ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    05-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht krijgt steun van provincie voor lokale handel

    Met steun van het provinciebestuur zullen 20 gemeenten dit jaar winkelen in de eigen kern aantrekkelijker maken. Zij kunnen rekenen op totaal 232.000 euro subsidies die de provincie wil investeren in de ondersteuning van hun lokaal detailhandelsbeleid. Ook Brecht komt in aanmerking. Een goed detailhandelsbeleid maakt onze kernen leefbaar en aantrekkelijk én creëert een enorme werkgelegenheid.

    Met het project in Brecht wil men een nieuwe electronische lichtkrant aankopen waarop bedrijven en handelaars kunnen adverteren aan voordelig tarief.Bron: Neel Vermeiren Nieuwsblad.be

    05-08-2011 om 18:54 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren redden drenkeling uit kleiput
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Sint-Lenaarts, is een man bijna verdronken toen hij ging zwemmen in een kleiput. Het waren omstanders die alarm sloegen. De 43-jarige U.B. uit Malle was rond 15 uur met een vriend aan het zwemmen op het privéterrein, waar wel vaker mensen komen zwemmen, toen hij plots in moeilijkheden geraakte. Een groepje jongeren kon de man naar de kant halen. Zij dienden ook de eerste hulp toe. Het opgeroepen Medisch Urgentieteam kon het slachtoffer reanimeren, waarna de man werd overgebracht naar het Sint-Jozefziekenhuis in Malle. "De man en zijn vriend waren duidelijk dronken en hadden nog flessen bij zich. Toen ze in het water sprongen, kwam één van hen niet boven." Proficiat aan de jonge redders.  Bron: Jon Bogaert via Het Laatste Nieuws.

    04-08-2011 om 18:53 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor wie nog vertrekt...12 tips.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1. Neem alleen mee wat je echt nodig hebt

    Overvolle valiezen, nog een extra zak omdat het er allemaal niet in past, ... Ken je het probleem? Het ligt in onze natuur om telkens meer mee te nemen dan nodig. Maar tenzij je naar niemandsland gaat, zijn er altijd wel winkels ter plaatse waar je kunt kopen wat je vergeten bent. Dus neem liever wat minder mee, dan je vakantie te starten met een pijnlijke rug en een toeslag op je bagage.

    2. Steek zoveel mogelijk in je handbagage

    Dingen die je denkt meteen nodig te hebben, steek je best in je handbagage. Zo hoef je niet op je valies te wachten en kun je meteen het zwembad induiken of het plaatselijke marktje bezoeken.

    3. Verdeel je kleding

    Je valies maken, het vraagt wat denkwerk. Om alles snel en proper terug te vinden, verdeel je best alles in kleine zakken.

    4. Laat overbodige luxe thuis

    ‘Nog snel even mijn mp3 opladen voor ik vertrek!’. We doen het allemaal: overbodige snufjes meenemen op vakantie. Toch neemt het heel wat plaats in beslag in je valies. Bovendien is de kans dat je het kwijt raakt reëel. Laat daarom zoveel mogelijk je laptop, gameboy en mp3 thuis. Je kunt je trouwens ook best zonder amuseren. Sla een praatje met toeristen of met een local.

    5. Laat je slaapzak thuis

    Normaal gezien is beddengoed steeds aanwezig in een hotel of bed&breakfast. Wil je toch op zeker spelen, neem dan een laken en kussensloop mee. Het neemt veel minder plaats dan een slaapzak.

    6. Kies voor gemakkelijke schoenen

    Niets zo ergerlijk als met blaren rondlopen. Neem daarom steeds gemakkelijke schoenen mee op reis. Hoge hakken kun je dragen als je ’s avonds een stapje in de wereld zet, maar kies voor overdag toch om slippers of sandalen te dragen die je op voorhand goed hebt ingelopen. Ga je een wandeltocht maken? Kies dan voor stevige schoenen die je voeten goed ondersteunen.

