ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    22-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiecontrole tegen diefstallen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren maandag was er een grote controleactie aan de afrit van St. Job richting kruispunt. Enkele combi's en veel agenten controleerden elke wagen. Het werd eens tijd, hier in de omgeving. Bron: Armand VD.

    Deze actie's zullen meer in de toekomst gebeuren. Zijn gecoördineerde controles om diefstallen en dergelijke te voorkomen.

    22-02-2011 om 14:35 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500 jaar Heilige Man Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zondag  was er een eredienst , geleid door bisschop Bonny en priester Jef Meeusen , in de kerk van  St Job.

    Het was een serene dienst die, in de mooi versierde kerk, een extra dimensie kreeg door het koor Psallite met dirigent Carl Darquennes .  Aanwezigheid van kinderen was ook een pluspunt in de overvolle kerk.  Bisschop Johan Bonny haalde ook de huidige problematiek aan in de kerk maar verwees tevens naar de noodzaak om een kerk te behouden als centraal punt voor feestelijkheden rond geboorte , huwelijk , sterven enz.  Hij verwees ook naar de draagstenen die de afgelopen 500 jaar deze parochie droegen zoals aandacht geven aan de medemens, geloof en ook naar het vrijwilligerswerk dat dikwijls nodig is in ons drukke bestaan.   Kortom zoals in het besluit werd verwoord door de voorzitter … God zag dat het goed was.

    Ook op de receptie na dit gebeuren mochten we nog genieten van een hapje en een drankje en werden we geïnspireerd door enkele toespraken. Burgemeester Luc Aerts verwees naar de voorbije 500 jaar en schetste bondig het verloop van de H.  Man Job geschiedenis

     

    Meer info over het koor : http://www.psallite.be

    Bijlagen:
    01HMan Job.JPG (273.1 KB)   

    20-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervuilde mazout in vaten gedumpt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onbekenden hebben zes vaten van elk 200 liter vervuilde mazout gedumpt in een gracht aan het Kraaienhorst. Dat werd woensdag om 11.08 u ontdekt. De vaten liepen voor ongeveer de helft leeg. De kosten voor het opruimen kunnen hoog oplopen.

    Getuigen of mensen met nuttige informatie kunnen zich melden op het centrale nummer van de politie Voorkempen: 03-385.16.16.

    20-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht

    UPDATE: Dader aangehouden op 21/02

    http://www.sos-sophie.be/

    19-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese subsidies zorgen voor grote toekomstplannen Brechtse Heide
    De komende twee jaar zal er 348 000 euro geïnvesteerd worden in de Brechtse Heide. Dit beschermd landschap is meer dan 1700 ha groot. Het bestaat uit weids landbouwlandschap afgewisseld met enkele honderden vennen en omzoomd door bossen, aangevuld met historische gebouwen zoals de trappistinnenabdij.
     
    Regionaal Landschap de Voorkempen zal nu met extra steun van het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling de komende twee jaar nieuwe acties ondernemen voor het beheer en herstel van dit landschap.  Dit gebeurt samen met o.a. de gemeente Brecht, provincie Antwerpen, Vlaamse Overheid, Boerenbond en Landelijke Gilden.   een toelichting geven over de unieke samenwerking en de plannen voor de komende twee jaar.  Om dit project in de kijker te stellen lanceert Regionaal Landschap de Voorkempen ook een nieuwswand die op verschillende locaties in de omgeving van de Brechtse Heide te zien zal zijn. Ze vertelt de geschiedenis van de Brechtse Heide en licht de toekomstplannen toe. Deze nieuwswand wordt ook op maandag 21 februari plechtig onthuld. De pers is van harte uitgenodigd op dit officiële startschot. ( Bron: rldv.provant )
    Op maandag 21 februari zal met alle partners en medewerkers het startschot gegeven roden voor dit project. Burgemeester Luc Aerts (Brecht), Rik Röttger (voorzitter Regionaal Landschap de Voorkempen en gedeputeerde voor leefmilieu) en Karel Breugelmans (voorzitter Leader MarkAante Kempen) zullen 
    Praktische info
    wanneer:
    maandag 21 februari 2011, 11 uur 
    waar:
    GC Jan vander Noot, Mudeausstraat 9, 2960 Brecht
     

    19-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info serviceflats St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de dienstencentra geeft het 0CMW informatie over de serviceflats in Sint-Job-in-'t-Goor.

    Vanaf 1 maart 2011 tot en met 31 mei 2011 kunnen personen, ouder dan 65 jaar, zich komen inschrijven voor de serviceflats van Sint-Job in dienstencentrum "De Lindeboom".  Om de laatste informatie mee te geven omtrent de serviceflats zijn de geïnteresseerden, samen met hun familie, welkom op donderdag 24 februari om 20 uur in het dienstencentrum De Lindeboom in Sint-Job. Op maandag 28 februari om 14 uur vindt hetzelfde informatiemoment plaats in dienstencentrum Het Sluisken in Brecht.( Neel Vermeiren )

    18-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    17-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIN Zandbergen en ChildAlert

    Ook ons BIN netwerk zal meewerken in de toekomst als CHILDALERT een bericht van een vermist kind rondstuurd.

