Inhoud blog
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen op Malta & Gozo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wie aan Malta denkt, denkt vast als allereerst aan de culturele pracht op het eiland. De barokke hoofdstad Valletta, die in z’n geheel op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. De megalithische tempels uit de prehistorie. En de 365 kerken, voor elke dag van het jaar eentje. Maar wist je dat je op Malta ook prachtig kunt wandelen? Laat de drukte van de steden achter je en wandel over het platteland, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

    De beste periode om je wandelschoenen aan te trekken en een mooie route uit te stippelen, is de herfst en de lente. De zon is er bijna elke dag nog bij en de temperaturen zijn aangenaam. De eerste buien na de hete zomer brengen het landschap tot leven met prachtige wilde bloemen.

    Het boerenleven

    Het dorpsleven op Malta en Gozo draait nog steeds om de landbouw- en visseizoenen. De boeren gebruiken vaak nog traditionele, arbeidsintensieve methoden uit het verleden. Ook vandaag de dag zie je, net als in vroegere tijden, oude mannen en vrouwen op het land werken. In het kale noorden van Malta en op veel plekken op Gozo kom je tijdens het wandelen herders met hun kleine kuddes geiten en schapen tegen.

    Schitterende vergezichten

    Waar je ook besluit heen te wandelen, je wordt getrakteerd op de mooiste vergezichten over de Middellandse Zee. Ga voor een wandeling langs dramatische kliffen die zich in de golven storten, of kies voor het rotsachtige landschap van de garrigue. Onderweg kom je van alles tegen: prehistorische vindplaatsen, grotkapellen en afgelegen paleizen van de ridders.

    Tips voor wandelingen

    Op alle drie de eilanden van de archipel zijn er vele wandelmogelijkheden. In Malta zijn Mellieħa, Dingli, Għar Lapsi, Fawwara, Wardija, het hele noorden en de zuidkust met de vissersdorpjes en Delimara Point prachtige gebieden voor een dagwandeling. Gozo is een wandeleiland bij uitstek. Ta' Dbieġi, bij San Lawrenz, de vuurtoren van Ġordan bij Għasri, Ħondoq ir-Rummien bij Qala en San Blas Valley bij Nadur zijn allemaal fantastische wandelgebieden. Mis ook vooral het kleine Comino niet!  Dit onbewoonde eilandje is ideaal voor een mooie dag wandelen.

    Kijk hier voor de verschillende wandelingen: https://www.visitmalta.com/en/a/walks/.

     

    31-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bad Boy: le Parfum

    Carolina Herrera vernieuwt op gedurfde wijze de mythe van de eeuwige rebel met Bad Boy Le Parfum, een nieuwe herengeur met verrassende geurtonen die een sterke en energieke persoonlijkheid onderzoeken.

    Na het succes van Bad Boy wijkt deze nieuwe versie af van de traditionele formules en opent een nieuwe geurwereld gebaseerd op de dubbele aard van de moderne man. Bad Boy is tegelijk sterk en gevoelig, krachtig en meelevend, heldhaftig en kwetsbaar, hij is een man die ontsnapt aan etiketten. Hij breekt alleen met de regels om de zijne te creëren, en hij verkondigt en verdedigt zijn overtuigingen met kracht. Hij is een idealistische rebel die weet dat opstandigheid en provocatie heel goed samengaan met inlevingsvermogen Hij is ook een verleidelijke charmeur voor wie tegenstrijdigheid geen optie is.

    Maar voor Bad Boy Le Parfum is lef niet alleen een marketingconcept, het is juist de stelregel van de samenstelling van dit houtachtige parfum. Carolina A. Herrera, creatief directeur van de Carolina Herrera parfums, en de parfumeurs Bruno Jovanovic, Fanny Bal en Nicolas Beaulieu hebben uit hun rijke verbeelding geput om deze technisch hoogstaande nieuwe geur te ontwikkelen. Ze hebben een topnoot bedacht op basis van het verrassende en opwindende akkoord van hennep, wat een absolute primeur is in de parfumindustrie Dit leidt tot warme lederachtige basisnoten die loom op de huid blijven hangen. Bad Boy Le Parfum is immers, zoals de naam al zegt, een parfum in de volste zin van het woord. Het blijft schaamteloos aan de huid hangen, alsof het een krachtige laag van energie en zelfvertrouwen betreft.