    7. Hou rekening met veiligheidscontroles

    Veiligheidscontroles, je kunt er niet aan ontsnappen als je het vliegtuig op wilt. Hou daarom rekening met enkele zaken:

    Trek schoenen aan die je vlot aan- en uit kunt trekken

    Laat sieraden, riemen en andere overbodige kledingstukken in je bagage

    Hou je paspoort en boarding pass binnen handbereik

    8. Stuur souvenirs met de post naar huis

    Het hoort erbij: souvenirs kopen. Ze zijn leuk en je doet je geliefden er een plezier mee. Maar meer nog, ze nemen veel plaats in beslag. Vraag daarom in het plaatselijke postkantoor of in de souvenirwinkel of ze het naar huis kunnen sturen.

    9. Hang niet de toerist uit

    Om niet ten prooi te vallen van afzetters en dieven, berg je best je fototoestel op als je aankomt op je reisbestemming. Bovendien kun je ook de taxichauffeurs en winkeliers best een stapje voor zijn. Zij vragen immers meer geld als ze weten dat je een toerist bent.

    10. Was je kleren

    Om minder mee te nemen, kun je best op tijd en stond eens je kleren wassen. Lichte kleding als T-shirts, ondergoed en sokken drogen snel. Stap daarom even naar een rivier of was ze in de wasbak van je hotelkamer. Geen zin om te wassen, maar ruikt je T-shirt onfris? Hang ze een nachtje in een badkamer waar stoomt hangt en ze zijn weer zo goed als nieuw.

    11. Draag laagjes

    Aangezien dikke truien veel plaats in beslag nemen, laat je ze best thuis. Om je toch voor te bereiden op elke weersomstandigheid, draag je gewoon verschillende laagjes over elkaar. Handig en het ziet er nog leuk uit ook!

    12. Wees een van hen

    Plan je een bezoek te brengen aan de minder toeristische dorpjes? Neem dan niet enkel korte rokjes of shorts mee, maar voorzie ook een lange broek. In elk land hebben ze andere gewoontes. Zeker in religieuze landen. Wil je niet te hard opvallen? Op een lokaal marktje vind je meestal wel de klederdracht die ze daar dragen. ( Bron: Jobat.be )

    03-08-2011 om 17:49 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-tankgracht St Job nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toerisme Provincie Antwerpen (TPA vzw) wil de Antitankgracht, een beschermd landschap ten noordoosten van Antwerpen, verder ontsluiten voor het grote publiek. Het project krijgt een infrastructureel luik, en educatief luik en de commerciële mogelijkheden worden bekeken. TPA wil twee missing links in het fietsknooppuntennetwerk ontwikkelen. Dat gebeurt in Stabroek en in St Job. Hier wordt het ontbrekende fietspad tussen het kanaal en de Eikenlei en tussen de Eikenlei en de grens met Schoten gerealiseerd. De gemeenteraad zette hiervoor het licht op groen. Brecht staat in voor de uitvoering van de werken. Brecht betaalt 35 % van de kosten, Het project Plattelandsontwikkeling van de provincie Antwerpen subsidieert 65 %. De provincie staat ook in voor het educatieve project rond de antitankgracht. Het educatieve luik omvat onthaalpoorten en -punten en rustpunten en routestructuren langs deze waterweg. Het commerciële luik omvat de toeristische marketing rond het project.

    De antitankgracht werd in 1939 gegraven om vijandelijke tanks tot stilstand te brengen en maakte deel uit van de verdedigingsgordel rond Antwerpen. Ze loopt van Oelegem tot aan Berendrecht over lengte van ongeveer 33 km. De gracht is nu uitgegroeid tot een uniek landschapselement met specifieke fauna en flora. (Bron:vw via Nieuwsblad.be)

    01-08-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    31-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kogelgaten uit de oorlog.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het gemeentebestuur liet de muur rond het gemeentepark herstellen. Een gedeelte van de littekens van de tweede wereldoorlog bleven bewaard.

