Roodbaarsfilet met scampi en olijfolie
![](https://1.bp.blogspot.com/-wskp8fram8Y/V40Q1oMkZwI/AAAAAAAAA9U/otmq1CAABdwUyw1uILbqNoMMYToVPz0GACLcB/s400/Scan_20160718%2B%25287%2529.jpg)
Ingrediënten : 4 personen
Bereiding :
-
Snipper de ui fijn, maak de prei schoon en snijd ze in reepjes.
-
Was de sojascheuten en borstel de champignons schoon.
-
Verhit de oloijfolie in de wok en fruit de groenten licht aan.
-
Strijk de roodbaarsfilets in met olijfolie en kruiden.
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Bak de visfilets eerst langs de velkant en keer ze dan om. Laat de scampi’s op het laatst ook even meebakken.
-
Schik de groenten, vis en scampi’s en eventueel wat gedroogde ham op warme borden en bedruppel alles met geurige olijfolie en aceto balsamico.
![](https://2.bp.blogspot.com/-4UYM9wLrcJ8/V40RiL8HCsI/AAAAAAAAA9Y/tWM3pWSTqB0FKBRNRoRi0PKI2Kf0NWQpACLcB/s320/roodbaars.jpg)
Smakelijk.
|