ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    27-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevaarlijke toestand brug sas 5 bij taverne de Kolonie

    Als je de brug nadert via de Vaartlaan vanuit de richting Schoten is het moeilijk om de verkeerslichten te zien. Deze staan namelijk vooral gericht op de auto's die over de Vaartlaan rijden vanuit de richting St-Job. Wanneer je dan geneigd bent om vooral het aankomend verkeer in te schatten dat komt van de overkant van de vaart, dan is het best mogelijk dat je het rood verkeerslicht niet gezien hebt. Je rijdt dan nietsvermoedend de brug over en daar sta je dan: slagboom gesloten en de brug gaat achter je auto omhoog. Ronduit gevaarlijk ! Je zou maar eens het reflex moeten hebben om achteruit te rijden of wat zou er gebeuren als je een aanhangwagen hebt ? Dit voorval deed zich reeds verscheidene malen voor maar ook nu liep het gelukkig goed af voor de vrouwelijke chauffeur van deze auto. Bron: http://blog.seniorennet.be/brecht/


    Ook problemen met rode licht negeren aan andere bruggen. De brugwachters van het kanaal Schoten - Dessel in Brecht hebben tegenwoordig dagelijks ongeduldige automobilisten tussen hun slagbomen. Ze voorspellen drama’s.
    Het probleem is al jaren oud, maar is de jongste tijd door het toenemende ongeduld van de mensen opvallend acuut geworden, getuigen de brugwachters. “Vooral rond acht en rond vijf uur hebben we elke dag prijs aan bruggen 10 en 11. Er komt een schip, het rode licht gaat branden en de bel gaat, maar toch glippen de chauffeurs nog op de brug. Dan sluit de bareel en staan ze gevangen, met hun snuit of achterkant tegen het water."

     

    27-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op 1 februari zal ...

    ...het openbaar vervoer duurder worden. 1,02% voor een biljet.

    Moeten nieuwe wagens (cat M1) verplicht daglichten hebben.

    Wijzigd de ecologiepremie voor bedrijven. Met de ecologiepremie wil de overheid de bedrijven stimuleren om hun productieproces milieuvriendelijk en energiezuinig te laten verlopen.

    Geen grote zaken, maar we blijven evolueren.

     

    27-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Brechts danstalent in wording.

    De 11 jarige Fabio Cantens uit de Poedeldreef 8 danst sinds enkele maanden samen met de 9 jarige Julia.

    Ze dansen beiden bij dansschool Saltare in Merksem. www.bdsf.be

    Dit jonge koppeltje haalde de 1ste prijs vorig week in de klasse "Juvenilis Latin". Deze wedstrijd ging uit van de Belgische Danssport federatie. 

    Belgisch kampioenschap zal op 27 maart doorgaan. Duimen doen we alleszins.

    Proficiat alleszins voor deze mooie prestatie.  

    26-01-2011 om 14:05 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdeeldheid fusie KFC Sint-Lenaarts en Brecht

    Nakende fusie tussen KFC Sint-Lenaarts en Brecht zorgt voor verdeeldheid

    De nakende fusie tussen Sint-Lenaarts en Brecht is niet bij iedereen in goede aarde gevallen. Vooral bij de vierdeprovincialer kan de samensmelting rekenen op heel wat tegenkanting. De emoties laaiden afgelopen weekend dan ook bijzonder hoog op. Wij sprokkelden enkele reacties uit beide kampen.

    Jos De Beuckelaer, secretaris van Sint-Lenaarts, begrijpt de commotie, maar vraagt begrip voor de beslissing. "Wij konden dit prachtig aanbod niet laten liggen", verduidelijkt hij, "Ook voor Brecht is het gloednieuwe complex trouwens een uitgelezen kans. Deze fusie komt beide ploegen ten goede, want iedereen komt hier sterker uit."