    In de Mudaeusstraat zijn littekens van WO II te zien op de muur. Het zijn gaten van ingeslagen kogels. Daarvan werden enkele vierkante meters bewaard. Rond de kogelgaten werd een kader gemaakt. Er komt ook nog een infobordje bij met een historische toelichting. Foto en info via Neel Vermeiren Nieuwsblad.be

    31-07-2011 om 10:18 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuke link naar vliegverkeer boven Belgie en Nederland

    Hier kun je alle vliegtuigen boven Nederland en België zien …, als ze zijn aangemeld..
    Dit hoef je niet te installeren .. Gewoon op je PC zetten en er op klikken .
    Als je met je cursor op het vliegtuig gaat staan, zie je ook wat voor vliegtuig het is, welke maatschappij hij voor vliegt en of hij opstijgt of daalt. Als je er op klikt, komt in het hokje links een plaatje van het vliegtuig te voorschijn. Daar kun je ook op die verschillende symbolen klikken en zien voor welke maatschappij hij voor vliegt , enz..

    Klik op BRUSSEL

    30-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraken Cambeenbos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Door een reeks inbraken in de Cambeenboslaan, steeg de ongerustheid bij bewoners in Sint-Job. Toch is er geen abnormale stijging, meldt de politie.

    'Uit de statistieken van de lokale politie Voorkempen blijkt dat er geen abnormale stijging is van inbraken en inbraakpogingen in woningen in de gemeente Brecht. Tijdens de eerste zes maanden van dit jaar registreerde de Lokale Politie Voorkempen 253 inbraken en inbraakpogingen in woningen in de hele politiezone (Brecht, Malle, Schilde en Zoersel). Dat zijn er negen meer dan dezelfde periode in 2010, wat wijst op een lichte toename', zegt Carolien Roofthooft van PZ Voorkempen. In juli telde men acht woninginbraken en inbraakpogingen in Brecht. Drie daarvan zijn effectieve woninginbraken en vijf inbraakpogingen, waarvan er vier plaatsvonden tijdens dezelfde nacht. 'In vergelijking met de voorbije maanden van dit jaar, is dit geen abnormaal hoog cijfer. Het is dus te voorbarig is om hierover conclusies te trekken.'

    'Elke woninginbraak is er uiteraard één te veel. Daarom worden er vanuit de politiezone Voorkempen geregeld acties voor inbraakpreventie gehouden. Onze ploegen zijn waakzaam, maar wij willen de burgers ook oproepen om alert te zijn en bij verdachte handelingen onmiddellijk de politie te verwittigen', vult Roofthooft aan.

    De lokale politie kreeg eerder een melding van een burger die leidde tot een arrestatie van twee mannen. Ze werden door de onderzoeksrechter aangehouden. Tevens werd een melding gemaakt door een burger rond een verdacht voertuig dat gesignaleerd werd in de Vlierbeslaan te Brecht. Na controle bleek dat dit voertuig niet geseind stond, maar de eigenaar is wel gekend bij de politie. Het onderzoek naar de inbraken en inbraakpogingen in de omgeving van Cambeenboslaan in Brecht is lopende, maar voorlopig ontbreekt elk spoor van de daders. (Bron:vw via Nieuwsblad.be)

    29-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minifestival in de Veldstraat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het minifestival Meadownight beleeft zaterdag 30 juli zijn vierde editie in Brecht. Place to be is de feestweide in de Veldstraat, achter het huisnummer 147. Muzikale acts van: The Crackups, The New Industry, Vanmachine, Deaf Cobra, The Redhounds en dj's Sabrepulse, Shaved Monkeys, Alert, Lume vs K'nobi, Grote Jan & Crew. Vanaf 13u kunnen de tentjes op de campingweide geplaatst worden. Vanaf 16.30u is er een barbecue. Zondagochtend 31 juli krijgen de festivalgangers een gratis ontbijt aangeboden. De toegangsprijs voor dit festival bedraagt drie euro. www.meadownight.be Bron JVS

    28-07-2011 om 10:47 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUSEUMNACHT 2011 te Antwerpen

    Zaterdag 6 augustus kunt u 16 Antwerpse musea uitzonderlijk tussen 19.00 en 01.00 uur bezoeken. Tijdens de zevende editie van Museumnacht zorgen gezellige bars en livemuziek voor een zomerse sfeer in de Scheldestad.

    Alle info over programma en tickets: www.museumnacht.be.

