Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de ...

    Leve de Islam

    PVV Nederland vertoont scheuren en enkele kopstukken verlaten de partij. Vanwege de opgeklopte reakties en het door de linkse media opgezette spektakel rond een bijeenkomst van de PVV, kozen enkele kopstukken van de PVV ervoor deze partij te verlaten. Moordbedreigingen liggen waarschijnlijk aan de basis van hun beslissing. Of de media ter verantwoording zullen geroepen worden hiervoor lijkt in deze “eerlijke” maatschappij waarin wij zijn terecht gekomen, zeer onwaarschijnlijk.

    Wanneer wij zien hoe Nederlandse jeugd opgepept en gehersenspoeld wordt om tegen de PVV te reageren vragen wij ons echter af waar de verantwoordelijkheid in deze te vinden is van de linkse stokers. Dat zelfs deze jeugd onder invloed van deze onverantwoordelijken geweldadige filmjes op youtube zetten waarin Wilders wordt geëksekuteerd dan vragen wij ons wel af waar dit zal eindigen.

    Laat het duidelijk zijn voor allen die de islam verdedigen, ook wij zijn voor de invoering van de heilige Sharia (*), de basis wetgeving van de Islam, (*) doch wij vinden wel dat het eerste werk van de links denkenden is om tijdens het hersenspoelen van de jeugd duidelijke informasie omtrent de heilige Islam te geven en met de ermee onafscheidelijk verbonden Sharia. De Islam laat geen andersdenkenden toe, andere religies moeten tot in de kiem gesmoord worden. Indien je de religie terug verlaat mag men je doden. Ook dieven wordt het onmogelijk gemaakt nog te stelen (politisi! Opgepast dus voo jullie handjes!) Vrouwen die overspel plegen worden ter dood gestenigd en homo's mogen opgeknoopt worden. Veraf is deze realiteit niet meer. In meer en meer landen wordt de Sharia enige gewaardeerde wetgeving.


    (*) dabk zij de Sharia : niet minder, maar een stop wat betreft diefstal, een stop op mensen die niet doen wat deze wet voorschrijft..., gedaan met de jeugd zomaar hun zin te doen> zich lazarus te drinken, >of in hun blootje rond te skieën..>deftige outfit voor de meisjes..(Dat is het toch wat die nederlandse Youtubejongen wil niet?)

    (*) heel wat schijnheilig en corrupte mensen en politisi zullen dan wel anders piepen of trachten te vluchten... doch naar waar? Immers dank zij hen kan vluchten niet meer... en zo hoort het!

    Dat allochtonen die naar Europa gekomen zijn (zowel mannen als vrouwen) om een vrij leven te kunnen leven en verlost te zijn van het regime waaronder ze vroeger leefden, niet kunnen reken op Europa staat als een paal boven water. Dit wordt dagelijks door de media bewezen.

    Europa en de linksen doen er alles aan opdat de allochtonen die om het fysisse en psychisse geweld te ontvluchten uitgeweken zijn naar Europa, terug met alles te maken krijgen waarvoor ze gevlucht zijn. Vrouwen die dachten vanonder het onderdrukkende juk weg te geraken van de mannen worden in hun strijd tegen onderdrukking tegengewerkt door Europese vrouwenorganisaties die alles op alles zetten om de mannen te steunen opdat het hoofddoek voor vrouwen verplicht zou blijven.... (Zij beseffen niet dat deze vrouwen niet vrij kunnen spreken en slechts uit schrik de woorden va, de imam nazeggen. Zij zorgen er dus voor dat de vrouwen monddood blijven)

    Europa steunt met alle macht en geeft alle middelen aan imams en andere invloedrijke mensen zodat dezen de allochtone bevolking in hun macht kunnen houden...

    Van zodra de allochtonen in de politieke partijen sterk genoeg zijn zullen deze mensen hun macht gebruiken om de sharia in te voeren en op termijn elke andere godsdienst uitschakelen..

    Leve de Sharia...

    23-03-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je hoeft ons dit niet te leren, wij eu, stuntelen eu, al genoeg!

    Je hoeft ons dit niet te leren, wij eueuu stuntelen euuu al genoeg!