    Het parfum van een nieuwe rebellie

    Wanneer Bad Boy Le Parfum voor het eerst op de huid wordt gedaan is de eerste sensatie een onmiddellijke uitbarsting van energie, dankzij de intieme dialoog tussen de meest speelse citrusvrucht, grapefruit, en de sprankelende verrassing van het gedurfde hennepakkoord. De parfumeurs wilden breken met het cliché van het psychoactieve gebruik van bepaalde delen van de hennepplant, en de groene en elektrische aspecten ervan benadrukken. Het resultaat is een olfactorische ervaring onder hoogspanning die een primeur is in de moderne parfumerie en die het uitgangspunt van Bad Boy Le Parfum, namelijk dat regels er zijn om gebroken te worden, op met lef belichaamt.

    Na deze eerste beslissende impuls onthullen de hartnoten een perfecte harmonie van zwarte peper en geranium. De zwarte peper is aromatisch en kruidig, en laat ons ondeugend zien dat de sterke emoties na deze aanvankelijke explosie doorgaan. Hier verbindt hij zich met geraniumblad, zorgend voor een geurtoon die zowel bloemig als mannelijk is, en herinnert aan een van de belangrijkste dimensies van Carolina Herrera For Men, het eerste herenparfum van het huis, dat in 1991 werd gelanceerd. Zo smelten verleden en toekomst samen in de herinterpretatie van de Carolina Herrera man, de joviale bad boy, hier vorm gegeven in een oefening in technisch onderscheidingsvermogen.

    Nadat de geur een paar minuten op de huid is blijven hangen, onthullen de basisnoten van Bad Boy Le Parfum een laatste verrassing en een intentieverklaring. En met reden, de relevantie van een Eau de Parfum ligt in de eerste indruk, maar ook in de manier waarop de formule evolueert, zodra deze op de huid zit. Hier leidt die ontwikkeling tot een leerachtig akkoord dat zich als een talisman aan het lichaam vastklampt.

    Aangezien het natuurlijke aroma van ruw leder niet kan worden gedistilleerd of geëxtraheerd, wordt het geherinterpreteerd met behulp van een olfactorische illusie, wat ook betekent dat geen twee leerakkoorden gelijk zijn. Hier is het meesterschap van de parfumeurs Bruno Jovanovic, Fanny Bal en Nicolas Beaulieu bepalend, want zij zijn erin geslaagd een brutaal en sexy leerakkoord te ontwikkelen dat samengaat met vetiverolie, de karakteristieke maar onvoorspelbare houttonen van de klassieke herenparfums Vetiverolie dient hier een dubbel doel: het maakt de geur gemakkelijk te dragen en geeft mannen de kans om een dosis definitief karakter in hun stijl te injecteren, terwijl het exotische, hedonistische aspect van reizen behouden blijft. Voor Carolina Herrera is vetiverolie een verwijzing naar de Caraïbische panorama's van plaatsen als Haïti en Santo Domingo.

    Een multi-zintuiglijke ervaring

    Door nieuwe regels te creëren en de horizon te verruimen, waagt Bad Boy Le Parfum zich op onontgonnen en mysterieus terrein. Dit wordt raadselachtig voorgesteld door de fles, op het matte oppervlak waarvan de emblematische bliksemschicht van het Bad Boy-universum een vraagteken wordt. Met deze flacon met het strakke, design in één kleur is het meest brutale parfum in de Carolina Herrera familie een open uitnodiging om vooroordelen overboord te gooien. Bad Boy Le Parfum is het toppunt van nonconformistisch raffinement. Het is gemaakt voor de man wiens kracht van verleiding ligt in het verwerpen van lege conventies. Een man die zich niet vestigt en niet opgeeft, maar bereid is alle gevestigde regels te trotseren.

    Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum is vanaf 29 augustus 2022 exclusief beschikbaar bij: - Ici Paris XL in België - - Ici Paris XL en zelfstandigen in Luxemburg. Bad Boy Le Parfum 100ml € 116,98 - Bad Boy Le Parfum 50ml € 84,18

     





    30-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean Paul Gaultier: SCANDAL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kent u dit opwindende koppel? Hij is bokskampioen, de koning van de ring. Zij is de ultieme diva die uithaalt met een vurige punch. Beiden gaan K.O. van verlangen.

    Tussen hen loopt de torenhoge spanning nog hoger op. Niemand kan de alchemie tussen die twee sturen. Hun lichamen zoeken en vinden elkaar, en creëren een impact als een schokgolf die de muren laat trillen.

