Zoeken in blog

KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
16-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asfaltboys-Kalishoek 1-9

Veel verslag is er over deze match niet te maken.  Maar omdat ik morgen even weg moet met tram 3 stap wil ik graag nog één verslag als twintiger maken.   De match bestond voornamelijk uit kansen voor ons die ofwel gemist ofwel gescoord werden.  Asfaltboys kon over heel de match een tiental minuten een vuist maken en scoorden daartijdens zelf een tegendoelpunt.  Het eerste doelpunt werd gescoord door Bart Hellemans en daarna legde Wannes niet egoïstisch af op Jo die de 0-2 binennschoot.  Bij de 3-0 kon Jo de bal hard op de borst tegenhouden maar hij had toch nog adem genoeg om de 0-3 binnen te trappen  over de keeper. Steven kreeg een goal cadeau van Wim Smet en Jo Van Haelst rukte op en plaatste met de wreef de 0-5 binnen.  Op een schot van Steven had de keeper geen verhaal en botste de bal in doel.  Toen Wannes nog 3 keer zo hard schoot, bewoog de keeper zelfs niet meer.  Asfaltboys verzilverde dan een doelpunt, mooi opgebouwde aanval trouwens.  Dan volgde een 20 tal minuten zonder echte kansen.  Gelukkig werd iedereen even later bruusk wakker geschud toen Wannes de 1-8 droog en staaaaalhard in de pin schoot.  En Jo dikte zijn topchuttersaantal nog wat aan door via de paal de 1-9 binnen te schieten op pas van Steven.  Zo dat was het.  Zonde eigenlijk dat Asfaltboys niet beter gesteld was, want onze jongens hebben toch liever iets meer tegenstand.  Volgende week zal dat normaal gezien het geval zijn als we tegen Fdr Beton spelen.  En zoals je weet die vechten voor elke meter.  Jaja, een echte knokkersploeg die jongens.