06-12-2010 om 18:24 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (2)
    05-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapende Sint.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meestal is het sinterklaas die de kinderen verrast. Maar in Brecht waren de rollen gisteren omgedraaid. De kinderen van de Zevensprong en de Sint-Michielschool trokken naar het Kempisch Kanaal, en verrasten er een slapende sint. In de Sint-Michielschool en de Zevensprong is het een jaarlijkse traditie: sinterklaas die op bezoek komt. Maar gisteren werd het een extra speciaal bezoek. Alle kinderen trokken 's ochtends per bus naar het kanaal, om daar de stoomboot op te wachten. Door het vriesweer en het bevroren wateroppervlak had de sint zijn plannen evenwel moeten aanpassen en dus was hij één dag eerder al aangemeerd. Toen de kinderen arriveerden, lag hij nog heerlijk te slapen in zijn kajuit, maar lang duurde dat niet. Toen de Sint en zijn pieten goed en wel de slaap uit hun ogen hadden gewreven, gingen ze mee naar de school, om - op hun beurt - de kinderen te verrassen met een cadeautje. ( Bron Vermeiren Sabine HLN )

    05-12-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis met de bus op de eindejaarsfeesten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Door de steun van de provincie Antwerpen (die voor dit project 30.000 euro betaalt) en de lokale besturen (die elk 770 euro bijdragen) rijden de inwoners van Brecht ( en vele andere gemeenten ) op oudejaarsnacht gratis met de bus of tram. Dit jaar zet de provincie opnieuw extra fuifbussen in om feestvierders veilig naar moeilijk bereikbare fuifbestemmingen te brengen, zoals de fuiven in Mol en Hulshout. De vaste lijndiensten rijden vanaf 18 uur op oudejaarsavond en tot middernacht op nieuwjaarsdag hun normale route. Tussen 22 uur 's avonds en 6 uur 's ochtends rijden de extra ingelegde feestbussen naar locaties die met reguliere buslijnen niet te bereiken zijn. Op vertoon van hun identiteitskaart krijgen inwoners bij hun gemeente een gratis feestbussenticket en dienstregelingenboekje. Feestvierders uit niet-deelnemende gemeenten betalen 2,50 euro. Wie een Buzzy Pazz of een Omnipas van De Lijn heeft, reist gratis.(belga/ka)

    05-12-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer gestolen paardenuitrusting

    Twee Nederlandse dieven van paardenuitrustingen liepen vrijdag in de valstrik die de politie had gespannen op camping Keienven in Wuustwezel. Ze hadden voor bijna 200.000 euro gestolen goederen bij zich.

    Speurders van zone Grens kwamen te weten dat Nederlandse criminelen af wilden van een grote voorraad gestolen paardenuitrusting. Onderzoek bracht aan het licht dat de deal vrijdag zou doorgaan op camping Keienven in Wuustwezel.

    De politie zette een val op en twee Nederlanders trapten er nietsvermoedend in. De politie pakte het duo op. Ze verplaatsten zich in een camionette die tot de nok gevuld was met paardenuitrusting.De waarde van de gestolen goederen werd geschat op bijna 200.000 euro. De camionette en de hele voorraad werden inbeslag genomen.

    Het Antwerpse parket bevestigt de aanhouding, maar wil verder weinig kwijt. "De goederen zijn afkomstig van een diefstal in Nederland",zegt parketwoordvoerster Dominique Reyniers. "De verdachten zijn aangehouden op verdenking van heling en verschijnen donderdag voor de raadkamer."

    Oorspronkelijk werd gedacht dat de goederen afkomstig waren van diefstallen in de regio, want deze maand kregen drie maneges inbrekers over de vloer. Telkens werden heel wat dure zadels gestolen. Dat was onder meer het geval in stoeterij De Katershoeve in Loenhout, Hippisch Centrum Edna in Massenhoven en manege Stapelheyde in Brecht.

    "Bij ons was de laatste geslaagde overval", zegt Pascale de Beuckelaer van manege Stapelheyde. Bij haar werden op 9 november acht zadels en evenveel kopstukken gestolen."Daarna waren zadeldieven nog actief in de Abdijstraat in Brecht, maar die liepen tegen de lamp en de eigenaars hebben hun materiaal al terug. Eén man zou nog in de cel zitten."