    Welkom bij het schandaal van onbeperkte sexappeal, dat van SCANDAL Le Parfum!

    DE BELICHAMING

    Zij wordt belichaamd door Imaan Hammam, een diva, seksbom, vrolijk en helemaal à la Gaultier: een oneerbiedige verschijning die zich niets aantrekt van wat anderen zeggen. Parker en Imaan heersen als koning en koningin in de meest sexy ring ter wereld.

    DE FLACON

    SCANDAL Le Parfum: gefacetteerd en rood gelakt, lijkt de flacon te vibreren en te bewegen als een ronde koepel van verlangen. Uit de dop steken haar benen in de lucht, die van een diva die zich laat meevoeren door een sensuele verslaving.

    DE VERPAKKING

    SCANDAL Le Parfum: van vermiljoenkleurig fluweel. Hoog, woest en trots, als een blik die harten sneller doet slaan. Het paar benen is als een blazoen dat uit duizenden wordt herkend. SCANDAL is in roze letters geschreven. Voor een verpletterende entree in de zaal.

    HET PARFUM

    Het parfum is een spel. Een spel van verleiding. Een spel à la Gaultier! SCANDAL Le Parfum: Door Daphné Bugey, Ane Ayo en Fabrice Pellegrin. Een erotische millefeuille die opent met smakelijke sprankelende mandarijn, overgaat in onweerstaanbare jasmijn, en zijn hoogtepunt bereikt met noten van gezouten boterkaramel. Verslavend.

    Scandal Le Parfum by Jean Paul Gaultier is vanaf 29 augustus 2022 verkrijgbaar in alle verkooppunten van Jean Paul Gaultier.

     Scandal Le Parfum 30ml € 69,98 -  - Scandal Le Parfum 50ml € 100,78 -  - Scandal Le Parfum 80ml € 126,78

    30-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAME:

    PACCO RABANE - ALLEEN VOOR ICONEN

    Speels Sensueel. Zelfverzekerd. Onweerstaanbaar Parijse. Ze is een icoon. Ze is een ster. Ze is FAME, de begeerlijke nieuwe damesgeur door Paco Rabanne.

    De FAME vrouw, belichaamd door een waar icoon, de jonge Amerikaanse actrice Elle Fanning, is de ware essentie van Paco Rabanne's vrouwelijkheid. Zo stralend, zelfverzekerd en veelzijdig als de iconische muzen van de Couturier, ultramodern als altijd.

    Zoals Jane Fonda als Barbarella. Audrey Hepburn in Two for the Road. Brigitte Bardot in glinsterend metalen mesh. Françoise Hardy in een mini-dress samengesteld uit gouden pastilles ingelegd met diamanten… Pioniers in een nieuw tijdperk van vrouwelijkheid. Ware iconen.

    Stel je dezelfde vibe voor, maar dan nu. Geëerd door de jonge, super creatieve urban vrouw, met een avant-gardistische, uitgesproken vrouwelijke signatuurgeur in een glinsterende, trendsettende flacon die is geïnspireerd op de meest iconische designs van Paco Rabanne. Een onweerstaanbaar object van verlangen. En een ware ego boost.

    FAME. De klassieker van de toekomst, door Paco Rabanne.

    DE FLACON : EEN ICONISCH OBJECT VAN VERLANGEN

    Een super begerenswaardig, gedurfd voorbeeld van design. Een ultieme uiting van de avant-garde stijl van het merk, die enkele van de meest iconische codes van Paco Rabanne opnieuw uitdraagt. Zo kostbaar als een sieraad. Zo begeerlijk als de tas uit 1969. Zo speels als de ultramoderne jurk van metalen mesh die al door zoveel iconische vrouwen voor haar werd gedragen.

    Natuurlijk is de flacon van FAME een "zij". Ze is van metaal, het kenmerkende materiaal van de designer. Zij draagt een iconische Paco Rabanne jurk, een assemblage van zilveren pastilles. Ze heeft zelfs kleine piercings, voor een extra onconventionele stijl. Ze draagt een zonnebril in cateye vorm, want dat is het iconische accessoire van een ware ster.

    DE GEUR : DIE INNERLIJKE ROEM BENADRUKT

    Als je je geur FAME noemt, moet het wel een absolute ster zijn. Een brutale nieuwe visie op vrouwelijkheid. De ultieme essentie van avant-garde luxe. Een extreem innovatieve samenstelling, boordevol kostbare ingrediënten. En natuurlijk een waarlijk onweerstaanbare geur, die vreugde en uitdagende sensualiteit uitstraalt.

