Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
27-08-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek-Blue Boys
Eerste wedstrijd: Kalishoek-Blue Boys 4-1

Voila de kop is eraf.  Kalishoek heeft gedaan wat het moest doen: de eerste driepunter is veroverd.  Mooi voetbal werd er nog niet te veel op de mat gelegd,  maar een eerste wedstrijd is altijd terug wat zoeken en tegen een altijd gemotiveerd Blue Boys is het nooit gemakkelijk spelen.  De wedstrijd zelf dan:  na een aarzelend begin kwam Kalishoek 1-0 voor via een schot van Robby na een goede assist van Bart.  De bezoekers die slechts met 9 spelers de eerste helft speelden knokten zich dan knap terug tot 1-1.  Via Bart kwamen we gelukkig nog op 2-1 voor de rust.  Na de rust ging het iets makkelijker ook omdat Blue Boys de gaten iets moeilijker kon dichtlopen.  We liepen dan ook verder uit met een doelpunt via Jo Van Haelst en wederom via Bart Hellemans.  De uitslag was dus 4-1 en we staan voor het eerst en hopelijk niet voor het laatst mee aan de leiding. Verder wil ik nog vermelden dat onze nieuwste aanwinst Dave vandaag al bewezen heeft dat hij een aanwinst is.