    Child Alert is een methode om, in geval van een verdwijning van een kind waarbij er onmiddellijk levensgevaar is, de inwoners van België te waarschuwen, en op te roepen tot getuigenissen die tot een ontknoping kunnen leiden. Ook de BIN's (meer dan 135.000 leden) kunnen hierbij uitstekend informatie doorgeven.

    Meer info op www.childfocus.be​

    17-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe gasleiding Brugstraat

    Sfeerbeeld van de nutswerken in de Brugstraat.


    16-02-2011 om 13:44 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renovatie bijna rond.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De restauratie en uitbreiding van het oud-gemeentehuis nadert zijn voltooiing.

    Het gebouw kan binnenkort weer in gebruik genomen worden. De restauratie van de muurschilderingen in de oude raadszaal vragen nog wel wat tijd. Op 31 maart, bij de viering van Mudaeus, kunnen de belangstellenden het historische gebouw bezoeken.

    De huwelijken, die nu plaatsvinden in de trouwzaal van het gemeenschapscentrum, ondervinden soms hinder van de andere activiteiten in het gebouw', zegt schepen van de burgerlijke stand Annemie Van Dyck.

    Daarom besliste de raad het oud-gemeentehuis aan te wijzen als plaats voor het voltrekken van huwelijken.

    De streefdatum is 1 mei. Van dan af zijn er ook kleine huwelijksrecepties mogelijk in het gebouw'. Na 1 mei zijn er geen huwelijksvieringen meer in het gemeenschapscentrum Jan vander Noot. (vw)

    16-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zijn gestart in de Brugstraat heb je al gemerkt....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eandis, Pidpa, Integan en Belgacom werken sinds gisteren aan de nutsleidingen in de Brugstraat.

    De werken starten aan de oneven kant van de Brugstraat, daarna wordt er aan de even kant gewerkt. Voor de duur van de werken zal eenrichtingsverkeer ingevoerd worden met toegelaten richting komende van de Kerklei in de richting van de brug Sas 4. In tegenovergestelde richting zal het verkeer omgeleid worden via de brug van Sas 4 richting Vaartlaan, Handbooglaan, Holleweg, Hogeweg, Zandstraat, Kattenhoflaan. Tijdens de werken wordt in de Vaartlaan, het eerste gedeelte en aan de brug Sas 5 en in de Handbooglaan eenrichtingsverkeer ingevoerd richting van de Holleweg. (vw) ...

    15-02-2011 om 17:39 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    14-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkeerproblemen rond Kickboks meeting
    Het voorbije weekend waren er weer wat problemen rond de sporthal met foutparkeren. Aangezien er duidelijke signalisatie aanwezig was heeft de politie ingegrepen en foutparkeerders beboet.
     
    Het betrof een kickboks-meeting in de sporthal en door de Lokale Politie Voorkempen werden er 16 processen-verbaal voor verkeersinbreuken opgemaakt.
     
    Samen met de recent aangestelde ambtenaar voor integrale veiligheid en mobiliteit zullen er maatregelen uitgewerkt worden om naar eventuele nieuwe organisaties in de toekomst een aantal maatregelen op te leggen om de overlast op dit punt terug te dringen, aldus burgemeester Luc Aerts.

    14-02-2011 om 18:25 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haiti, 1 jaar na de aardbeving
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Rode Kruis geeft een diavoorstelling op zaterdag 5 maart, 19.30h in ontmoetingscentrum "Den Bijenkorf". Lochtenbergplein 3 te St Job.

    De fotoreportage werd opgemaakt door WIM PINET, Rode Kruisvrijwilliger actief in de Provinciale Hulp Eenheid en Snel Interventie Team die werken onder het medisch luik van rampenbestrijding.  Wim zal zelf de fotoreportage toelichten.

    1 jaar na deze zware aardbeving - waar het epicentrum op 15 km ten westen van de hoofdstad Port-au-Prince lag - is de interesse en de aandacht bij ons nog aanzienlijk en willen de  vrijwilligers van de Rode Kruis afdeling Sint-Job-in-‘t-Goor U allen welkom heten op deze fotoreportage.  Bij verdere vragen kan U terecht bij internationale@sint-job-in-t-goor.rodekruis.be

    13-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hockeymeisjes zijn sportploeg 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De dames van RAHC nationale Ere Antwerp Hockey veroverden de Brechtse titel van sportploeg 2010. Dirk Van Tichelt (judo) werd sportman van het jaar, Eveline Van Looveren (ruitersport) sportvrouw. Kevin Verschueren is sportbelofte en Marc Gysen en Freddy Decock kregen de trofee voor sportverdienste.( Bron: vw)

    12-02-2011 om 13:52 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie te paard.

