Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    01-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weekkroniek '26-11/2-12-2012
       De weekKroniek



    EU op weg naar de afgrond

    Waarschuwing : Belgische steden niet veilig!
    Opnieuw een geval van geweld omwille van "niet gestraft" in Antwerpen.
    Een 55 jarige man werd er in mekaar geslagen zonder enige aanleiding.
    Dan zij een taxichauffeur werden er twee verdachten gearresteerd.
    Of er gerechtigheid zal geschieden is opnieuw maar zeer de vraag. We leven in België, weet u.

    Opnieuw werd ons een bewijs onder de neus gedrukt dat de steden (vooral dan Brussel en Antwerpen) geen veilige plaatsen zijn om lang te vertoeven.
    Aan te raden is andere steden of dorpen te bezoeken voor je boodschappen of uitstapjes.
    Kan je echt niet anders wees er dan , zeker tijdens de eindejaarsperiode, van overtuigd dat je een prooi bent voor dieven en
    op geweld beluste kerels. Als je iets voorhebt met je wagen sleur dan niet al je inkopen mee. Best is dat familie je zo snel mogelijk ophaalt, immers
    ook het openbaar vervoer biedt je ook geen veiligheid.

    Vernieuw en vereenvoudigd Nederlands:

    Opnieuw een geval van "geweld" omwille van "niet gestraft" in Antwerpen.
    Een 55 jarige man werd er in mekaar geslagen zonder enige aanleiding.
    Dank zij een taksibestuurder werden er twee verdachten aangehouden.
    Of er gerechtigheid zal geschieden is opnieuw maar zeer de vraag. We leven in Belgje, weet u.

    Opnieuw werd ons een bewijs onder de neus gedrukt dat de steden (vooral dan Brussel en Antwerpen) geen veilige plaatsen zijn om lang te vertoeven.
    Aan te raden is andere steden of dorpen te bezoeken voor je boodschappen of uitstapjes.
    Kan je echt niet anders wees er dan, zeker tijdens de eindejaarsperjode, van overtuigd dat je een prooi bent voor dieven en
    op geweld beluste kerels. Als je bvb iets voorhebt met je wagen sleur dan niet al je inkopen mee. Best is dat familie je zo snel mogelijk ophaalt, immers het openbaar vervoer biedt ook geen veiligheid.

    Kijkcijfers vtm 

    Zolang vtm een zender als de vrt blijft na-apen zullen en kunnen ze niet meer kijkers lokken. De vrt- zender haalt zelf voor haar beste programma's slechts een gemiddeld kijkcijfer van 8 ten honderd Belgen. Dit cijfer is in verhouding met het personeelsbestand een veel slechter resultaat dan het resultaat voor de kijkcijfers die vtm haalt. Deze wetenschap is echter van geen tel bij de kijkcijferberekening. Vtm zou er moeten in slagen een positieve tegenpool te vormen om haar kijkcijfers op te krikken. Doch in tegenstelling volgt zij angstvallig elke misstap die de vrt zet en zet deze stap ook. Lomp niet?

    Alleen al door de leuze "nu zijn jullie weer bij met het nieuws" van de vrt te doorbreken en zelf meer nieuws te brengen en vooral vollediger te zijn kan je kijkers lokken. Hiervoor is het echter noodzakelijk op de juiste mensen te gokken. Mensen die zich volledig neutraal opstellen en vooral géén binding met de vrt- zender hebben.
    Dit is ook zo met de programmatie . Geef beter gekozen en kwalitatief hoogstaande programma"s en series. Programma's met een beter taalgebruik en zonder "drama ondertoon" waar je ook jongere mensen mee lokt. Bezoek bvb. amateur toneel verenigingen, en stel de verenigen die degelijk werk leveren een interessant akkoord voor zodat je bvb de vertoning kan uitzenden op tv. We hebben reeds het voorbeeld gegeven van de verspeelde kans om een beter kwalitatief kookprogramma te geven maar ook hier was het na-apen gemakkelijker voor vtm dan even de grijze hersencellen te gebruiken. Selecteer jongeren die goed ter taal zijn in plaats van steeds marginalen voor het scherm te halen die amper enkele woorden na mekaar kunnen zeggen zonder in dialecte uitdrukkingen of in gehakkel verzeilt te geraken.
    Meer en meer steken zware kritieken over het dialect op de Vlaamse zenders de kop op. "De Antwerpenaar denkt dat zijn dialect als algemeen Nederlands moet beschouwd worden" dit werkt bij niet Antwerpenaren antiproductief. De Limburger begrijpt het dialect van de West Vlaming niet en vise versa, enz... Het door kijkers afgezegde voor debielen bedoelde programma van Nancy en Deby is hier een duidelijk bewijs van. Welke ouder wil zijn kinderen naar dergelijk alles behalve verrijkende programma's laten kijken?

