Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    08-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is stemmen eigenlijk nog nodig in dit verwarde, achterlijke land?

    Is Stemmen in België eigenlijk nog wel nodig als we de idee begrijpen waarmee de traditionele partijen spelen? Het begint veel op het russische Putinisme te gelijken... Ook al kiezen jullie voor iets anders, wij zorgen er wel voor dat jullie opnieuw met ons opgescheept zitten...

    Er blijkt een anti-demokratis voorstel in de maak te zijn om het onmogelijk te maken een nieuwe staatshervorming uit te voeren door de volgende regering. Men zou van plan zijn kommunoteire grondwetsartikelen, naar tradisie herzienbaar, niet voor herziening vatbaar te verklaren. Dit voorstel zou deze zaak volledig moeten bevriezen voor een 5-tal jaar....
    Deze regering zou beter nu starten met wat ze zegt dat ze in toekomst zal doen want tot hiertoe is er van al haar beloftes nog niet veel in huis gekomen. Waarop wacht ze eigenlijk, ze zijn toch de regerende macht? Heel België ondergaat de wil van slechts één partij: De PS. Dit niettegenstaande de meerderheid van de bevolking met deze partij niet gediend is.


    Dat het voorstel tot bevriezing van deze zaak opnieuw als eerste door de cd&v wordt naar buiten gebracht verheugd ons echter. Het belet de jongere kiezer, die de cd&v en hun steeds weerkerend verbreken van gedane belofte, niet zo goed kent, zich door haar te laten inpakken...
    Velen onder ons weten dat deze partij voor Vlaanderen niet te vertrouwen is. Jarenlang hebben ze ons voor de verkiezingen oplossingen voor Vlaanderen voorgeseld die ze, van zodra ze verkozen waren, als een baksteen hebben laten vallen voor eisen van mensen die niet eens voor hen kozen. Jarenlang werd het voornameijk door deze partiij mogelijk gemaakt dat de Vlamingen als slaafjes door de Walen worden gebruikt.

    Ook nu laten zij (cd&v) Vlaanderen opnieuw vallen, de ène (De Crem) om zijn persoonlijke loopbaan verder veilig te stellen, de ànder, gewoon omdat hij een typise Vloeming (anti-Vlaming) is, die, of het nu een goede dan wel slechte maatregel is voor Vlaanderen, zo wie zo, de wind uit de zeilen zal nemen van de andere Vlaming.
    Je kan het vergelijken met dat televiezie spel met de Nederlanders waarin Stijn Peeters, de broer van Bart Peeters, meespeelde en uiteindelijk, niettegenstaande het gebruik van allerlei trukjes (zo kennen we deze famillie), zag dat hij toch het onderspit moest delven, er dan maar voor zorgde dat Stefan Everts niet kon winnen en dat de Nederlanders met de prijs aan de haal gingen. Maw.: Hij liet liever de Nederlanders winnen dan de Vlaming Everts... Snappen jullie? Typisch Vloms... De traditionele partijen laten liever hun kiezers en de kiezers van andere partijen over aan de SP (waaraan Vlaanderen een hekel heeft). Zij geven nog liever alle macht aan deze PS dan op een Vlaamse demokratise manier samen te werken met alle Vlaamse partijen voor een betere en eerlijkere toekomst.
    Met dergelijk crimineel, ondemokartis gedachtengoed bij onze traditionele partijen moet Vlaanderen het stellen.


    Het weze duidelijk dat met de SP (dank zij simpele, achterlijke, dwaze koppigheid tot onderlinge samenwerking,  en met de volle medewerking van de traditionele partijen) Vlaanderen verder zal leeggezogen worden en de economie verder zal afbrokkelen. Als men opnieuw kiest voor de SP, zoals Rutten (OpenVLD), mag men het zoveel als men wil hebben over een "economis herstel", toch staat het nu reeds vast dat van al deze praatjes niets zal in huis komen. Een partij als de PS zal nooit de maatregelen treffen die nodig zijn om een degelijk herstel te bewerkstelligen. Als de traditionele partijen hiermee instemmen zal de Vlaming uitgekleed worden tot op zijn bloot vel en zullen alle spaarrekeningen eraan moeten geloven, dit in een zogenaamd "solideir zijn" de andere Belgen. De gevolgen voor de toenemende achteruitgang van Vlaanderen (en eigenlijk van Belgie) hoeven we hier niet meer te schetsen.
    De PS-Walen zullen Vlaanderen pas lossen en toenadering zoeken tot Frankrijk als Vlaanderen volledig kaalgeplukt zal zijn.
    Moeten we dit de Walen kwalijk nemen? Bijlange niet, alle macht om dit te verwezelijken werd hen gegeven door CD&V, OpenVLD en SPa.
    Profisiat om het eigen volk jarenlang een dolk in de rug te steken...

