NIEUW: Blog reclamevrij maken?
amateur schrijverke zonder ruggesteun!
Een verhalenblog voor mensen die willen lachen, glimlachen en relativeren...
omdat het moeilijk is om te publiceren en ik ook niet de juiste mensen ken en misschien ook niet goed genoeg ben doe ik het op deze blog ! schrijven uiteraard !
Inhoud blog
 • Het zal niet gemakkelijk zijn
 • 1 januari 2017
 • De eenvoud
 • Tomorrowland
 • Blind en zo
 • Nostradamus achterna II
 • Alle volwassenen zijn leugenaars !!!
 • Mijn enige vriend
 • Dagje strand
 • Nostradamus achterna !
 • Loslopend wild
 • de voetballerij
 • Sprookje
 • Fietsen
 • Aan de schoolpoort
 • Sprookjes en meer...
 • Slapen
 • Oud
 • Ik drink te veel
 • Wij zijn leugenaars
 • Ex-vriend
 • Opvoeding
 • Sport
 • Vakantie
 • Kinderen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog!
  forum
 • LAAT IETS WETEN
 • uw commentaar

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  Foto
  07-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zal niet gemakkelijk zijn

  Het zal niet gemakkelijk zijn


  Na 42 jaar van harde en intensieve arbeid, van bloed en tranen , van hard labeur tot laat in de nacht en vroeg in de morgen, van een klein loontje en van veel zever en discussies met mijn respectievelijke bazen, kan ik eindelijk op 22 december 2018, op verdiend pensioen gaan.


  Oef...


  Wat betekent dit 'malheur' echter concreet. Wel mijn rijkeluisleventje zal drastisch gaan veranderen, i.p.v. het geld langs ramen en deuren buiten te gooien, enkele keren per week te gaan eten bij 'comme chez swa', veel naar de cinema of toneel gaan, regelmatig andere landen te gaan opzoeken en daar rijkelijk te leven als God in een ander land, vaak te gaan winkelen bij Tommy( Hilfigger, ik mag Tommy zeggen want ik ben een goeie klant), of bij de Calvin Klein( ik mag Calvin zeggen want goeie klant!), of te logeren bij Paris Hilton( ik mag Paris zeggen om reeds bovenvermelde reden), of te gaan golfen met de George (Clooney) of sushi te eten met Kim (Kardashian, ge weet wel die met haar dikke reet die niks kan voor de rest) of te gaan bowlingen met Arnold(Schwarzenegger, ge weet wel die opgepompte spierbundel), wel dat zal dra allemaal tot het verleden gaan behoren.


  Ik zal weldra, binnen enkele weken, mij moeten gaan aanpassen aan mijn armeluispensioentje en terug , zoals in het begin van mijn carjeire, de eindjes aan elkaar proberen te knopen.


  Het zal niet gemakkelijk zijn.


  Voortaan zal ik terug in Aldi en Lidl moeten gaan winkelen, met een rekenmachientje in de hand om niet over mijn dagdagelijks budget van 5 euro te komen, een brood dus, een fles melk halfvol want volle kost meer, een potje choco en een duur blikje Cara pils, ge weet wel van dat duur bier. Ik zal terug massa's sla en rijst moeten gaan eten tot het mijn strot uitkomt en wat reizen betreft zal ik moeten tevreden zijn met een dagje Blankenberge, Sint-Anneke of Bankintpark...


  Het zal niet gemakkelijk zijn...


  Dit alles is de schuld van onze fantastische leiders die men ministers noemt, zij die een loontje van om en bij de 10,000 euro netto hebben, nog links en rechts, vooral links dan, een extra baantje hebben als voorzitter van een politieke groepering of als voorzitter van één of andere multinational of penningmeester zijn bij de plaatselijke voetbalclub. Deze mensen noemt men ook wel eens graaiers. Deze mensen geven geen bal om wat er met hun kiezers gebeurt...


  Het zijn zij die 's morgens in hun wagen met privé-chauffeur stappen richting parlement om daar met andere politici over volstrekte onzin te lullen, zoals daar was bvb het zeer belangrijke voorstel om iedereen het recht te geven om twee achternamen te hebben, of om de vliegtuigen extra te gaan belasten, of de belastingbetaler nog meer uit te persen , en des avonds keren zij terug in dezelfde auto met dezelfde chauffeur om in hun riante villa te genieten van de geneugten des levens, een rijkelijke maaltijd gestoffeerd met de nodige wijn en dikke sigaren en dan bed in met de jonge vrouw om te proberen ook haar happy te houden...


  Deze wereldvreemden weten niet wat de bevolking meemaakt dankzij hun beslissingen, dankzij hun belastingverhogingen, dankzij hun gegraai in de bodemloze vetpotten die ze zelf creëerden voor eigen gebruik...


  Maar ik wijk af.

  Er zal veel voor mij veranderen maar gelukkig was ik redelijk rijk getrouwd, nog steeds eigenlijk en is dankzij mijn vrouwtje toch het één en ander in orde gekomen, zo hebben we namelijk een stekje kunnen kopen in Spanje, een klein appartementje van 5 vierkante meter woonruimte, dat we moeten delen met enkele Spaanse families en een tiental migranten maar het voordeel is, het is er altijd goed weer !


  Het zal niet gemakkelijk zijn...


  Als we naar daar gaan moeten we met de goedkoopste vluchten gaan en hopen we altijd dat we heelhuids terugkeren want met migranten leven is niet simpel. Die mensen denken dat ze alles mogen , de eerste keer toen we gingen hadden die zelfs onze charcuterie en onze twee pistolets opgegeten en pas op , die spreken geen Nederlands hee, legt dat maar eens uit in het Uruguayaans of Chinees hee aan zo'n volk dat ze dat niet mogen.


  Maar gelukkig heb ik de mogelijkheid om extra geld te gaan verdienen want met mijn armeluispensioentje zal het niet simpel zijn.
  Ik overweeg volgende mogelijkheden : ik zou bijvoorbeeld op de Meir, sacochkes van oude madammekes kunnen aftrekken van hun arm en dan rap gaan lopen, of in de supermarkt gaan pikken, of links en rechts een klein bankovervalleke, of ne politieker zijne portemonnee pikken als hij slaapt in het parlement, of op de bus de zakken rollen van de mensen, zo ziet ge maar dat er wel altijd een uitweg is om toch nog geld te verdienen, gelukkig mag ik dankzij dit wonderbaarlijk beleid zelfs nog tot 500 euro gaan bijverdienen...


  Het zal niet gemakkelijk zijn...


  En natuurlijk wordt mijn armeluispensioentje ook nog eens belast, en ook die extra 500 euro zal ik niet kunnen opdoen zonder dat de belastingen er ook een stuk van krijgen, eigenlijk is dat toch schandalig hee, heel uw leven betaalt ge belastingen op alles wat ge koopt en dan, als ge eindelijk op pensioen kunt gaan, moeten ze ook van dat geld nog een stuk hebben om
  hun vetpotten te vullen waarin ze rijkelijk graaien.


  Wist ge dat zo'n politieker als hij op pensioen gaat een opzegvergoeding krijgt van gemiddeld zo'n 300,000 euro dat is omgerekend in frankskes zo'n slordige 12 miljoen hee mannekes, die hebben verdomme heel hun leven geen klop uitgevoerd en dan krijgen die als ze genoeg gegraaid hebben nog is zo'n bedrag toegeschoven... En wist je dat die gemiddeld zo'n 8000 euro netto pensioen hebben, hoe komt het dat veel van hen constant een lach op hun bakkes hebben denk je...


  En ik, de arme sukkelaar, moet proberen rond te komen met een aalmoes, zoals zovelen van mijn collega gepensioneerden, die vaak nog geen nagel hebben om aan hun gat te krabben.


  Het zal niet gemakkelijk zijn...


  Met zo'n nagel aan Uw gat krabben vind ik persoonlijk dan weer niet zo veilig, als je geen tetanusspuit hebt gehad zou je weleens een heel serieus ontstoken gat kunnen hebben waarop je dan niet mag zitten. Tja wie zijn gat brandt moet op de blaren zitten zoals Shakespeare ooit verkondigde in de Engelse contreien enkele honderden jaren geleden.


  Mijn nonkel zei altijd tegen mij een gat is een gat, misschien daarom dat hij getrouwd is met één van de lelijkste wijven die ik ooit mocht aanschouwen. In het pikdonker ging het nog maar de moment dat het licht aanging, ging mijn nonkel zijn goesting uit....gelukkig was ze stinkend rijk en had mijn nonkel een rijkelijk leven.


  Misschien eens bij hem aankloppen om wat geld los te peuteren.


  Het zal niet gemakkelijk zijn.


  Want mijne nonkel is zo gierig als een Hollandse Schot of een Schotse Hollander. Hij koopt alleen het goedkoopste en als hij op café gaat om iets te drinken, vraagt hij altijd een stukje brood bij zijn pint, zodat hij ook de laatste druppels van het gersten nat met het brood kan opdeppen en alzo nuttigen.

  Gelukkig is zijn vrouw er nooit niet bij op café, dit op speciaal verzoek van Amedee de cafébaas, die geen klanten zag als mijn nonkel met zijn monster in zijn infrastructuur aanwezig was...


  Maar ik wijk af...


  Ik ga dus weldra op pensioen...Erg...


  En mijn vrouw heeft al enkele klusjes voor me opgesomd, ik mag gans het huis schilderen, dan mag ik buiten ons terras volledig opnieuw leggen, dan moet ik dagelijks het onkruid uit ons tuintje halen en als er nog tijd over is moet ik ook nog koken en liefst een vier gangen maaltijd, wat met materiaal van den Aldi of de Lidl niet gemakkelijk zal zijn.


  Zo heb ik laatst volgende lekkernijen klaargemaakt om alvast wat te oefenen : als voorgerecht een boterham met smeerkaas op een bedje van rijstkoeken, dan een soepje van bloemkoolbladeren met wat peperbollekes in, dan als hoofdgerecht een stukje zalm uit den diepvries van de Lidl met 1 gegratineerde garnaal, en als nagerecht een potje magere yoghurt, als wijn serveerde ik een Bordeaux uit Wuustwezel, aldaar gebotteld door Prosper de Veigemakere, kweker van zure druiven.