    Een eerste test met het nieuwe programma "Vernieuwd en vereenvoudigd Nederlands" zoals we reeds eerder meldden.

    (Onder het moto "Wij veger er voortaan ook onze voeten aan")

    Zolang vtm een zender als de vrt blijft na-apen zullen en kunnen ze niet meer kijkers lokken. De vrt- zender haalt zelf voor haar beste programmas slechts een gemiddeld kijksijfer van 8 ten honderd Belgen. Dit sijfer is in verhouding met het personeelsbestand een veel slechter rezultaat dan het rezultaat voor de kijksijfers die vtm haalt. Deze wetenschap is echter van geen tel bij de kijksijferberekening. Vtm zou er moeten in slagen een pozitieve tegenpool te vormen om haar kijksijfers op te krikken. Doch in tegenstelling volgt zij angstvallig elke misstap die de vrt zet en zet deze stap ook. Lomp niet?

    Alleen al door de leuze "nu zijn jullie weer bij met het nieuws" van de vrt te doorbreken en zelf meer nieuws te brengen en vooral vollediger te zijn kan je kijkers lokken. Hiervoor is het echter noodzakelijk op de juiste mensen te gokken. Mensen die zich volledig neutraal opstellen en vooral géén binding met de vrt- zender hebben. Dit is ook zo met de programmasie . Geef beter gekozen en kwalitatief hoogstaande programmas en series. Programmas met een beter taalgebruik en zonder "drama ondertoon" waar je ook jongere mensen mee lokt. Bezoek bvb. amateur toneel verenigingen, en stel de verenigen die degelijk werk leveren een interessant akkoord voor zodat je bvb de vertoning kan uitzenden op tv. We hebben reeds het voorbeeld gegeven van de verspeelde kans om een beter kwalitatief kookprogramma te geven maar ook hier was het na-apen gemakkelijker voor vtm dan even de grijze hersensellen te gebruiken. Selekteer jongeren die goed ter taal zijn in plaats van steeds marginalen voor het scherm te halen die amper enkele woorden na mekaar kunnen zeggen zonder in dialekte uitdrukkingen of in gehakkel verzeilt te geraken. Meer en meer steken zware kritieken over het dialekt op de Vlaamse zenders de kop op. "De Antwerpenaar denkt dat zijn dialekt als algemeen Nederlands moet beschouwd worden" dit werkt bij niet Antwerpenaren antiproduktief. De Limburger begrijpt het dialekt van de West Vlaming niet en vise versa, enz... Het door kijkers afgezegde voor debielen bedoelde programma van Nansi en Debi is hier een duidelijk bewijs van. Welke ouder wil zijn kinderen naar dergelijk alles behalve verrijkende programmas laten kijken?

    datum : (jp)  27 - 11 - 2012


    De Palestijnen zijn voortaan een waarnemend niet-lid van de VN


    Palestijnen zijn tot waarnemen NV-lid gebombardeerd door mensen met te weinig realiteitszin en ongepast positivisme.
    Immers in wezen verandert er niets voor de echt naar vrede snakkende Palestijnen en hun kinderen.
    Zolang Hamas er de plak zwaait zal het grootste gedeelte van de bevolking (vooral vrouwen en kinderen) misbruikt worden door Hamas. Zij zullen de slachtoffers blijven van deze Palestijnse groepering die helemaal geen vrede wil. Deze groepering heeft slechts één doel voor ogen en dat is de uitroeiing van de Israëlische staat.
    Deze waarheid kwam ook zeer duidelijk en pijnlijk aan het licht in het programma "De Kruitfabriek" op "vier" tv. Opnieuw lukte het de presentator niet om in zijn strijd tegen de waarheid in deze de juiste informatie te manipuleren.. Hiervoor echter hadden de adders van de kruitfabriek gerekend op het papkind Anciaux Bert. Hen werd duidelijk gemaakt dat er nooit ook maar één seconde echte vrede zal zijn voor de Palestijnen zolang Hamas er de plak zal blijven zwaaien.
    Men heeft de Palestijnen die echt geloofden dat dit VN-lidmaatschap soulaas zou brengen, een rad voor de ogen gedraaid. De kans dat er nu vrede komt is volgens ons kleiner dan ooit om de doodeenvoudige reden dat Hamas dit niet wil.