    De politie onderzoekt of er een verband is tussen de activiteiten van de opgepakte Nederlanders en de diefstallen in de regio. Pascale verwacht niet dat ze het gestolen materiaal ooit terugziet." De politie heeft foto's van verdachten getoond. Ik herken deze niet. Die gestolen zadels zitten al lang in het buitenland." ( Bron:Alex Kestens via GVA )

    04-12-2010 om 10:45 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    03-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man opgepakt voor diefstal in maneges
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De politie bevestigt dat er vorige maand een man van 59 jaar met Poolse nationaliteit werd opgepakt in Brecht. Hij wordt verdacht van diefstallen van paardenzadels. "Hij heeft in twee maneges in de Abdijlaan in Brecht zadels gestolen", zegt commissaris Hertoghs van de politiezone Voorkempen. Mogelijk heeft dezelfde man de afgelopen maanden nog andere inbraken gepleegd in verschillende paardenmaneges in onder andere Brecht en Massenhoven. "Over deze zaak hebben we niet veel gecommuniceerd omdat het onderzoek nog bezig is. De puzzelstukjes moeten nog in elkaar vallen." ( Bron: Spoelders F. via HLN )

    03-12-2010 om 11:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportkampioenen Brecht gezocht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook dit jaar wordt er weer een sportman, sportvrouw, sportbelofte, sportploeg en sportverdienste verkozen tijdens de jaarlijkse kampioenenviering in Brecht. Wie in het jaar 2010 een opmerkelijke sportprestatie neergezet heeft, kan zijn kandidatuur binnen sturen en zaterdag 5 februari 2011 zien wie verkozen wordt.

    Jaarlijks huldigt het gemeentebestuur de Brechtse sportkampioenen. De kampioenenviering zal plaatsvinden op zaterdag 5 februari 2011 vanaf 19.00 uur in de gemeentelijke Sporthal De Ring. De individuele en ploegsporters die in het jaar 2010 een titel van kampioen op regionaal, provinciaal, Vlaams, Belgisch of internationaal niveau behaalden, worden hier gehuldigd. Vervolgens kiest een professionele jury de sportman, sportvrouw, sportbelofte, sportploeg en sportverdienste van het jaar.

    Reglement: Wil je meer weten over de voorwaarden, raadpleeg dan het reglement. Dit kan je opvragen via de gemeentelijke sportdienst sportdienst@brecht.be of downloaden via www.sportiefbrecht.be. Om zeker niemand te vergeten doen we via deze weg een oproep aan de bevolking. Personen die het voorbije jaar een kampioenstitel behaalden of een bijzondere sportieve prestatie leverden, kunnen zich kandidaat stellen voor de kampioenenviering. De kandidaturen moeten ten laatste op maandag 10 januari 2011 op het daarvoor voorziene invulformulier binnen zijn op de gemeentelijke sportdienst. ( Bron Neel Vermeiren Nieuwsblad.be )

    03-12-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brechtenaar omgekomen in Wommelgem

    Een man uit Brecht is woensdagnamiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Wommelgem. Het ongeval gebeurde op de Oelegemsteenweg ter hoogte van de Sumbekestraat. Het slachtoffer was met zijn wagen rechtdoor gereden in een bocht. Hij belandde in de gracht en knalde daar tegen een duiker. De brandweer en ook een MUG-team probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar de man overleed ter plaatse. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Er werden geen remsporen aangetroffen en het was op die plaats ook niet glad. Vast staat wel dat het slachtoffer vroeger op zijn werk was vertrokken. Mogelijk is hij onwel geworden. (belga/sps)

    02-12-2010 om 16:28 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Website gevonden fietsen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De website www.gevondenfietsen.be bevat beschrijvingen en foto’s van meer dan 2500 teruggevonden fietsen. Wie zijn fiets kwijt is, kan via deze site eenvoudig zoeken of zijn/haar fiets al terecht is.
    In 2009 werden er in Vlaanderen 37.994 fietsdiefstallen bij de politie aangegeven. Maar omdat heel wat slachtoffers geen aangifte doen, ligt het totaal aantal fietsendiefstallen in werkelijkheid 2,5 tot 4 keer hoger. Zo’n 5% van de gezinnen wordt er jaarlijks mee geconfronteerd. De politie vindt heel wat fietsen terug maar van ongeveer 2/3 daarvan kan de eigenaar niet geïdentificeerd worden.
     
