Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    03-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met man en Macht:: Vier - teevee.
    Uit de Vlaamse media : Leer daar maar eens iets van zie!:

    De stok zit in het hoenderhok! // Taal- korrekt :: Spreuk: de knuppel in het hoenderhok gooien
    Europa als zondebok te gebruiken // Taal- korrekt :: Spreuk: De zondebok zijn; De zondeboek aanduiden.


    Nog zo'n een verrijkend programma "Met man en macht" van de Vlomse Vier-televies (echt vies). Als je ze bezig hoort is het net of ze uit de Marollen (en dan schrijven we Marollen nog met een hoofdletter) zijn opgevist maar als ze dan het woordje "Restaurant" mogen uitspreken van de Artistieke leider is het net alsof ze de high society van Belgieje zelf zijn. Wat een hypokriete vertoning.

    03-03-2013 om 23:09 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Met man en Macht:: Vier
    >> Reageer (0)
    28-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams op de vlomse media
    De laatste dagen is ons weer maar eens opgevallen hoe veel beter Nederlands dan bvb de slappe famillie- en tuis- akteurs, de Vlaamse renners (koereurs) en bvb postbodes spreken. Zo heeft men er nu om de jeugd die naar het programma "tuis" kijkt (jeugd met een duidelijk gebrek aan interessante bezigheden) te misleiden, een slordige, lamme en een bananenkuur-volgende jongeling bijgehaald die daarenboven ook uitblinkt in het vloms. Echt een topper! Bovendien geeft zijn vader (via de senarioschrijvers) het slechte voorbeeld. Hij betaalde zomaar uit de hand (uit de schuif van de onderneming) 5000 euro als schadevergoeding voor wat t'zoontje had aangericht. Verantwoordelijkheid = onbestaand, waarde van het geld = onbestaand.
    Als men de jeugd en de aktieve bevolking die ernstig werken aan hun toekomst maar door het slijk kan sleuren.


    De vrt is van plan om een stuk uit te zenden over Albert II. Wij vragen ons af of men eerlijk zal doorzetten met de afbraak van het Nederlands en of  ze Albert II (U weet wel; de koning der Walen) even plat zal laten spreken als ze gewoon zijn om te doen in de meeste huidige produksies dan wel of ze zeer hypokriet Albert en zijn hofhouding in deftig Vlaams zullen laten spreken waarvoor we ons niet hoeven te schamen. Wij vragen ons ook af hoeveel Waals men weer door onze strot zal rammen.

    Weet U wat ook zo hilaris was? De uitspraak van enkele kritikasters die ons trachtten wijs te maken dat het grootste deel van de Vlamingen Pol de Leeuw in het programma "Manneke Pol" niet verstaan. Een zaal waar iedereen zit te lachen zonder echt te weten waarom... Grappig toch,niet? Die debiele Vlamingen , meneeren van de vlomse media! jullie kunnen trots zijn. Het zou goed zijn dat hij wat langzamer zou praten maar meteen ervan uitgaan dat wij ons als Vlamingen niet meer kunnen aanpassen is wat ons betreft belachelijk. We zouden naar geen enkele vlomse uitzending meer kunnen kijken, want die zijn zéker voor de helft niet te verstaan. Jullie moeten hen zelfs ondertitelen... dus laat ons niet lachen, he?


    Door De Donkere.
    In mod.eenv.Ned voor De weekkroniek


    28-02-2013 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeten de rijken nog rijker worden?
    Wanneer ik een ballon opblaas kan deze dan blijven groeien tot in het oneindige zonder dat ik stop met blazen? Onze regeerders zweven zo hoog boven de begane grond dat zij altans denken van wel. (in M&E Ned.)


    Er werden studies verricht die ons duidelijk maken dat 2.5 tot 3 jaar langer werken voldoende zijn om de problemen voortvloeiend uit de vergrijzing van de bevolking op te lossen. Spijtig genoeg denken de meeste regeerders er anders over. zij vinden dat de bevolking nog meer moet aangroeien dan nu reeds het geval is. Zij zijn er van overtuigd dat de enige uitweg uit de krisis moet gestoeld worden op een groei van de ekonomie. Om deze ekonomie te laten groeien hebben we een bevolkingsaangroei nodig. Logisch toch? Of toch niet?... Nee, natuurlijk niet, zij sluiten de ogen voor alle problemen die deze manier van denken meebrengt. De enigen die baat hebben bij een dergelijke manier van denken zijn de rijken die in al hun weelde niets met de gewone bevolking willen te maken hebben en dan ook volledig geïsoleerd van hen willen leven. Doch het ergst is dat deze rijken nooit genoeg hebben; ten minste dat denken ze toch. Zij weigeren zich samen met de regeerders te schikken naar de natuurlijke wetten. Aanvankelijk leefden we in een gezonde economie die geleidelijk aan overging naar een ekonomie gebaseerd op leningen die afbetaalbaar waren en nu leven we met een enorme schuldenberg met virtueel gewaarborgde leningen die samen met de stelling dat er een ekonomische groei moet zijn niet meer af te betalen is doch wel enorme sommen opbrengen voor de rijken. De natuurlijke wet zegt ons echter : Een systeem dat gestoeld is op groei is gedoemd om te vergaan. Wanneer je jezelf een glas frisdrank inschenkt is er geen enkele gezonde geest die niet stopt met schenken vooraleer het glas overloopt. De huidige "regeringsexpeirs" (een woord nu reeds enorm pejoratief geladen) echter blijven deze ideejen doorstromen niettegenstaande het glas reeds jaren aan het overlopen is.

