Zaterdag 28 augustus start Sint-Job Zomert omstreeks 14.00 uur met tal van activiteiten voor de kinderen zoals springkastelen en reuze zandbak. Het aanwezige publiek krijgt ditmaal ook de mogelijkheid een kijkje te nemen op een verenigingenmarkt. Sint-Job Zomert kan natuurlijk niet zonder live muziek. Vanaf 18 uur staan optredens op het programma van ondermeer pIE p. Klein, halve finalist van de Nekkawedstrijd 2007 – 2008 en de de Nederpopprijs 2008 en 2009.

Loeiende blues: Daarna maakt Howlin’ Bill met vloeiende, loeiende blues zijn opwachting. Zij worden gevolgd door De Fanfaar, een Brusselse band die in’t dialect van de hoofdstad zingt. Als afsluiter staat het Antwerp Gipsy-Ska Orkestra op het podium met een mix van traditionele Roma-muziek en ska-ritmes. Voor extra sfeer zal zeker ook het vuurspektakel van Ron Jaluai zorgen.

 Reserveren: De activiteiten van zaterdag blijven voor iedereen vrij en kosteloos toegankelijk, voor de comedy op vrijdagavond wordt gevraagd een kaartje te reserveren via deze site

Nieuwe vzw: 'Sint-Job Zomert 2010 is voortaan een co-organisatie van de nieuw opgerichte vzw Sint-Job Leeft en het gemeentebestuur van Brecht. Het gemeentebestuur blijft de organisatie logistiek en financieel ondersteunen, maar wil de Sint-Jobse bevolking en verenigingen nauwer bij de organisatie van het zomerevenement betrekken. ( Bron het nieuwsblad )