    Noot: Leuze van de naar diktator-eigenschappen klinkende tradisionele partijen...
    Ook al kiezen jullie niet voor ons, toch zullen wij in de regering zitten!

    Afwachten maar...

    Van Allen voor de weekkroniek...

    08-02-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat echte verslaggevers zouden moeten doen...

    Nog maar eens een woordje  over de misplaatste reclame op de vrt betreffende Facebook...

    Net nu iedereen met een beetje verstand, zijn zaak, zijn bestanden, zijn werk (senarios, teksten, kontrakten, projekten, ontwikkelingen van systemen, programmasie) waaraan hij tuis werkt tracht gescheiden te houden van het internet en er slechts een kleine verbinding wenst op na te houden met het internet via een afzonderlijke komputer, net nu gaat de steeds achter de feiten aan holende vrt reklame maken voor Facebook. Een website gebeuren dat zich sosiaal noemt doch, zoals we reeds meldden, voor menig assosiaal gevolg het medium vormt.

    We herhalen hier de voorzorgen die men best neemt om de gevaren die je via allerhande internet mediums loopt zo klein mogelijk te houden. Dit is eigenlijk wat de verslaggevers van de vrt echt hadden moeten doen...

    -Geef via facebook nooit aan je famillie (en dus aan de hele wereld) mee wanneer je op vakansie gaat.

    -Zeg niet voor hoelang je van huis weg bent.

    -Geef hieromtrent geen datas … adressen door.

    -Vertel niet waar je kinderen of kleinkinderen verblijven (bij vriendjes, tot XX uur..)

    -Vertel niet naar welke school je kinderen of kleinkinderen gaan...

    -Vertel niet of je kleinkinderen er studie volgen...alleen met de fiets naa huis rijden...

    -Ga niet stoeffen met je kinderen of kleinkinden over eventuele sporten ze doen. Waar ze aan deze sport doen en op welke manier ze afgehaald worden of door wie...

    -Vergeet ook niet dat via allerhande links er mogelijks malware op je pc kan geplaatst worden waarvan je je niet bewust bent maar die informasie van je pc kan halen. (Daarom zorgt menig verstandig mens dat deze info ergens anders opgeslagen is...)

    Waarom de vrt zoveel aandacht besteed aan FaceBook is ons niet bekent. Je zou haast denken dat de VRT er belangen verdedigt.... Vergeet ook niet, gezien de onlangs vrijgekomen info, dat landen als Amerika, Engeland, China, Rusland info opslagen (Dit is vooral belangrijk voor mensen en ondernemingen die nieuwe systemen ontwikkelen en waarvan hun werkomgeving(intranet) ook verbonden is met het internet. Menig werknemer kan het niet laten om tijdens de werkuren ook berichtjes te versturen of kontakt te maken...)

    Het is dus verstandig om je doordacht te beveiligen en niet zomaar zoals veel jeugd momenteel bezig is (en aangemoedigd wordt door o.a. de vrt), je heel kwetsbaar op te stellen. Bvb. Eens een foto gepost krijg je hem niet meer weg; automatisch volgt hij niet alleen de weg die jij wou maar wordt hij vertakt naar alle hoeken van de wereld... Onbeheerste info op het internet lossen kan je later in je beroepsleven zuur opbreken...

    NOOT

    Een firewall, virus skanner enz.. Zijn niet afdoende om uw pc voor gevaren te beschermen...

    Saturnus voor de weekkroniek.

    07-02-2014 om 23:42 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvolledig onderzoek.

    Onvolledig en nietszeggend onderzoek op de Vlomse VRT

    Bij de allesbehalve neutrale Vlomse mediazender “De Vrt”, kon je gisteren tijdens het avondnieuws getuige zijn van de reklame die gemaakt werd voor Facebook. Aan deze organisasie, die zich sosiaal placht te noemen maar evenzeer de oorzaak is- en was- van menig associaal gevolg voor leden aangesloten bij deze organisasie, werd aandacht geschonken door middel van een onderzoek.