    Dat is FAME allemaal. En nog veel meer. 90% van natuurlijke oorsprong. Vervaardigd in Grasse uit kostbare, op maat gemaakte, duurzame ingrediënten verkregen met behulp van geavanceerde technologie. Made in France.

    FAME bevat een sterrencast van geurtonen die nog nooit samen een rol in een geur hebben gespeeld. Verrukkelijke, sappige mango. Delicate, luchtige, uitzonderlijk zuivere jasmijn. Verslavende, sensuele, romige wierook.

    Het resultaat is een revolutionaire compositie – de eerste vrouwelijke romige wierook in de parfumerie. Een geur die net zo veelzijdig en opwindend is als de Paco Rabanne vrouwen van het verleden, het heden en de toekomst. Want bij FAME gaat het niet om beroemdheid. Het is een gevoel. Het is een sensatie. Het is jouw geur.

    DE STER : DE ICONISCHE ELLE FANNING

    Om FAME tot leven te brengen, heeft Paco Rabanne een beroep gedaan op een van de meest opwindende jonge actrices van haar generatie: Elle Fanning.

    Elle is de ultieme FAME-vrouw. Ze is speels, sensueel, mondig - op haar 21ste was ze het jongste jurylid van het Cannes Festival in de geschiedenis - en modebewust. Er was geen betere keuze denkbaar dan Elle Fanning om FAME en al zijn glinsterende facetten te belichamen.

    In de glamoureuze nieuwe campagne, opgenomen door Solal Micenmacher, vertegenwoordigt Elle Fanning FAME in een betoverend, extreem modieus Parijs decor. Het verhaal begint in de meest prestigieuze straat van de lichtstad, als Elle langs de flagship store van Paco Rabanne aan de avenue Montaigne loopt. Haar ogen ontmoeten die van FAME, dat in een etalage ligt te schitteren als een kostbaar sieraad, het komt tot leven en glijdt in Elle's slanke tas uit 1969. Ze heeft FAME gestolen!

    Is ze een rol aan het repeteren? Speelt ze haar eigen personage? Zij zijn allemaal Elle.  Alle vrouwen die ze is. Alle vrouwen die ze is... Is dat niet waar het bij FAME om gaat? Zoveel identiteiten aannemen als je maar wilt. Al je facetten laten stralen en een geur verspreiden die net zo uniek en spectaculair is als jij.

    Dus verlang ernaar. Houd haar vast. Laat haar je talisman zijn. FAME, alleen voor iconen.

    FAME is vanaf 29 augustus 2022 beschikbaar bij de bekende Paco Rabanne verkooppunten.

    FAME Eau de Parfum Navulbaar 80ml  € 145,20 - FAME Eau de Parfum 50ml  € 111,10 - FAME Eau de Parfum 30ml  € 73,70 - FAME Eau de Parfum Navulflacon 200ml  € 181,25 - FAME Bodylotion 200ml  € 49,90 - FAME Deo spray 150ml  € 44,20







    29-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get in touch

    , een Capsule Collectie GUESS Eyewear om kanker te bestrijden

     

    Voor het zevende achtereenvolgende jaar vieren GUESS en Marcolin hun steun aan The Get In Touch Foundation, een Amerikaanse non- profitorganisatie die het bewustzijn van borstgezondheid voor kankerpreventie bevordert. De Stichting wil meisjes in de groepen 5- 12 informeren over het belang van en hoe ze een borstzelfonderzoek kunnen doen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen zoals het madeliefjeswiel om hun lichaam te beschermen. De capsule van dit jaar die aan dit belangrijke onderwerp is gewijd, heeft een zonnebril en een optisch montuur, versierd met het emblematische roze lint, erkend als het symbool voor preventie van borstkanker. Roze is ook de kleur die de voorkant van de twee monturen en hun exclusieve etui onderscheidt, verkrijgbaar in GUESS-boetieks, bij geselecteerde opticiens en op de e-commercesite van het merk, te beginnen in "Pink October", de maand gewijd aan het voorkomen en bestrijden van borstkanker. Ter ondersteuning van dit project zal Marcolin USA een donatie doen voor de activiteiten van The Get In Touch Foundation.