    27-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkmaandag 4 met vuurwerk.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Fijne afsluiter met vuurwerk op het einde. Voor mezelf was het optreden van week 2 met Domino de topper.
    Klik op de links voor een korte impressie.

    26-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volksspelen bij de Vendeliers te St Lenaarts.

    De Vendeliersdagen van de Vrije Zwaaiers eindigden in Sint-Lenaarts met leuke volksspelen voor jong en oud. De vorige jaren pakten de organisatoren telkens uit met waterpret. Omwille van het wisselvallige weer werd deze keer gekozen voor 'drogere' volksspelen. Zo nam Stef deel aan het op elkaar stapelen van blokken in het bijzijn van heel wat fans die hem met open mond bewonderden. Er waren ook proeven, zoals ringgooien. Anderen namen dan weer deel aan fietstochten, uitgezet op het fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen. En in de feesttent gingen de lekkere pannenkoeken vlot van de hand. Bron: Jan Vorselmans GVA.

    25-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snelbus tussen Beveren en Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Lijn onderzoekt de mogelijkheid voor het inleggen van een snelbuslijn tussen Beveren en Brecht. Het traject van de busdienst zou lopen via de haven, Stabroek, Kapellen en Brasschaat. Dat heeft Vlaams mobiliteitsminister Hilde Crevits (CD&V) gezegd op een vraag van Vlaams volksvertegenwoordiger en burgemeester van Brasschaat, Dirk de Kort .

    De snelbusdienst zou via de Liefkenshoektunnel het volledige havengebied met beide Scheldeoevers verbinden. De snelbus rijdt ook door naar de gemeenten waarvan inwoners voor een relatief groot deel werken in de Antwerpse haven. Bedoeling is een belangrijke rol te spelen in het woon-werkverkeer van en naar de haven. Het nut van de nieuwe snelbusdienst is aangetoond na een mobiliteitsstudie van de regio Noord-Antwerpen. Die studie werd uitgevoerd door de intercommunale Igean in samenwerking met de gemeenten Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Wuustwezel en Zoersel. Bron: Schryvers Alfons. www.hln.be

     

    24-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    23-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brechtse fotograaf wint prijs in China
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Artistiek fotograaf Pierre Volpe uit Brecht heeft een prestigieuze prijs gewonnen op het internationale fotofestival van Lishui in China.

    Het ganse aertikel lees je op : http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=1B3D0589&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb Foto: Neel Vermeiren

    23-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En onze winnaar van St Lenaarts.

    Sien S. won de fotokwis op de jaarmarkt van St-Lenaarts. Deze werd ingericht door H-eerlijk Brecht. Er waren 130 deelnemers. Zij ontving 6 flessen wijn uit de handen van Alain Denissen en mezelf. Proficiat !!!

    20-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars kerkenkwis St Job.

    Kris en Toon wonnen de fotokwis op de jaarmarkt van St-Job. Deze werd ingericht door H-eerlijk Brecht. Er waren 230 deelnemers. Zij ontvingen 6 flessen wijn uit de handen van Alain Denissen en mezelf. Proficiat !!!

    19-07-2011 om 15:28 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksdrink is mogelijk in oud-gemeentehuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het oud-gemeentehuis kreeg terug een ceremoniële functie. Na het voltrekken van een huwelijk kan men er ook een drink aanbieden aan de gasten.

    Op verzoek van de huwelijkskandidaten kan een receptie aangeboden worden na de voltrekking van hun huwelijk in het oud-gemeentehuis. Dat kost 100 euro. De huwelijksdrink (de huwelijksvoltrekking inbegrepen) duurt maximaal één uur en
    zal plaatsvinden in het lokaal naast de trouwzaal op vrijdag van 11 tot 14 uur en op zaterdag van 11 tot 13 uur. Bij de huwelijksdrink wordt aan maximum 40 personen
    schuimwijn, fruitsap en water aangeboden. Bron: Neel Vermeiren Nieuwsblad.be