    Sommige mensen denken dat wij de Vlaamse TV-media het zonlicht niet gunnen. Niets is minderwaar, doch wanneer deze TY-media onze onverdeelde aandacht en waardering willen, dan moeten ze ervoor zorgen dat ze iets te bieden hebben. De Vlaamse media moet wat ons betreft ervoor zorgen dat het geld wat wij aan hen besteden tot een verrijking leidt. Wanneer wij zien hoe graag de spelemannen van bvb. “THUIS” het fijn vinden dat er naar hun soap gekeken wordt dan kunnen wij hen alleen maar zeggen dat indien zij nog meer ouders samen met hun kinderen voor het scherm willen zij ervoor moeten zorgen dat zij een meerwaarde te bieden hebben. Beseffen zij dan niet dat wij op een ontspannen manier ook iets willen leren? Met welke achterhaalde ideeën lopen deze mensen eigenlijk rond?

    Wij vragen er niet naar dat men ons en onze kinderen dialekt leert of hen verkeerde zinskonstruksies ten geschenke geeft, wij kunnen dit reeds. Wij horen dit dagelijks... Wij vragen er niet naar dat men ons en onze kinderen Frans en Nederlands door mekaar leert wauwelen, wij kunnen dit reeds, wij horen dit dagelijks... en het zorgt voor verwarring. Nee, dit willen wij juist tegengaan...Wij willen dat men onze kinderen op een aangename manier (zonder dat het schools overkomt) leert behoorlijke zinnen samen te stellen.

    Zolang men dit bij de Vlomse media niet beseft vinden wij dat zij het geld dat wij aan hen uitgeven niet verdienen.

    Noot:

    - Ook de reakties van mensen die onze taal willen leren zijn in deze niet van de poes...(ze kunnen hun eigen taal nog niet spreken!) Echt om fier op te zijn niet?

    - Een goed akteur heeft geen dialekt nodig om zijn personazje leven te geven. (In andere talen kan men het wel). Het laat bij eventuele vertalingen ook geen negatieve verrassingen achter. Een akteur die slechts een karakterrol kan neerzetten en een bepaalde sfeer kan scheppen dank zij het dialekt dat hij hiervoor nodig heeft is de naam akteur onwaardig.

    Saturnus veu de eu eu waeikkronik...

    19-03-2014 om 10:41 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bandits niet naar het 59ste Eurovisie Songfestival

    Bandits niet naar het 59ste Eurovisie Songfestival in Kopenhagen

    De Vlaamse jeugd opnieuw in de kou. Of om het in sportieve voetbaltaal te zeggen: De Vlaamse jeugd werd afgestraft en vernederd.

    Dat onze eigen Vlaamse jeugd geen schijn van kans maakte stond voor ons reeds vast van bij het begin. Een jeugd die eigenlijk door onze Vlaamse media op handen zou moeten gedragen worden en aangemoedigd zou moeten worden om het beter te doen. Een jeugd die door de Vlaamse media geholpen zou moeten worden om zich verder te ontwikkelen en om haar taal te verbeteren en de rijkdom ervan te onthullen, Liever dan deze noodzaak in te zien walst de Vlomse media de kijkers plat door slecht sprekende, vulgeire jongeren ten berde te brengen waarvan zij doen uitschijnen dat dit de nieuwe strekking is waarvan jan en alleman heet loopt. Zuiver schijn en misleiding dus.

    Als je weet dat bovendien de data en de statistieken die de Vlomse media hanteren op z'n minst dubieus (gemanipuleerd) te noemen zijn dan moet je ook niet verstomd staan met de uiteindelijke verwezenlijkingen van deze media.

    Een voorbeeld van dit populistisch gemanipuleer is het “voortdurende overroepen suksesverhaal” van alles waarvan “ZIJ” vinden dat de kijker vol lof zou moeten zijn, maar dat in werkelijkheid slechts berust op fantasie en wens konkelarij.

    De kijksijfer leugens.