    De politie in zone Voorkempen krijgt versterking met patrouilles te paard om de inbrakenplaag in woningen te bestrijden.

    In woonwijken van Brecht, Malle, Schilde, Zoersel, Zandhoven en Ranst verschijnen de volgende weken federale agenten te paard. Het betreft de cavalerie die van de federale politie in Brussel komt en wordt ingezet ter bestrijding van de inbraken. Prioriteit gaat momenteel naar inbraken in woningen. De ruiters bezoeken zones die gevoelig liggen voor inbraken. De cavalerie verwittigt de zonale poltie bij verdachte handelingen. In januari telde men in Brecht, Malle, Schilde en Zoersel  52 inbraken.( Bron Neel Vermeiren )

    nvdr: Kwam ze zaterdagmiddag tegen in de Kattenhoflaan, met 2 naast mekaar. Erachter een lange file auto's !!!!! Zo moet het dus niet... maar ze zijn er en dat is belangrijk.

    11-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugstraat werken nutsleidingen.

    De werken aan de nutsleidingen starten op 14 februari.

    Duurtijd 3 weken per kant.

    Verkeer mogelijk in 1 richting ( naar de brug )

    Omdat men tijdens die weken steeds op beperkte lokaties zal werken is de hinder voor de handelaars beperkt.

    10-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken in de Abdijlaan.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze maand voert Eandis ook werken uit in de Abdijlaan.

    Deze maand voert Eandis namens Iveka een aantal grote werken uit voor de aanleg of de vervanging van het gas- en elektriciteitsnet en openbare verlichting. Er wordt gewerkt in een dertiental gemeenten. In totaal gaat het om 78 kilometer elektriciteitsnet, negentien kilometer net voor de openbare verlichting, 46 kilometer gasnetten en aansluitend zeventien kilometer glasvezel en seinkabel om bepaalde infrastructuur vanop afstand te besturen. De ploegen strijken ook neer in de Abdijlaan in Brecht. (Bron: Neel Vermeiren Nieuwsblad)

    09-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken van 13 tot 29 mei op E19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Agentschap Wegen en Verkeer start op 13 mei met "een structureel onderhoud" van het wegdek van de E19 tussen Brecht en Sint-Job. De autoweg krijgt richting Antwerpen over de hele breedte "een grondige opknapbeurt" over een lengte van 7 kilometer, zo kondigt het agentschap maandag aan. Het verkeer zal zware hinder ondervinden.

    Om de hinder tot een absoluut minimum te beperken, zal er dag en nacht en zoveel mogelijk in het weekend gewerkt worden, zo staat in een mededeling. Het einde van de werken is op 29 mei gepland.

    Het verkeer zal tijdens de werkzaamheden via doorsteken door de middenberm op de rijbaan richting Nederland worden geleid. Op die rijbaan blijven twee rijstroken beschikbaar voor het verkeer richting Nederland. Richting Antwerpen zal er slechts één rijstrook zijn en dat zal ernstige verkeershinder veroorzaken.

    Tijdens de werken wordt de afrit Sint-Job richting Antwerpen afgesloten. De oprit richting Antwerpen en de op- en afrit richting Nederland blijven open.  (GVA)

    08-02-2011 om 10:11 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Job zendt zijn zonen uit.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koen Huybrechts is de teamleider van de CQS Group T Racing Team. CQS is een bedrijf uit Tienen dat Citroën's 2V's "from scratch" naar racevoertuigen transformeert. Speciaal nog wel elektrische waarvoor een ware hype ontstaat. Meer info en het ganse verhaal vind je op volgende link.

    http://www.vlaamseingenieurskamer.be/site/node/4410

    08-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500 jaar Heilige Man Job
    Op zondag 20 februari om 10.30 uur: hoogmis in de kerk H. Man Job voorgegaan door bisschop Johan Bonny en opgeluisterd door het koor Psallite
    Op vrijdag 4 maart: concert 'Slovenya 1600' met het Kamerkoor en Atelier Oude Muziek van het befaamde Lemmensinstituut van Leuven o.l.v. Erik Van Nevel. Prijs: 10 euro in voorverkoop
    Kaarten verkrijgbaar bij o.a. Kris (
    kris.mortier@pandora.be), Hans (mousenplas@hotmail.com) en Carl (patricia.vercruyssen@telenet.be)

    07-02-2011 om 11:05 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijk-benefietdrink zandbergen

    Wegens wind en voorspelling van regen is dit buiteneventje overgezet naar het duivenlokaal. Warmer, minder wind en rustiger.

    Bedankt aan allen die langskwamen om even kennis te maken met de nieuwe wijkwerking. Een babbel konden maken met de organisatie en tevens inzage en achtergrond verkregen over de stand van zaken in het Hockeydossier. Een borrel drinken en kennis maken met de mensen van de afgebrande woning op Kerstavond. Bedankt dat u aanwezig was.


    07-02-2011 om 10:08 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!