Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    05-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onnodig extreem geweld...

    Onnodig ekstreem geweld...

    De ekstreem linkse partij PS is na een periode van onnoemlijke finsieële schandalen (korrupsie) opnieuw in opspraak gekomen. Zij werd voor het ontnemen en boykotten van de demokratische rechten van een andere Belgische partij door de raad van staten zwaar veroordeeld.

    Partijen die vinden de demokratische rechten van andere partijen te ontnemen zijn zelfs erger dan ekstreem links te noemen zeker wanneer er telkens bij dergelijke partijen geweld aan te pas komt.

    Ook de ekstreem linkse partij Spa gaat pestgedrag en tegenwerking niet uit de weg. Zij zullen sommige partijen “MET ALLE NODIGE MIDDELEN” bekampen. Wat moet de burger zich bij een dergelijke assosiale, ondemokratische en ekstremistische uitlating voorstellen.

    certitude : Frans en Waals woord voor het mooie Vlaams woord "zekerheid"

    jp voor de weekkroniek

    05-04-2014 om 10:35 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grootheidswaanzin van de regering en Europa maar de burgers bang.

    De grootheidswaanzin van de Belgisse regering en van Europa maakt ons burgers bang, zeer bang. Ons worden wetten opgelegd die belangrijk zijn voor ons dagelijkse leven en voor de toekomst van onze kinderen door mensen die we niet kennen. Mensen waarvan we nog nooit gehoord hebben en waarvan we niets weten. Wie zijn deze lui, hoe kunnen zij weten wat ons bezig houdt en wat wij nodig hebben?

    De schulden van onze Vlaamse OCMW’s zijn tot een goede twee miljard gestegen. Zoals we reeds vroeger meldden, mede één van de oorzaken die ervoor zorgt dat er geen geld overblijft voor de uitbetaling van een eerlijk pensioen waarvoor iedere werknemer afgedragen heeft aan de staat. Om bang van te worden deze grootheidswaanzin van Europa en van de regering Di Rupo..



    En maar reutelen over het feit dat de vergrijzing ons parten speelt. Stop ermee ons geld te gebruiken om uw grootheidswaanzin te spijzen. Stop het vervuilende luchtbelverhaal dat er groei moet zijn en begin te waarderen wat je hebt.

    Saturnus voor de weekkroniek.

    03-04-2014 om 10:14 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mediagroepen willen nog meer kontrole over de burgers.

    Mediagroepen willen nog meer kontrole over de burgers.

    De Belgische mediagroepen werkten een Media-ID uit. De bedoeling hiervan is één gezamenlijke login te hanteren waarmee lezers zich bij alle Belgische mediagroepen zullen kunnen aanmelden.

    De media verliezen dag op dag invloed op de bevolking. Opzeggingen van abonnementen verkleint hun slagkracht. Om deze slagkracht te vergroten is dus geld nodig. Daarom denken ze hun invloed op de bevolking terug te winnen via deze weg. Of dit zal lukken is een andere zaak (Het vertrouwen in de media draait op een zeer laag pitje, dit werd onlangs nog bewezen door een rondvraag die door de vrt werd gedaan.Wij vonden het eigenaardig dat uit deze rondvraag bleek dat de bevolking in de Vlaamse media niet veel vertrouwen had maar in de vrt wel? Zij maken toch allen deel uit van hetzelfde cirkus. Zij steunen elkaar toch in alles door dik en dun! De vrt is dus net als de media voor geen sikkepit te vertrouwen. Immers zoiets geef je zelf toch niet toe, zeker niet als je zelf de rondvraag hebt bevolen...

    Toppunt::

    U zal voor dit hersenspoeld lees- en vermaakgenot zelf ook mogen betalen en hen in dit snode plan finansieren en dus sterker maken. Leuk toch hé Vlamingen Belgen?

    pdm voor de weekkroniek

    02-04-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bang voor pensioen.

    75 ten honderd van de Vlaamse bevolking vindt dat de immigrasie ernstig uit de hand is gelopen en men er geen kontrole meer over heeft. Deze gang van zaken veroorzaakt bij de Vlaming een zeer diepe angst...

    De vrt heeft zich met haar rondvraag deze keer wel zeer diep in eigen vlees gesneden. Zo maar eventjes 75 ten honderd van de Vlaamse bevolking zegt eigenlijk zowaar hetzelfde als Wilders maar iets minder wild. Doch het komt op hetzelfde neer. Het is voor de Vlaamse bevolking duidelijk dat immigrasie zwaar uit de hand is gelopen en dat men, niettegenstaande er duidelijke tekenen hiervoor waren, er niets maar dan ook hoegenaamd niets aan gedaan heeft. Integendeel mensen die het door hadden en het luidkeels van de daken schreeuwden ging men uitschelden voor Nazie.

