Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    04-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weekkroniek '4/11-11-2012
       De weekKroniek

    De regering holt zichzelf achterna.
    Wij verwittigden u reeds eerder in onze weekkroniek dat de Belgische regering luchtig over de Belgische staatsbegroting heen stapt. Niettegenstaande deze begroting reeds moest afgewerkt zijn blijken nu pas de achter aanhollende regeerders te beseffen dat de voorziene cijfertjes moeten herrekend worden. Om precies te zijn: zeshonderd miljoen euro zal er meer moeten bespaard worden dan er tot nu toe berekend was. Dit betekend dat er voor een totaal van 4.3 miljard aan besparingsmaatregelen zullen moeten getroffen worden. Deze regering lijkt niet opgewassen te zijn om haar werk naar behoren en op tijd te verrichten.

    Mogelijks zijn sommige partijen niet de juiste partners en hebben zij bijgevolg niet de juiste instelling en kennis om onze economie er bovenop te helpen. Het lijkt er in vele gevallen op dat deze socialistische partijen enkel tegenwerken en de nodige vernieuwing en vereenvoudiging die dit land nodig heeft afslaan.

    datum : jp  03 - 11 - 2012


    Volwassen onderwijs door Thomas (9 jaar)
    Fout : Hoe noem jij... Ik noem...
    Juist : Hoe heet jij...   Ik heet...
    Fout : naar de winkel of containerpark >> de containerpark?
    Juist : naar de winkel of het containerpark.

    Vertrouw niet langer het nederlands in de media.

    Met dank aan thomas

    datum : t  11 - 10 - 2012


    Alarmerend aantal Groepsverkrachtingen in België

    In de gevaarlijke steden Antwerpen en Brussel in superland België blijft het aantal groepsverkrachtingen (per jaar een 300-tal) alarmerend stijgen. Vooral in Brussel is aantal van deze misgrijpen ontstellend hoog. Hier bovenop komen nog eens het aantal "gewone" verkrachtingen (een 3000-tal) om dan uiteindelijk nog te zwijgen van het aantal niet aangegeven gevallen. Meestal zijn jonge meisjes het slachtoffer doch ook jongens lopen de kans om dit vergrijp te ondergaan. Zoals de overheid ons via de "neutrale" media laat weten wordt bevestigd dat  "wij goed bezig zijn in dit land'.

    Buiten het bekend maken van deze cijfers hebben we van minister J.Milquet (katholiek) niet vernomen dat er plannen zijn om eens deftig in te grijpen en orde op zaken te stellen. Psychisch is bij deze "groeps"- verkrachtingen volgen ons toch een gegeven méér niet in orde dan bij een gewone verkrachting. Slechts één vrouw en de rest mannen?
    Op wat geilen deze personen eigenlijk? Hier ligt duidelijk een soort van sexuele aantrekkingskracht en frustratie verborgen waarvan men denkt dat ze op deze manier onontdekt kan blijven.
     

    datum : dm 05  - 11 - 2012



     Men zegge het voort.


    Zaterdag startte de Nancy en Debby's kinderachtige wintershow voor debielen.(jd)

    In Wallonië nemen de mensen een Dejeuner. In Vlaanderen nemen we samen me onze kinderen een lekker Vlaams ontbijt.

    Verdragen sommige ondernemingen dit niet?

    Vinden zij dit verkeerd? Waarom trachten zij ons een duur "dejeuner" op te dringen? En moeten wij daar dan nog voor betalen ook? Wat een gebrek aan respect... (Chez "LU" (dmj))