    Brechtvoorzitter Marcel Vrints vindt het vooral spijtig dat de voorbije dagen heel wat leugens de wereld werden ingestuurd. "Zo is Brecht helemaal niet failliet", reageert hij. "Wij hebben enkel het gezond verstand laten zegevieren door de toekomst van onze jeugd veilig te stellen. Dankzij de nieuwe accommodatie kunnen beide clubs straks een doorgedreven jeugdwerking uitbouwen."

    Vrints toont wel begrip voor de emotionele uitlatingen in het Brechtse kamp. "Uiteraard is niet iedereen akkoord met zo'n drastische beslissing, maar wij hebben enkel het beste voor met de club. Al moet dat jammer genoeg ten koste gaan van ons eerste elftal. Wij willen dan ook niemand iets in de weg leggen, want we moeten realistisch durven zijn dat het voor sommige jongens niet eenvoudig zal worden. Al is iedereen van harte welkom bij de nationale reserven van onze nieuwe club."

    Toch ziet het merendeel van de Brechtse A-kern spelers dat niet zitten. "Ik zie voor ons geen voordelen", vertelt Sven Philips. "Enkel de gemeente en Sint-Lenaarts worden beter van deze fusie. Wij zijn de grote verliezers."

    Ook verdediger Jan Bartholomeeusen, nota bene een jeugdproduct van Sint-Lenaarts, heeft zijn twijfels. "Het is vooral erg voor de oudere jongens uit onze groep. Zij overwegen zelfs om te stoppen omdat het elftal volledig uit elkaar valt. Deze beslissing doet ook pijn bij alle medewerkers van Brecht, want zij hebben zich jarenlang belangeloos ingezet voor deze mooie club. Bovendien verwacht ik dat heel wat kinderen zullen afhaken als de nieuwe terreinen op de Kraaienhorst komen." Bron Gabriels Kristof ) Zie ook reactie op ons vorig artikel.

    25-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whisky proeven bij Claessens op 10 februari

    Voor de kenners een "must"

    24-01-2011 om 20:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fusie Brecht en St Lenaerts voetbal.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vierdeklasser Sint-Lenaarts en vierdeprovincialer Brecht gaan fusioneren. De fusieploeg zal KFC Sint- Lenaarts - Brecht heten.

    "FC Sint-Lenaarts en Brecht SK zijn gezond en willen op een zo hoog mogelijk niveau aan alle jeugdspelers een waardige voetbalopleiding bieden. Die moet er uiteindelijk voor zorgen dat onze betere jeugdspelers in eigen gemeente blijven. Die garantie kunnen we geven door een samenwerking waar iedere andere club naar kan opkijken, temeer omdat de fusieclub binnen de vier jaar een nieuwe of aangepaste accommodatie krijgt, eerste of tweede klasse waardig", vervolgt hij.

    Burgemeester Luc Aerts bevestigt dat er een akkoord is waarbij Brecht zich ertoe verbindt om een voetbalstadion te bouwen naar het model van Hoogstraten. "Het zou onverstandig zijn om te weigeren wat de gemeente ons aanbiedt", aldus De Beuckelaer. Zowel het gemeentebestuur als de verantwoordelijken van de twee clubs werken een visie uit die op lange termijn vruchten moet afwerpen, luidt het.

    De clubbesturen hopen dat de nieuwe infrastructuur komt tussen Sint-Lenaarts en Brecht, bijvoorbeeld langs de nieuw aan te leggen ringweg in Brecht of aan het Molenheiken in Sint-Lenaarts. Kunnen daar geen gronden voor worden vrijgemaakt, dan is een uitbreiding van het bestaande jeugdcomplex op Kraaienhorst in Sint-Lenaarts een evenwaardig alternatief. "We dachten eerst gedacht aan een inplanting op het domein De Merel, maar dat zagen de twee clubs niet zitten. We onderzoeken nu een nieuwe locatie", besluit de burgemeester. ( Jan Vorselmans )

    24-01-2011 om 20:29 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    23-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwen en scheiden in Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorig jaar werden in Brecht 97 huwelijken voltrokken en waren er 44 echtscheidingen. In 2009 huwden 109 paartjes en gingen 46 koppels uit elkaar. (JVS)

    Conclusie: minder huwelijken en ook minder scheidingen. Goe bezig zeker...