  Mijn vrouw vond het niet zo lekker maar die klaagt nu eens altijd hee.


  Gelukkig zal ik op pensioen, als ik tijd heb, en mijn vrouw niet thuis is , mijn hobby's kunnen uitvoeren, zoals muziek spelen op mijn keyboard, fietsenmet de fiets, met de hond gaan wandelen als dat beestje dan nog leeft, schrijven en lullen op papier alhoewel er geen kat in geïnteresseerd is en nog minder een hond, ik heb slechts enkele fans (2) namelijk schele Frans uit café Het Duivenkot en blinde Marjet uit café De mossel, verder is er niemand geïnteresseerd in mijn literaire uitbarstingen zoals deze.


  Ooit hoop ik een bestseller te schrijven...


  Het zal niet gemakkelijk zijn...


  Dus beste lezers, weldra vervoeg ik de gepensioneerden en toch is het ook een beetje een vreemd gevoel. Ge moet nooit meer gaan werken, niet te geloven, nooit meer vroeg opstaan, nooit meer te laat komen, nooit meer bevelen van domme bazen opvolgen, nooit meer achterlijke opleidingen volgen die eigenlijk tot niets leiden...


  En eigenlijk is het ook zo'n beetje wachten op de dood, het is eigenlijk het laatste hoofdstuk van je leven hee. De epiloog om het zo eens te zeggen.


  Zit Pietje de Dood als achter je aan of wacht hij nog enkele decennia om zijn zwaard,dat hij van Damocles pikte, op je neer te laten.


  Ik hoop dat ik mijn kleinkindjes nog mag zien opgroeien, dat ik mijn kinderen gelukkig mag zien, dat ik en mijn vrouw nog wat gezond mogen blijven, dat ik nog lang mag weten waarvoor een penis eigenlijk dient, buiten om pipi te doen, en dat ik niet teveel last zal krijgen van Alzheimer en zijn kozijn Dementie.


  Het schrikt me langs de andere kant ook wel af om oud te worden, mijn mooie huid zal vol rimpels gaan staan en ik zal krom gaan lopen en al mijn haar gaat uitvallen en mijn pensioen zal hoe langer ik leef nog kleiner worden en ik zal geen keyboard niet meer kunnen spelen omdat ik reuma krijg en artritis aan mijn tenen en ik zal niet meer op het vliegtuig mogen omdat ik een hartziekte heb en ik zal niet meer naar den Aldi kunnen gaan omdat ik geen centen heb om een rollator te kopen. Op pensioen gaan...tja...


  Het zal niet makkelijk zijn...............................


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-12-2018, 14:22 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (0)
  01-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 januari 2017

   

  Terwijl de katers zich een weg banen in heel wat hoofden van drinkers en andere feestvarkens is het nieuwe jaar alweer daar. Wensen allerhande worden uitgewisseld, hoopvolle en vreugdevolle voor klein en groot. Dezelfde vragen ontstaan weer; zal ik dit jaar de lotto winnen ? Zal ik de klootzak van een buurman dit jaar een koek op zijn bakkes durven geven?

  Zal ik de ware vinden? Zal ik eindelijk eens mijn blonde buurvrouw kunnen bestijgen?

  Zal ik die negerin van over me eens kunnen pakken?

  Zal ik eindelijk mijn baas eens kunnen vertellen wat een ordinaire zak hij is? Zal ik die verlangde promotie krijgen? Zal ik dit jaar eens op die leegloper van een collega zijn muil kloppen? Zal ik vrienden bijkrijgen? Zal ik een vaste vriend of vriendin vinden? Zal ik van mijn puistenkop vanaf geraken? Zal mijn voetbalploeg kampioen worden? Zal ik ook dit jaar weer op heel wat mensen hun zenuwen werken?

  Zal onze regering weer extra geld uit mijn zak kloppen? Zullen vreemden  nog meer gepamperd worden dan het voorbije jaar ? Zullen er weer aanslagen plaatsvinden van onze vrienden de extreme moslims? Zullen mensen nog haatdragender worden? Zullen de naieve blinde stemmers van NVA en andere leugenpartijtjes nog voor hen gaan stemmen? Zal mijn bomma de 100 halen? Zal mijn schoonmoeder dit jaar weer zoveel zagen als haar dochter? Zal mijn vrouw weer alles vertellen van ons privé leven aan haar lesbische vriendinnen? Zullen er dit jaar nog wat bv’s uit de kast komen ? Of zullen er dit jaar bv’s in de kast kruipen? Zal er weer een K3 verkiezing komen omdat Hanne of Sanne of hoe ze ook mogen heten besluit om er uit te stappen ? Zal Antwerp dan toch eindelijk promoveren naar eerste?

  Zal Trump Amerika dusdanig hervormen dat het land het rijkste wordt van het heelal? Zal Wilders in Nederland vlot de verkiezingen winnen?

  Zal het een hete zomer worden? Zal het nog sneeuwen ? Zal het rap vakantie zijn?

  Ne mens is toch iets raar hee, zovele vragen zonder antwoorden, het jaar begint pas en die zitten al te denken aan wat er allemaal kan gaan komen, of niet komt ! Niemand zal het weten zelfs de strafste toekomstvoorspeller niet noch de glazen bol bezitter op de foor !

  Nieuwjaar ook de tijd van voornemens; dit jaar ga ik stoppen met roken, ik drink niet meer dit jaar, ik ga vermageren, ik ga meer sporten, ik ga minder eten, ik ga meer groenten eten, ik ga yoga doen, ik ga zus en zo…Allemaal vaak loze beloften gemaakt in een roes of dronken moment op oudejaarsavond omdat het zo chic staat dat je iets plant. Ik heb dit jaar niks gepland, geen voornemens want ik rook al niet meer en drink nog minder dan vorig jaar, ik zou gemakkelijk pastoor of bisschop kunnen gaan worden als ik wil, gelukkig wil ik niet !!!

  Vwalla voor de eerste dag van het nieuwe jaar heb ik mijn best alweer gedaan om het nodige gelul op virtueel papier te zetten, ondanks de reeds ellenlange en eindeloze bestewensen-wensen, wil ik echter niet nalaten om ook jullie allen een op alle gebieden bevredigend en formitastisch nieuw jaar te wensen, vol met geluk, zakken met geld, opportuniteiten, kansen en dies meer, vol met gelach en plezier, vol met drank en fret, vol met kindermonden die gauw gevuld zijn net als kinderhanden, vol met glorieuze uitstappen en avondjes uit, vol met cakes, pateekes, pralinnekes, koekskes en meer, vol met vettige pakken friet met stoofvleessaus en curryworsten en cervelas waar het vet afdruipt. En vooral geen ziektes voor u en uw naasten, geen smerige kankers die ons proberen weg te halen van onze geliefden, geen vallingeskes, geen keelpijnen noch menstruatiepijnen, geen ingegroeide teennagels noch bloedblijnen, geen wratten, eczeem of psiorasis en andere ongeneugten van het leven, geen

   

   

   

   

   

   

  speen en bloederige aambeien aan uw kont of andere uiteinden, geen syfilis of gonorrhoe of andere geslachtelijke ziekten laat staan aids of hepatitis a, b of c of z of whatever, ik wens u ook geen tandpijnen en gewrichtspijnen noch rug-nek –arm en beenpijnen van onbekende oorsprong, ik wens u ook geen ellenlange wachtrijen aan de kassa’s van Aldi, Action,  Carrefour of Colruyt, ik wens u ook geen aanslagen van belastingen of van idiote terroristen die denken dat ze ( maf als ze zijn) naar hun 72 maagden zullen gaan nadien, ik wens u ook geen snotvallingen, bloedneuzen, hartinfarcten, hartaanvallen, hersenbloedingen en dergelijke, ook wens ik u geen bloed- of andere armoede, ik wens u evenmin spasmen noch migraine of andere vervelende oog en kopstoornissen en ongemakkelijkheden, tevens wens ik u op liefdesgebied voor de mannen een immer durende erectie zonder viagragebruik en voor de vrouwtjes onder jullie een immer nat pruimpje dat altijd toegankelijk is voor de liefhebber, tevens wens ik u op dat gebied weinig stank en viezigheid en vooral immer goed ruikende liefdespartners waarvan de sappen u rijkelijk mogen bevloeien.

  Om te eindigen hoop ik vooral dat u gespaard blijft van gezaag zoals dit van ondergetekende en andere malloten die aan de drang om te schrijven niet kunnen ontsnappen hoe hard ze ook proberen !

  En voor alle miserielijdende klootzakken en pedofielen en kinderverkrachters en dierenbeulen en vreemdelingen die menen ook dit jaar weer volop te profiteren van ons excellent beleid wens ik heel maar dan ook heel veel joeksel op alle plaatsen waar ge niet kunt krabben en heel heel korte armpkes en handjes zonder vingers !

  Voor de fietsmaniakken veel fietsplezier zonder lekke banden en trappistenkaffees onderweg, voor de voeetballiefhebbers veel gras en ronde ballen en doelpunten en voor de anderen iets anders !

  Vwalla, ugh, ik heb gezegd, meer kan ik hier niet aan toevoegen !

  Dus samengevat een top 2017 voor ieder die me liefheeft !!!!

   

  Yves de filantroop en erkend farizeeer

   

  PS :de politiekers onder ons wens ik een leven zoals dat van de gewone werkmens opdat ze voortaan als niet wereldvreemden ook voor de Belg goede beslissingen zouden kunnen nemen !!!!!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  01-01-2017, 11:58 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (0)
  08-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eenvoud

  Als ik 's morgens mijn prachtig Adonisiaal lichaam uit mijn bedde trek en me voor de spiegel plaats die aan onze kast hangt kan ik een vreugdekreet nauwelijks onderdrukken. Ik zie er, ondanks weinig slaap, weer vrij

  pattent uit. Mijn haren die nog steeds gitzwart zijn zoals de haren van een vurig paard, liggen nog netjes op hun plaats, mijn rimpeltjes aan mijn ogen zijn nauwelijks te zien, ik weet het ik ben er al 58 maar zie er nauwelijks 30 uit.

