KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
28-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - AS Faltboys
Wedstrijd tegen de laatste vandaag. Een makkie zou je dan denken. Na 45 minuten bleek dat het anders was.

We starten goed. AS Faltboys kwam niet in het stuk voor. Na 2 minuten, overduidelijke penaltyfout op Fjodor, echter om één of andere onverklaarbare reden fout op de keeper.... onverklaarbaar. Echter niet getreurd. Een tijdje later knalde Fjodor dan toch de oververdiende 1-0 tegen de touwen.

Dan viel de motor echter helemaal stil. AS Faltboys kwamen beter en beter in het stuk voor. Echter, het gevaar bleef uit. Net op tijd kregen we dan toch (en overduidelijk) een penalty. Glen trapte deze en besloot een Wasilevski'tje te doen... maw, een beetje over getrapt...

Echter, ikzelf moet niet veel zeggen, want bij de 1-1 van ging ik ook niet vrijuit... en dan zeg ik het nog beleefd :wink:

1-1 ruststand dus. De tweede helft was het echter gedaan met lachen. De grote Robby Van De Voorde show begon... een loepzuivere hattrick en de kous was af. Tussendoor werd er nog een penalty gestopt van AS Faltboys, maar dit is maar een voetnoot.

Volgende week echter zal het niet zo makkelijk gaan voor onze verplaatsing naar Kadans. Voor de mensen die het nog niet weten, we spelen op kunstgras, dus aangepast schoeisel.