Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    12-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima weet niet waarom mensen zich moeien met wat zij op haar hoofd draagt.

    Laten we haar even verduidelijken.

    Voor ons moet geloof in je hart zitten niet in een hoofddoek.
    Dit hoofddoek symboliseert voor de meeste europeanen een religie nl de Islam waarvan zij nu de gevolgen beter kennen, en die hen met reden, schrik doet krijgen.
    In vele landen wordt deze religie gebruikt om aan de macht te blijven en om macht te hebben over de vrijheid en de meningsuiting van hun bevolking. Wie zich tegen hen keert keert zich tegen en de Islam en mag omgebracht worden.
    Volgen jullie ook de verdwijning van de Amerikaanse journalist in Saoudi Arabie?

    Op basis van deze leer gebeurt oa dat:

    Sommige meisjes van thuis uit verplicht worden om dit hoofddoek te dragen. De mannen (broers) houden hun doen en laten nauwkeurig in het oog. (In de meeste gevallen mogen zij ook zomaar niet trouwen met wie zij willen. Zij moet hen gehoorzamen: een geval van Vrijheidsberoving dus. Toch schijnen sommige vrouwen en meisjes niet te weten waarom mensen die hoofddoel met zoveel argwaan bekijken.

    dat beoefenaars van de Islam niet islamitische meisjes beschouwen als hoeren en denken het recht te hebben hen te betasten en ja, zelfs te verkrachten. Toch schijnen sommige vrouwen en meisjes niet te weten waarom mensen die hoofddoel met zoveel argwaan bekijken.

    dat overal waar we horen dat er een mes getrokken wordt het woord Islam niet ver weg is. Toch schijnen sommige vrouwen en meisjes niet te weten waarom mensen die hoofddoel met zoveel argwaan bekijken.

    dat sinds er zoveel islamieten hier komen wonen zijn is het geweld zeer erg toegenomen. Toch schijnen sommige vrouwen en meisjes niet te weten waarom mensen die hoofddoel met zoveel argwaan bekijken.

    dat overal waar de Islam wordt ingeleid als politieke macht zien we teven de sharia verschijnen. Toch schijnen sommige vrouwen en meisjes niet te weten waarom mensen die hoofddoel met zoveel argwaan bekijken.

    Overal waar de Islam als rgeime geldt onschuldigen jongens opgeknoopt worden en ten toon gesteld worden voor de bevolking. Toch schijnen sommige vrouwen en meisjes niet te weten waarom mensen die hoofddoel met zoveel argwaan bekijken.


    De sharia : twee vreselijke wetten hieruit :
    Islamieten die de Islam verlaten voor een andere religie mogen gedood worden.
    Niet Islamieten ofte ongelovigen of mensen die een andere religie nasteven mogen gedood worden.

    Dit is afgrijselijk. en velen zijn uit deze landen gevucht omwille van de onmenselijkheid.

    Zolang er van moslimas geen duidelijk afkeuring komt van geweld tegen ongelovigen of tegen de sharia zal het hoofdoek onschuldige mensen die gewoon vpoor de vrijheid of voor hun God vechten blijven afschrikken.

    12-10-2018 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT : Je eigen keuze : Laat ons niet lachten....

    Mijn familie en ook mijn ouders stemmen federaal voor NVA. Doch voor de gemeenteraad stemmen wij zuiver open VLD enkel maar omwille van Somers en zijn inzet en verwezenlijkingen in Mechelen.
    Mijn ouders (die in Melle wonen) dachten weer voor NVA te stemmen ook voor de gemeente, meer bepaald voor een zekeren De Vis. Doch deze man is zo slim geweest zijn potentiele kiezers duidelijk te maken dat hij opnieuw de functie van schepen van sport zou willen.
    Hij zegt ons dus open en bloot, zeggen mijn ouders, dat hij opnieuw hoopt deze functie te mogen doen en dat zijn ambities niet verder reiken dan dit doel en het steunen van de reeds gemaakte overeenkomt met de CD&V.
    Maw wij moeten niet meer op NVA stemmen want het is net deze partij die CD&V aan de macht houdt in Melle. Zolang deze gezamelijk lijst blijft bestaan zal er in Melle niets veranderen en kunnen wij deze ondemokratische burgemeester niet wegkrijgen. Gevolg : Mijn ouders stemmen dus nu voor open VLD.

    Ook antwoorden sommige schepenen van Melle wanneer je hen vraagt om aan een bepaald probleem iets te verhelpen, zij hier niets kunnen aan doen gezien de burgemeester alles beslist. Waarom zouden wij nog voor zulke mensen stemmen, vragen mijn ouders zich af. En is een dergelijke situatie niet opnieuw iets om vragen te stellen bij de kiesplicht!
    Wat de Vrt ook beweert dat wijzelf kiezen zij houden ons voor de gek, Niets is minder waar! Zolang zulke systemen en afspraken mogelijk zijn is het een schande dat men de kiezer verplicht te kiezen! Je krijgt er een slecht beleid niet meer weg! En ook omgekeert, al deze
    geniepige en haatdragende kleine partijtjes die bijeenklitten om een deftige partij de pas af te snijden.. noemt de VRT dat een Keuze? Schande

    Gent;
    De verlichte Geest van Gent Termont zei op de radio; Wij zijn zelker dat  we verkiezinge winnen, de peilingen hebben dit al lang uitgewezen. Dus ik "Termont" zeg dat X (ik ben zijn naam vergeten) in Gent burgemeester zal zijn.
    Wat een kaakslag voor de SPA kiezer, wat een staaltje van sociaal gevoel en medezeggingsschap. Maar ook hier : waarom de mens verplichten om te stemmen als men dergelijke dingen gewoon in gezicht van de kiezers mag slingeren?