  Althans dat vind ik toch, mijn krachtige neus maakt van mijn gezicht een aambeeld waarop je gerust zou mogen slaan. Mijn gespierde armen omhullen mijn haarrijke stevige borstkas en mijn sixpack , nu al aanwezig in de vroege morgenstond, zit te wachten op de volgende sit ups !

  Ik straal en na een kwartier stop ik met mezelf in de spiegel te bewonderen. Want ik moet dringend plassen.

  Fluitend en huppelend begeef ik me naar de badkamer. Terwijl ik plas kijk ik in de badkamerspiegel die bij ons boven de pompbak hangt. Er onder zou maar een stom zicht zijn hee !

  Ik zie mijn prachtige paal en krijg bijna een spontane zaadlozing tijdens het aanschouwen van deze totempaal waarmede ik zo vaak gescoord heb bij de meisjes. 

  Ik trekt het toilet door. En ga voor de badkamer spiegel staan, rol even met mijn borstspieren, open de kraan waar het koude water uit stroomt en verfris mijn gezicht.

  Ik poets mijn prachtige colgate tanden die zo wit zijn dat het mij bijna verblindt samen met het felle licht van de badkamerlamp.

  Ik ga terug naar de slaapkamer alwaar ik mijn Nike trainingspak aantrek dat makkelijk te herkennen is aan het logo Nike vooraan. Ik trek mijn dure Louboutinjoggings aan en besluit mijn dagelijkse joggingtourtje te beginnen.

  Ik sluit even later mijn voordeur en loop als een ree de  trap af. Vreemd dat alle buurvrouwen nu net weer de melk binnenpakken of de postbus ledigen. Ze kijken me kwijlend aan maar ik ben dat gewoon, ik trek het me niet aan. Angele van beneden staat in haar peignoir te kwijlen waarbij haar stevige borsten bijna uit haar nachtjas vallen. Ik kijk even maar laat me niet verleiden door deze dellen.

  Ik loop de straat op. Auto's stoppen plots, meisjes fluiten me na maar ik geef geen krimp. Ik beveel mijn prachtige lichaam, mijn tempel om zich te begeven naar het park. Daar loopt ik 8 ronden van 15 km en na een uurtje ben ik voldaan. Zweet parelt langs mijn getaande huid. Een dertigtal joggers loopt intussen met me mee, vooral vrouwen en één enkele man (met een roze trainer aan).

  "Okee meisjes, tijd om naar huis te gaan " roep ik terwijl ik richting thuis loop.

  Ik hoor de meisjes zuchten, sommigen beginnen te huilen, anderen te roepen...

  Even later sta ik onder de douche en zeep ik mijn fenomenale lichaam in, mijn spieren zijn gespannen en ik zie er gewoon adembenemend uit.

  Ik droog me af, trek mijn Pepe jeans aan, een Louis Vuiton hemd en lees de krant.

  Inmiddels check ik mijn mails, het is weer van dat; annelies, mijn ex, wil me dringend terug want niemand kan haar bevredigen zoals ik dat deed, louisa wil me vandaag nog zien want ze kan niet zonder me, linda vraagt of ik nog eens langskom om haar garage te witten (als u begrijpt wat zij bedoelt) enzovoorts. Ik delete ze allen want vandaag neem ik een vrije dag !

  Ik besluit vandaag eens te gaan winkelen. Ik neem de sleutels van mijn Ferrari testarossa gti turbo v22 en scheur naar de stad. Ik parkeer mijn bolide in een ondergrondse garage en even later loop ikop de meir...Meisjes en vrouwen kijken me aan, willen met me op de foto. Ik ga akkoord. Na een uurtje shoppen lopen er zeker tien catwalkbabes achter me aan. Begrijpelijk uiteraard als je mijn uiterlijk hebt. Ik zet nog een knoopje open van mijn hemd en glimlach mijn parelwitte tanden bloot. Drie dames vallen in zwijm.

  Uiteindelijk ga ik iets drinken. Ik bestel drie pinten, want ik had nogal dorst en de ober zegt dat ik dat niet moet betalen want dat die dame ginds aan de tafel dat voor jou betaald. Ik lacht

   naar haar. Ze is blond, grote stevige borsten en zo te zien zo geil als boter. Maar dat ben ik uiteraard gewoon. Ik ga naar haar tafel, kijk haar twee seconden aan en ze is verkocht. Hoe zou je zelf zijn !

  Ik neem haar mee naar huis. Daar aangekomen scheur ik haar de klederen van mijn lijf. Ze wil hetzelfde bij mij doen maar gelukkig zeg ik op tijd :

  "Ho ho, wel een vuiton hemd en duur onderbroek ook oppassen!"

  Ze lacht en spreid zich uit op het bed. Ik zie haar prachtige borsten, haar mooie kont, haar open vagina en ik kan me niet meer bedwingen, ik neem haar voorwaarts en achterwaarts, dan bef ik haar pruimpje enkele keren tot ze enorm kreunend klaarkomt, dan ga ik door terwijl ik haar nogmaals neem en dit gaat zo uren door.

  Ze ligt te hijgen, terwijl ikzelf op de grond wat aan het pompen ben om mijn armen te verstevigen. Ik loop naar de douche, was mijn prachtig lijf en ga terug naar de slaapkamer. Ze ligt te slapen, ik nestel me er naast en neem haar nog eens in al haar gaten. Dan valt ze in slaap en ik ook.

  De volgende morgen sta ik vroeg op om mijn kathedraal van een lichaam te gaan onderhouden. Het meisje slaapt nog. Ik kijk in de spiegel die aan de kast hangt en zie alweer dat prachtige, goddelijke lichaam, gelukkig heb ik één grote troef.

  Ik ben namelijk nogal enorm bescheiden ......


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
  08-10-2015, 15:09 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (0)
  27-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland

  Tomorrowland is weer van start gegaan. Duizenden en duizenden mensen doen er alles aan om hun ticketje op tijd te bemachtigen om aldaar, op de Boomse velden, samengepakt als sardientjes , te gaan springen op muziek van de zogenaamde supertalenten van deejays. Zielig vertoon en een uitermate mooi voorbeeld van massahysterie en schaapjesmentaliteit. Je kan die computergestuurde muziek toch amper nog muziek noemen, vind ik, met muziek heeft dit weinig te maken en de deejays zijn evenmin deejays, ze staan hoog en droog op een podium, voor hen enkele moderne dj attributen met veel knopjes en al wat die gasten doen is af en toe eens aan die knopjes draaien en met hun armen de lucht in de meute ophitsen,die dit allemaal toch zo fantastisch vinden...µ

  Vroeger moest een dj iets van muziek kennen, hij moest platen op tijd op de platenspeler leggen en tussendoor nog een passend tekstje verzinnen en de platen alzo aan elkaar praten, dat was nog een kunst toen. Nu kan elke debiele blindegeleidehond zulk een vertoon geven, elke gefrustreerde dronken aap kan heden ten dage dj worden. Dat stoort mij nog het meest, dat bijna iedereen, meestal zelfs zij met het minste talent kan opklimmen tot wereldster en daarbij de gewenste gages kan opstrijken waar u en ik ons ganse leven moeten voor werken om dat geld bij elkaar te krijgen !

  Neem nu bijvoorbeeld een Eminem, een blanke rapper. Die babbelt op muziek, gooit er af en toe een fuck tussen en verdient massa's geld. Of b ij ons, die Slongs, irritant en zagerige stem maar dat wordt wel overal gedraaid en goed bevonden hee!!!!!

  Vroeger een videoclip opnemen was niet simpel, er moest een verhaal inzitten en er werd een scenario voor geschreven, heden is het veel simpeler; men neme een halfnaakte vrouw, even later zet je er nog een nauwelijks bedekte vrouw bij, dan een pratende zwarte met geweldige spieren en klaar is kees, je video wordt gegarandeerd een succes, muziek is bijzaak.

  Ik ben er ook van overtuigd dat elke persoon, die op de hoogte is van pc's, met wat geluk en gezoek makkelijk zelf muziek kan maken op zijn pc, die minstens even goed is als die van de goden van Tomorrowland en andere overroepen festivals.

  En dan zijn er nog de zangeressen die beseffen dat ze niet zo goed zijn, en die gooien het over een andere boeg; ze vertonen af en toe eens een blote borst, meestal op grote evenementen waar veelpers bij is, of ze zeggen dat ze bisexueel zijn of dat ze een relatie hebben gehad met een vrouw, alles is okee om de beroemdheid te worden die ze willen worden, neem bijvoorbeeld Miley Cyrus en consoorten!

  Vroeger zag je nog wie talent had, met een gitaar op een podium en dan de longen uit je lijf zingen, dat is talent, zelf je muziek schrijven en dit niet doen via pc programma's of met de hulp van anderen.

  En zo is het ook op vele andere gebieden en vind ik het soms spijtig dat ik kinderen op de wereld zette, gelukkig zijn ze potig genoeg om hun mannetje te staan...


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  27-07-2015, 13:32 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (2)
  12-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blind en zo

  Ik erger me nogal vaak. Ik erger me nogal dikwijls Ik erger me nogal veel. Ik erger me vooral vaak, dikwijls en veel aan het feit dat de verkopende mens denkt dat de consument, wijlie dus, blind is !

  Neem nu bijvoorbeeld een tweedehandsgarage. Die hangen meestal zo'n platen op hun te koop staande rommel met opschriften als diesel, weinig km, automaat enz. Tot daar aan toe alles okee ! Maar er zijn er zelfs die BREAK hangen op ...inderdaad...een break....hoe idioot is dat ! Denken die nu echt dat wij blind zijn, en zo ja, welke blinde gaat een auto kopen???!!!! En zo zijn er nog legio voorbeelden. In de supermarkt bijvoorbeeld. Je koopt een bak bier en krijgt één fleske gratis. Bullshit...er zitten toch altijd maar 24 fleskes in een bak ! De bedriegers. Of je koopt een pak koffie en er staat op 25 % meer in dit pak. Niks is minder waar, het pak is even groot als altijd en toch zetten ze er op dat er 25% meer in zit.

  Die denken echt dat de consument blind is dus !

  Of doof...of doofstom...

  Wat men allemaal doet om iets te kunnen slijten aan de consument grenst eveneens aan het ongelooflijke.