    Mod. GUESS EYEWEAR GU7831 - Vrouwelijke zonnebril gekenmerkt door een elegante en trendy vlindervorm. De roze bies aan de voorkant en de slapen van het montuur van acetaat vertegenwoordigen het karakter en waarderen de samenwerking tussen GUESS, Marcolin en The Get In Touch Foundation. Het model is voorzien van stevige, beschermende pc-lenzen en is versierd met het G-merklogo op de slapen en een roségouden metalen lint, een symbool van de strijd tegen borstkanker, op de uiteinden.

    Mod. GUESS EYEWEAR GU2884 - Vrouwelijk optisch montuur met een gemakkelijk te dragen vierkante vorm. De zwarte voorkant van acetaat met roze bies benadrukt de link met de waardevolle activiteiten van The Get In Touch Foundation. De veren met veerscharnieren bieden maximaal comfort en zijn versierd met het metalen G-logo in roségoud en het lint in dezelfde kleur op de uiteinden, wat symbool staat voor de inzet voor de preventie en bestrijding van borstkanker.

     

     

     

     









    28-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste stapjes met Naturino en Falcotto

    Naturino & Falcotto FW22

    Van de eerste avonturen in de crèche naar de allereerste dag op de middelbare school, een goed paar schoenen is essentieel voor die belangrijke eerste stappen van jouw kleine held. Bij Naturino en Falcotto hebben ze deze boodschap perfect begrepen, met unieke schoenen die zowel stijlvol als ergonomisch zijn. Laat jouw kleintje zijn eerste stapjes zetten in Naturino en Falcotto!

    Italiaanse expertise

    No one does it like the Italians do, en schoenen zijn hier geen uitzondering op. Door samen te werken met enkele van de beste podologen ter wereld, zorgt Naturino ervoor dat elke kinderschoen beantwoordt aan de hoogste standaarden. De mix van hoogwaardige materialen, anti-slip zolen en het beroemde Sand Effect, zorgt voor extreem comfortabele en leuke schoenen, zowel voor de kleinste als iets grotere voetjes. 

    Kleine stapjes eerst

     Ken je Falcotto al? Dit merk - dat naast Naturino staat - is gespecialiseerd in schoentjes voor baby's die net beginnen kruipen of hun eerste stapjes oefenen. Is jouw kleintje een volleerde stapper? Dan kan hij overschakelen naar Naturino. De Falcotto schoentjes beschermen jouw baby's voeten en zorgen tegelijkertijd voor een maximale flexibiliteit zodat die eerste stapjes moeiteloos verlopen en de voetjes correct evolueren. Combineer dit met zachte, vlotte designs en je kan er zeker van zijn: jouw baby is helemaal klaar voor de start!

    Dus, je hoorde het hier eerst: of je nu kiest voor de energieke Naturino vibe of eerst voor de zachte Falcotto schoentjes, met beide merken ben je zeker dat jouw kleintje zijn eerste stapjes op de beste manier zet: the Italian way. .

     

     







    27-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Souriez, J'adore!"

    Tentoonstelling Ariane Bergrichter - Museum Art et Marges – Hoogstraat 314 – 1000 Brussel – Expositie 01.09 - 13.11.22

    Deze weinig bekende Belgische kunstenares, staat nu in de schijnwerpers van het MUSEUM ART ET MARGES.

    Wie was Ariane Bergrichter echt? - (1937, Duitsland – 1996, België)

    20 jaar na haar dood ontdekt haar dochter, Manuela Servais, in een koffer, de talrijke tekeningen, stille getuigen van het moeilijke leven van haar moeder...

    Ariane Bergrichter was een tot dan toe onbekende kunstenares, maar haar creatieve impulsen bleven haar hardnekkig stuwen doorheen haar hele leven.  In feite heeft Ariane tegen het einde van de jaren tachtig, als observator van de mensen en tegelijk als een uitlaatklep, persoonlijke overpeinzingen en ontelbare tekeningen in haar notitieboekjes gemaakt, die de ter plaatse gemaakte scènes weergeven in haar leefwereld.  Mocht je kriskras door het centrum van Brussel lopen, dan is het fenomenaal om te zien hoeveel schetsen, bierviltjes en stukjes kleefpapier er hiervan 20 jaar later uit de beroemde koffer zijn gekomen om zich uiteindelijk te openbaren als kunstwerken.

    Na een groepstentoonstelling in het American Folk Art Museum in New York in 2018, zijn de composities van Ariane Bergrichter eindelijk voor het eerst te zien in Brussel en ook in Europa in een monografische tentoonstelling getiteld “SOURIEZ J’ADORE !”