    18-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    17-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag bestuursvergadering H-eerlijk Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    HB 06072011Verslag van de Bestuursbijeenkomst op Woensdag 06 juli 2011
    AGENDA
    1 Om onze aanwezigheid op de jaarmarkt te St Lenaarts meer opvallend te maken heeft
    Alain de nodige stappen gezet om nog tijdig T-shirts met het logo H-Brecht te voorzien.
    Het opvallende logo heeft een mooi kleurencontrast op de witte achtergrond en wij hopen
    hiermee op te vallen tussen de “grijze massa”.
    2 De jaarmarkt in St Lenaarts was niet een even groot succes als in St Job
    Anderzijds zijn er 130 inschrijvingen gedaan voor deelneming aan het kwis-element.
    Volgens afspraak dienen nog de winnaars van de jaarmarkten St Job en St Lenaarts
    getrokken te worden. Door middel van lijsten en anonieme nummering worden twee
    winnaars aangeduid en zullen door Alain gemaild worden. Prijzen zijn 2X6 flessen wijn
    Aantal juiste inzendingen St Job 34 / St Lenaarts 18
    3 Enkele bedenkingen worden opgeworpen ter verbetering van onze aanwezigheid op de
    markten/braderijen. We moeten de mensen meer informeren over onze bedoelingen
    door ondermeer ; ideeënboek / klachtenboek / bij verlaten van kraam iets meegeven ter
    herkenning / ballon met logo (Tony info prijs / opstellen flyer (Tony maakt ontwerp) /
    ……. ……
    4 Voor het benaderen van eventuele nieuwe (bestuurs)leden heeft Alain reeds initiatieven
    genomen en vraagt aan het bestuur hiervoor het fiat om verder te doen.
    De betrachting van Alain is om 1 a 2 personen per week te polsen over eventuele
    medewerking. Namen en contactgegevens worden genoteerd.
    5 I.v.m. het toekomende RUP St Job (september) zijn er contacten voorzien met Daan de
    Veuster om gedachten te wisselen over de functie en verbetering van het gemeenteplein
    St Job.HB heeft een eigen mening over het functioneren van dit ontmoetingsplein en zou
    willen ideeën aanbrengen ter verbetering van het gemeenschapsgoed.Na het verlof van
    Daan kan een datum worden afgesproken.
    6 Leo geeft een overzicht van de bankoverzichten / boekhouding aan Alain ter inzage.
    Het is wenselijk dat de bankbevoegdheden van onze rekening worden herzien vermits de
    vorige meedetitularis (Hilde) niet meer actief deelneemt aan de vergaderingen.
    7 Vermits onze volgende actie de braderij in St Job betreft (11 september) zou het gepast
    zijn om even voordien nog eens de koppen bij elkaar te steken om afspraken te maken.
    8 Volgende bijeenkomst is vastgesteld op woensdag 31 augustus om 20.00 h
    auteur : Ludo Leus

    17-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alvast iets om te noteren in je agenda.

    De heemkring verwacht je op onderstaande datums nav 500 jaar Heilig Man Job op hun tentoonstelling.

    14-07-2011 om 19:15 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraken gebied Tremelheide
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onbekende dieven hebben in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een woning aan de Lage Vlier in de Sint-Jobse wijk Tremelheide. De bewoner mist een laptop en een som geld. De politiezone Voorkempen onderzoekt de zaak.

    Recent waren er om de hoek in de Vogelkerslaan ook een poging tot inbraak én een echte inbraak, waarbij geld en een Playstation-console van eigenaar verwisselden. Ook de Lijsterbeslaan en de Braambeslaan kregen bezoek.

    Volgens Carolien Roofthooft, woordvoerster van de politiezone Voorkempen, is er geen sprake van een inbraakgolf. De globale inbraakstatistieken vertonen geen abnormale stijging.

    13-07-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkmaandag 02
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Schitterend optreden van de groep "Domino". Een Limburgse groep die niet op het podium, maar tussen de mensen op kleine podia hun ding doen. Een topper van formaat, afgaand op de reactie van het Brechtse publiek, dat helemaal loskwam en de boel op stelten zette. Meer van dat is de boodschap aan de organisatie.
    2 fragmentjes in bijlage, opgenomen met een GSM wat de klank niet ten goede komt, maar een sfeerbeeld heb je alleszins.

    12-07-2011 om 20:12 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!