  Zo zijn er al jaren tampons waar je mee kan gaan zwemmen, da's dus zuiver bedrog hee, ik heb het geprobeerd en geloof me je kan er niet mee zwemmen, ik ging recht naar onder met de beruchte tampon in mijn poten !!!!Miljaarde!!!

  Of al die flauwekul die men je probeert aan te smeren om te vermageren. Zo zijn er planten die je buikvet wegnemen, sinaasappelextracten die je sinaasappelhuid wegnemen, speciale buikcorsets die je vet wegnemen, speciale ultra vetverbrandingspillen die zogezegd ook gebruikt worden door astronauten en als je dat gelooft maken ze je vast nog wel wat anders wijs !

  Allemaal larie en flauwekul. Van al dat ergeren, daar vermager je pas van geloof me !!!!

  Of al die speciale zalfkes waarmee je je rimpels kn wegwerken, of speciale lotions om op je kale kop te smeren zodat je haar terug begint te groeien.

  Flauwekul maar toch kopen miljoenen mensen die rommel in de hoop dat hun probleem dankzij enkele honderden euro's opgelost wordt ! Ge moet goe  zot zijn om ook maar iets van die reklame te geloven!!!

  Soms wordt het me allemaal teveel en dan ga ik voor mijn televiseur zitten en kijk ik naar één of ander programma maar verdorie elke vijf minuten gooien ze daar reklame tussen voor pampers, condooms,kranten, bier, wijn, reizen, schoenen, behas,onderbroeken, lingerie, erotisch speelgoed, speelgoed tout court, vlees, supermarkten, parfums, en nog veel meer van die dingen die ge niet nodig hebt en dan begin ik me weer te ergeren en te zagen en te zagen dat die van ons er ni goed van wordt.

  Zou dat niet bestaan? Pillen tegen het zagen??? Maar zou je die dan voor of na het zagen moeten pakken???

  Who knows....


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  12-03-2015, 15:16 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (0)
  05-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nostradamus achterna II

  Nadat het meeste uit mijn vorige voorspellingen alweder is uitgekomen is het moment aangebroken om een upgrade te maken.

  Ik heb het vaak gedacht en gezegd en ja hoor inderdaad, verleden week in de krant; een man liet zich een chip inplanten waarmede hij oa zijn huisdeur opent, zijn wagen start en meer van dat fraais.

  Ik heb het al gezegd in het verleden maar niemand, nobody wou me geloven en vwalla, nu al, in het jaar des heren 2015 is het bingo !

  Maar er zal nog heel veel veranderen de komende jaren, eeuwen, dagen, uren, minuten, seconden en milliseconden. Mensen zullen op de lange duur volledig overbodig worden door het gebruik van robots. Er zijn nu al heel wat mensen die overbodig zijn zoals werklozen, ouden van dagen, doppers en poltiekers. Maar voor zover ik weet zijn deze al eeuwen overbodig en enkel geschikt om eigen zakken te vullen maar lezers, beste lezers ook dit zal veranderen in de toekomst, elke regering zal overbodig zijn want elk land krijgt één baas. Deze baas beslist over alles onder het toezicht van een europese raad. Neemt deze baas een verkeerde beslissing, dan wordt hij doodgeschoten en opgevolgd door een nieuwe baas.

  De baas van europa zal verkozen worden door de leiders van alle andere landen buiten europa.

  Doet deze echter ook de verkeerde dingen zal hij ook worden neergekogeld. Spijtig genoeg zullen tegen dan mensen bestaan uit gedeeltelijk ijzer, vooral het bovenlichaam, waardoor doodschieten dan weer een probleem wordt...gelukkig evolueren geweren en zo mee en zal het kaliber van de meeste geweren en revolver gestaag maar zeker groeien.

  Zo zullen er in de toekomst geweren zijn waarmee je kogels zo groot als een tennisbal kan afvuren. Kogelwerende vesten hiertegen zullen nog niet bestaan en ook de gedeeltelijk ijzeren borstkas is niet sterk genoeg om zulke projectielen te weren.

  En op zekere dag zal de mensheid vernietigd worden door de big bang ! Eén idioot, baas over een land zal een atoombom droppen in een land waardoor een kettingreactie op gang komt van atoombomgooiende bazen en de hele planeet danig verwoest wordt !!!

  Gelukkig zal alles alweder van vooraf aan beginnen, met leven dat ontstaat in kleine riviertjes of zeetjes en start de evolutie opnieuw....

  Volgende keer meer ! Ciao !


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  05-03-2015, 15:10 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (1)
  21-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle volwassenen zijn leugenaars !!!

  Alle volwassenen zijn leugenaars
  Het is eigenlijk ongelooflijk wat wij, de
  volwassenen, de ouders, de zogezegd slimme
  mensen, onze kinderen allemaal wijsmaken, dat
  grenst bijna aan het zoals reeds gezegd
  ongelooflijke.
  Dat gelieg begint al wanneer een kind een jaar of
  vier is en vraagt aan papa waar zij of hij vandaan
  komt. En wat zegt dan zo'n intelligente vader : jij
  komt van de ooievaar. Van de ooievaar, hoe
  verzin je het als vader ! Is het dan niet vreemd als
  dat kind begint te klagen over het feit dat het geen
  eieren kan leggen en dat het niet kan vliegen. Zich
  begint af te vragen indien het van de ooievaar
  komt waarom het dan geen vleugels heeft en
  lange slanke poten en waarom het dan helemaal
  geen kikkers lust ! En als ze dan later groot zijn
  en ze vertellen vrienden enzo dat ze van de
  ooievaar komen worden ze vierkant en ook
  waarschijnlijk rond uitgelachen en dan krijgen ze
  complexen en plegen ze misschien zelfmoord of
  raken aan de drank en de drugs en misschien ook
  (wat op zich nog erger is) aan de vrouwen of de
  mannen. Wat sommige ouders ook vaak zeggen is
  dat hun spruit(!) uit een bloemkool komt.
  Waarmee zadel je als ouder je kind verdomme op
  dan, elk rechtgeaard en ietwat herseninhoud
  hebbend kind zal zich onmiddellijk beginnen
  afvragen hoe dat kan, hoe het komt dat hij of zij
  nog nooit ofte jamais een kind uit een bloemkool
  heeft zien komen en waarom hij of zij dan als
  enige op de wereld uit een bloemkool zou komen,
  of van de ooievaar, het doet er niet toe. Je zou
  voor minder een koord pakken en er een eind aan
  maken, die smeerlappen van ouders toch !
  En opgepast, hier houdt het nog niet op hee, dit is
  slechts het begin van een heel leven vol leugens.
  Neem nu de Kerstman, volgens de ouders zou die
  uit het hoge Noorden komen om kadokes bij de
  kinderen te brengen. Hij zou met een rendier
  komen met een rode neus genaamd Rudolf. Kan
  het nog idioter.
  Elk kind moet zich toch beginnen afvragen of dit
  wel kan hee, waarom zou een ouwe rukker met
  een grijze baard en een dikke bierbuik helemaal
  vanuit het Noorden komen naar onze streken om
  hier de kinderen kadokes te komen geven, wie
  betaalt al die kadokes, waarom blijft die gewoon
  niet voor zijn stoofke zitten met een gazet en een
  jeneverke en een goei sigaar in plaats van naar
  onze contreien te komen en hier constant ' ho' 'ho'
  'ho' 'how' te komen roepen, wat nut heeft dat.
  Trouwens elk kind moet toch beseffen dat zo'n
  tocht duizenden kilometers lang is en vol gevaren
  en dat de Kerstman niet meer van de jongste is
  dus...En zijn kozijn ofte neef dan, die pipo uit
  Spanje, ons allerbekende Sinterklaas. Zou zo'n
  kind daar nu echt in geloven, zou zo'n kind het
  echt geloven dat zo'n heilige man helemaal uit
  Spanje komt om hier kwistig met kadokes te
  strooien terwijl er overal op de wereld zoveel
  sukkelaarkes zijn.
  Zou dat kind ook geloven dat die met een paard
  op het dak loopt, elk normaal kind moet zich toch
  realiseren dat dit onmogelijk is hee of het moest
  een laag plat dak zijn, een heel laag dan. En dan
  zetten zo'n kindjes hun schoen met een klontje en
  een peeke ofte wortel voor het paard en voor
  Zwarte Piet of de Sint zelf een pintje of een
  borreltje. En de dag daarna is alles weg en soms
  heeft de Sint of Zwarte Piet nog een extra borrel
  of pint genomen en de fles vergeten terug te
  zetten. Vaak valt het kinderen op dat papa de
  morgen van Sinterklaas altijd last van hoofdpijn
  heeft.
  En dan moeten ze nog zo'n stomme liedjes zingen
  zoals 'zie ginds komt de stoomboot' of 'hoor wie
  klopt daar kinderen ?' .Wat kan het een kind
  schelen of die Sinterklaas nu een motorboot of
  een sloep of een tanker heeft, dat interesseert hen
  geen reet en als er geklopt wordt zal
  waarschijnlijk de bel kapot zijn dus als je de deur
  opent zie je direct wie er klopt.
  Wat een liegerij serveren wij onze kinderen toch
  en als ze later teveel fantasie hebben worden ze
  gestraft verdomme...Ook met de Kerst moeten er
  zonodig liedjes gezongen worden 'stille
  nacht','white christmas','oh denneboom' zijn
  hiervan enkele prachtige voorbeelden die
  waarschijnlijk de strot uitkomen van alle kinderen
  ter wereld.
  En die Sinterklaas komt zogezegd door de
  schouw. De schouw notabene, waarom kan die
  niet zoals elke normale mens gewoon door de
  deur komen ?
  Door de schouw ? Hoe komt het dan dat die zijn
  kleed altijd zo proper is ?
  Wat ik me ook vaak afvraag is het feit dat je
  zowel rond Kerst als rond Sinterklaas op TV
  soms op verschillende zenders tegelijkertijd
  meermaals Sinten of Kerstmannen kan zien,
  normale kinderen hun euro moet dan toch wel
  vallen dat er iets niet klopt hee ! Natuurlijk is dat
  allemaal zodanig een commercie geworden dat de
  oorspronkelijke bedoeling van Kerst en
  Sinterklaas allang geschiedenis is. Kinderen
  willen zo graag kadokes dat ze o zo graag al die
  leugens geloven die papa of mama hen vertellen !
  En pas op en opgepast, hier houdt het nog niet op
  hee. Als een kind een tandje verliest van zijn
  melkgebit wordt dit in een envelopke gestoken
  voor 'de tandenfee'. God en Joost mag weten wie
  dat in godsnaam is maar ik had er nog nooit van
  gehoord tot mijn vrouw dit vertelde. Dus mijn
  zoontjes elke keer dat ze een melktandje verloren
  dat ding in een envelopke gestopt en als ze gingen
  slapen zetten ze dat envelopke voor hun
  slaapkamerdeur zodat de 'tandenfee' dat zou
  kunnen komen halen en in ruil daarvoor kregen ze
  dan een centje van de 'tandenfee'. Niks tandenfee
  verdomme, mijn centen moest ik afgeven omdat
  mijn kinderen hun tandjes verloren verdomme.
  Een kind kan toch naïef zijn als je het mij vraagt.
  Al dat gelieg van die smeerlappen van ouders. Is
  het dan echt zo moeilijk om tegen een kind
  gewoon de waarheid te zeggen. Als dit kind nu
  vraagt waar het vandaan komt kan je toch zeggen
  dat het is geboren uit de buik van mama, dat
  mama en papa serieus hebben gesekst en dat er
  een zaadje uit papa zijn penis tot in de
  baarmoeder van mama is geraakt en daar een
  eicel heeft bevrucht en vandaaruit is dat negen
  maanden gegroeid in mama's buik en dan ben jij
  geboren. Dat is toch niet moeilijk hee zo'n uitleg
  geven. Of je zegt gewoon dat je kind uit de liefde
  tussen mama en papa is geboren, niks meer noch
  minder, en dan zal dat kind veel gelukkiger
  worden dan te zeggen dat het van één of andere
  vogel of groente afstamt.
  En hoe vaak maakt een ouder een kind bang ?
  Heel vaak !
  Pas op, als je scheel kijkt en de klok slaat blijven
  je ogen zo staan, of als je spiekt komt de boeman
  vannacht naar je kamer, of als je je broertje
  stampt zullen de kabouters je komen pesten, en
  meer van dat fraais.
  Welke kabouters ? Ik heb persoonlijk nog nooit
  een kabouter gezien buiten die idiote mafkees van
  een Plop. Maar verder, niks, nada, noppes, geen
  kabouter gezien ! De boeman ? Ook nooit gezien.
  Waarom vertellen wij ouders toch allemaal zulke
  onzin aan onze arme drommeltjes. Of al die
  flauwekul van feeën en heksen. Ik heb nog nooit
  in het echt een fee of een heks gezien. Alhoewel
  als je eens goed rondkijkt zou het toch wel
  kunnen dat heksen bestaan, ik heb er toch al
  enkele tegengekomen in mijn carjeire.
  Of braaf slapen anders komen de spoken. Welke
  spoken ?
  En dan wordt het Pasen en komen de klokken van
  Rome paaseieren droppen.
  De klokken van Rome ? Klokken die eieren
  leggen. Hoe kan een kind dat nu geloven. Ik ben
  ervan overtuigd dat er op de wereld geen enkel
  kind is dat denkt dat klokken eieren leggen. En
  als ze die eieren moesten komen droppen dat zou
  toch serieus wat lawaai maken hee.Dus eigenlijk
  onbegrijpelijk dat hedendaagse kinderen dit
  allemaal blijven slikken.
  En dan worden die kinderen ouder en komen ze
  in de puberteit en komen ze er geleidelijk achter
  dat papa en mama serieuze liegebeesten zijn.
  Maar dan begint het hele zootje opnieuw. Pas op
  zeggen ze dan, niet masturberen want daar wordt
  je blind van of daar krijg je wratten van op je
  handen. Hupsakee, weeral een aantal complexen
  voor die kinderen. Of je moet beter studeren want
  anders moet je bij de vuilkar gaan werken, of ze
  zeggen tegen een meisje dat als ze een kikker
  kussen deze in een prins zal veranderen, wat een
  schandalige praktijken zijn dat nu ! Het enige dat
  je kan krijgen als je een vettige kikker kust, zijn
  wratten op je lippen, klierkoorts, moeraskoorts,
  malaria,syfilis en wat gonorroe dus een prins zal
  je niet zien hoor, vergeet het maar. Als ge braaf
  zijt misschien een choco prince ja !
  En dan als al die jongvolwassenen groter worden
  en beginnen te werken begint het bij hen te dagen
  dat hun leven tot dan toe één grote leugen was en
  dan kopen die zelf kindjes en wat doen die dan ?
  Juist, ze beginnen die arme dutskes nog meer wijs
  te maken dan hun ouders hun al wijsgemaakt
  hadden en dan begint het hele verhaal opnieuw.
  Zielig hee...Maar zolang we mensen zijn zullen
  we liegen, zolang er gelogen wordt zijn er mensen
  en zo zal het altijd blijven...