      De online redaktieDAMES van het Niewsblad ( Life :: Glam & Gossip) hebben een tiental "Strafste dames van België" uitgekozen. Als je ziet dat in de lijst een Astrid Bryan (Ook wel eens de dame met de uitpuilende ogen genoemd)  getypeerd met het aardslelijke Nederlands dat uit haar mond stroomt, of een Lien Degol met een te vergelijken lelijk taaltje in de lijst ten toon gesteld wordt naast een eigenwijze Thange, dan weet je al direct hoe ernstig deze lijst te nemen is. Overigens  De onverzorgde taal van beide eerstgenoemde vrouwen doet hun Style en klasse onmiddellijk zonder meer onder nul zakken.
     Leugens als "Iedereen is in de ban van bievoorbeeld Astrid Bryan" storen ons allen hier dan ook overloos. Juister ware "Iedereen hier op de Life-redaktie) (kb)

    datum :  04 - 11 - 2012

     
    De kleine Karolien wint Belgium got talent met "I Follow Rivers"

    A'ls er dan nog enkele programma's zijn  in de Vlaamse media waar onze kinderen nog interesse voor tonen dan is Het Vlaams- Engelse programma "Belgium got talent" er één van. Meestal keren onze tieners de Vlaamse media de rug toe (of beter "keren de Vlaamse media onze kinderen de rug" toe). Immers onze kinderen spreken deze vervuilde taal die aangewend wordt in de meeste van hun programma's niet meer. Moest er een degelijk onderzoek gedaan worden bij het gemiddelde ouderpaar dat het beste wil voor haar kinderen zou men al snel tot de vaststelling komen dat de kinderen hun gehoor afsluiten wanneer er dialect gesproken worden. De ouders van Thomas stellen ons met deze gevolgtrekking gerust. Wanneer zij beiden onderling dialect spreken hebben zij ondervonden dat de kinderen absoluut niet weten wat zij gezegd hebben. Zij hebben gewoonweg niet geluisterd. Doe maar voort Vlaamse media, jullie rijtuig loopt hopeloos van de reels.

    datum :  jp 03 - 11 - 2012


    Peuters moeten van de Juf naar SOS piet.

    Ook met het programma SOS piet bewijst men de kijkers en vooral de jongeren geen dienst. Vele ouders doen enorm veel moeite om hun kinderen een deftige taal te leren. Al deze inspanningen worden door mensen zoals piet (die België de rug heeft toegekeerd en in Frankrijk woont.) kapot gemaakt..

    Daarom willen ook veel ouders dat hun kinderen niet naar dergelijke programma's kijken enkel en alleen al vanwege de schade die de makers ervan op korte tijd kunnen aanrichten aan de taalkundige opvoeding die zij hun kind willen geven. Tot overmaat van ramp moeten ze in veel gevallen ook nog via hun belastingen betalen voor deze ondienst.

    Onlangs waren we er getuigen van dat Juf Mieke, de haar toevertrouwde kinderen meesleurde in het programma SOS piet. Gelukkig stelden we vast dat deze kleine sloebers langs geen kanten geïnteresseerd waren in wat de kok te vertellen had, laat staan dat ze hem zouden verstaan....


    datum : km 11  - 11 - 2012


     


    Marathon in New York gaat niet door

    Het organiseren van de marathon die in New York zou moeten doorgaan werd stilgelegd. De kritiek op het doorgaan van de marathon vlak nadat de orkaan Sandy zoveel doden maakte en er zoveel schade aanrichtte wordt als oorzaak aangehaald door de overheden. Wij vrezen echter dat het laten doorgaan van de marathon een te groot risico inhoud op de gevolgen hiervan voor de presidentsverkiezing die in Amerika voor de deur staat.

