KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
21-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kliekske - Kalishoek
Vandaag een uit (thuis) wedstrijd tegen het Kliekske, steeds goed voor een beetje ambiance. En dat was iets wat vandaag niet ontbrak.

De eerste helft ging gelijk op. Beide ploegen vochten voor elke meter grond en dat had tot gevolg dat beide doelmannen niet veel werk hadden. Kliekske kreeg 1 zeer grote kopkans, maar deze werd onbegrijpelijk gemist. Buiten nog een vrije trap recht op de doelman, waren zij niet gevaarlijk.

Bij een goede uitbraak van Johan, die de helf van het veld overstak en dan een zeer knappe "assist" gaf aan Robby. Tja, bal in de voeten van Robby in de 16, dan weet je hoe laat het is. 0 - 1 Kalishoek. Dit was niet naar de zin van onze tegenstander, en de wedstrijd werd iets bitsiger... met de nodige opstootjes tot gevolg. Ruststand was echter 0 - 1.

De tweede helft ging verder op het elan van de eerste, buiten het feit dat Kliekske trachtte om nog meer druk te zetten. Dit bleef niet onbeloond en de 1 - 1 viel dan ook na ongeveer een kwartier. Wat er daarna gebeurde tart alle verbeelding. Een kans van Kliekske, 2 mensen komen alleen voor de doelman, Johan staat een meter in de goal en toch word deze bal binnengewerkt. Eerst werd er gefloten voor offside, er kwam reactie op en de goal werd goedgekeurd. Werkelijk onbegrijpelijk en zeer jammer. Zeker als onze tegenstander (ondanks de verhitte gemoederen in de tweede helft) zich achteraf excuseerde voor de man in het zwart. Men zou zowaar verkeerde gedachten beginnen krijgen...

Dat de 3 - 1 viel was niet meer dan een voetnoot. Feit is dat wij vandaag zeer sterk gespeeld hebben en gevochten hebben voor wat we waard zijn. Als dit ons overgangsjaar is, belooft dit zeer veel voor volgend jaar als we goed op elkaar ingespeeld zijn en misschien terug kunnen meedoen vooraan.