    Dat men alles tracht af te wentelen op het feit dat de Vlaming wakker ligt van zijn pensioen was te voorspellen. Nochtans de immigratie en de EU liggen hier aan de basis en niet zozeer de vergrijzing. Aan Europa alleen al geven wij zowaar 7 miljard uit. De uitgaven van onze sosiale wetgeving swingen de pan uit (wat niet zou gebeurd zijn indien er een gekontroleerde immigrasie was geweest). Veel van het toegestroomde volk zal ooit ook aan het pensioenlokaal staan,(Reeds binnen 15 – 30 jaar) en dit heeft niets met vergrijzing te maken.

    Maw indien men alles nauwkeurig zou analyzeren en zich niet zou dood staren op de gewenste antwoorden die men wil, dan zou de eindbeoordeling op de vraag waarvoor de Vlamingen bang zijn de “uit de hand gelopen immigratie” zijn.

    Zoals het er nu naar uitziet, zullen er binnen de kortste keren partijen ontstaan met een meerderheid aan moslims. En hoe gematigd men ook mag denken dat deze moslims zijn, ook zij zullen de plaats moeten ruimen voor ekstremisten. En verbaas u er niet over zij zullen dit gewillig volgens hun geloof toelaten. Deze ekstreem gelovigen zullen dus naar de macht grijpen, en om deze macht te blijven behouden hebben zij de Sharia nodig die dan ook ogenblikkelijk van kracht zal worden.

    Maw alle deftige zich integrerende moslims die hun land ontvlucht zijn in de hoop van de harde wetten van de islam verlost te zijn worden door de linkse politiekers gegeseld en zullen dank zij deze linksen opnieuw onder deze zware harde wetgeving komen te staan.

    Onzin zegt U? ...Sjonge... Ziet U dan niet wat er overal in de wereld gebeurt? Is het al niet erg genoeg voor U? In Engeland werd een 11 jarig kind verkracht door moslims wegens het toepassen van het islamgeloof. In de Islam is dit ongelovige kind minder dan vee. Zij is uitsluitend hun sexslavin. (Men erkent duidelijk geen pedofilie). Wat als het Uw kind betrof? Ga je zoals die Nederlands verslaggeefster(*) de verkrachters bedanken?

    (*) werd verkracht door een taliban. (Zij beseft niet dat zij voor de man gezien werd als een slavin lager dan vee. “Dat” zal dan eens even verslag uitbrengen over ...)

    De rondvraag zelve:

    Bovendien gaat het bij de mensen die deze rondvraag organizeerden steeds om suggestieve vraagstelling. De vragen die men stelt zijn meestal al beantwoord.

    Waarom dan toch het antwoord over minder immigrasie en beter kontrole hierover door laten komen? (Want wees nu eerlijk wanneer er over gevaar en “ik ben bang” wordt gesproken gaat het steeds over de islam.)

    Eenvoudigweg omdat men

    • weet dat rechts steeds sterker wordt en men de indruk wil wekken dat ook links er wat wil aan doen...

    • dacht dat men de mensen had kunnen afschrikken (vrt reaktie op Wilders) om hierop negatief te antwoorden.

    Voorbeeld:

    Waarvan ben je het meest bang:

    • dat je geen pensioen meer zal hebben?

    • dat Di Rupo weer pre-mier wordt?

    • dat je gebeten wordt door een hond?

      (wij beseffen het ook, dit vb. is een beetje met het haar getrokken doch hier komt het eigenlijk op neer.

    Waar ben je nog bang van:

    • teveel immigratie (sharia) (loopt uit de hand)?

    • geen goed betaalde job zal vinden?

    • dat er ingebroken wordt bij je tuis?

    voor de weekkroniek.

    01-04-2014 om 17:09 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een koppel eieren...

    Vechtpartij in Koekelberg: Nieuwsblad.be ::

    Nieuwsblad.be laat zich alles behalve respektvol uit over de Allochtonen in Belgie.

    Hun schijfwerk riekt zelf een beetje naar rassenhaat...

    sitaat uit deze krant om 17:13

    Ter plaatse bleek het om een flat op -1 te gaan, waar een koppel Polen aanwezig was en een Poolse man die in zeer kritieke toestand op een bed lag

    Taalkorrekt :

    een koppel kippen

    een koppel hanen

    een koppel eieren

    een koppel eenden

    maar (respektvol)

    een Pools koppel

    of

    waar 3 Polen aanwezig waren waarvan er één ...

    Saturnus voor de weekkroniek.

    31-03-2014 om 20:22 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!