Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    02-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een groot land toch dat België...

    Dat het goed gaat in het land van “majoneis, mosselen en friet” dat op de meest ondemokratische manier bestuurd wordt door een franstalige minderheid leidt geen enkel twijfel. Daarvan is elke zichzelf respecterende, eervolle, zich niet op de kop laten kakkende Voeming wel overtuigd.

    Gent : Studenten smeken om politiebescherming...

    Gent : Student filmt geweldadige GSM-diefstal vanuit kamervenster...

    Leuven : Opnieuw “door het rood-rijders” vrijgesproken...

    Antwerpen : inbreker ligt te slapen in bed van slachtoffer...

    ZELZATE : Twee broers hebben vrijdagnacht tijdens een ruzie agenten aangevallen met een mes.

    GENT :Twee Gentse bejaarden zijn woensdag overvallen. KLAARLICHTE DAG

    enz...

    De CD&V schept een eersteling.... Om dit te verwezenlijken zullen ze wel de waalse partijen moeten overreden... (De meest prangende vraag is echter.. Waarom voeren ze het niet gewoon uit ... zijn de andere partijen niet te overtuigen?)

    Plannen en projekten ontwikkelen op je eentje... hoe ondemokratisch en superieur...Je moet wel de meerderheid hebben dan niet?

    Voor de verkiezing:

    CD&V stelt zijn sociaaleconomisch plan voor

    Na de verkiezing

    CD&V stelt zijn sociaaleconomisch plan uit

    We moeten vanzelfsprekend overeenkomsten sluiten, dat snappen jullie toch?

    In de regereing

    CD&V stelt het SP plan voor.

    mdm voor de weekkroniek.

    02-03-2014 om 09:11 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cinema of bioscoop

    De onkundige VRT- ekspeiééérs

    Cinema, een graag gebruikt woord door menig vloeming. Ook de opgeblazen Vlomse media gebruikt bij voorbaat dit woord. Doch ook hier gaat het over een zuiver dialekt woord. Ook hier heeft de Vlomse taalkommisie de bal volledig misgeslagen en heeft zij nog maar eens haar onkunde te grabbel gegooid. Waarvoor onze dank.

    Net zoals men de studenten Latijn jarenlang op het verkeerde been zette wat de uitspraak van Caesar (nl Kaisar) betreft, zo is het ook het woord cinema vergaan. Door onkunde en door een gebrek aan doorzicht heeft men maar de uitspraak gevolgd van een Latijns dialect. Maw cinema, uitgeproken als sinema, is puur dialekt.

    Modern eenvoudig doelmatig en taalkorrekt Vlaams houdt het bij bioskoop, filmzaal of kineskoop.(of kinema)

    Basis hiervoor:

    Opgebouwd uit de Oudgriekse woorden βίος (bíos; leven) en σκοπεῖν (skopeîn; kijken) met het achtervoegsel -scoop

    Kine or kino, Greek-English prefix referring to motion (beweging)

    Kinescope /ˈkɪnɨskp/, shortened to kine /ˈkɪn/, also known as telerecording in Britain, is a recording of a television program made by filming the picture from a video monitor.

    Gaius Julius Caesar (Latijnse uitspraak: [ˈgaːius ˈjuːlius ˈkaɪsar]?

    jp voor de weekkroniek

    01-03-2014 om 09:38 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen respect voor de klanten...

    Gisteren ben ik tegen beter weten in nog eens mee inkopen gaan doen in het grootwarenhuis Colruyt. Terwijl mij vrouw doelbewust de kar halfvol laadde (ook wij doen ijverig mee aan het subsidiëren van Europa en spannen met plezier de buikriem aan om de verdere ontwikkeling van de EU geen strobreed in de weg te leggen.) kuierde ik een beetje rond in de koekjesafdeling en bekeek hier en daar één van de vele aangeboden produkten. De meesten fabrikanten vermelden op een aanvaardbare wijze, afwisselend en respektvol de beide landstalen.(Beide talen bij wet verplicht.) Bij het merk LU echter moest ik tot mijn verbazing vaststellen dat alle informasie eerst in het Frans aangegeven wordt. (niettegenstaande men in Vlaanderen en dus bij het grootste gedeelte van de Belgise bevolking verkoopt)  Geen wisselwerking te bespeuren.