    Gebruiksvriendelijke website bevat al 2531 teruggevonden fietsen
    Op dit moment bevat de nieuwe website 2531 fietsen die onlangs werden teruggevonden. Opzoeken op de site is zeer eenvoudig. In de lijst kan je heel eenvoudig opzoekingen doen. Door het ingeven van verschillende kenmerken: model, kleur, merk, … krijg je een lijst van fietsen die aan je zoekcriteria voldoen. Alle beschrijvingen bevatten ook een foto. Wie zijn fiets herkent, kan dit aanduiden en wordt door de betrokken politie of gemeente automatisch gecontacteerd. Wie op de site zijn fiets niet vindt, kan via e-mail verwittigd worden zodra er een fiets is teruggevonden met de opgegeven kenmerken. Teruggevonden fietsen blijven 6 maanden op de website staan, daarna worden ze eigendom van de gemeente.
     
    Preventie blijft de belangrijkste boodschap
    “Je fiets altijd vastleggen en laten graveren, blijft uiteraard de belangrijkste boodschap.” vult gedeputeerde Inga Verhaert, bevoegd voor fietsbeleid, aan. “De gevonden fietsen die over een label- of graveringsnummer beschikken,  worden heel snel aan de rechtmatige eigenaar terugbezorgd. De website gevondenfietsen.be bevat daarom ook een preventief luik waar je kan opzoeken wanneer er in jouw buurt een label- of graveringsmoment is. In totaal staan er al 1419 data op onze site.” Wordt je fiets toch gestolen, dan vind je op de site ook de link om de fietsdiefstal elektronisch aan te geven.

    01-12-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste sneew in St Job

    En er is meer op komst.

    30-11-2010 om 08:55 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    29-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht strooiklaar voor de winter en foto's

    De technische dienst heeft de voorraad verhoogd tot 80 ton los strooizout, 384 zakken strooizout van 25 kilo en een groot pekelvat. Er staan twee zoutstrooiers op vrachtwagens en drie losse strooibakken klaar. Bij onguur weer kan het volledige personeelsbestand van de technische dienst ingeschakeld worden.

     

    Foto's? Jouw foto's over winterpret of onheil, mooie hoekjes en idyllische winterplekjes zijn welkom op wuustwezel@nieuwsblad.be of je kan je foto's opladen op www.nieuwsblad.be/foto.

    29-11-2010 om 09:26 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstvakantie activiteiten voor de jeugd.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De jeugddienst van Brecht organiseert tijdens de kerstvakantie weer allerlei activiteiten.

    Voor de kerstvakantie hebben heeft de jeugdraad volgende activiteiten klaar staan: 27 december zwemmen en schaatsen; 30 december winterefteling; 3 januari Technopolis; 5 januari film met Cinébrecht ( Pettson en Findus) en 6 januari winterknutselen.

    Inschrijven: Meer informatie (plaats, prijzen, leeftijd, ...) vind je op deze site en in het kerstboekje van de jeugdraad. Inschrijven kan op twee manieren. Het online inschrijfsysteem gaat open op 6 december om 18.30 uur. Op 13 december kan je vanaf om 18.30 uur komen inschrijven op de jeugddienst, Gasthuisstraat 32. ( Bron:Neel Vermeiren)

    28-11-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Pastorie stopt ermee.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Restaurant De Pastorie aan de Eikenlei 60 in Sint-Job is dicht. De uitbaters hebben de boeken neergelegd.

    Het vroegere pastoriegebouw opende na een grondige facelift op 29 april 2006 de deuren als trendy restaurant met strak interieur. Een aanwinst voor Sint-Job, dat voor de rest weinig eetgelegenheden heeft.

    Zaakvoerders waren Bart Scherpereel en echtgenote Lieve Van Looveren. Die laatste werd in september 2009 vervangen door zaakvoerder Philip Jeukens. "Ik geloofde er in en heb er ook geld in geïnvesteerd", zegt Jeukens nu. "Het was een goed draaiende zaak, maar de kosten waren gewoon te hoog voor de opbrengsten. Er zat niets anders op dan de boeken neer te leggen. We zagen het aankomen, en daarom hebben we ook geen reservaties aangenomen voor de komende feestperiode. Er staan dus geen klanten in de kou."

    De Antwerpse rechtbank van koophandel heeft De Pastorie nu failliet verklaard en heeft Luc De Pretre aangesteld als curator. Wellicht zal die een nieuwe uitbater zoeken, die dan een meer rendabele uitbatingsformule moet vinden. Het pand aan de Eikenlei blijft buiten het faillissement, dat hadden de zaakvoerders in de aparte vennootschap A.L.B. ondergebracht.

    www.depastoriesintjob.be  Bron: Boris Rousseeuw

    27-11-2010 om 10:42 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!