Zoeken in blog

KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
22-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fdr Beton - Kalishoek 1-6
Wat een verschil met vorig jaar, Fdr Beton leek nochans niet fel gewijzigd met vorig jaar.  Zij kenden toen waarschijnlijk een superjaar en konden ons het vuur aan de schenen leggen tot de voorlaatste match.  Nu probeerden ze ook verzorgd te voetballen maar tegen de overweldigende overmacht en doeltreffendheid van ons team waren ze niet opgewassen.  Na 15' viel de moeilijkste goal na een rake kopbal van Wim Smet op corner van Jo.  Vijf minuten later kon het al gelijk staan toen na kwetsuur van Robby de buitengetrapte bal ei zo na in de winkelhaak werd teruggegeven, gelukkig voor de verdere afloop van de match zoefde de bal net naast.  Even later gaat Robby door, legt breed en Jo Van Haelst kan aan de 2de paal binnentikken.  Robby die nochtans last had van een kwetsuur kan nog voor de rust een 0-3 op het bord schieten.  In de 2de helft spelen we nog iets offensiever en dat resulteert in de 0-4.  Wim Van Goethem probeert  een voorzet binnen te plaatsen maar zijn schot wordt afgeblokt, bij een 2de poging wordt hij gehaakt en zo krijgen we een penalty.  Johan Somers zet ook zijn 5de penalty feilloos om.  Het blijft eenrichtingsvoetbal en als Wim Van Goethem een één-twee opzet op het middenveld staat hij pijlsnel voor doel om de keeper tegenvoets te vloeren. 0-6 dan, en ook Fdr Beton begint dan kansen bijeen te voetballen.  Stijn moet tweemaal zijn kunnen tonen op vrije trappen.  Toch moet hij zich alsnog kansloos gewonnen geven als een mooie combinatie de eerredder oplevert voor Fdr Beton.  Al bij al een zeer faire wedstrijd met een duidelijk klasseverschil in tegenstanders.  Hopelijk kunnen we deze vorm nog wat aanhouden want we zijn er nog lang niet.  Zaterdag gaan we mosselen eten en hopelijk staan we zondag niet voor mosselkop tegen Doewa Sport.  Want ons nu verslikken zou zeer ongelegen komen.