     

    Een eerste test met het nieuwe programma "Vernieuwd en vereenvoudigd Nederlands".

    (Onder het moto "Wij veger er voortaan ook onze voeten aan")

    Palestijnen zijn tot waarnemen NV-lid gebombardeerd door mensen met te weinig realiteitszin en ongepast pozitivisme.

    Immers in wezen verandert er niets voor de echt naar vrede snakkende Palestijnen en hun kinderen.

    Zolang Hamas er de plak zwaait zal het grootste gedeelte van de bevolking (vooral vrouwen en kinderen) misbruikt worden door Hamas. Zij zullen de slachtoffers blijven van deze Palestijnse groepering die helemaal geen vrede wil. Deze groepering heeft slechts één doel voor ogen en dat is de uitroeiing van de Israjelise staat. Deze waarheid kwam ook zeer duidelijk en pijnlijk aan het licht in het programma "De Kruitfabriek" op tv "vier". Opnieuw lukte het de presentator niet om in zijn strijd tegen de waarheid in deze de juiste informasie te manipuleren. Hiervoor hadden de adders van de kruitfabriek gerekend op het papkind Ansiaux Bert. Hen werd duidelijk gemaakt dat er nooit ook maar één sekonde echte vrede zal zijn voor de Palestijnen zolang Hamas er de plak zal blijven zwaaien. Men heeft de Palestijnen die echt geloofden dat dit VN-lidmaatschap soelaas zou brengen, een rad voor de ogen gedraaid. De kans dat er nu vrede komt is volgens ons kleiner dan ooit om de doodeenvoudige reden dat Hamas dit niet wil.

     

    datum : (jd)  30  - 11 - 2012


     


    Wat met de taalbelofte gedaan door VRT- taalraadsman Ruud Hendrickx

    ref artikel: klik hier

    VRT- taalraadsman Ruud Hendrickx had beloofd werk te maken om tussentaal (één van de meest storende taalfouten volgens hem) van de vrt zender te bannen. Veel hebben wij hier spijtig genoeg niet van gezien. Wat ons betreft heeft hij zijn belofte niet kunnen waarmaken. Ook bij vtm, die bevestigde ook wat te willen doen aan haar taal- beleid, bleef het bij loze woorden.

    Waar we nu reeds gedurende een tijdje wel getuigen van mochten zijn is de indoctrinatie van uit verschillende dialecten overgenomen vreemde woorden. Woorden als merci, ça va, enfin, voila enz.. worden ons door de strot geramd. Met welk recht? Is dit het Nederlands waar deze media mensen gingen voor zorgen? Waar halen deze programmamakers het recht vandaan om de moedertaal die wij onze kinderen willen leren te verkrachten? Waar halen deze mensen het recht vandaan om onze taal meer en meer te voorzien van uitzonderingen die nergens op slaan en van woorden die onze taal armer maken alsof het een onbeholpen taaltje betrof? Klanken worden ingevoerd die helemaal niet eigen zijn aan onze taal en er ook niet in nodig zijn.

    De zinloze taalverloedering die gepromoot wordt als "het van het" maar die uitsluitend een zware discriminatie van de lagere klasse van de bevolking beoogd, hebben wij als resultaat van al hun voornemens kunnen optekenen.

    In heel wat programma's en series uitgezonden door de Vlaamse media wordt dialect gebruikt om de lagere klasse "in beeld te brengen" (wat op zichzelf al een gebrek aan akteertalent van de akteur of regiseertalent van de regisseur onderstreept) terwijl de betere klasse het betere Nederlands spreekt. Discriminatie in de zuiverste zin, immers bij de arbeiders, en deze evolutie neemt meer en meer toe, zijn er mensen die heel wat beter Nederlands spreken dan hun (dikwijls ook onkundige) bazen. Deze discriminatie wordt door de Vlaamse media openlijk gepromoot door de rommelprogramma's uit te zenden die ze kopen van productiehuizen met geld dat ze bij ons komen halen! Zelf zijn zij er dus mede de oorzaak van dat deze discriminatie blijft voortbestaan terwijl verwacht wordt van dergelijke media dat discriminatie van de armen of discriminatie van de lagere klasse door hen eigenlijk zou moeten veroordeeld worden.

    ref artikel: klik hier

     

    Een eerste test met het nieuwe programma "Vernieuwd en vereenvoudigd Nederlands".

