Zoeken in blog

KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
08-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE SPELEN DE FINALE

Vandaag halve finale beker tegen de Blue Boys. Moeilijke opdracht zeker gezien het feit het in de competitie 7-1 werd.....

We begonnen vrij stevig aan de wedstrijd. Veel middenveldspel, zonder echt grote kansen. De eerste kleinere kansen waren wel voor ons en op basis van deze hadden we een licht overwicht. Echter, zoals wel vaker, kregen we via een stilstaande fase een doelpunt tegen. Mooie vrije trap en al even hard ingekopt. 0-1 dus... Niet getreurd, want korte tijd later besloot Olivier om via een fraai doelpunt er 1-1 van te maken. Zijn eerste, maar zeker niet zijn laatste.

Nog voor de rust drukten we door en hadden nu echt overwicht. De 2-1 hing in de lucht en zo geschiedde. Een onrechtstreekse vrije trap en opnieuw Olivier schoot de bal staalhard in doel. 2-1 ruststand.

We wisten dat de Blue Boys zouden beginnen drukken en dit gebeurde dan ook. We moesten in de tweede helft pompen of verzuipen. Af en toe kwamen we er wel nog eens goed uit, maar het meeste gevaar kwam van onze tegenstander. Toch duurde het ruim 25 minuten voor Blue Boys de 2-2 lukte.

Iedereen dacht op dat ogenblik dat Blue Boys nu over ons gingen lopen, maar daar kwam opnieuw Olivier. Vanuit een onwaarschijnlijke hoek, vanwaar iedereen een voorzet verwachtte, schoof hij de bal op één of andere manier feilloos in doel. Geheel tegen de verwachtingen 3-2.

Daarna bleven Blue Boys drukken, echter de beste kansen waren nog voor ons.

Al bij al een meer dan verdiende overwinning van een goed en sterk spelend Kalishoek. Iedereen was werkelijk top. Olivier scoorde aan de lopende band; in de tweede helft was Marco eigenlijk overal te vinden en stak hij overal een voetje voor, Denis speelde zoals steeds uitstekend, enz. Iedereen was werkelijk goed en quasi foutloos vandaag.

Volgende week de finale tegen Vanhoecke. Laat ons hopen dat we voor het eerst in 3 jaar nog eens kunnen winnen op hun veld en aldus de beker mee naar huis nemen...