    LU (Herentals), nog maar eens één van de bedrijven die men verkocht heeft aan Frankrijk wil in Vlaanderen verkopen maar beschouwt de Vlaamse klanten als tweederangsburgers. Respekt voor de taal van de Vlamingen hebben ze niet. Wat een arrogansie. Bij ons komt dit produkt LU niet in huis, daar kunnen ze van op aan. Moesten alle Vlamingen hetzelfde doen zou dit ook al mee helpen in de bewustmaking dat men de Vlamingen in dit land niet ongestraft kan diskrimineren...

    Over naar het internet

    Nog maar eens is het bewijs geleverd dat het internet een gevaarlijk medium is zoals Saturnus ons al zei en waarvoor eigenlijk de politiekers ons zouden moeten waarschuwen in plaats van sommige sites als twitter, en facebook aan te prijzen, laat staan er ons leven mee te delen.

    De Britse inlichtingendienst GCHQ heeft met de hulp van de Amerikaanse geheime dienst NSA miljoenen webcambeelden verzameld van nietsvermoedende gebruikers van internetreus Yahoo. Dat blijkt uit geheime documenten die de Britse krant the Guardian kon inkijken.

    Een Amerikaans cybersecuritybedrijf heeft vastgesteld dat er zo maar eventjes 360 miljoen gebruikersgegevens online te koop worden aangeboden...

    jp voor de weekkroniek

    28-02-2014 om 23:10 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapen werkt ook... tegen vermoeidheid.

    De Vlaamse overheid komt vandaag met een nieuwe slogan voor de dag.

    En de roes breidt uit. Blijkbaar is Kannabis nu reeds in omloop bij de Vlaamse regering... (Nu ja, er moet iemand een eerste test uitvoeren, niet?)

    De nieuwe Vlaamse slogan “Verbeelding werkt” slaat enkel bij de Vlomse politiekers aan.

    De Vlamingen echter zien er maar niets in. De verbeelding opwekken dat alles goed gaat en dat je geld genoeg over houdt na belastingaftrek, dat je je veilig waant in de Belgisse steden, is voor de Vlaming toch wel een brug te ver. Je geeft hem best eerst wat drugs zodat hij zich een ruimer inzicht verwerft in de verbeeldende kunst...

    24-02-2014 om 17:15 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPa wil cannabis gebruik uit de onwettelijkheid halen...

    Stem op de Spa, zij beloven u zonder verwijl een rooskleurige toekomst.

    Ik word er nu al vrolijk van. Geen gezeur meer omwille van belastingverhogingen, mislukte immigrasie, onderdrukte Vlamingen en ga zo maar door... Alleen nog vrolijke gezichten te zien in het straatbeeld terwijl de regering de spaarboekjes harer burgers plundert... Echt, waarom heeft men hier niet eerder aan gedacht?

    Kannabis (wiki)

    Kannabis (Cannabis Oud Ned). De SPa- oplossing voor de toekomst.

    THC is het belangrijkste werkzame bestanddeel van cannabis.

    Kannabis kan schadelijke effecten op de gezondheid hebben, het kan paranoia en paniekaanvallen veroorzaken op lange termijn.

    Een ander groot voordeel dat deze drug de SP-a levert is het volgende kenmerk:

    Ook geheugenverlies kan optreden bij het gebruik van cannabis.

    Een uitstekend gevolg om een antwoord als “Ik weet het niet meer” te krijgen op de vraag “Hoe is het allemaal zover kunnen komen in België”

    We zijn gered! De SPa is nog zo dom niet als ze eruitziet!

    Saturnus voor de weekkroniek.

    24-02-2014 om 11:26 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het veilige, alles gaat goed- België

    Het “veilige” België.

    Het moet reeds tot in de verste uithoeken van de weireld geweten zijn dat in België misdadigers gepamperd worden. Dat er wetteloosheid heerst, dat burgers er niet beschermd worden, en dat de Belgische justiesie slechts een verwaterd spiegelbeeld is van wat justiesie echt moet zijn. De weireld is duidelijk op de hoogte van het feit dat de kans dat je in België echt gestraft wordt, laat staan gepakt wordt, zo goed als nihil. Een België waar de "rechter" de burgers de raad geeft dat je beter je eigendon kan afgegeven..."

    Litouwse dieven nemen lage kostenvlucht tot in Charleroi om van daaruit in Vlaanderen hun slag te slaan. Dank zij een mislukte inbraak (na eerdere geslaagde diefstallen) werden ze ingerekend en kwam zo hun manier van werken aan het licht. Wat als men op dergelijke manier een moord pleegt of andere gevaarlijke dingen beraamd?

    België: veilig voor de dieven, onveilig voor de eerlijke werkers.

    24-02-2014 om 01:44 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!