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  21-02-2015, 16:39 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn enige vriend


  Ik ken hem al zo’n 35 jaar. Ik heb veel over mijn vriend gehoord voor hij echt mijn vriend werd; ik zag anderen er mee omgaan en was een beetje jaloers op hen. Ik wilde hem ook als vriend en dat is me gelukt ook. Het heeft me veel moeite gekost maar uiteindelijk werd hij echt mijn vriend, mijn trouwe metgezel, mijn compagnon, mijn troost in zware tijden, mijn toeverlaat, kortom de ideale partner. Mijn vriend was lang en smal en zei niet veel, eigenlijk zei hij nooit veel om niet te zeggen dat hij eigenlijk niks zei.
  Mijn ouders waren categoriek tegen mijn vriend, eerst waren ze boos op me toen ze wisten dat ik zo’n vriend had, nadien draaiden ze bij en zeiden ze dat ik het zelf dan maar moest weten !
  Duizenden feestjes heb ik met mijn vriend doorgebracht,meisjes die naar me opkeken omdat ik zo’n coole vriend had, meisjes die mijn vriend ook wilden en soms nog kregen ook. Toch heb ik mijn vriend vaak verwenst, er waren dagen dat ik er misselijk van werd, dat ik moest kotsen als ik zijn pak zag, ja, mijn vriend droeg altijd een pak, eigenlijk een pakje want mijn vriend was nu niet echt zo groot, hij was eerder klein maar wel lang en smal.
  Mijn vriend zag vaak bleek, lijkbleek, waarschijnlijk door al het gif dat hij in zich had. Ik trok me daar weinig van aan, hij bleef mijn vriend ondanks de nadelen.
  Op school mocht mijn vriend niet mee, dus liet ik hem thuis, soms kroop ik er wel eens mee op de toiletten, dat vond ik best leuk. Ik heb vaak aan mijn vriend getrokken maar ik denk niet dat hij ooit pijn heeft geleden, integendeel, volgens mij hield hij er wel van.
  Het is dikwijls uit geweest met mijn vriend maar even snel was het terug aan, sommige mensen moesten niks hebben van mijn vriend, ze vonden dat hij stonk, dat hij te arrogant was, dat hij mij op het verkeerde pad bracht.
  Ik geloofde dat allemaal niet en pakte meestal mijn vriend nog eens lekker vast, wat kon mij die commentaar schelen van zo’n stelletje onbenullen die gewoon jaloers op me waren!
  Op al die jaren heeft mijn vriend me wel veel geld gekost, duizenden euro’s heb ik aan mijn vriend uitgegeven en nooit heeft hij me een cent terugbetaald, de smeerlap, maar toch bleef hij mijn vriend, ik kon niet zonder hem, toen niet en nu nog niet.
  Ik heb er vaak aan gedacht om me van mijn vriend te ontdoen, meestal lukte dat wel voor enkele uurtjes maar dan moest ik weer toegeven aan de verleiding die mijn vriend met zich meebracht, hij was lekker en ik had vaak het gevoel dat hij me kalmeerde.
  Spijtig genoeg groeide er met de jaren een soort van haat tegen mijn vriend, nergens mocht hij nog mee binnen,op sommige plaatsen was het zelfs verboden om mijn vriend mee te brengen, het ging zelfs zover dat de regering wetten uitvaardigde waarin stond waar mijn vriend niet welkom was.
  Ik heb het toen overwogen een vereniging ter bescherming van mijn vriend op te richten maar ik vermoedde dat dat me veel geld zou kosten. Dus besloot ik om toch maar clandestien met mijn vriend te blijven omgaan, ik zag hem meestal buiten, in het park, in het bos, op gore toiletten en heel veel thuis. 
  Nu is het zelfs zover gekomen dat wanneer ik met mijn vriend ergens verschijn de mensen me bekijken alsof ik een gangster ben, een paria, een outlaw die lijdt aan één of andere vreselijke ziekte.
  Ik moet toegeven dat ik me soms wel schaam voor mijn vriend, want ik vind nu ook dat hij verschrikkelijk uit zijn bek stinkt en hij kost me nog meer geld dan vroeger. Geloof het of geloof het niet er bestaan nu zelfs geneesmiddelen om omgang met mijn vriend tegen te gaan en naar het schijnt zijn er door mijn vriend al velen het hoekje omgegaan. Ikzelf ben al vaak om het hoekje gegaan want daar woont mijn vriend namelijk, als ik hem ga halen ligt hij er met al zijn vrienden en soms kies ik onbewust één van zijn vrienden om me te amuseren, maar uiteindelijk verlang ik altijd toch terug naar hem, hij heeft iets vind ik, dat ik nooit bij andere vrienden heb gezien of gevoeld, ik kan het niet omschrijven, het is geen liefde,  maar meer een gevoel van het echte man zijn, althans dat denk ik toch alhoewel het nu cool blijkt te zijn om mijn vriend af te wijzen.
  Ik stoor me er niet aan. Hij  blijft mijn vriend ook al zeurt mijn vrouw dat ik onze vriendschap moet stoppen, ook al zeurt mijn baas dat mijn vriend niet welkom is op zijn werkvloer (zoals men dat netjes zegt tegenwoordig). Doch ik blijf bij hem, ondanks de stank die soms dagenlang in mijn kledij hangt, ondanks de woeste blikken van mensen die mijn vriend haten, ondanks de vervelende kuchjes die ik soms hoor als ik mijn vriend tevoorschijn haal enzovoorts !
  Of mijn vriend een vriend voor het leven is, ik weet het niet, eigenlijk geeft hij geen bal om me en is hij er op uit me kapot te maken, dat besef ik nu ook wel, maar doet hij dat met opzet of doe ik dat zelf ?
  De laatste nieuwe hype is het verbieden van mijn vriend in restaurants, dus zit je lekker te schransen, wil je even met je vriend zijn, dan moet je buiten in de kou of regen gaan staan, zo gehaat is mijn vriend en hij is zelfs geen marokkaan of turk, dan zou je er nog begrip voor kunnen opbrengen, niemand wil hem nog zien alhoewel de jeugd meer en meer naar een vriend verlangt zoals de mijne, dus dat valt ook wel weer mee.
  Volgens de kranten en de goedgevoel-blaadjes, leef je zonder mijn vriend veel langer, maar wie kan dat bewijzen, ik vind dat larie en apekool, alhoewel ik noch larie of apekool lust !
  Psychologisch gezien windt mijn vriend vele mensen probleemloos om zijn vinger, hij slaagt er steeds in om iedereen afhankelijk van hem te maken, dan voelt hij zich in zijn nopjes maar je krijgt er maar weinig voor terug buiten een droge mond en een hoestbui.
  Is deze vriendschap voor het leven, ik weet het niet, nu moet ik echter stoppen want mijn vriend roept, daar ligt hij, uitdagend als altijd, ik neem hem vast, steek hem in mijn mond,
  Ik geef hem een vuurtje en inhaleer zijn geur, mijn longen trekken zich vol met zijn giftige rook, weeral zoveel longblaasjes naar de knoppen, ik blaas zijn rook uit, voel een hoest opkomen, rochel even, en trek nogmaals aan mijn vriend.
  Wat kan zo’n sigaret toch smaken !!!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  21-02-2015, 16:33 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagje strand

