Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    05-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa voorziet slechts 11 miljard euro voor Oekraïne

    Europa voorziet slechts 11 miljard euro voor Oekraïne dit niettegenstaande de hoge verwachtingen
    die Europa geschapen heeft.

    (Verhofstadt levert tegen onze verwachtingen in geen persoonlijke bijdrage.)

    José Manuel Barroso maakt de weireld duidelijk dat De Europese Commissie van plan is om 11 miljard euro vrij te maken om het noodlijdende Oekraïne te hulp te komen. “Slechts 11 miljard euro” om de vinger op de wonde te leggen. Immers na datgene wat Verhofstadt de Oekraïnse bevolking is gaan beloven is deze tussenkomst slechts een druppel op een gloeiendhete plaat te noemen.

    jp voor de weekkroniek.

    05-03-2014 om 21:44 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The broken circle breakdown

    The broken circle breakdown

    Net zoals een deel van de Vlaamse bevolking, vinden ook wij het goed dat de “Vlomse” film The broken circle breakdown geen Oscar waard was. De schade is immers niet te overzien die deze akteurs Vlaanderen kunnen berokkenen door hun Vloms gezwets. Moest dit Vloms nu nog verstaanbaar, samenhangend en taalkundig sterk zijn dan zou je nog kunnen zeggen...echter- wanneer je onze Vlomse akteurs taalkundig vergelijkt met akteurs uit andere deelnemende landen dan moet je vaststellen dat een waardering van 0 op 10 voor onze geliefde filmspelers zelfs nog te veel is voor de taalrijkdom waarover ze slechts beschikken. Laten we vooral niet vergeten dat taal in deze één van hun voornaamste vaardigheden zou moeten zijn. Dat hoort bij het vak waarvoor deze lieden kozen. Dit hoort ontegensprekelijk bij de talenten te horen waarvoor zij betaald worden.

    Onlangs keek ik naar “The Graham Norton Show” waar een aantal akteurs betreffende verschillende nominasies aanwezig waren. Deze mensen getuigenden ervan een uitstekend taalkennis te hebben en met goed opgebouwde zinnen te kunnen antwoorden op de gestelde vragen. Zij praatten honderduit zonder hakkelen en zijn zo voortreffelijk dat een humoristisse noot in hun antwoord nooit veraf is. Vandaar dit tekstje. Als je na het bekijken van een dergelijk programma een stukje van de intervjuuws draait van onze filmvips dat zak je gewoon door de grond van schaamte. Voortdurend en overdreven gegichel moet het tekort aan gevatheid en onkunde verheerlijken....

    Saturnus voor de weekkroniek

    Noot: we meldden dit vroeger al verschillende keren, dialekt maakt het gebrek aan akteertalent niet goed. Bij de vertaling in andere talen is dit “VLOMS” effekt volledig weg en werkt het zelfs averechts ten opzichte van de tekstvertaling...

    05-03-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallonië Slechts 17OO banen verdwenen niettegenstaande rampzaige finansieële rampsituasie

    Slechts 17OO banen verdwenen de laatste maanden niettegenstaande rampzalige finansieële toestand steden en gemeenten in Wallonië.

    Tijdens de laatste maanden zijn er bij de Waalse steden en gemeenten slechts een kleine 1.700 banen verdwenen. Dit is te lezen in de Waalse steekkranten “Het vrije België” en “Het Laatste uur”. Als je weet dat in Wallonië in verhouding tot de rest van het land een veelvoud van de echt nodige ambtenaren tewerk gesteld wordt dan moet je ook beseffen dat deze kleine bijsturing weinig of niets zal veranderen aan de huidige rampzalige toestand.

    jp voor de weekkroniek.

    03-03-2014 om 20:44 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe komt het dat de Islam een negatief beeld meesleept?

    Hoe zou het toch komen dat de islam een zo hard en negatief beeld met zich meedraagt vragen sommigen hier bij ons zich af? Leven deze mensen op een andere planeet dat zij dit dan niet weten?

    Een groepje Syrische militanten van de extremistische terreurgroep ISIS heeft via Twitter aan de hele wereld getoond hoe ze de hand afhakten van een man die van diefstal werd beschuldigd. Dit soort schokkende filmpjes zijn het nieuwe middel om strijders naar Syrië te lokken.