    23-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    22-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serviceflats en regeltjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De senioren die zich willen inschrijven, moeten ouder zijn dan zeventig jaar en voldoende zelfredzaam zijn. Bij een koppel moet minstens een van beiden de leeftijdsgrens bereikt hebben. Wie op het moment van de aanvraag of opname minstens tien jaar in Brecht woont en er ingeschreven is in de bevolkingsregisters, krijgt voorrang.

    Vervolgens komen mensen in aanmerking die de laatste dertig jaar minimum tien jaar in Brecht hebben gewoond.

    Dan komen de personen van wie een van de kinderen al tien jaar in Brecht verblijft.

    Alle anderen komen als laatste aan bod. Senioren die op het moment van de aanvraag verblijven in een erkend serviceflatgebouw, hebben geen recht op een plaatsje op de wachtlijst. SaMe. Aanvragen: OCMW Brecht, Gasthuisstraat 11 ( Sarah Meeusen )

    22-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    21-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwissen met Het Rode Kruis in JVDNoot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Rode Kruis Vlaanderen, afdeling Brecht, organiseert vrijdag 21 januari voor de 30ste keer een dorpsquiz.

    'Wat 30 jaar geleden als 'eens iets anders dan een bal’ werd gestart is ondertussen uitgegroeid tot een echt succes. Een vast item is het raden naar de identiteit van een mysterieuze gast. Vorig jaar mochten we Joel Smets ontvangen. Wie zal het dit jaar zijn', vraagt voorzitter Chris Velle. De quiz vindt plaats in het gemeenschapscentrum Jan Van der Noot en begint om 19.45 uur. ( Neel Vermeiren )

    21-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heraanleg Brugstraat krijgt vorm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Brechtse gemeenteraad heeft het bestek voor een heraanleg van de Brugstraat goedgekeurd. De werkzaamheden aan de voornaamste verkeersweg en handelsstraat van Sint-Job-in-'t-Goor gebeuren in verschillende fases. De weg- en rioleringswerken starten in september en zullend ongeveer 2,5 miljoen euro kosten, waarvan de gemeente Brecht 1,2 miljoen euro zal betalen. Vooraleer de werken starten moet eerst de Sportveldlaan volledig heraangelegd zijn. Nutswerken starten vroeger.

    In de Brugstraat wordt ook de riolering vernieuwd. Het nieuwe wegdek is in beton en asfalt. Eerst wordt het kruispunt van de Brugstraat met de Vaartlaan en de Ebeslaan aangepakt. Daarna volgt de Brugstraat zelf. Die werken gebeuren in drie fases. Elke fase moet eerst volledig worden afgewerkt vooraleer aan de volgende fase mag worden begonnen. De zwakke weggebruiker krijgt een fiets- en voetpad. Aan gemeenschapsschool DeBrug komt een zone 30. Het parkeren zal beurtelings aan beide zijden kunnen gebeuren.

    De eerste fase gaat van de Kerklei tot school DeBrug, de tweede fase van de school tot aan het kruispunt met de Peter Benoitlaan en de derde fase van dit kruispunt tot aan het kruispunt met de Ebeslaan. Tijdens de werkzaamheden wordt voor elke fase een andere omleidingsweg voorzien. ( bron: Schrijvers Alfons HLN )

    Prefase is reeds gestart. Verbinding Brugstraat naar collector achter het voetbalplein. Deze faze loopt door de Sportveldlaan.

    20-01-2011 om 09:46 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Camera's versus (fiets) diefstallen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mogelijk nog dit jaar verschijnen er camera's in de straten van Brecht, Malle, Schilde en Zoersel om het hoofd te bieden aan de niet aflatende plaag fietsdiefstallen. 'Later volgen mogelijk ook slimme camera's langs onze invalswegen om inbrekers te traceren', aldus Geert Smet, zonechef van de politiezone Voorkempen.

