Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    05-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2014 Plukt de vruchten van een beleid uit de vorige jaren.

    2014 het jaar waarin de krisis echt voelbaar wordt.

    De laatste tijd worden we weer overspoeld met reklame over allerhande automerken. Gaat deze niet over Peugeot dan is het wel Renault, Fort of VW.

    Zoals we vroeger al eens zegden: "Overdreven reklame over een bepaald produkt wijst op problemen met dit produkt". Het "a la carte"(*) (bvb telenet) produkt dat door vele Vlamingen gezien wordt als iets bedoeld voor de Walen (en dat ze  dus links laten liggen) is hiervan een dudielijk voorbeeld. Nog een voorbeeld "Petit dejeuner" van LU enz...

    Wil je echter verkopen in deze tijden dan moet je echt vernieuwend willen zijn. Je moet iets maken waarvan de klant denkt dat het spesiaal voor hem werd ontworpen en hier zijn slechts enkele merken in geslaagd. Er wordt door deskundigen bovendien geen verbetering voorspeld in de verkoop van wagens dit jaar. En dit kan ook moeilijk anders. De modellen lijken op mekaar, sommige modellen die als nieuw voorgesteld worden lijken verouderd en kunnen kwa vernieuwing niet op tegen de modellen waarmee de potensiële klant nu reeds rijdt.

    Met wat er te gebeuren staat in de ondernemingswereld zal ook daar de autoverkoper niet echt suksessen boeken. Ons werd in de oortjes gefluisterd dat dit jaar een rekord aantal falingen zal moeten verorberen...

    Banken mogen niet liegen, ook niet om een dreigende krisis op te vangen of te vermijden (en terecht). Maar ... De Europese Raad dan wel?

    Wat is het verschil: mensen om geld te vragen om een slecht beleid recht te zetten, dan wel ze met belastingen te verplichten geld te geven om de resultaten van een barslecht beleid te verdoezelen maar om bovendien dit beleid gewoon verder te zetten?

    (*) Voor de Vlaming volstaat een Keuzemenu. Er wordt al zot genoeg gedaan.. laten we het maar eenvoudig houden dus. Meer dan een aanbiedingsmenu is het trouwens niet...

    Saturnus voor de Weekkroniek

    05-01-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gelukkig Nieuwjaar :: Leve de rooskleurige toekomst die ons wacht.

    Een gelukkig Nieuwjaar

    Voor de Rupo mag er een heropleving komen dit wil zeggen opnieuw meer van het oude ….

    Koning Filip is bezorgd over de veiligheid van zijn kinderen,

    Met de bewering dat "Vlaanderen als onafhankelijke staat sociaal-economisch niet zou kunnen overleven", is amper 35% van de Vlamingen het eens.

    binnenkort geen recht op een eigen mening meer.

    Tientallen artsen stoppen ermee om hogere taks te ontlopen Ook honderden bedrijven zullen volgen...



    De miljardentransfers van Vlaanderen naar Wallonië gaan onverminderd door.



    in de moslimwereld wordt zowat elke vijf minuten een christen om het leven gebracht

    macht van de politie ingeperkt.

    enorme toename van de misdaad. Harde criminelen deinzen niet terug voor de harde aanpak

    Eerst wordt het kwaad over de wereld losgelaten.... Apocalyps. De kruisbeelden zijn al weg Het Europees bestuur heeft nog meer in petto

    PS-regering van Di Rupo maakt ondernemers het leven zuur maakt

    In de meeste bloedige conflicten die er tegenwoordig in de hele wereld aan de gang zijn, is er maar één constante: de aanwezigheid van moslims

    leegloop bij CD&V en andere traditionele partijen onder di rupo Alles gaat uitstekend wordt er gekakeld

    De toegevingen i.v.m. de Rand, o.a. bij justitie, gaan ervoor zorgen dat ook die zal verfranst wordt

    Topmanager door socialisten weggepest

    Weer een man in elkaar geklopt omdat hij niet gewillig zijn zuurverdiende geld wou overhandigen...

    De schuldenberg van het Waals Gewest bedraagt niet 6,25 miljard euro, zoals minister van Begroting André Antoine beweert, maar 11,24 miljard. Sommigen beweren nu dat het schuldbedrag zelfs nog veel groter is.

    Van het miljard euro dat de E.U. aan het Egypte van Morsi gaf weet niemand wat ermee ermee gebeurd is. Dit is de manier waarop Europa omgaat met uw zuurverdiende centjes... Dit wordt ons door de strot geduwd als topmanagment.

    Europarlementslid:

    Basisloon: 6.200,72 euro netto per maand

    Aanwezig op vergadering, 304 euro extra per dag

    Onkostenvergoeding: 4.299 euro per maand

    Volledige terugbetaling woon-werkverkeer

    Reisvergoeding: maximum 4.243 euro per jaar



    PS wil postjes pakken  (Vooral in het pakken zijn die mannen goed)

    Het maandsalaris van de EU-president José Manuel Barroso- bedraagt 25.351 euro. De EU-buitenlandchef , nu de Britse Catherine Ashton, krijgt 23.882 euro per maand. De vice-presidenten, acht in totaal onder wie Neelie Kroes (Digitale Agenda), krijgen 22.963 euro per maand. De andere Europees commissarissen krijgen 20.667 euro per maand

    Brussel één van de gevaarlijkste steden in europa

    Het Verenigd Koninkrijk lost in 2030 Duitsland af al grootste economie van Europa. Die voorspelling deed het Centre for Economic and Business Research (CEBR). België zou in 2028 de 33e economie ter wereld zijn, tegenover de 25e nu (2012).