    Vooreerst als men niets doet aan het probleem van de overbevolking zal men de problemen blijven aanzwengelen in plaats van deze op te lossen. We moeten in deze af van de regel "Het is normaal dat je kinderen krijgt en het is abnormaal dat je kinderloos wil blijven."

    Een tweede zeer belangrijke dreiging die men verzwijgt is het probleem van de grondstoffen. Op vele plaatsen in de wereld is de watervoorraad enorm geslonken, ook moet er veel verstandiger omgesprongen worden met deze grondstoffen. Deze weggooi mentaliteit omwille van een domme vraag naar voortdurende groei moet omgeplooid worden.

    Dit brengt ons automatisch tot het derde punt dat de ekonomie moet aangepast worden aan de noden van de bevolking en dat men geen bevolking moet kreëren in funksie van de ekonomie (zoals men dit nu doet). Ook de geldstromen die er dan nog zullen zijn door een nodige (en niet opgedrongen) ekonomie zullen moeten herverdeeld worden. De roofdier mentaliteit moet aangepakt worden.


    Spijtig genoeg stellen we elke dag opnieuw vast dat het systeem ons eerder in de steek laat dan dat het effektief werkt.Volharden in de boosheid zal uiteindelijk leiden naar oorlog.


    Wanneer ik een ballon opblaas kan deze dan blijven groeien tot in het oneindige zonder dat ik stop met blazen? Onze regeerders denken althans van wel.


    Er werden studies verricht die ons duidelijk maken dat 2.5 tot 3 jaar langer werken voldoende is om de problemen voortvloeiend uit de vergrijzing van de bevolking op te lossen. Spijtig genoeg denken de meeste regeerders er anders over. zij vinden dat de bevolking nog meer moet aangroeien dan reeds nu het geval is. Zij zijn er van overtuigd dat de enige uitweg uit de crisis moet gestoeld worden op een groei van de economie. Om deze economie te laten groeien hebben we een bevolkingsaangroei nodig. Logisch toch? Of toch niet? Nee, natuurlijk niet, zij sluiten de ogen voor alle problemen die deze manier van denken meebrengt. De enigen die baat hebben bij een dergelijke manier van denken zijn de rijken die in al hun weelde niets met de gewone bevolking wil te maken hebben en er dan ook volledig geïsoleerd van hen leeft. Doch wat het ergst is deze rijken hebben nooit genoeg. Zij weigeren zich samen met de regeerders te schikken naar de natuur van het beestje. Aanvankelijk leefden we in een gezonde economie die geleidelijk aan overging naar een economie gebaseerd op leningen die afbetaalbaar waren nu leven we in met een enorme schuldenberg die samen met de stelling dat er een grotere groei moet zijn niet meer af te betalen is. De natuurlijke wet zegt ons echter : Een systeem dat gestoeld is op groei is gedoemd om te vergaan. Wanneer je jezelf een kop koffie inschenkt is er geen enkele gezonde geest die niet stopt met schenken vooraleer de tas overloopt. De huidige "regeringsexpeirs" (zoals dit woord reeds een pejoratieve betekenis heeft gekregen) echter blijven deze ideeën door gieten niettegenstaande de tas reeds jaren aan het overlopen is.

    Vooreerst als men niets doet aan het probleem van de overbevolking zaal men de problemen blijven aanzwengelen in plaats van deze op te lossen. We moeten in deze af van de regel "Het is normaal dat je kinderen krijgt en het is haast abnormaal dat je kinderloos wil blijven."

    Een tweede zeer belangrijke dreiging die men verzwijgt is het probleem van de grondstoffen. Op vele plaatsen in de wereld is de watervoorraad enorm geslonken, ook moet er veel verstandiger omgesprongen worden met de grondstoffen. Deze weggooi mentaliteit omwille van een domme vraag naar voortdurende groei moet omgeplooid worden.

    Dit brengt ons automatisch tot het derde punt dat de economie moet aangepast worden aan de noden van de bevolking en niet een bevolking creëren in functie van de economie. Ook de geldstromen die er ontstaan door nodige (en niet opgedrongen) economie moeten herverdeeld worden. De roofdier mentaliteit moet aangepakt worden.

    Spijtig genoeg stellen we elke dag opnieuw vast dat het systeem ons eerder in de steek laat dan dat het effectief werkt.

    25-02-2013 om 08:33 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Tags:rijken en armen
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!