Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Links
  • seniorennet.be
  • Fotoclub Visueel Lichtaart
  • Mijn Facebook pagina
  • Photography by Alex Leys
  • Pols Fotoblog
    Iedere dag een foto met een kort tekstje.
    09-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08 juni - Het schouwburgbuffet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn vandaag naar een event geweest met een lezing van drie bekende fotografen-dronepiloten in De Schouwburg Noord in Merksem/Antwerpen. Nadien zouden we nog wat aan avondfotografie gaan doen bij het Havenhuis. Het Havenhuis bleek jammer genoeg niet verlicht en daar ging ons plan de mist in. De energie-besparende maatregels verknallen ondertussen toch wel erg veel nachtfotografie-fun. Gelukkig had ik na de lezingen nog snel een foto gemaakt van een ondertussen lege foyer in de schouwburg. De lichte vlakken en schaduwen van de tafels en stoelen en de quasi symmetrie leken me wel iets om in zwart wit om te zetten en toen ik thuis ook nog op de details ging letten zag ik de boodschap op de voorste tafel. Het was bijna weg gesleten of weg gepoetst maar ik kon toch nog net lezen: "Hebt ge genoten"... Ja hoor!!!

    09-06-2023 om 00:50 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    08-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07 mei - Bloemekes met bezoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na enkele dagen met pittige fietstochten hebben we vandaag besloten om lekker thuis te blijven en de redelijk verwilderde groenpartijen rond het huis een beetje te fatsoeneren. De ingezaaide wilde bloemen langs de Kasterleesteenweg kiezen er voorlopig nog altijd voor om niet te voorschijn te komen. Ik begin stilaan te vrezen voor een fiasco... Maar toen ik het gevecht aanging met enkele stukken maai-mei-niet door er met de grasmaaier overheen te gaan stootte ik toch op deze schoonheden. Ik kan nauwelijks geloven dat dit een resultaat van de arbeid van dit jaar is. Ik denk eerder dat dit een meerjarige soort is, zo maar opnieuw aan het bloeien gegaan. Natuurlijk heb ik er enkele foto's van geschoten -de scherpte ligt op de voorste bloem, dat moge duidelijk zijn- en pas toen ik die beter bekeek op de PC zag ik dat er enkele insecten mee in beeld geslopen zijn. Ik tel er drie.

    08-06-2023 om 00:26 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 juni - Abdij van Tongerlo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We hadden vandaag afgesproken bij mijn zus in Aarschot. Met dit prachtige weer hebben we de wagen maar thuis gelaten en het is een pittige fietstocht geworden. Tijdens de terugrit, toen de zon stond al wat lager stond en het licht steeds mooier werd, kwamen we voorbij de abdij van Tongerlo en dan kan ik niet anders dan enkele foto's maken. Toen ik ze thuis bekeek realiseerde ik me dat er alweer veel eerder geziene cliché's bijzaten maar dit beeld van de omheiningsmuur aan de achterkant met wat rustende koeien, een sloot en een mooie hoektoren leek me toch origineel genoeg en de moeite waard om even door de Raw converter te halen om foto van de dag te zijn.  

    07-06-2023 om 00:51 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 juni - Het Turnhouts vennengebied
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zeker niet de eerste keer dat dit beeld voorbij komt op de social media en eerlijk gezegd, het is ook niet de eerste keer dat ikzelf dit landschap fotografeer. Maar als je naar het Turnhouts vennengebied fietst en je klimt op de uitkijktoren dan kun je dit panorama niet negeren. Het Sonytje, dat ik tijdens het fietsen verkies als gezel boven de 5D Mk IV, ging weer wild tekeer in in mijn tas en ik heb 'm er uit gelaten. Het uiterste groothoek bereik van dat ding is 24 mm. en collegae fotografen uit de regio zullen dit plaatje vast wel herkennen. Ik heb enkele alternatieve invalshoeken geprobeerd om toch iets creatiefs te doen, de afsluiting mee in beeld nemen, het vrouwke op de voorgrond plaatsen terwijl zij van het landschap geniet... maar uiteindelijk vond ik deze simpele rechttoe rechtaan foto toch weer de beste.   