    In de verenigde Staten gaat de strijd om het winnen van de presidentsverkiezing stevig verder. Er is een zeer beperkte voorsprong voor Obama ten opzichte van zijn tegenstander Romney. De burgemeester van New York heeft openlijk zijn steun gegeven aan Obama. Gezien de beslissing om de marathon te laten doorgaan een enorme kritiek heeft ontketend lijkt het ons voor de hand te liggen dat men bang is dat de kleine voorsprong die Obama heeft in de peilingen volledig te niet zal gaan moest men de marathon toch laten doorgaan.

    datum : km  05 - 11 - 2012

    Presidentsverkiezingen Amerika 6-11-2012.
    Er vleiend was de uitslag niet voor een aan het bewind zijnde president. Je kon dit ook vaststellen bij de teleurstelling die Obama aanvankelijk uitstraalde tijdens zijn overwinningsvoordracht. Hij dankt dan ook zijn overwinning aan de staten. Het overdadig positief geleuter van euro- en andere parlementsleden is totaal misplaatst. Amerika staat nog steeds voor zeer grote moeilijkheden en heeft (net zoals Europa) veel te veel schulden opgebouwd. De gevolgen hiervan zullen zeker niet afnemen gedurende de eerste jaren. Economisch gunstige maatregelen uit de regering Bush zullen binnenkort vervallen en eisen dringende ingrepen.

    datum :  08  - 11 - 2012


    Dierenmishandeling in naam van de kunst

    Dierenmishandeling onder welke vorm ook is niet te verdedigen. Mensen die voor dergelijke mensen begrip tonen kunnen zeker niet op ons begrip rekenen.

    Dank zij de oproep van eenen Fons Bastiaenssens aan de Heer Fabre om het vergrijp tegen zijn persoon aan te geven, kwam ook onderschrijver te weten waar het eigenlijk allemaal om te doen was. In het vrt nieuws konden we duidelijk zien dat het niet alleen dierenmishandeling betrof maar konden wij tegelijk vaststellen dat de heer Fabre niet de verwondingen vertoond die men zou verwachten na al wat hij volgens eigen zeggen heeft meegemaakt. Er wordt dan ook in heel wat kringen met ongeloof gereageerd op datgene wat zou hebben plaatsgevonden.

    Wij vinden het ook eigenaardig dat we niemand van Gaia horen. Als zij enige geloofwaardigheid hadden willen behouden en steun willen blijven ontvangen hadden ze reeds lang moeten reageren.

    Noot Menigeen werd reeds zonder de minste aanleiding in één of andere stad in mekaar geslagen zonder dat er ook maar één sociale ziel opkeek...Het is niet voor niets dat een onderzoek onlangs uitwees dat Brussel één van de gevaarlijkste steden van Europa is. Sommige gebeurtenissen worden zelfs door hooggeplaatsten afgedaan als een te verwaarlozen daadje.

    datum :md 09   - 11 - 2012


    04-11-2012 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:De weekkroniek Poscimur
    >> Reageer (0)
    01-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De weekkroniek 1-11-2012
       De weekKroniek

    De begroting nog steeds niet rond.
    Ons land is opnieuw ter nauwer nood ontsnapt aan het label recessie. Positief nieuws is dit niet, integendeel. Hierdoor verandert en hoegenaamd niets aan de situatie. Alles wordt duurder, de armoede neemt verder toe en de veel te positieve inschattingen in verband met de begroting worden nog maar een in de verf gezet. De kans op verhoging van de belastingen is reëel, het achterhouden van vergoedingen waarop de bevolking recht heeft zal meer dan waarschijnlijk toenemen en de verkwisting van belastinggeld door de regeerders van België en Europa wordt onaangeroerd gelaten. Verwacht wordt dat men erin slaagt 3.7 miljard bij elkaar te schrapen.

    datum : jp  29 - 10 - 2012


    Volwassen onderwijs door Thomas (9 jaar)

    Gehoord op de Nederlandstalige media:

    Even aankruiden. Juist : Even kruiden.
    Wattataar nog bij mag: Juist: Wat er nog...
    Een goei dikke snee: Juist: een dikke snee...(een slechte snee?)
    Gepter die datoen....Juist: Er zijn (er) mensen die dat doen ......
    Ik er direkt mijn bier opdoen. Juist: We gieten er het bier bij .. (We voegen ... aan toe)
    Voila terwijl je hier moet kijken... Juist: Kijk eens welk een verschil..
    Fout : t' is gelijk as. Juist: het is zoals
    Fout : kowe pla; Juist: koude schotel.
    Fout : een gemakkelijk recept die . Juist :  Een recept dat...
    Fout : diene neem ik meer. Juist: Deze deze die neem ik mee. 
    Deze = hier vlak bij en die = een beetje verder van jou verwijderd.
    Fout : Alles watage opklopt.  Juist :  Alles wat je opklopt.
    Fout :beetche beetje
    Fout :ik ga dat hier op t'oog doen. Juist :  op het zicht doen

    Een beetje afwisseling in de woordenschat zou fenomenaal zijn.

     

    Thomas heeft ook wat gehad aan Halloween. Hij heeft samen met enkele Belgen lekker kunnen griezelen van de vele fouten die zij over zich gekregen heeft in het vtm programma 'Van schaamte roodgekookt door Sofie".

    Sofie met haar tuin (of is het met haar keuken?) kunnen wij alleen maar wensen dat het de volgende keer "ni allemaa vollangt" want haar koken begint veel gelijkenis te vertonen met haar Nederlands, slordig dus.

    Zullen we haar een beetche helpen met enkele synoniemen van een beetche op te sommen zodat zij voor een beetche afwisseling in haar taalgebruik kan zorgen tijdens één van de volgende uitzendingen?

    Een beetje : enigszins, iets, een tikje, een tikkeltje, wat, een weinig, een snipper, een frutje, ietsepietsie, ietsepietsje, ietwat, pietsie, een snuifje enz..

    "Wij kennen deze bevroren en niet zelf gemaakte kroketjes niet" laten ons de ouders van Thomas weten. Niet iedereen staat bol van enthousiasme voor de keten waarnaar Sofie refereert, die al verschillende keren bijna over kop ging in ons land en waar heel wat minder dure zaken weerstand tegen bieden. "Wij maken onze kroketten liefst zelf want WIJ KOKEN GRAAG." beweren de ouders van Thomas.

     

    Dank je Thomas, Een 10 voor jou en een 0 voor de volwassenen.

    datum : t 31 - 10 - 2012


     

     


    Men zegge het voort.

    De Brit Bradley Wiggens wint de "Gouden Fiets" Tom Boonen werd tweede. De Gouden fiets (Velo  d'or) in een trofee voor de beste wielrenner van de wereld tijdens een bepaald jaar.

     

    Wiggens won in 2012 de "Ronde van Frankrijk" maar won ook goud op de olympische spelen.

    Andere verdienstelijkheden van hem waren de "Ronde van Romandië", "Parijs-Nice" en het "Critérium du Dauphiné".

     

    datum : jd  31 - 10 - 2012

     
    De  orkaan Sandy

    De orkaan Sandy richtte enorme schade aan in Manhattan, Verenigde Staten. Momenteel telt men reeds meer dan veertig doden.
    Dank zij de lessen die men heeft getrokken uit het enorme mensenleed dat de orkaan Katrina heeft aangericht heeft men het dodenaantal, door de bevolking tijdig uit de gevarenzone te evacueren, kunnen beperken.


    De materiële schade lijkt wel op de verwoesting die je vindt na een zware oorlogsaanval. Kortsluitingen zorgen er nog steeds voor branden en voor nieuw brandgevaar. Grote gebieden zijn volledig onder water gelopen en bemoeilijken de hoogdringende herstellingswerkzaamheden. De schade die Sandy aanrichtte ligt in de miljoenen dollars.


    Onze redactie deelt in het leed van de getroffen mensen.

    datum :  jp 30 - 10 - 2012


    Morgen is het Allerheiligen.
    Bloemenstukjes en Chrysanten verwoorden dezer dagen de nauwe band en de vriendschap die menig onder ons had met familieleden, kennissen en vrienden. Ook hier op de redactie zijn wij er op uitgetrokken om deze verbondenheid uit te drukken en hebben we even teruggedacht aan de tijd toen deze verschillende mensen nog onder ons waren. Ingetogen en stil deden ook wij een gebed of brachten we hen een groet. 

    datum :  jp 31 - 10 - 2012

     


      De crimiclowns bis.