    De aanpak van fietsdiefstallen door middel van preventie heeft zijn grenzen bereikt. Nadat ze eerder al overeenstemming bereikten in het politiecollege, keuren rond deze tijd ook de vier gemeenteraden de inzet van camerabewaking goed. 'De besluiten van de gemeenteraden Brecht, Schilde en Zoersel zijn al binnen. Dat van Malle verwacht ik eerstdaags', aldus de initiatiefnemende zonechef Geert Smet. 'Schilde moedigt de inzet van de camera's aan om overlast in de meest brede zin aan te pakken zoals bij evenementen, kermissen,.. Zoersel maakt nog wat voorbehoud en vraagt dat de inzet van de camera's voorlopig beperkt blijft rond fietsenstallingen.'

    Als de administratieve molen niet te veel vertraging oploopt, hoopt de politiezone Voorkempen de batterij bewakingscamera's nog dit jaar te kunnen bestellen. 'De aanpak van fietsdiefstallen door middel van preventie heeft zijn grenzen bereikt', weet Smet. 'De cijfers blijven te hoog, zodat andere methodes zich opdringen. Kwetsbare plekken in zijn fietsenstallingen bij de bushaltes. Het is evident dat we de camera's zeker daar zullen inzetten.'

    Slimme camera's: Eind2009 plaatste de politiezone Turnhout 27 zogenoemde slimme mobiele camera's op haar belangrijkste invalswegen. Ze scannen de nummerplaten om geseinde inbrekers of andere verdachte figuren te onderscheppen. Geert Smet ging op bezoek in Turnhout en is onder de indruk. 'Ook de gemeentes van de zone Voorkempen lenen zich uitstekend tot dit systeem, waarmee we meer controle kunnen krijgen over de veiligheid van ons grondgebied. We hebben heel wat grote gewestwegen en ook twee op- en afrittencomplexen van autosnelwegen.'

    Dat netwerk van mobiele anti-inbraakcamera's is nog niet voor morgen en heeft volgens Geert Smet ook alleen maar zin als alle aangrenzende zones meedoen en dat zijn er liefst acht. 'Onze zone Voorkempen wil dit project wel trekken en het voorbereidende werk doen. Maar ook de andere zones en het Vlaams Gewest, die over heel wat knowhow beschikt inzake cameragebruik, stappen best mee in dit verhaal. In ons politiecollege zijn alvast Brecht, Schilde en Zoersel dit doorgedreven cameraproject genegen, maar een beslissing is er nog niet. Hopelijk kunnen we snel starten, al is er nog geen duidelijkheid over het kostenplaatje.'( Nieuwsblad.be )

    19-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestjaar voor de Brechtse Muziekacademie

    De muziekacademie viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Het feestjaar wordt ingezet met een concert.

    De gemeentelijke muziekacademie van Brecht ( filiaal van de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Merksem) viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Dit jubileumjaar wordt op 22 januari 2011 in het gemeenschapscentrum Jan Van Der Noot te Brecht, feestelijk ingezet met een prachtig nieuwjaarsconcert 'Tempora te tempori'. 
    Kaarten kan men reserveren op het nummer 03-641.60.20.

    18-01-2011 om 10:19 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse reclameverkoper. OPGELET

    Het gemeentebestuur waarschuwt de lokale handelaars dat de firma International Publicity Services (IPS) uit Brecht momenteel betalende advertenties ronselt voor een stratengids die zogezegd door het gemeentebestuur zal worden uitgegeven en verspreid.

