Ik ben Martin Vanhee, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maarten.
Ik ben een man en woon in Roeselare (België) en mijn beroep is met pensioen.
Ik ben geboren op 26/07/1955 en ben nu dus 69 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: corresponderen en zo van mensen houden en omgekeerd.
Eigenlijk geloof ik in het goede van de mensen ondanks alles, vriendschap en liefde zijn dan ook de sleutels in mijn leven. Want elke liefde heeft haar waarde al betaal je soms de prijs van pijn, verdriet en verlatenheid.
Sluit vriendschap met de bomen sluit vriendschap met de wind sluit vriendschap met de bloemen die je op de wereld vindt
Sluit vriendschap met de wolken sluit vriendschap met de maan sluit vriendschap met de sterren die aan de hemel staan
Sluit vriendschap met de golven de zee met eb en vloed maar vooral met alle mensen die je op je weg ontmoet
Broer Christiaan Vanhee
02.12.1956 - 28.07.2014
zijn dochter
Eline Vanhee
11.02.1986-14.05.2013
Volg jouw eigen weg soms kronkelend soms rechtdoor volg jouw eigen droom al lijkt hij vaag: ga ervoor!
Luister naar jouw kloppend hart het spreekt een eigen taal het kent jouw leven door en door het kent jouw verhaal.
Vertrouw steeds wat je voelt en twijfel nooit aan jezelf jij bent de zon, de maan, de ster, schitterend aan het hemelgewelf!
Jens Vermeire, journalist bij de linkse krant Gazet, maakt zich zorgen over een collega die al een paar dagen niet meer is komen opdagen. Hij stapt naar de politie. Van In dringt de flat van de vermiste journalist binnen en treft zijn levenloze lichaam aan. De schedel van de man is doorboord door twee kogels. Van In verneemt dat de man op het punt stond ophefmakende details over de Bende van Nijvel aan het licht te brengen.
Het spoor leidt naar de weduwe van de substituut die destijds het onderzoek leidde en die later in verdachte omstandigheden is gestorven. De notities van de substituut blijken verdwenen te zijn. Pieter Van In, zijn geliefde Hannelore en zijn collega Versavel komen in een maalstroom van gebeurtenissen terecht waarin zij bijna kopje-onder gaan.
Volbloed omvat vier nooit eerder gebundelde misdaadverhalen van Pieter Aspe. In Grof wild verrast een vrouw haar echtgenoot met een korte vakantie in een afgelegen chalet in de Ardennen. Wat een gezellige week zou moeten worden, ontaardt in een nachtmerrie zonder weerga. In De Japanse tuin wordt een lijk gevonden aan de Hasseltse Kolenkaai, met op het lichaam een lidkaart van de bibliotheek.
Het onderzoek spitst zich toe op het Limburgse zakenmilieu, en daar komen heel wat duistere zaken aan het licht. In Kat en muis wordt de weinig populaire hoofdredactrice van een roddelblad met de dood bedreigd na de publicatie van een artikel over het verleden van een wielrenner. Daar trekt ze zich niets van aan, tot er iets gebeurt waardoor de gehaaide vrouw in een bang muisje verandert.
In De laatste rit onderzoeken commissaris Van In en zijn rechterhand Versavel aan de vooravond van de Tour de France een doodsbedreiging aan het adres van Vlaanderens bekendste wielrenner. Al gauw blijkt dat diverse mensen zich merkwaardig gedragen zodra de speurders te dicht in hun buurt komen.
In Brugge wordt met man en macht gewerkt aan de opnames van een nieuwe politieserie. De realiteit overtreft de fictie wanneer op het parkeerterrein bij de filmset de wagen van hoofdrolspeler Tack in vlammen opgaat. De brandweer doet een uiterst macabere ontdekking: in het uitgebrande wrak bevindt zich een verkoold lijk dat met handboeien aan het stuur werd vastgeketend.
Tack blijkt ongedeerd en algauw wordt duidelijk dat de dader noch het lijk iets te maken heeft met de acteurs in Brugge. Uiteindelijk slaagt de onvolprezen Carine Neels erin om via een lijst van alle in België vermiste personen een spoor te vinden dat naar Antwerpen leidt.
Vanaf dan verplaatst het werkterrein van Van In en Versavel zich naar de Scheldestad, waar ze, samen met de Antwerpse politie, op zoek gaan naar de identiteit van het slachtoffer en de dader. Guido Versavel beleeft in Antwerpen zijn tweede jeugd en Van In ontdekt er de geneugten van een bolleke Koninck.
Pieter De Klerk is een bewust werkloze veertiger die, ondanks zijn afk eer van het leven, van schoonheid houdt. Al jaren is hij op zijn eentje met een experiment bezig dat een antwoord moet bieden op die ene vraag: is er leven na de dood? En kunnen we er bij leven al een glimp van opvangen? Wat De Klerk al jaren in stilte en minutieus aan het onderzoeken is, krijgt plots aandacht van anderen, en niet van de minsten. De multinational ALCORP is zeer geïnteresseerd in zijn onderzoek en zijn bevindingen. Hun doel is het eeuwige leven mogelijk maken. Alleen is dat eeuwige leven niet voor iedereen weggelegd...