    06-06-2023 om 00:28 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    05-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 juni - Lens op de mens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naast het feit dat Antwerp kampioen speelde was er nog wel een en ander te beleven vandaag. Zo was er de officiële opening van de tentoonstelling "Lens op de mens" in Pelt. Ik ben er met het vrouwke naar toe gegaan, ondanks het schandalig vroege uur... Fietsen achter op de wagen en na de receptie met toespraken en het lauweren van enkele internationale prijswinnaars hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om in de regio wat fietsplezier te rapen. Eerst toch even kijken waar mijn inzendingen te zien waren. Vier van de zes ingezonden werken waren geselecteerd en ik geef grif toe dat ik daar meer dan blij mee was. Met deze foto, titel: "Listening to Metallica" won ik al eens eerder een prijs en ook deze keer was het een van de geselecteerden. het vrouwke nam gewillig even mijn camera ter hand om dit plaatje te schieten.

    05-06-2023 om 01:09 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 juni - RAFC
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bij hoge uitzondering wil ik vandaag twee uploads doen. Deze eerste is evenwel geen foto, maar wel mijn aandenken aan een gebeurtenis die ik de volgende twee eeuwen zal koesteren... Antwerp Kampioen! Het leek er op dat niemand ons die titel gunde... bij deze een dikke middenvinger dus... Terloops ook even een verontschuldiging aan FCB waarvan ik altijd al veronderstelde dat ze het spel niet eerlijk zouden spelen... chapeau !!!

    05-06-2023 om 00:47 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 juni - De molen in het veld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was vandaag wereld fietsdag. Dat extra duwtje in de rug hadden we echt niet nodig om er met zulk prachtig fietsweer op uit te trekken. Nauwelijks 4 of 5 km van onze voordeur kwamen we zoals zo vaak voorbij de Molen in het Veld en ook deze keer bleek er een goede reden te zijn om even halt te houden. Ik heb 'm al vaker gefotografeerd, maar om net na de bevalling van een hele schare kleine molentjes een groepsfoto scoren van de fiere mama met haar kroost leek me toch wel erg bijzonder.

    04-06-2023 om 00:16 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 juni - Mijn tweewielige vriend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De foto geeft een goede indruk van de onverwacht mooie, maar kuitenbijtende  omgeving waarin we vandaag op zoek gingen naar geocache-plezier. Tijdens onze fietstocht in de buurt van Gelrode, Wezemaal en Rotselaar hebben we alleszins vaak de indruk gehad dat we ergens aan de Moezel of in de Elzas waren. Vergezichten, wijngaarden, pittige hellingen... je verwacht het niet zo dicht bij huis.
    Ik weet wel dat regels niet alleen zaligmakend zijn in de fotografie maar waar de compositieleer zegt dat je bij voorkeur een voorgrondobject in beeld brengt tijdens een landschapsfoto heb ik me voor één keer wél aan die regel gehouden. Mijn trouwe tweewielige vriend wilde graag die rol op zich nemen.  

    03-06-2023 om 01:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 juni - Sieruien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dan leef je al een tijdje met enige frustratie in de veronderstelling dat het niks wordt met de ingezaaide wilde bloemen vóór ons huis en dan ben je aan het fietsen en je ziet plots een voortuin met deze beauties. Ik had er geen idee van wat ik daar zag maar ik vond het alleszins enkele foto's waard. Die kon ik dan gebruiken om bij de app Plantnet te vinden dat dit sieruien zijn. Het komt de gezochte afwisseling in mijn fotografie alweer ten goede...

    02-06-2023 om 00:40 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    01-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 mei - Corsendonks Hof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De tussenstops zijn tijdens een fietstocht minstens even belangrijk als het afgelegde traject. Niet alleen moet je het vochtverlies compenseren maar je moet ook op z'n tijd adem happen, tot rust komen en de uitgeputte benen weer vol energie laten lopen. Het Corsendonks Hof was een van de ankerplaatsen waar we vandaag aanlegden. De voorziene parking voor de fietsen lijkt wel weggeplukt uit Parijs- Roubaix, gelukkig is de kasseistrook net iets korter.