    Het gemeentebestuur heeft met deze firma niets te maken en raadt de handelaars aan om contact op te nemen met de lokale politie op het nummer 03-466.16.10 als zij door deze firma benaderd zijn geweest.  Bron: C.Van Rompaey

    17-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewakingscamera's tegen fietsdiefstallen

    De gemeenteraad geeft de politie Voorkempen een positief advies voor het gebruik van verplaatsbare bewakingscamera's. Die worden vooral ingezet om fietsdiefstallen te voorkomen en vandalisme tegen te gaan. Ze worden eerst ingezet op gekende plaatsen met overlastproblemen. 'Het politiecollege is voorstander van de investering. Men wil met testsites het effect ervan op de criminaliteit in kaart brengen.

    Preventie en bestrijding van kleine criminaliteit ligt gevoelig en er is een maatschappelijk draagvlak', zegt burgemeester Aerts. (vw)© 2011 Corelio

    16-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Igean neemt beheer recyclageparken over.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De intercommunale Igean beheert de drie recyclageparken in de Ringlaan (Brecht), Ooostmalsebaan (Sint-Lenaarts) en Kattenhoflaan (Sint-Job).

    In alle recyclageparken wordt gewerkt met een systeem waarbij per beurt werd betaald. Dit systeem met beurten blijft behouden tot 1januari 2013. Dit jaar en volgend jaar worden de recyclageparken heringericht.

    In het recyclagepark van Sint-Lenaarts wordt enkel in een niet-betalend gedeelte voorzien. In de parken van Brecht en Sint-Job komt een diftarsysteem met weging. Dit betekent dat de bezoeker betaalt in functie van het soort afval dat hij brengt en in functie de hoeveelheid afval die hij aflevert. Het gemeentebestuur hanteert zo de norm ‘de vervuiler betaalt'.

    Dit houdt in dat de containerparken van Brecht en Sint-Job worden opgedeeld in een betalend en een niet-betalend gedeelte. In het betalend gedeelte wordt betaald in functie van het gewicht. De bezoeker moeten zich eerst registreren met de identiteitskaart.
    Het systeem maakt het mogelijk dat de inwoners van Brecht in de toekomst ook gebruik kunnen maken van de containerparken van andere gemeenten van dezelfde regio. In Essen, Kalmthout en Wuustwezel wordt dit systeem al toegepast.

    Het nieuwsblad.be

    14-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wil wandelen?

    16 januari.



    13-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwis van Giro St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Chiro St. Job - Quiz

    Voor de 22ste keer, organiseren we onze super QUIZ, in elkaar gestoken door een super team:

    Waar: Lokalen Chiro St. Job

    Wanneer: Zaterdag 29 januari 2011 - deuren open om 19u00 - eerste vraag 19u30.

    Deelname: Ploegen max. 6 personen - deelname € 4 per persoon.

    Inschrijving VOORAF: Bij Greet Bouchier - tel 03 633 34 79 - greet.bouchier@telenet.be

    12-01-2011 om 11:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FITOMETER Zandbergen

    Het gemeentebestuur nodigt alle sportieve inwoners uit voor de inhuldiging van de nieuwe fit-o-meter in het bos de Zandbergen, op zaterdag 29 januari om 10.30 uur.

    'In de jaren ’70 was de fit-o-meter een van de succesvolle realisaties van de Bloso Sportbiënnale. Zo goed als elke gemeente in Vlaanderen (ook de gemeente Brecht) had een fit-o-meter die druk werd gebruikt door sportclubs en individuele sporters. Niettegenstaande dit succes bleek na verloop van tijd dat de fit-o-meter ook een aantal onvolmaaktheden had. Dertig jaar later beantwoordden een aantal van de oefeningen niet meer aan de inzichten van de moderne trainingsleer. Bovendien oogden sommige oefeningen oubollig en waren de oefentoestellen niet aangepast aan de huidige kwaliteitseisen', meldt de sportdienst.

    Wat is de vernieuwde fit-o-meter? De Brechtse fit-o-meter telt 11 verschillende oefeningen uitgezet langs een bosrijk gebied. Elke oefening kan op verschillende niveaus uitgevoerd worden en wordt zeer eenvoudig uitgelegd aan de hand van een tekst en tekening, uitgewerkt op een paneel.