DE ALLEREERSTE ROMAN VAN PIETER ASPE, NOOIT EERDER UITGEGEVEN
Een gezellige déjeuner sur l'herbe' waarop Hannelore Martens en Van In zich op een snikhete zomerdag willen trakteren, wordt bruusk verstoord door brigadier Versavel die zijn baas komt opvorderen omdat er aan de Damse Vaart een driedubbele moord gepleegd is. De succesvolle Wilfried Traen, directeur van een computerbedrijfje, heeft zijn gezin uitgemoord en vervolgens de hand aan zichzelf geslagen. Wilfried Traens schoonvader wordt gechanteerd door een luxecallgirl die beweert nog geld van zijn schoonzoon te goed te hebben. Het onderzoek naar de tragische moord is in volle gang wanneer de politie in Blankenberge geconfronteerd wordt met de moord op de luxecallgirl Kitty Smulders. De zaak wordt nu wel heel gecompliceerd voor de vermoeide commissaris, die geplaagd wordt door een huwelijkscrisis. Het adresboekje van de vermoorde callgirl leidt naar een minister die Van In in een compromitterende situatie brengt. Wat een gezinsdrama lijkt, blijkt ineens een internationaal complot met voor de commissaris verstrekkende gevolgen Onder valse vlag is de 11de roman in de reeks met het succesvolle speurdersduo Van In en Versavel.
Pieter De Klerk is een bewust werkloze veertiger die, ondanks zijn afk eer van het leven, van schoonheid houdt. Al jaren is hij op zijn eentje met een experiment bezig dat een antwoord moet bieden op die ene vraag: is er leven na de dood? En kunnen we er bij leven al een glimp van opvangen? Wat De Klerk al jaren in stilte en minutieus aan het onderzoeken is, krijgt plots aandacht van anderen, en niet van de minsten.
De multinational ALCORP is zeer geïnteresseerd in zijn onderzoek en zijn bevindingen. Hun doel is het eeuwige leven mogelijk maken. Alleen is dat eeuwige leven niet voor iedereen weggelegd...
DE ALLEREERSTE ROMAN VAN PIETER ASPE, NOOIT EERDER UITGEGEVEN
Doe al het goede dat je kunt met de middelen de je hebt op de manier die je gewoon bent op de plaats waar je staat in de tijd die je gegeven is voor de mensen die je kent zolang het mogelijk is.
Geef mij uw goddelijke goedheid. Maagd vol van genade, Vrouwe van de glimlach, Herstel in mij de goddelijke goedheid, Leer mij te genezen wie ik heb verwond, Dat mijn lippen mogen overtromen van tederheid, Vol woorden van liefde die vrede brengen.
IK GA VOOR VERDRAAGZAAMHEID!
Dit kaarsje kreeg ik uit dank, maar er werd me gevraagd het te laten branden voor elkaar. Op mijn beurt geef ik dit licht door aan anderen, uit dank; als teken van hoop misschien, maar vooral als bevestiging, of nog meer als aanmoediging voor mensen die het nu echt nodig hebben. IK WIL ER ZIIJN VOOR U!
Als ik in India ben, is dat een groot wonder, dan wil ik er zoveel mogelijk zien.
Ik ben zo verliefd op dit land, deze nieuwe wereld, waarin ik geleidelijk een ander mens wordt.
India is zo'n boeiend land, een fascinerend land van paleizen en tempels van goden en godinnen, van Hindu's, Siksen enz….. , van kasten en paria's.
India is een land waar alles anders is als bij ons, India maakt een ander mens van u.
Wie India heeft bezocht, zal nooit meer zijn zoals voorheen was.
U leert relativeren, U gaat inzien dat er nog en andere kant aan het menszijn zit, dan die welke u hier in de luxueuze,. gehaaste, westerse wereld leerde kennen
U zult het begrip 'Tijd' anders gaan interpreteren.
Tijd bestaat immers niet in India.
Het is de gehaaste mens die de tijd heeft gemaakt .
En in India hebben de mensen geen haast.
Wie door de gids van het reisbureau van het ene monument naar het andere wordt gejaagd, zal uiteraard weinig van India leren kennen en begrijpen.
India behoort u in alle rust te leren kennen,
Doe het rustig aan, de eerste dagen niet alleen om aan het klimaat te wennen, maar veeleer om te herstellen van de cultuurschok, die u bij een eerste kennismaking met India onherroepelijk oploopt.
Ontvlucht de schok niet.
Ga hem tegemoet en verwerk hem.
Dan zult u inzien dat niet al het negatieve negatief is, dan zult u leren begrijpen waarom de armoede, die wellicht helemaal geen armoede is bestaat en waarom het verschijnsel bestaat zoals het bestaat .
Dan zult u van uw vooroordelen over India gaan houden .
U zult ernaar verlangen en gaan behoren tot de grote schare mensen die iedere kans aangrijpt om weer te kunnen genieten van de mooiste en ontroerendste ervaringen die zij in hun leven deelachtig zijn geworden: de ervaringen die India hen heeft geboden en weer zal bieden.