    Men diet met je stem wat men wil, daarom schaf af die kiesplicht

    09-10-2018 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Termont beslist mensen van de VRT, niet de kiezer!
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melle : geen goede burgemeester. Melle, wat gebeurt er met het belastinggeld?

    Als ik Melle waar mijn moeder woont vergelijk met Mechelen waar ik woon, dan kan ik niet anders dan mijn moeder gelijk geven.

    Er verandert in Melle niets. In Mechelen zien wij als burgers dat ons belastinggeld goed besteed wordt. Er gebeuren grote veranderingen en verbeteringen. Dus waarom zouden wij niet opnieuw voor Somers stemmen? En inderdaad ook ik zie dat er in Melle geen jota veranderd. Buiten datgene wat partikulieren, spoorwegen of provincie realiseren, gebeurt er in Melle NIETS. Als er dan toch nog iets gerealiseerd wordt door de gemeente dan heeft het met vriendjespolitiek  te maken...

    Het is zelfs zo erg dat voor sommige projektjes (zoals het aanleggen van een verkeersdrempel) de gemeente zeer goed weet dat dit geen doordacht projekt is en dat er veel tegenwerking voor zou komen (vb door de ligging), dat de werken uitgesteld worden tot na de verkiezingen!

    Sommige straten worden ondemokratisch en diskriminerend behandeld tov andere straten die hetzelfde statuur hebben en toch worden bevoordeelt. Opnieuw: er wonen vriendjes of politiekers is deze straten. Het loopt echt de spuigaten uit.

    Melle heeft een zeer slecht bestuur dat niets voor zijn bevolking en kiezers overheeft.

    Nog een voorbeeld dat mijn moeder aanhaalt:

    Een man kan een stuk grond aankopen naast zijn woning en vraagt vooraf aan de gemeente of hij er een garage mag opzetten. Dit wordt geweigerd, er moet een woning op gebouwd worden. Een weinig later moet de man met lede ogen toekijken hoe een bevriend heerschap van deze politiekertjes die de grond wel heeft gekocht, er doodleuk een garage op bouwt. Is dat niet wraakroepend!

    Nog een reden om niet meer op CD&V-NVA in MELLE te stemmen!

    09-10-2018 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Melle, wat gebeurt er met het belastinggeld?
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melle : stem niet voor de huidige burgemeester : De Ideale Wereld

    Ik keek zojuist naar de ideale wereld.
    Men stak er een beetje de draak met Wim Delvoye, ik weet wel het is een satirisch programma maar je voelde duidelijk dat men niet op de hoogte was over wat er echt schort in Melle.
    Mijn moeder woont in Melle en van haar weet ik dat het gemeentebestuur (en volgens sommige schepenen die zeggen dat de burgemeester (CD&V) er alleenbestuurder is) deze man voortdurend slecht gemaakt heeft. Botweg gepest heeft zonder enige valabele reden.
    De man was bereid om er een park aan te leggen met kunstwerken. De gemeente heeft dit met alle macht tegen gehouden. Van CD&V-ers zelf weet ik dat dezen zelf vonden dat dit een unieke kans was om in Melle iets bezienswaardig te hebben en zij beschouwen dit als een gemiste kans voor Melle.


    Mijn moeder zit in een vereniging en deze is verplicht om naar Gontrode te trekken om een zaal te vinden waar zij hun aktiviteiten kunnen houden. Melle zelf heeft niets. (Studio M is niet uitgerust en men weigert verbeteringen aan te brengen)
    Het bestuur van Melle (dat in het zadel wordt gehouden door de NVA) interesseert zich enkel in projekten die geld opbrengen en werkt alleen voor de vriendjes maar luistert niet naar de inwoners.
    De burgemeester is op het eerste gezicht een sympatieke man maar hij voldoet niet, hij is een slecht burgemeester. Verder dan chokolade uitdelen die hij in de winkels opkoopt voor een appel en ei (na Sint Niklaas bvb) doet hij volgens mijn moeder niets voor de burgers.

    noot: Velen waaronder ook mijn moeder beginnen zich af te vragen wat Melle eigenlijk doet met hun belastingsgeld.

    Gezien NVA lekker deze coalitie met CD&V blijft steunen kunnen wij enkel (ook al zijn wij geen open VLD-ers) voor open Vld stemmen en dat gaan we dan nu ook doen, zeggen mijn ouders.

    Zolang dergelijke overeenkomsten mogelijk zijn vinden wij dat Belgie niet het recht heeft om de bevolking te verplichten te gaan kiezen. Want een dergelijke burgemeester, hoe graag je het ook zou willen krijg je op deze manier niet weg!

    tag : Slecht bestuur versus goed bestuur (bvb Mechelen)

    09-10-2018 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Melle : geen goede burgemeester. Melle wat gebeurt met het belastinggeld.
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!