KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
20-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Joly Travel
Vandaag tegen Joly Travel, een makkie zouden velen denken. Echter, al voor de wedstrijd bleek dat we het zeer moeilijk zouden krijgen... starten met 9. Gelukkig kwam Dennis Buys er nog door zodat we na 10 minuten met 10 stonden. Toch nog 1 man minder en dat voor de rest van de wedstrijd.

Echter, was dit niet te zien door een ongelooflijke vechtlust en teamspirit. Deze werd dan ook al snel beloond. Bal kwam in de voeten van Dennis en die schilderde de bal vanop zo een 30 meter magistraal over de doelman in doen. 1-0 dus. Wie dacht dat toen het mooiste wel gepasseerd was, kwam bedrogen uit. Fjodor schoot vanuit een scherpe hoek staalhard in de kruising, binnenkant van het doelhout, veel zuiverder kan je ze niet binnenknallen. En nog was het niet gedaan. Robby dacht van ook even snel zijn goaltje mee te pikken en zo gezegd zo gedaan. Hij omspeelde de keeper en vanuit een scherpe hoek schoot hij droog de 3-0 binnen.

Joly Travel stelde daar 1 kans tegenover, een kopbal die eveneens hard werd binnengekopt. 3-1 bij de rust. Wie had dat gedacht voor de wedstrijd.

Tweede helft hielden we makkelijk stand. Kristof zorgde nog voor de 4-1 (al dan niet bewust, in alle geval mooie lob) en Joly Travel kreeg 1 goeie kans die werd gekeerd.

Conclusie: een zeer sterke wedstrijd van Kalishoek, super inzet met een uitstekend resultaat tot gevolg.