    01-06-2023 om 01:59 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    31-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 mei - Blommerschot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na een best frisse ochtend werd het al snel een heerlijke lentedag. Ik zou vandaag een fikse fietstocht maken maar er was nog wel een pittig schraal noord-oost windje. Gelukkig weet mijn e-bike daar wel raad mee. Blommerschot, in de buurt van het oude Navo-vliegveld van Malle, was de bestemming, een bosrijk gebied met vennen, dreven en alles wat de natuurliefhebber zich wensen kan om een mooie namiddag te beleven. Enig geocacheplezier was er ook bij en dat ik altijd een camera bij de hand heb is vanzelfsprekend ondertussen. Hoewel ik het gebied toch al langer ken heb ik gefietst langs meerdere kleine weggetjes en paadjes waar ik nooit eerder voorbij kwam. Dit vennetje was een leuke ontdekking en ik was er niet alleen.
    We waren allebei even verrast hier iemand tegen te komen op zulke afgelegen plek. Hij vertelde me dat hij libellen aan het fotograferen was... tja, met een smartphone??? Ik realiseerde me dat die beestjes op dit uur van de dag best druk in de weer zijn en dat dit nu geen zin had. Ik heb dan ook gekozen voor een groothoek opname van dit idyllisch plekje. Ik vond mijn collega fotograaf een welgekomen, zij het erg klein, element om de foto nog net iets interessanter te maken.

    31-05-2023 om 00:47 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 mei - Klaproos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Sinksenbraderij in Kasterlee was ook op deze tweede Sinksendag nog open en de dansers van Balance deden er ook vandaag weer een optreden. Natuurlijk zijn we er naar toe gefietst. Ik heb er weer een heleboel leuke opnames kunnen maken, maar om nu twee dagen na elkaar een vergelijkbare foto van hetzelfde onderwerp in deze blog te plaatsen had ik weinig zin. Volgers weten wel dat ik van afwisseling en variatie hou.
    Raar maar waar, langs de Geelse baan, centrum Kasterlee is er één onbebouwd perceel waar een heleboel mooie wilde bloemen bloeien en ik heb een prachtige klaproos uitgekozen om de camera in close-up op te richten. Het hart van de bloem wilde ik scherp en dat is vrij aardig gelukt denk ik. Dit doet me denken aan lang geleden, toen ik nog een kind was... Misschien zijn er nog wel iets minder jonge medemensen die ooit stempels gezet hebben met de centrale stamper van een klaproos. Ik hoor het wel.

    30-05-2023 om 00:55 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    29-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 mei - Sinksenbraderij in Kasterlee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was een hartverscheurende keuze: ofwel thuis blijven en op betaal TV de wedstrijd Antwerp-Union bekijken, ofwel naar de braderij in Kasterlee gaan waar kleindochter Julie moest optreden met de dansers van Balance Health Center. Het familiegevoel heeft het uiteindelijk gehaald en ik heb genoten van de prestaties van onze oogappel. Als optimist kan ik er nog aan toevoegen dat mijn favoriete voetbalploeg gewacht heeft tot volgende week om kampioen te spelen zodat ik het toch kan zien, sympathiek toch?  

    29-05-2023 om 01:05 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 mei - Zo heerlijk rustig.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het zou erg mooi weer worden vandaag en mijn geocachemaatje Jacky had gevraagd om er nog eens samen op uit te trekken. Dan kun je toch niet weigeren. We hadden een rondje uitgekozen bij het oud vliegveld van Weelde waar we van dachten dat de natuur er prachtig zou zijn en waarvan we hoopten er niet te veel andere fietsers of wandelaars tegen te komen. Beide veronderstellingen bleken uit te komen. Tijdens de ganse tocht hebben we welgeteld één auto gezien, twee wandelaars met hond, een familie die een idyllisch plekje uitgekozen had om op een deken te relaxen en vijf of zes fietsers... al bij al heerlijk ontspannen. Bijgaande foto weerspiegelt ook de rust in de natuur en we hebben er met diepe teugen van genoten. Geen drukte, geen lawaai, stilte, waterlekies, libellen, spiegelend wateroppervlak... lekker weertje, en dat helemaal voor ons alleen. Dan las je wel eens een iets langere stop in om puur te genieten en enkele foto's te schieten. Zo mogen de volgende tochten ook verlopen.

    28-05-2023 om 00:59 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    27-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 mei - Sproeien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het lijkt er op dat het dit jaar niks wordt met de wilde bloemen weide die we gepland hadden. Tegen beter weten in blijven we hopen dat het resultaat van onze arbeid alsnog binnen afzienbare tijd zichtbaar wordt. Maaien ( tot in het zand ), verticuteren in twee richtingen, zaaien, inharken en aanwalsen, het zal toch niet zijn dat het allemaal tevergeefs was? Nu het al een hele tijd droog is blijven we sproeien in de hoop dat er bloemen te voorschijn komen maar voorlopig zien we alleen onkruid en gras... Ik heb het vandaag redelijk druk gehad en veel tijd om te fotograferen was er niet maar toen ik deze morgen vertrok was het vrouwke al druk in de weer met de waterslang. Ze heeft trouwens een heel aparte techniek merkte ik. Ze sproeit met boogjes... toch maar snel een foto. 