    (Islamtische Staat in Irak en Syrië, nvdr.

    Minstens elf mensen zijn om het leven gekomen bij een dubbele zelfmoordaanslag maandag op een rechtbank in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad. Dat zegt de lokale politie.

    Een zwaar mishandelde man die “BELG” werd genoemd werd in Tiilburg Nederland opgepakt. De BELG bleek een broodtrommel vol henneptoppen bij zich te hebben, een zwaard, een bajonet en drugs. Hij wil niets kwijt over de daders die hem mishandelden...

    Als je dan na het lezen van een dergelijk bericht kort nadien een tvgids openslaat en je leest dat er praatprogrammas gepland staan over het tema “Hoe komt het toch dat de islam zo een negatief beeld met zich meedraagt", dan breekt toch je klomp. Uren over en weer praten over dit tema zonder er het geweld rond de islam bij te betrekken, als gevolg van het strikt toepassen van islamitische wetten, is de echte oorzaak onvindbaar maken en ervoor zorgen dat de gevonden oorzaken tijdens zo een dabat laf, oneerlijk, onwerkelijk en hypokriet zijn. Wat is dat toch met deze vreemde weireld waar alleen onrealistisse onlogisse houdingen de bovenhand halen, en waar geweldaden worden goedgekeurd gezien ze niet in rekening gebracht worden... Ook kan men niet stilstaan bij het feit dat de gematigde islam niet ingaat hiertegen en waarom zij dit niet doet.(Reden: Omdat het gewoonweg gaat over het letterlijk toepassen van de wetten van de sharia die ook zij volledig aanvaard hebben in de islam...)

    Het resultaat van het huidige “verbloemen en relativeren” van de westerse opniniemakers is, dat dit de emansipasie van migrantenvrouwen, en algemeen gezien, “de inburgering”, heeft vertraagd, laat staan onmogelijk heeft gemaakt. Door het multikulturele -“wij mogen niet oordelen, maar moeten aanvaarden”- beginsel is er geen aandacht geweest voor de problemen waar vooral vrouwen maar, algemeen dan, andersdenkenden uit anderen culturen mee te kampen hebben. Dank zij dit beginsel van de naïve westerse opniniemakers werd de keuze om zelf de relgie te kiezen die zij wensen afgenomen. Dank zij deze opinimakers kunnen zij niet kiezen voor vrijheid en lopen alle Weserlingen het gevaar binnen afzienbare tijd in hetzelfde schuitje te zitten...

    Eyskens …. wat een sukkel.

    Kris Peeters vindt dat indien hij  eerste-ministerschap zou moeten worden dit voor hem een degradasie zou zijn.Volgens sommige kranten zou Eyslens Peeters in deze op z'n plaats gezet hebben.... Marc Eyskens blijft het eerste-ministerschap wel degelijk een aparte uitstraling hebben.

    Eyskens moet weten dat anderen er een heel andere mening mogen op nahouden dan hijzelf. Als Peeters dat vindt dan is dat zijn goed recht. Iedereeen weet dat hij er niet op gebrand is eerste minister te worden. (Hij heeft dit reeds verschillende keren gezegd). Deze verwondering bij Eyskens en konsoorten is dus heel ongepast...

    Eyskens is bovendien helemààl niet de man die een ander op zijn plaats moet zetten. Waarmee wij het wel kunnen eenszijn is dat Eyskens, toen hij als premier door de walen reeds na twee maand werd afgeschreven, hij er een zeer aparte vernederende uitstraling aan over hield.

    Ook helemaal niet slim van Eyskens om dergelijke dingen openbaar te gaan vertellen als je partij het al zeer moeilijk zal hebben bij de volgende verkiezingen.

    Langs de andere kant is zijn optreden nu niet zo verwonderlijk. Deze man is niet intelligent, als het hoogtepunt uit je politieke loopbaan is dat je als eerste minister de laan wordt uitgestuurd dan kan je beter je mond houden en wegblijven uit de wetstraat. Enkel dat is de enige gepaste inteligente manier van doen.

    Hoe dan ooK voor deze partij (CD&V) stem ik nooit nog!!! Laat dat duidelijk zijn.

    Saturnus voor de weekkroniek.

    03-03-2014 om 11:28 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!