Zoeken in blog

KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
02-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek- Los Amigos 9-1
Het was te denken, je smeekt nog zo om niet weer zo veel goals te maken en ze sjotten er nog één meer in dan vorige week.  Nog een geluk dat Franky De Schepper niet meedeed vandaag of ik was nog goals aan het opschrijven.  Ik was vandaag enkele minuten te laat en dan weet je dat het risico groot is dat Jo Van Haelst al gescoord heeft.  1-0 na 2 minuten, dat begon al goed.  Los Amigos speelde de bal goed rond en zat beter in de wedstrijd dan wij, de kansen waren echter meer voor ons.  Op het halfuur trapte Wannes op de benen van de bezoekende keeper, de tegenaanval daaropvolgend verdween de bal nipt voorlangs.  Het sein voor ons om even door te drukken, Jo dribbelt zich vrij tussen 2 man en werkt koel af, 2-0.  Weer 2 minuten later torpedeert Wannes de keeper en ook Jo trapt de rebound op de keeper.  Als Robby alleen doorgaat is het opnieuw de keeper van L.A. die zich onderscheidt.  Maar de daaropvolgende corner van Robby klimt Bart boven iedereen uit en knikt mooi binnen,3-0.  Stijn pakt nog een sterke kopbal en dan is het rusten.  Een mooie voorsprong maar met deze tegenstander weet je het nooit.  Maar ook na de rust blijven de doelpunten voor ons.  Wannes kapt zich vrij en legt de bal mooi op het hoofd van Jo die zo voor de 4-0 voorsprong zorgt. In de 65' minuut doen Bart en Robby nogmaals een herhaling van de 3-0 en zo staat de forfaitscore van 5-0 op het bord.  Los Amigos komt af en toe aan een goede kans en kan dan uiteindelijk de 5-1 binnenschieten.  Maar tien minuten later staat het al 7-1 als eerst Robby gekruist binnentrapt en even later Jo dankzij de keeper kan scoren.  En nog was de doelpuntenhonger tot mijn grote spijt niet gestild.  Een wederom erg bedrijvige Wannes zet voor en ons nieuwste aanwinst Marco staat goed opgesteld om de 8-1 binnen te tikken.  5 minuten voor tijd trapt Robby de eindscore van 9-1 via een bezoekend been binnen.   Vandaag gingen de combinaties ook al stukken beter dan vorige week.  We mogen niet beginnen dromen maar het ziet er weer goed uit dit seizoen.   Het verlies van Wouter, Olivier en Denty wordt voorlopig zeer goed opgevangen.  De plaatsen zullen duur worden dit seizoen.  Je moet maar eens voor jezelf een typeploeg op papier zetten. Je zal zien dat er op heel wat plaatsen een dubbele bezetting is. Iedereen moet dus beseffen dat hij vervangbaar is en zodoende kunnen we het Franky  iets gemakkelijker maken want hem wacht zeker geen gemakkelijke taak dit seizoen.  Volgende week wacht ons één van de titelkandidaten van dit seizoen.  Boys 85 hebben ook al jaren dezelfde ruggegraat en elk seizoen komt er wel een versterking bij.  Bovendien hebben zij ook vooraan klasse te koop.  Het zou dus wel eens een doelpuntrijke match kunnen worden.  Ik kijk er alvast naar uit. Wannes is er volgende week niet bij en daarom hopen we dat kersverse papa Steven al even zijn kleine spruit mag verlaten.