  Een dagje strand
  Nog enkele minuten rijden en ik was aan de parking vlakbij het strand. De zon scheen en de hitte in mijn oude karretje werd bijna ondraaglijk ondanks de opengedraaide ramen.  Traag reed ik de parking op en parkeerde onder een boom. Die zou voor wat verkoeling voor mijn wagentje zorgen terwijl ik aan het strand lag. Even later liep ik blootsvoets in het zand, zoekend naar een plekje tussen al die andere, zwetende lijven.
  Het was druk. Ik vond niet direct een plekje. Ik bleef maar wat rondwandelen en uiteindelijk zag ik nog een plekje tussen een gezin met enkele kinderen en twee mooie meisjes.
  Ik er naar toe. Ik knikte naar de familie en naar de meisjes.
  De meisjes keken elkaar aan en lachten flauwtjes.
  Ja, ik wist het, ik was geen Rambo maar eerder een Ghandi en door de openstaande ramen tijdens de rit naar hier wees mijn haar alle windrichtingen aan. Ik gooide mijn handdoek op het vrije plekje en nestelde me er op. Ik keek rond,en probeerde de meisjes te negeren die giechelend lachten en elkaar af ent oe iets toefluisterden. Ik werd een beetje achterdochtig en voelde me gekwetst dus probeerde ik een gesprek aan te knopen met één van mijn favoriete openingszinnen.
  “Komen jullie hier vaak?” vroeg ik aan de meisjes, terwijl ik het zweet van mijn voorhoofd veegde, tja, ik mocht dan wel al 39 jaar oud zijn maar ik had nog steeds drempelvrees wanneer ik iemand van de andere sekse aansprak. Vandaar dat ik ook alleen woonde samen met mijn hondje, Armand.
  De meisjes lachten hun tanden bloot.
  “Alleen als de zon schijnt!” zei één van hen, terwijl ze wat opschoof naar de andere kant.
  “Ah zo, tof!” zei ik, proberend zo gewoon mogelijk te doen. Ik besloot om mezelf wat meer air te geven, om een sigaret op te steken. Ik stak het onding in mijn mond en wilde het net aansteken.
  “U gaat hier toch niet roken hee meneer?” vroeg de moeder van de familie aan de andere kant. Even stond ik ondanks de warmte, stil als een bevroren ijspegel.
  Ik draaide mijn hoofd naar de dame. De meisjes zetten zich een beetje rechter om te kijken wat ik zou doen.
  Ik wilde graag tegen de dame zeggen dat ze de pot op kon en dat ik hier, in open lucht mag doen wat ik wil, ik wilde haar zeggen dat ze een dikke reet had en dat ze er uitzag als ma Flodder, maar zoals gewoonlijk haalde mijn verlegenheid de bovenhand.
  “Neen, ik zal ze op de dijk gaan roken mevrouw” zei ik flauwtjes.
  De twee meisjes schoten in de lach. Ik lachte ook, groen…
  Dus stak ik het kankerding terug in het pakje en keek ik rond alsof er niks aan de hand was.
  Intussen was één van de kinderen van de dame een put aan het graven net naast me. Elke keer gooide hij een hoopje zand op me.
  “Erik, niet doen jongen, uitkijken voor de meneer!” zei de pa van de kleine.
  “Ja papa, maar ik was hier eerst hee!” zei het rotjoch.
  De pa zei niks meer en las voort in zijn boek.
  De kleine bleef graven en het zand naar me gooien. Ik werd een beetje kwaad maar wilde me niet laten kennen. Om af te koelen besloot ik in de zee te gaan dus stond ik recht. De meisjes  keken naar me en hun afkeurende blik boorde zich in mijn rug terwijl ik richting water ging.
  De golven sloegen zachtjes op het strand. Ik bereikte de waterrand.
  “Verdekke, dat is koud!” zei ik tegen mezelf.
  Als gewoonlijk antwoordde mezelf niet.
  Om niet helemaal af te gaan sprong ik in één keer in een aankomende golf. De hitte van daarnet maakte plaats voor een ijskoude golf water die ervoor zorgde dat ik kippenvel kreeg.
  Ik keek rond en ook even naar het plekje waar mijn handdoek lag. Ik zag de meisjes rechtop zitten en naar me kijken. Ze lachten. Ze lachten me uit verdorie…
  Om hen even te imponeren deed ik een handstand onder water waarbij alleen mijn voeten nog boven het water uitstaken. Toen ik weer boven water kwam zag ik hen  nog harder lachen. Ik werd bozer en bozer. Ik ging terug uit het water richting mijn plekje. De kleine had intussen mijn handdoek bijna bedolven onder het zand. Ik nam hem op en schudde voorzichtig met het ding in de wind. Wat druppels water vielen ondertussen op de kleine zijn hoofd die plots als een speenvarken begon te huilen.
  De pa van de kleine sprong recht.
  “Erik,Erik, wat is er?”
  “Die meneer heeft mij natgemaakt!” zei het kind, wijzend met zijn vingertje, dat ik graag zou breken, naar mij.
  “Wel man, gaat het niet,kun je niet uitkijken wat je doet idioot!” zei de pa tegen me, hij zag er sterk uit. Ik ging een stapje achteruit waarbij ik per ongeluk op de handdoek van het meisje naast me stapte.
  “Helaba, kijk toch waar je loopt lul!” zei ze en ze schoten allebei in een lach. Ik voelde het schaamrood in me opkomen, wist niet wat ik moest doen. Ik zette me neer op mijn handdoekje waarop een hondje stond afgebeeld.
  “Sorry !” zei ik tegen de boze papa die snuivend terug ging zitten.
  Ik nam mijn zonnecrème en deed de dop van de tube. Ik duwde op de tube en er vloog een straaltje witte zonnecrème op het meisje naast me.
  “Baah…verdomme man, wat doe je nu weer!” zei ze boos. Ik wilde het van haar rug vegen maar ze duwde mijn hand weg.
  “Hey viezerik , blijf met je gore tengels van mijn lijf hee, pervert!” zei ze boos, terwijl haar vriendinnetje de zonnecrème wegveegde.
  ‘Waarschijnlijk lesbiennes!’ dacht ik nog. Ik begon stilaan behoorlijk kwaad te worden en had spijt dat ik thuis niet gewoon in mijn tuintje was blijven zitten.
  Ik besloot mijn spullen te pakken en op de dijk op een bankje te gaan zitten.
  Ik zei de familie en de meisjes gedag.
  Ze zeiden niks terug wat me nog bozer maakte.
  Ik stak mijn middelvinger naar hen op. Ze zagen het niet omdat mijn handdoek over mijn hand lag. Even later zat ik op de dijk, mijn derde sigaret aan te steken. Ik keek naar het strand, naar al die lijven, al die zonnecrème. Ik hoorde al het geroep, gelach, gejoel van de zonnekloppers en wilde naar huis. Een overvliegende meeuw liet zijn behoefte vallen net op mijn handdoek. Ik werd nog razender.
  Ik stond recht en slenterde naar mijn autootje, deed de deur op en stapte in. Het leek wel een sauna. Ik stak de sleutel in het slot en draaide. De auto deed niks. Ik probeerde nogmaals, weer niks! Ik stapte terug uit en deed de motorkap open. Niet dat ik iets van motors afwist maar dat is toch gewoonlijk wat de meesten doen. Ik zag niks en stapte terug in. De auto startte niet.
  Ik stapte terug uit en stampte tegen het koetswerk waarbij ik mijn grote teen bezeerde aangezien in vergeten was dat ik teenslippers droeg.
  Mijn teen voelde als gebroken en ik zette me naast mijn auto neer.
  Een oude man met een hondje kwam voorbij.
  “Gaat het meneer?” vroeg hij.
  “Zwijg verdomme, bemoei je met je eigen zaken, ouwe zak!” riep ik boos terug.
  De man draaide zich om en liep verder.
  “Klootzak!” riep ik hem nog na.
  Even later kwam er een agent aan.
  “Zo meneer, wat is het probleem?”
  “Hoezo, wat bedoelt U?” zei ik zo vriendelijk mogelijk terwijl het schuim me op de mond stond.
  “Ik heb net een klacht gekregen van een oude man wegens agressie!” zei de agent.
  “Ik ken die man niet eens !” zei ik.
  Het zweet gutste van mijn lijf, mijn teen deed pijn en het water dat ik had meegebracht was warm door de hitte.
  “Die man kan oprotten, de boom in, de ouwe zak!” zei ik kwaad.
  De agent nam zijn walkietalkie en zei:
  “Ja met Jean hier, heb hier te maken met geval van agressie graag bijstand zo snel mogelijk aan de zeedijk aan pier drie!”
  Even later kwam een combi met zwaailichten de parking opgereden.
  Ik werd nog bozer en stond recht en wilde de agent een oplawaai verkopen.
  Even later zat ik in de combi en mocht ik mijn dagje zee uitzitten in één van hun koele cellen…In het vervolg zal ik wel in mijn tuintje blijven…
   
  Yves pf Goudket


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  21-02-2015, 16:29 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (1)
  20-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nostradamus achterna !