    Wat we reeds schreven over de Crimiclowns werd nogmaals bevestigd. Je zou haast denken dat het een serie betreft die ons verteld dat we geweld omwille van geweld maar moeten gewoon worden. Geweld zonder aanleiding en het misprijzen van vrouwen en hen enkel als lustobject zien, worden hier gepromoot voor de toekomst.

    Ja, we weten het, meneer Wijns, wij zijn het domme volk dat de diepere, hogere waarde van deze serie niet begrijpt, wij zien alleen je gegeil op de naakte wijven uit je productie Niettegenstaande vraagt een stemmetje diep in ons zich af van "Hoe heeft BE2 zich dit laten aansmeren?"

    datum : kj   01 - 11 - 2012


     


    De boekenbeurs is open

    De boeken beurs in Antwerpen werd vandaag geopend. Net zoals vorig jaar kan men nu reeds van een alles behalve geslaagde boekenbeurs spreken. Bundels waarin recepten of patronen voor kleding worden samengeperst zijn zo goed als het enige interessepunt van de gemiddelde Vlaming. De echte boekenliefhebber heeft men weggejaagd door voor hen reeds op voorhand uit te maken wie er gepromoot wordt als schrijver en wie er geweerd moet worden. Ook wij blijven er weg en degenen van ons die graag koken, zij kiezen gewoon hun recepten rechtstreeks op het internet. Heel wat degelijke goed verzorgde blogs op het net bieden uitstekende recepten aan en dit  volledig gratis. Wij zijn ook niet geïnteresseerd om ons s' avond in een of ander programma te zien verschijnen naast de kop van één of ander literair hoog aangeschreven recepten verzamelaar.

    datum : md 31  - 10 - 2012


    Een uurtje rust voor de geest.

    Een uurtje zonder enig geluid kan zalig zijn. Wij hebben vanaf vandaag besloten om op een vast tijdstip gedurende een uur geen woord meer te zeggen en alle storende geluiden te weren. Wat is het fantastisch om een uurtje door te brengen zonder dat de anderen hun mond mogen openen...

    datum : km 27  - 10 - 2012


    De pas en te onpas ondertitelen.

    Reeds een hele tijd terug is men op menig Nederlandstalig medium gestart met ondertiteling. Opvallend hieraan was dat de Nederlandse taal moest vertaalt worden in het Nederlands. Moest men deze ondertiteling bedoeld hebben om slechthorenden te ondersteunen dan zouden wij vol lof zijn over deze inspanning. Echter niets is minder waar, ander zou ook bievoorbeeld het nieuws ondertitel moeten worden. Ondertitel liever een Reynders in plaats dit te doen voor mensen die degelijk Nederlands spreken. Waarom heeft men dit eigenlijk uitgevonden?  Waarom wil men dat wij ons niet meer de moeite getroosten om de ander te verstaan? Waarom doet men zoveel moeite om ervoor te zorgen dat we binnenkort ook de Nederlanders niet meer verstaan. Zonder ondertiteling zijn we verplicht om een inspanning te leveren om de ander te begrijpen. Is het de bedoeling dat we elkaar in de toekomst zullen spreken via één of andere Ipad?

     

    Waarom worden de Franse woorden niet vertaal die in zovele lage graads programma's gebruikt worden? Nee, die neemt men gewoon over. Dat sommige gesprekken een ondertiteling best kunnen gebruiken leidt geen twijfel. Wij drukken er echter op dat dit op een verantwoorde manier moet gebeuren en niet lukraak of met een destructieve intentie.

    datum : md   01 - 11 - 201


     

     

    01-11-2012 om 10:46 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!