    Het onderzoek wees uit dat 75 ten honderd van de Belgen een Facebook inschrijving , meer bepaald “een profiel”, zouden hebben bij Facebook.

    Dergelijke informasie is nietsverhullend en meer dan onvolledig. Zo onvolledig zelfs dat het hele onderzoek zo goed als waardeloos is wat het echt gebruik van Facebook betreft. Ook de besluitvorming alsof de ouderen zich meer met Facebook zouden inlaten is uit de lucht gegrepen.

    Net zoals je hier bij seniorennet kan vaststellen zijn er slechts een bepaald aantal vaste spelers die regelmatig hun blog onderhouden. Een heleboel “profielen” staan geregistreerd maar werden nooit echt onderhouden. Dit is ook het geval bij Facebook en erger nog, het is bij hen ongelofelijk moeilijk om je “Profiel” ofte inschrijving ongedaan te maken. Zo blijft bij een uitschrijving je “account” nog aktief gedurende een bepaalde tijd, maak je tijdens deze periode per toeval toch een link ernaar toe dan is deze rekening weer geaktiveerd. Velen zijn van deze aktivering niet op de hoogte en denken dat hun rekening daadwerkelijk gewist is. (*)

    Ook vroeg de verslaggever van de VRT zich niet af wäaröm er zoveel ouderen een Facebook profiel hebben aangemaakt. De reden is nochtans vrij eenvoudig. De kinderen zetten fotos van de kleinkinderen op Facebook en vragen de grootouders (of maken voor hen) om een profiel aan te maken zodat ze op een gemakkelijk manier foto's kunnen uitwisselen.

    (*) Facebook zal al het mogelijke doen om je weer te aktiveren via het zenden van e-tekstjes over vrienden die je kent of over kinderen of kleinkinderen. Klik je … dan aktiveer je....

    Noot: Ook is niet geweten wat er gebeurt met “profielen” van mensen die overleden zijn....

    Saturnus voor de weekkroniek.

    04-02-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Alles behalve volledig info FaceBook op de VRT
    >> Reageer (0)
    03-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De “alles gaat goed regering” van di Rupo krijgt maar geen vat op het toenemend geweld in het België. Een België dat nu reeds door vele landen als een gevaarlijk land wordt gezien. (Kijk maar naar de voorzorgmaatregelen die buitenlandse reisorganisasies voorstellen aan klanten die het eventueel toch willen riskeren om naar België te reizen.

    Gisterenavond is langs de Oude Baan in Leuven een apoteek overvallen door twee jonge, gemaskerde mannen die geld eisten. Zij maakten hiervoor gebruik van een vuurwapen...

    Omstreeks 19 uur heeft een gewapende man gisterenavond een overval gepleegd op de Delhaize-supermarkt aan het Rogierplein, in Sint-Joost-ten-Node

    Twee gemaskerde mannen hebben gisterenavond een diefstal met geweld gepleegd op een nachtwinkel in Lombardsijde.

    Een ouder echtpaar dat een kruidenierswinkeltje openhoudt in Gistel, is gisteravond brutaal overvallen door twee mannen. Zij eisten, gewapend met een baseballbat, geld uit de kassa. De doodsbange man gaf wat in de kassa zat, maar dat bleek niet genoeg. Daarop werd hij met de knuppel geslagen.

    De Schaarbeekse polisie heeft vier jongeren opgepakt na een achtervolging. De vier reden in een gestolen wagen.

    De politie heeft 28.500 euro aangetroffen in de onderbroek van een man die gisteren probeerde in te breken in een woning in Schaarbeek.

    Enz...

    03-02-2014 om 09:50 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclame aanpassen aub...

    Reklame aanpassen aub...

    Koffie Jacqmotte maakt op de Vlomsen televies, wat ons betreft alleszins, reclame om de Walen die zich vernederden om tussen de slecht sprekende Vloemingen te komen wonen aan te zetten hun produkt te kopen.

    Duidelijk lopen ze bij Jacqmotte een beetje achter op hun tijd. Nergens in onze steden is de tweede taal die er gesproken wordt door de meerderheid van de nieuwkomers nog Frans.

    Wij raden Jacqmotte dan ook aan, indien ze willen dat hun reklame iets oplevert, om de verwijzingen en namen in hun reklame op sublieme wijze aan te passen.

    jp voor de weekkroniek.

    03-02-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!