    (Onder het moto "Wij veger er voortaan ook onze voeten aan")

    VRT- taalraadsman Ruud Hendrikx had beloofd werk te maken om tussentaal (één van de meest storende taalfouten volgens hem) van de vrt zender te bannen. Veel hebben wij hier spijtig genoeg niet van gezien. Wat ons betreft heeft hij zijn belofte niet kunnen waarmaken. Ook bij vtm, die bevestigde ook wat te willen doen aan haar taal- beleid, bleef het bij loze woorden.

    Waar we nu reeds gedurende een tijdje wel getuigen van mochten zijn is de indoktrinasie van uit verschillende dialekten overgenomen vreemde woorden. Woorden als merci, ça va, enfin, voila enz.. worden ons door de strot geramd. Met welk recht? Is dit het Nederlands waar deze media mensen gingen voor zorgen? Waar halen deze programmamakers het recht vandaan om de moedertaal die wij onze kinderen willen leren te verkrachten? Waar halen deze mensen het recht vandaan om onze taal meer en meer te voorzien van uitzonderingen die nergens op slaan en van woorden die onze taal armer maken alsof het een onbeholpen taaltje betrof? Klanken worden ingevoerd die helemaal niet eigen zijn aan onze taal en er ook niet in nodig zijn.

    De zinloze taalverloedering die gepromoot wordt als "het van het" maar die uitsluitend een zware diskriminasie van de lagere klasse van de bevolking beoogd, hebben wij als rezultaat van al hun voornemens kunnen optekenen.

    In heel wat programmas en series uitgezonden door de Vlaamse media wordt dialekt gebruikt om de lagere klasse "in beeld te brengen" (wat op zichzelf al een gebrek aan akteertalent van de akteur of regiseertalent van de regisseur onderstreept) terwijl de betere klasse het betere Nederlands spreekt. Diskriminasie in de zuiverste zin, immers bij de arbeiders, en deze evolutie neemt meer en meer toe, zijn er mensen die heel wat beter Nederlands spreken dan hun (dikwijls ook onkundige) bazen. Deze diskriminasie wordt door de Vlaamse media openlijk gepromoot door de rommelprogrammas uit te zenden die ze kopen van produksiehuizen met geld dat ze bij ons komen halen! Zelf zijn zij er dus mede de oorzaak van dat deze diskriminasie blijft voortbestaan terwijl verwacht wordt van dergelijke media dat diskriminasie van de armen of diskriminasie van de lagere klasse door hen eigenlijk zou moeten veroordeeld worden.

    datum : (kj) 30 - 11 - 2012


    De negenjarige Thomas verbetert.

    De Weekkroniek : De negenjarige Thomas verbetert

    dadeeft mijn ogen opengedaan : dat heeft m'n ogen geopend.
    Ik realiseer dat het koud is : ik realiseer me // Ik stel vast dat het koud is

    Bedankt Thomas voor je bijdrage.

    datum : (t) 28  - 11 - 2012


    Sommige kranten trachten de mensen naar Egypte te lokken : ‘Egypte is populairste reisbestemming deze winter’. Vergeet niet vooraleer je Egypte helpt dat de Christen er als varkens behandeld worden en niet als volwaardige mensen! klik hier

    Oekraïne heeft het junior (niet zzjunior) eurovisie songfestival gewonnen, wij vonden het lied van Georgië veel meer geschikt als jeugdlied. Het lied van Oekraïne komt ons te volwassen en zelfs een beetje agressief over. Over de tekst ervan spreken we ons niet over wegens "niet verstaan". België behaalde tegen al onze verwachtingen in de vijfde plaats met het liedje "Abrakadabra"

     

    Een eerste test met het nieuwe programma "Vernieuwd en vereenvoudigd Nederlands".

    (Onder het moto "Wij veger er voortaan ook onze voeten aan")

     

    Sommige kranten trachten de mensen naar Egypte te lokken : ‘Egypte is populairste reisbestemming deze winter’. Vergeet niet vooraleer je Egypte helpt dat de Christen er als varkens behandeld worden en niet als volwaardige mensen!

    Oekraïne heeft het junior (niet zzjunior) eurovisie songfestival gewonnen, wij vonden het lied van Georgië veel meer geschikt als jeugdlied. Het lied van Oekraïne komt ons te volwassen en zelfs een beetje agressief over. Over de tekst ervan spreken we ons niet over wegens "niet verstaan". Belgje behaalde tegen al onze verwachtingen in de vijfde plaats met het liedje "Abrakadabra"

    datum : (dm)  1  - 12 - 2012


     

     

       

    01-12-2012 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!