Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
23-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shell Boys-Kalishoek
Shell Boys-Kalishoek 1-2

Het was een zwaar bevochten zege maar we hebben het gehaald.  Kampioen seizoen 2006-2007 is SK Kalishoek.  Eindelijk, na talloze 2e en 3e plaatsen zijn wij het eens die iedereen achter ons konden houden.  De wedstrijd verliep als volgt.  Na een kwartiertje werd na een duidelijke penaltyfout op Jo Van Haelst de elfmeter omgezet door Johan Somers.  Shell Boys die met een sterke ploeg aantraden was echter niet van plan cadeaus uit te delen.  Jo zat voortdurend in de tang tussen 2 verdedigers, hij kon zich meestal toch vrijkappen maar zijn schoten werden steeds afgeblokt.  Shell Boys kwam dan op 1-1 en dat werkte verlammend op ons spel.  Net voor rust kwam Denty alleen voor de keeper maar deze stopte tot 2 keer toe.  We kwamen er nog moeilijk uit en in de 2de helft moest er vaak stevig getackeld worden om hun gevaarlijkste man af te stoppen.  Wij kregen echter de beste kansen. Een vrije trap van Johan werd door de keeper uit het doel gesaved.  Denty kreeg een uitstekende kopkans maar kreeg een duw in de rug waardoor hij de bal niet meer in het doel kreeg.  Dicht tegen het einde kon Steven dan het feest inleiden door een corner binnen te trappen.   Shell Boys kreeg nog een uitstekende kopkans maar de bal verdween gelukkig over doel.   Je ziet dat er wel enkele gaten in mijn geheugen zitten betreft het wedstrijdverslag maar ik denk dat ik niet de enige ben die zondag enkele gaten in zijn geheugen had.  Nu nog alles op alles zetten in de beker en zondag proberen te winnen van De Kleine Beurs.

Doelpuntenmakers: Johan Somers 1, Steven Somers 1