  Iedere geletterde en intelligente Belg kent vast wel Nostradamus, de voorspeller die geboren werd in het jaar 1566 en de beide wereldoorlogen en de komst van Hitler en Napoleon voorspelde. Hij voorspelde nog een heleboel andere zaken die bijna allemaal juist bleken te zijn; daarom waag ik mij ook aan voorspellingen, ik ga niet zeggen dat ik visioenen heb gehad maar ik denk toch wel dat vele van mijn voorspellingen in de nabije toekomst zullen uitkomen, af en toe misschien wat futuristisch en humoristisch maar toch het lezen waard denk ik !
   
  Hier gaan we :
   
  Door de opwarming van de aarde en het smelten van de polen zal ons klimaat totaal veranderen, van felle winters en hete zomers zullen we evolueren naar een klimaat dat het ganse jaar hetzelfde zal zijn met heel wat regen en gemiddelde temperaturen gans het jaar van zo'n 15 graden. Hierdoor gaan er ook heel wat veranderingen optreden in fauna en flora; diersoorten zullen uitsterven, anderen zullen muteren of veranderen en zich aanpassen aan het klimaat. Zo voorzie ik dat vliegen en muggen binnen een jaar of honderd gemakkelijk dertig tot tachtig centimeter groot zullen zijn, als je dan gaat slapen helpt een muggespray niet meer maar moet je met een baseballbat of matrak je kamer binnengaan om de muggen en vliegen dood te kloppen vooraleer je in bed kan kruipen, een gemiddelde mug of vlieg zal dan zo'n 20 tot 30 kg wegen dus mensen begin maar al te trainen om aan de nodige spieren te geraken tegen dan !

  Door de grootte van deze insecten moeten natuurlijk ook planten en bomen zich aanpassen; bomen zullen op korte tijd dikkere takken krijgen en struiken eveneens, alle dunne gewassen zullen uitsterven en niet meer groeien en als je naar zee rijdt zorgen speciale  grills op je auto ervoor dat deze vliegen en muggen je raam niet verbrijzelen , als er dan tenminste nog met de auto gereden wordt want daar zie ik ook verandering in komen.


  Binnen pakweg vijftig jaar zal er nog maar één merk zijn, hetwelke weet ik niet, alle kleinere merken zullen opgeslorpt zijn door één wereldwijd merk en die zullen enkel nog auto's fabriceren voor de heel rijken onder ons, wij, de gewone werkmensen, zullen ons verplaatsen met motors op onze rug, aangedreven door één of ander revolutionaire brandstof zoals koolzaadolie of zonnebloemolie. We zullen dan met zijn allen op een vijftal meter van de grond vliegen en autostrades en wegen zijn niet meer nodig, enkel nog voor die heel rijken die supergesofisticeerde wagens hebben met detectiesystemen om te kunnen weten of er een mug of een vlieg tegen hun auto zal vliegen om deze vooraleer ze tegen deze dure wagens rijdt, met een laserstraal  te vernietigen. Ja , lach gerust, maar zo zal het zijn. Files zullen niet meer bestaan, snelheidsmeters of flitspalen evenmin dus zoals u ziet, niks als voordelen. Natuurlijk zullen wij met ons motortje op de rug ook moeten opletten om niet tegen een vlieg of mug te vliegen, daarom zal bij elk motortje een speciale knuppel geleverd worden.

  Sommige slimmerds zullen natuurlijk van de nood een deugd maken en de doodgeknuppelde vliegen en muggen preparen voor consumptie, zo zal er in de toekomst mugge- en vliegebilletjes, gefrituurde mugge-en vliegeogen, mugge- en vliege-ribbetjes gegeten worden door de fijnproevers onder ons. Nu hoor ik u al denken, okee, maar wat met de vogels en andere insekteneters, die vliegen en muggen aten ? 

  Wel heel simpel, diegene van de vogels die overleven, en dan denk ik vooral aan mussen, kraaien, merels ed, wel die zullen uiteraard ook groter worden, ik schat dat zij zo'n meter tot 1,5 meter groot zullen worden, en vaak zullen zij, zoals de meeste dieren die zich aanpassen  agressief zijn tegenover de mens. 
  Door dit ganse spektakel zullen wij mensen een aantal dingen niet meer kunnen doen, zoals als het weer het toelaat, buiten in onze tuin liggen of gaan zwemmen in zee of een andere buitenactiviteit; totaal onmogelijk; stel je voor wanneer je op je strandstoel ligt dat er een zwerm mussen passeert, buiten het feit dat het even pikdonker zal zijn bestaat de mogelijkheid dat ze iets laten vallen, dus ik schat dat de uitwerpselen van één mus gemakkelijk 10 tot 15 kg kunnen wegen dus...Op deze manier zullen uiteraard veel mensen sterven indien ze zich niet kleden voor deze gelegenheid, ik denk dan ook dat we enkel buiten kunnen gaan met een enorme stalen helm op en een dito pak en schoenen.

  Zoals steeds zullen er slimmeriken zijn die iets zullen maken met de musse- en andere vogelpoep; ik denk dan aan brandstof of iets dergelijks...
  Trouwens door al deze veranderingen zal de meerderheid van de bevolking op de hele wereld vooral thuiswerk doen.

  Waar ik ook van overtuigd ben is het volgende : binnen de vijftig jaar zal elke mens, net als nu een hond, een chip krijgen ingeplant achter het oor. Op deze chip zullen alle gegevens van dit individu staan zoals geboortedatum,woonplaats, beroep,huwelijksstatus,sexuele geaardheid, godsdienstige overtuiging enz.Het grote voordeel hiervan is dat ontvoeringen ed minder zullen voorkomen want deze chip zal ook een sensor bevatten die over de hele wereld gespot kan worden wanneer nodig !

  Ook op het vlak van de geneeskunde zal er heel wat veranderen; aids,kanker,hart en vaatziekten zullen voorkomen worden door elke dag een pil te nemen ontwikkeld tegen deze ziekten; ook de wereld van transplantaties zal er op vooruitgaan ; ik voorzie dat binnen honderd jaar elk lichaamsdeel kan getransplanteerd worden, zo zullen er bijvoorbeeld koppenziekenhuizen zijn die zich specialiseren in het transplanteren van hoofden; spijtig dat ik dit niet meer zal meemaken want mijn kop is eigenlijk niet meer om aan te zien maar soit ! D      okters zullen massaal armen, benen, voeten, neuzen, handen,harten,longen,nieren,penissen,vagina's,tepels enzovoorts overplanten en op termijn zullen al deze lichaamsdelen zelfs verkrijgbaar zijn in hoogwaardig plastiek met als resultaat dat mensen niet meer sterven en gemakkelijk 500 jaar of ouder zullen worden wat me dan ineens brengt op het grote probleem dat ik zie van overbevolking ;  ik denk dat we binnen de tweehonderd jaar met een massa mensen op deze aardbol zullen rondlopen, gelukkig zijn de Amerikanen er tegen dan al in geslaagd om hele steden te bouwen op Mars, Jupiter en de maan zodat dit probleem opgelost kan worden.

  Heel wat mensen zullen niet meer op vakantie gaan naar Spanje, Italie of Frankrijk maar trekken voor een weekje of zo naar de maan via speciaal daarvoor aangelegde kokers waardoor je met speciale raketten op een uurtje naar de maan kan reizen.
  Uiteraard zullen er de nodige speciale reisburos zijn waar je deze reizen kan boeken, hierdoor zullen natuurlijk alle vliegtuigmaatschappijen failliet gaan wat maar goed is ook daar wij dan met ons motortje rondvliegen en denk eens even wat er zou gebeuren als er een mus of een vlieg of zo tegen het vliegtuig botst !

  Uiteindelijk denk ik toch dat de mens zichzelf zal vernietigen door één of andere grote ramp, binnen honderd jaar zal er met atoombommen gelachen worden en zal elke natie een ultrabom hebben die in één klap de ganse aarde kan vernietigen, de vraag rest wie zal als eerste op de knop drukken ?De Hollanders misschien ?
  Wat ik ook denk is dat er binnen honderd jaar geen landen meer bestaan, elke grens zal weg zijn door het overvloedige immigreren van mensen naar andere streken en landen, vooral de moslimwereld zal sterk toenemen en binnen  150 jaar zal er slechts één geloof meer zijn namelijk de Islam. Goed dat ik dat niet meer moet meemaken ! Ook alle politieke partijen zullen binnen de honderd jaar ophouden te bestaan, overal ter wereld zal effectief het recht van de sterkste en de rijkste tellen, hij die rijk is zal baas zijn, de armen moeten luisteren en zwijgen, tegenstanders worden zonder pardon gedood door het smelten van hun plastieken ledematen, daarna worden ze gevoederd aan de mussen en vliegen en muggen !

  Wat ik ook voorzie is dat elk gezin zijn kindje volledig kan kiezen door genetische manipulatie, een koppel gaat gewoon naar een ziekenhuis, vult een bestelbonnetje in en kan een maand later zijn babietje komen afhalen. Bevallen en zwanger zijn is dan al lang uit de mode, babies zullen groeien in proefbuizen in  laboratoria. Natuurlijk zal geld hierin ook weer een rol spelen, mensen met veel geld zullen babietjes kunnen kiezen met veel verstand die goed lijken op bekende acteurs, mensen met minder geld zullen het moeten stellen met minder begaafde kindjes die veel weg hebben van komieken of monsters.  Natuurlijk staat deze ouders niets in de weg om deze kindjes later, als ze goed geld verdiend hebben, om te laten bouwen tot mooie mensen met een ander hoofd en dergelijke, als ze intussen tegen dan al niet zijn opgegeten door reuzemussen of vliegen want arme mensen kunnen zich geen stalen helmen veroorloven en moeten het dus doen met minder goed materiaal waardoor ze dan weer de nodige risico's lopen als ze buiten komen !