    27-05-2023 om 00:55 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 mei - Kraamvisite
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn vandaag op kraamvisite geweest. In de stallen van mijn maatje Jackie is onlangs een veulentje geboren. De kleine Rebeline is ondertussen ongeveer 4 weken oud en ze groeit als kool. Het was dus hoog tijd om op kraamvisite te gaan. Jackie en zijn vrouwke Annemarie zijn in de wolken met de kleine en ze doen er alles aan om Rebeline als eerste-lijn verwanten zo snel mogelijk het familiegevoel bij te brengen. Het lukt ondertussen al vrij aardig haar enkele meters van mamma te lokken en er wat mee te socialiseren. Ik heb een vol geheugenkaartje leuke baby-shoot foto's mee gebracht en naar ik hoorde is er binnenkort ook nog een babyborrel. 

    26-05-2023 om 00:54 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    25-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 mei - De Meiboom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De maand mei is ondertussen alweer erg ver gevorderd en ik realiseer me dat het rijkelijk laat is om nog over een meiboom te spreken. Ik heb er geen idee van of de meiboomplanting rond 1 mei nog een algemeen landelijk gebruik is. De fanfare Vreugd in Deugd bracht alleszins al op 30 april een mooi versierde boom naar het Kerkplein in ons dorp en daar staat ie nu al een tijdje fier te pronken. De Tielense Kempenzonen deden hetzelfde enkele kilometers verderop leerde ik na wat opzoekwerk en dus mag ik stellen dat het bij ons in de regio een traditie is die in ere wordt gehouden. Ik vind dan ook dat die Lichtaartse meiboom eindelijk een plaatsje verdient in mijn jaaralbum en onder het motto beter laat dan nooit heb ik hem vandaag dan maar gefotografeerd.

    25-05-2023 om 00:55 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 mei - Katoennatie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit was een kans die ik niet voorbij kon laten gaan, een voorzet voor open doel, gefundenes Fressen... Als ik een beeld zie voorbij komen dat ik geschikt acht om er een pittige zwart-wit omzetting van te maken en er zitten ook nog enkele opvallende rode accenten in, dan kan ik het niet laten er het gekende fotobewerkings-cliché op toe te passen. Zwart-wit met behoud van één kleur, zoals meestal: rood. Fernand Huts is met zijn Katoennatie niet alleen in de Antwerpse haven aanwezig, ook in Laakdal heeft hij een bedrijfje neergepoot. Zoals ik al aangaf, ik moest wel stoppen om een foto te maken.   

    24-05-2023 om 00:37 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 mei - De wachtzaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik had vandaag een afspraak bij de oogarts en al eerder had ik de bedenking gemaakt dat de inrichting van de praktijk er toch wel erg geslaagd is. Vandaag heb ik niet al te opvallend enkele foto's gemaakt terwijl ik aan het wachten was tot ik aan de beurt kwam. Uit de oogst koos ik voor dit quasi abstrakte beeld. De kleurencombinaties en de vormen van de zetels in de wachtzaal zouden niet misstaan op een schilderij van een of andere modernistiche schilder in ergens een kunstgalerij. In de drang naar afwisseling in mijn fotografie is dit weer een invalshoek die ik nog niet vaak gebruikte.

    23-05-2023 om 00:54 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    22-05-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 mei - De Hellekens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor de vrije-tijd-fietser is de afgelegde weg tussen twee punten niet noodzakelijk de kortste route. Zo kon het gebeuren dat we vandaag, op weg van Lichtaart naar de waterskiclub in Grobbendonk, toch op de fiets-o-strade Herentals- Geel belandden, althans voor een kort stukje. Met de fiets kun je niet door het natuurgebied De Hellekens rijden maar er is wel een punt waar je even kunt verpozen en genieten van het uitzicht. De ooit rechtgetrokken Nete is hier onlangs weer voorzien van enkele meanders en de natuur mag hier nu zijn gang gaan, tot vreugde van de wandelaars, de insecten en de loslopende runderen die hier een nieuwe thuis gevonden hebben. Die runderen hadden toevallig vandaag verzamelen geblazen vlak bij onze tussenstop. Mijn Sonytje kwam snel uit mijn zak geslopen om dit tafereel vast te leggen.  

    22-05-2023 om 21:50 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn blogvrienden
  • Martin Carels
  • Willy Duvel
  • Eddy Meuris


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!