    Voor wie een fit-o-meter? Een fit-o-meter is geschikt voor iedereen: jong en oud, sportief en minder sportief, in groep of individueel. Er zijn namelijk drie niveaus.

    Ontspanningslaan Je start aan het voetbalpleintje naast het duivenlokaal in de Ontspanningslaan. De fit-o-meter is zo geplaatst dat je het looppad in bos de Zandbergen kan volgen en zo elke oefening zal tegenkomen. De toestellen zijn geïmplementeerd in het bosgebied, maar vlakbij het looppad zodat joggen en conditie optimaal kan gecombineerd worden.Gelieve als u met de wagen komt deze ook hier te parkeren en NIET in de wijk zelf.

    Inhuldiging Om hieraan de gepaste aandacht te schenken, zal deze nieuwe sportieve troef plechtig worden ingehuldigd op zaterdag 29 januari 2011 om 10.30 uur. We komen samen aan het startbord van de fit-o-meter ter hoogte van het voetbalpleintje in de Ontspanningslaan. Wij verwachten je in sportieve kledij, want we zullen meteen overgaan tot het inlopen van het parcours en uitproberen van de oefeningen. Aansluitend biedt het Brechtse gemeentebestuur alle sportievelingen een verwarmend drankje aan.

    Gratis initiatielessen fit-o-meter Op zaterdagen 5, 12, 19 en 26 februari 2011 worden alle oefeningen uitgelegd door een gediplomeerd begeleider. Je kan inschrijven voor 1 initiatie, zodat je weet hoe de oefeningen werken, maar je bent ook welkom om meerdere keren te komen. Draag aangepaste kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. We spreken telkens af aan het voetbalpleintje in de Onstpanningslaan in Sint-Job-in-‘t-Goor om 10 uur.

    Praktisch Inhuldiging fit-o-meter op 29 januari 2011 om 10.30 uur
    Initiatielessen op 5, 12, 19 en 26 februari 2011 om 10 uur

    Inschrijven? sportdienst@brecht.be, 03 660 28 30 of www.sportiefbrecht.be

    ( nieuwsblad.be )

    11-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paard op hol in de bethovenstraat.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aan de Bethovenstraat is zondag, om 15.48u, een paard op hol geslagen. Het dier schrok van een helikopter die kwam overgevlogen. Het paard liep de straat op en botste tegen een voorbijrijdende wagen. Het bleef bij blikschade. ( GVA )

    09-01-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelnieuws ivm het
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nu wandelen in het Marum is toegelaten, denken sommige wandelaars dat men ook in het Groot Schietveld mag wandelen. Dat is verboden en gevaarlijk.

    Het veiligheidspersoneel van het Schietveld in Brecht-Brasschaat wordt regelmatig geconfronteerd met incidenten tijdens schietoefeningen op het Groot Schietveld. Wandelaars negeren dan de gesloten slagbomen, rode vlaggen en verbodsborden. Daardoor ontstaat vaak een onveilige situatie.


    Duidelijke signalisatie: De signalisatie werd in 2008 nochtans  verbeterd met de ingebruikname van de standen 9 en 10 in het noorden van het Groot Schietveld. Aanvullende informatieavonden werden toen ook georganiseerd in Brasschaat en in Wuustwezel. In het Groot Schietveld zijn enkel twee verbindingswegen tussen Gooreind en Ovebroek toegankelijk als er geen schietoefeningen zijn. De ene weg loopt langs het domein van de Franciskanessen en de anderen via de Arthur Boelstraat. Militairen op het schietveld en de lokale politie kunnen verbaliseren. Het wandelgebied het Marum ligt rechts van de Wuustwezelseweg als je van Brecht naar Wuustwezel rijdt. Links is verboden gebied. ( Bron: Neel Vermeiren )

    08-01-2011 om 14:39 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!