    Indien je een rondvraag houdt in de namiddag en deze sijfers vergelijkt met een rondvraag die des avond gebeurt, kan het verschil in kijksijfers oplopen tot 500000. Maw indien men ervoor zorgt dat de rondvraag niet kan beantwoord worden door de aktieve bevolking (gezien deze 's namiddags werkt) dan kan je tot 500000 kijkers meer skoren dan wanneer je deze rondvraag voor iedereen toegankelijk maakt. Dit zou betekenen dat voor een programma als “THUIS” (tuis) slechts een kijksijfers van 800000 tot 900000 zou gelden. Maar zelfs al neem je een kijksijfer van

    1300000 (optimaal getal) dan nog is het hoera geroep ongepast, want dit betekend dat er op 20 Vlamingen slecht 4 man kijkt (en dit slechts indien die dag het rekord bereikt wordt). Of op 20 Belgen kijkt er maximum 2 man. Ook moet men er rekening mee houden dat er vooral door de vrouwen naar dit programma gekeken wordt en de man (die moest hij alleen kijken op een andere zender zou kiezen) tegen zijn wil in mee “kijker” is. Als je dan bovendien bedenkt dat dit het programma is met de hoogste skore en de rest dus veel lagere sijfers haalt dan is de euforie zeker onbegrijpelijk.

    Nog een leuke wistjedit : 65 ten honderd van de vrt uitzendingen zijn heruitzendingen. O wat zijn we trots op het uitstekend gebruik van het geld dat jullie van ons opeisen...

    jp weekkroniek

    18-03-2014 om 21:16 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:VRT-kijkers slaan genadeloos droom 4 jonge Vlamingen stuk samen met de vakzjury onder leiding van Bart Peeters
    >> Reageer (0)
    17-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang leve Europa. Leve de Sharia.

    Amerika en het machteloze Europa doen er alles aan om opnieuw tot een koude oorlog te komen met Rusland. Een oorlog die door het onbegrip en de eigenzinnigheid zich te willen moeien met zaken die men niet of slecht begrijpt of wil begrijpen, op elk moment zal kunnen oplaaien tot geweld..., met bijkomende bewapening. Men zoekt moeilijheden met een land dat onder Poetin wil werken aan het opwaarderen van de beschaafde waarden. Op verschillende plaatsen in de wereld (en niet het minst in Europa) wordt er naar een herstel van de oude waarden en kultuur gehunkerd, zo zegt Poetin tot de weireld.

    Menig krantenartikel in Europa heeft het over een oneerlijk referendum omdat er niet kon gekozen worden voor een blijvende aansluiting bij Oekraïne. Niettegenstaande ging 80 ten honderd van de bevolking naar de stembus... waarvan 90 ten honderd koos voor een aansluiting bij Rusland. De EU erkent de uitslag van dit referendum niet. Hier in Europa wordt vanuit een ander land beslist wat er in een ander soeverein land moet gebeuren, en dit helemaal ZONDER referendum. DIT IS EEN VEEL DEMOKRATISCHER MANIER VAN WERKEN LEZEN ZE DE KRIM DE LES. De Europese landen moeten maar slikken wat er gedikteerd wordt door een minderheid.EN ZO HOORT HET OOK! Waar dergelijke mensen het lef vandaan halen om opmerkingen te maken over wat er in Oekraïne gebeurt, God mag het weten...

    Leve de Sharia...

    Het wordt hoog tijd dat Europa maatregelen treft tegen mensen die het zomaar aandurven hun gedacht te zeggen in het openbaar.

    Een vrt radiopresentator haalde het in z'n hoofd zich laatdunkend uit te drukken over de Islam in Saoedi Arabië. Hoe durft hij, dit is ontoelaatbaar, de schoft... DERGELIJK PRIVILEGE BEHOORT ENKEL ISLAMITEN TOE! Zou het bij deze misdaad niet echt tijd worden dat de Sharia als enige gangbare beschaafde wetgeving wordt ingevoerd zodat dergelijk volk onmiddellijk kan gestraft worden? Want geef nu toe, hoe kan de VRT nu met de huidige slappe Belgische wetgeving deze man op een gepaste manier straffen, hij heeft misschien wel een slechte jeugd gehad en t'ja ... dan moet je de man toch vrijuit laten gaan, niet?

    jp voor de weekkroniek.

    17-03-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!