KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
26-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shell Boys - Kalishoek
Op het programma vandaag een moeilijke uitwedstrijd naar Shell Boys. En dat dat deze keer niet anders ging zijn, wisten we al voor de wedstrijd. Noodgedwongen moesten we de match aanvangen met 10. Gelukkig kwam Steven V. er nog door zodat we de tweede helft met 11 konden volmaken.

De wedstrijd zelf dan. In de eerste helft was het geen seconde merkbaar dat we met een man minder op het veld stonden. Er waren een paar kleine kansen aan beide kanten, maar geen groot gevaar. Op een bepaald moment kregen wij een vrije trap. Na een zeer rommelige fase, stelde iedereen vast dat de bal in het doel was verdwenen. via paal, lat, voet enz, compleet onbelangrijk hoe, maar feit was dat we 0-1 voorstonden.

Door ons doelpunt, waren de Shell Boys wakker geschoten en begonnen iets meer te combineren. Op een lange bal die over onze verdediging waaide, kwam ik man tegen man en werd er beheerst afgewerkt. 1-1, wat ook de ruststand was. Al bij al dik verdiend.

Tijdens de rust werden onze manschappen versterkt en konden we met 11 de tweede helft aanvangen. Shell Boys trok hierin onmiddelmijk ten aanval en werd ook beloond. Een mooie actie werd met een staalhard schot afgewerkt in de benedenhoek. Tijd voor ons om terug ten aanval te trekken, met succes. Een knappe laterale voorzet werd mooi afgewerkt door Kristof, 2-2 en bordjes terug in evenwicht.

De wedstrijd zelf bleef boeien met kansen aan beide kanten. Shell Boys knalde nog eens op doel, maar de bal werd in corner verwerkt. Wij kregen ook nog een paar kansen, maar zonder succes. Enkel in de laatste minuut werd het nog even warm toen de spits van Shell Boys plots alleen voor doel stond. Gelukkig besloot hij veel te zwak zodat we een puntje uit de brand sleepten.

Al bij al, en zeker gezien het feit we met 10 starten, een dik verdiend punt. Chapeau aan iedereen vandaag. Volgende week recupereren we Corneel, Steven S, Steven V (van bij het begin) en Robby R. Zal meer dan nodig zijn gezien onze tegenstander.

Ten slotte vandaag een dikke pluim voor de scheidsrechter. Een zeer sterke correcte wedstrijd gefloten zodat er weinig of zelfs geen discussie was.