    Gelukkig Nieuwjaar







    31-12-2013 om 00:43 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Een rooskleurige toekomst bied zich aan.
    >> Reageer (0)
    30-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze e-mails
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Rusland worden meisjes en jongens op een listige manier door een groep anti gay jongeren onder de leiding van een rood gekeurde Russische (zie foto) vernederd en gemarteld... De roodgekleurde voelt zich hierin gesterkt door de onlangs ingestelde anti gay wet van Poetin. U weet wel de man die het niet kan nalaten zich constant in blote borst te vertonen...

    Zelf begrijpt ze natuurlijk niet welk het echte doel van deze zet van Poetin is. Deze anti gay wet moet hem uitsluitend dienen om het Westen in een slecht daglicht te plaatsen en het westen van alles en nog wat te beschuldigen dat volgens de bevolking verkeerd loopt en waarvoor Poetin geen zinnige uitleg kan verzinnen. Meer en meer komt dit volk echter tegen hem in opstand en kan hij datgene waar hij écht mee bezig is niet meer verborgen houden . Waarom hij niet gewacht heeft tot na de olympische spelen is meer dan waarschijnlijk een tactische blunder... Maar we dwalen af.

    Deze jonge anti gay activiste weet dus niet alleen welk politiek doel zij steunt en welk de gevolgen hiervan kunnen zijn voor het land waarin zij leeft (en dus voor haar eigen vrijheid en deze van haar medeburgers) zij speelt tevens met vuur wat haar eigen leven betreft.

    Naar aanleiding van een verslag op één van de Nederlandstalige zenders over deze anti homo propaganda die zich heden manifesteert in Rusland ben ik tegen mijn principes in eens gaan rondkijken op youtube. Om aan deze filmpjes te geraken vol van geweldplegingen tegen de menselijkheid moet je ingelogd zijn en dus bewijzen dat je ouder dan 18 bent. (Ik heb dus iemand van onze groep moeten aanspreken hiervoor...) Wat dit roodgekleurd kind niet schijnt te weten, maar elke psycholoog haar kan bevestigen, is het volgende: de slachtoffers die op een dergelijke manier vernederd worden kunnen op 3 manieren reageren. Je hebt 1. hen die het opkroppen en er verder blijven mee leven. 2. hen die er niet in slagen het te verkroppen en uiteindelijk zelfmoord plegen.(Zeker wanneer het geweld aanhoud)- (Wie kan in deze aangeduid worden als moordenaar?) en 3. hen die het niet willen verkroppen en azen op wraak. Vroeg of laat neemt onze anti gay ster het op tegen zo een persoon met alle gevolgen van dien. Deze wacht zijn moment af grijpt naar een wapen en … ik laat jullie de rest zelf invullen. En dan spreken we nog niet over de ouders van de slachtoffers die helemaal niet achter het negatieve beeld staan dat van hun kind wordt opgehangen en dat ontsproten is aan de zieke misvormde geest van dit roodgeverfde kind. Ook hier is de kans groot dat ze vroeg of laat eens tegenover een van deze vaders of erger nog tegenover één van de moeders komt te staan.

    Bovendien zou dit slecht ingelicht kind beter voor de eigen hetero deur vegen. Ze heeft het over “mogelijke” pedofielen... weet zij dan niet hoeveel kinderen er “werkelijk en niet mogelijks” (en dit is geen fantasie) gemolesteerd worden in hetero gezinnen? Van welke planeet komt dit kind eigenlijk? In onze groep hier zijn er verschillenden die weten tot wat hetero's in staat zijn met kinderen. In plaats van onschuldige jongeren (kinderen) aan te pakken, zou ze beter echte seksuele criminaliteit aanpakken. Waarom jonge amper achttien jarigen lastig vallen? Ik kan hier wel enkele antwoorden bij bedenken bij dit machts- en macho vertoon...

    Dergelijk volk doet me altijd denken aan de vzw Morkhoven. Er schort wat aan de hersenen van de mensen die zich op zo een extreme obsessieve manier vastbijten in een dergelijke zaak. Ik zou dit zeker niet kunnen, zelfs nog niet met mijn ergste vijand, laat staan hem tegen mijn lijf te drukken en zijn kleren af te rukken, hen verplichten om … enz Dergelijke dingen doe je enkel wanneer het je een kik geeft of om je omgeving duidelijk te maken dat je zelf niet zo bent...(Is dit dan nodig? Geloven ze dit zelf niet en moeten ze zich constant bevestigen?) O wat ben ik een macho! Terwijl je zelf vanbinnen wegkwijnt... De beste stroper vangers zijn de stropers.

    30-12-2013 om 13:22 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:De roodgekleurde Russin
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!