  Ook onderwijs zal niet meer nodig zijn; elke mens zal de nodige ruimte in zijn hoofd krijgen om een harde schijf te plaatsen waarop men gegevens kan plaatsen die  men ook weer kan kopen in gespecialiseerde winkels, sommige mensen zullen slechts 1 gigabyte aan gegevens bezitten anderen zullen rondlopen met enkele duizenden gigabytes in hun hoofd, hierdoor zal de vooruitgang natuurlijk nog sneller gaan en zullen dingen uitgevonden worden waarvan men nooit had gedacht dat iemand ze kon uitvinden zoals bijvoorbeeld de ultrasone vliegenspotter waarmee je al van ver kan zien of er een vlieg op komst is of niet.

  Wat ik in de nabije toekomst  zeker verwacht is het volgende; als je ziet hoe kinderen van nu ganse dagen voor hun pc zitten of uren aan een stuk met de playstation spelen of hun mp3 speler de ganse dag keihard loslaten op hun oren dan is deze voorspelling bijna vanzelfsprekend; binnen de dertig jaar zullen kinderen geboren worden met reusachtige oren en ogen en met dikke duimen zodat ze bovenvernoemde activiteiten beter kunnen doen, natuurlijk kunnen ze later nog naar het ziekenhuis gaan om plastieken oren of ogen of duimen te laten plaatsen, gemakkelijk is dan wel dat deze kinderen met hun grote oren sneller vliegen of muggen zullen horen aankomen en dat ze deze dan met hun grote duimen zullen kunnen verbrijzelen, zo zie je maar dat alles nog goed komt !
  Ook grote multinationals zullen verdwijnen of samensmelten, zo zal bijvoorbeeld Bayer gaan samenwerken met Pfizer wat dan BP zal worden, Esso,Shell,Texaco zullen samensmelten en uiteindelijk zal er slechts één merk medicatie en één merk benzine meer zijn, als we dan nog benzine en medicatie nodig hebben hee ! Medicatie niet denk ik als ons lichaam bijna volledig uit plastiek is, de enige die hier wel zal bij varen is de firma Tupperware, die hun idiote gebruiksvoorwerpen zal gaan vervangen door het in grote schaal aanmaken van menselijke lichaamsdelen ! 
  Gewone benzine zal niet meer gemaakt worden waardoor de machtige oliesjeiks kunnen gaan doppen alhoewel ik denk dat binnen de honderd jaar doppen niet meer zal bestaan, ik denk dat iedere mens die geen werk heeft gewoon een spuitje zal krijgen of vliegen of muggenvanger zal moeten worden om nog iets te kunnen verdienen, zij kunnen dan de gevangen vliegen en muggen doorverkopen aan de restauranthouders die ik eerder vermeldde. 

  En dan nog één van de belangrijkste zaken : de roesbrengende middelen zoals alcohol, drugs,sigaretten ed. Vrij eenvoudig : er zullen winkels uit de grond schieten waar je bijvoorbeeld een alcholshot kan kopen of een drugshot.

  Je neemt een familypack mee naar huis en geeft de ganse familie een shot, je kan dan enkele uren onder invloed leuteren over koetjes en kalfjes of gewoon de beest uithangen (niet buiten natuurlijk; denk aan de vliegen,muggen,mussen ed), wanneer het shot is uitgewerkt zal je geen kater hebben maar gewoon een beetje moe zijn. Dan kan je gaan slapen in je cocon, want tegen dan bestaan bedden immers niet meer, in elke kamer zal één of twee stalen cocons staan waarin luchtdruk, luchtvochtigheid ed geregeld zijn waardoor je de perfecte slaap kan hebben, ook handig deze stalen cocons tegen de reeds uitvoerig vermelde reuzenvliegen en muggen moest je geen baseballbat of matrak bezitten om ze dood te slaan ben je toch nog veilig als je slaapt.

  Natuurlijk zullen er spijtig genoeg nog steeds verslaafden rondlopen die konstant van de roes willen genieten, deze zullen massaal shots opkopen of stelen net zoals verslaafden nu, als ze echter gepakt worden door de politie worden ze zonder pardon opgesloten in speciale gevangenissen waar men hen hun plastieken lichaamsdelen terug afpakt en hen gewone menselijke delen terug geeft, dan zullen ze worden losgelaten buiten zonder stalen helm of dito pak en zullen ze worden opgegeten door de vliegen, muggen en reuzenvogels.

  Je kan er eens mee lachen maar grappig is anders natuurlijk. In de toekomst zal het verre van grappig zijn, de mens stopt immers niet met uitvinden zodat er een boel overbodige spullen op de markt zullen komen; automatische vliegendetectors, compjoeters waarmee je ook je haar kan kammen, fietsen die je ook kan gebruiken om het gras te maaien, mp3 spelers die ook je zwembad kunnen proper houden, haardrogers waarmee je ook vliegen of mussen kan neerlaseren enz.

  De mens zal zovele overbodige luxe hebben dat hij praktisch niet meer zal bewegen waardoor de mensheid dan extreem dik zal worden, de gemiddelde mens zal over pakweg honderd jaar rond de 150 kg wegen en niks anders meer doen dan eten daar alle andere dingen overbodig zijn, fitnesscentra zullen er niet meer zijn, zelfs sexuele arbeid zal verdwenen zijn daar alles via de pc gebeurt; heb je zin in sexen even de pc aan, bijhorende bril en koptelefoon op, het gewenste programma downloaden en je kan uren virtuele sex hebben zonder dat je een vin veroert. Hierdoor zullen de meeste emoties verdwijnen, verdriet, angst ed zullen niet meer bestaan. Wanneer iemand sterft zal hij opgebrand worden en weggegooid worden op straat. De muggen, vliegen en mussen zullen de overschot gretig opruimen.
  Qua entertainement zullen er meer en meer bizarre vormen ontstaan; ipv big brother, rad van fortuin en expeditie robinson zullen er andere programma's komen : bijvoorbeeld wie doodt zijn eerste mede kandidaat : een soort realityreeks waarin de kandidaten elkaar moeten vermoorden, of wie vangt de meeste vliegen , waarin de kandidaten enkel gewapend met een knuppel, ergens in de wildernis worden gedropt en moeten proberen om de meeste vliegen te vangen.
  Waar ik zeker van ben is het volgende :  er zal een programma komen waarin mensen die zinnens zijn om iemand te vermoorden, de redactie kunnen opbellen zodat hun moord live op tv komt, kan het nog extremer ?!
  Binnen honderd jaar zal heel de wereld geislamiseerd zijn, alle aardbewoners zullen dan moslims zijn, willen of niet, dus dat wil zeggen ; geen alcohol, geen hoereloperij meer, geen sigaretten, geen werk maar wel veelwijverij dus da's mooi meegenomen, ipv het eten van varkensvlees zal tegen dan het eten van vliegenvlees niet koosjer meer zijn !
  Huwelijken zoals we die nu kennen zullen verdwijnen, alle traditionele waarden zullen stilaan verdwijnen, iedereen zal met iedereen mogen huwen, zo kan je tegen dan getrouwd zijn met een boek, een hond, je kat, je kanarie, je partner, een geit of als je dat wil zal je zelfs met je getemde vlieg kunnen trouwen !
  Pastoors en paters zullen niet meer bestaan of volledig werkloos worden .

  't Ja, als mijn voorspellingen gaan kloppen ziet dat er allemaal niet zo rooskleurig meer uit maar ik heb nog één ding, in de toekomst zullen we allemaal minstens één robot hebben die alles voor ons doet, die gaat voor ons werken, vangt voor ons vliegen, doet thuis al het werk, hierdoor zal de mens veranderen; mensen zullen dikker en dikker worden en op de lange duur zullen onze armen en benen verdwijnen, kinderen zullen geboren worden als een bol, zonder armen en benen en in die wereld zullen we als knikkers rondtollen, de robots zullen al het werk doen, terwijl wij, als dikke ballen door elkaar zullen rollen, door het feit dat we wel zullen blijven eten, zullen deze ballen dikker en dikker worden wat er toe zal leiden dat heel wat mensen gewoon zullen exploderen, dit zal het begin van het einde van de wereld zijn want niemand zal hieraan iets kunnen doen. 
  Tot zover mijn relaas en tot de volgende...


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  20-02-2015, 17:14 geschreven door yves pf goudket  
  Reacties (1)
  Archief per week
 • 03/12-09/12 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 05/10-11/10 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 05/01-11/01 2015
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek
 • Dagelijkse kost !
 • Geen goesting
 • Toenemende normaliteit
 • Spreuk van de maand
 • Nobelprijs voor Vrede

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !
  Gastenboek
 • Dagelijkse kost !
 • Geen goesting
 • Toenemende normaliteit
 • Spreuk van de maand
 • Nobelprijs voor Vrede

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Inhoud blog
 • Het zal niet gemakkelijk zijn
 • 1 januari 2017
 • De eenvoud
 • Tomorrowland
 • Blind en zo
  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • mijn webstek
 • mijn print on demand uitgeverij
 • Welkom op mijn blog!Hopelijk vind je het plezaaaaaaaaaaant !!!!!!
  Over mijzelf
  Ik ben yves goudket, en gebruik soms ook wel de schuilnaam brid patt.
  Ik ben een man en woon in essen en omstreken (belgie en omstreken) en mijn beroep is buschauffeur maar niet meer echt overtuigd...tis van moetes !!!!.
  Ik ben geboren op 01/07/1957 en ben nu dus 61 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: schrijven, keyboard spelen, figuurzagen, wandelen, voetbal,stephen king, kinderen en kleinkinderen.
  Ik zou graag een bestseller schrijven en blijf proberen maar de juiste mensen kom ik maar ni tegen...misschien ook geen talent kan uiteraard ook !
  Een interessant adres?
  Welkom op mijn blog!
  Welkom op mijn blog!
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!