    Praktische informatie: openingsuren van dinsdag tot zondag: 11u tot 18 uur l









    26-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A Chantelle a day ...

    De beste Chantelle FW22 looks voor een hele week

    POV: het is maandag, je staat voor je kast en je beseft: you have nothing to wear that matches your mood. De Chantelle FW22 collectie heeft voor jou het perfecte antwoord, met comfortable, tijdloze stuks die zich moeiteloos afwisselen met frivole, statement pieces. De perfecte set voor elke dag, voor elk humeur? Daar heeft Chantelle alvast een oplossing voor!

    Vaarwel, maandag-blues!

    Nog nagenietend van het heerlijke weekend of juist strijdend tegen de maandag-blues, met een frivole, vrolijke set, lukt dat allemaal nét iets beter. Ga voor fris wit met een fleurige knipoog. Jouw week kan nu al niet meer stuk!

    Romantische dinsdag

    Diepe kleuren met delicate prints helpen je moeiteloos door de lange dinsdag. Ga voor wijnrood, donkerblauw of smaragdgroen voor een ultravrouwelijke, romantische look.

    Op woensdag dragen we...

    Jawel, met een toets roze kom je op woensdag al een heel eind verder. De ondersteunende shapewear van Chantelle zorgt ervoor dat alles perfect op zijn plaats zit en je lichaam op haar beste manier ondersteund wordt voor die extra boost zelfverzekerdheid. Of ga voor een setje met fleurige details, want hé, de week is half voorbij, dat verdient een feest!

    Donderdag, the day to make it happen

    Geen taak te moeilijk en geen obstakel te hoog, met een killersetje aan. Haal die innerlijke lady boss vibes uit de kast, dankzij stijlvol zwarte stuks met dat tikkeltje meer.  Comfortable, chic en immer flatterend, met de Chantelle sets knal je door de dag.

    Vrijdag voor iedereen!

    Ieder lichaam ziet er anders uit, en dat omarmt Chantelle als geen ander. Elk ontwerp bestaat uit verschillende boven- en onderstuks, zodat zowel jij als je vriendinnen de perfecte match vinden voor jullie lichaam.

    Een zaterdag met pit

    Elk weekend moet gevierd worden, ook in lingerie! Kies voor sexy, zwarte sets met een extra laagje pit, of voor gedurfd rood. Waar je ook voor gaat, het wordt zeker een weekend om van te dromen!

    Op z'n zondags

    Na een lange werkweek en druk weekend, is het op zondag tijd om te ontspannen. Met de SoftStretch-lijn van Chantelle krijgt je lichaam eindelijk de kans om even uit te ademen. Zacht, ademend en lief voor je lijf:  de SoftStretch-lijn bezorgt je zalige zondagen.















    25-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noem het niet zomaar behang,

    maar sublieme handgemaakte muurbekleding…

     

    » Handgemaakte collecties van Arte - » Marqueterie, Samal, Manila, Oculaire, Rattan

    Wat pronkt op je muren is het resultaat van een creatief proces waarin prestigieuze designs en een gesofistikeerde techniek le fil rouge zijn. Met elkaar verbonden door handwerk, vakmanschap en ambacht, en met een onstilbare honger om de grenzen van muurbekleding te verleggen. Vandaag maakt Arte het mogelijk om designs uit sisal, suède, rotan, jute... te vertalen in vinyl, zeefdruk, 3D-textiel of zelfs volledig handgemaakt. Noem Artes collecties daarom niet zomaar behang, maar top of the bill muurbekleding.

    Creatief proces

    Je trekt eropuit, je kijkt om je heen, je weet wat de trends zijn, je verdiept je in kleuren en technieken. Inspiratie haal je overal, klinkt het bij Arte. Iedere collectie is het resultaat van een creatief proces waarin meerdere factoren samenkomen. Het designteam denkt na over thema’s en technieken, er wordt geschilderd, geweven, gepuzzeld, ingelegd... Zo ontstaat een eerste prototype. “Je kan pas een handgemaakt eindproduct vormen, of een realistische interpretatie ervan, als je van een handgemaakt ontwerp vertrekt”, vertelt de senior designer bij Arte. “Op die manier ervaar je alle aspecten van het materiaal en de techniek, waardoor ook het design dat uiteindelijk op de markt komt waarheidsgetrouw is, zelfs wanneer het dessin een interpretatie wordt.”

    Handgemaakt resultaat

    Ieder ontwerp en collectie start met een handmade prototype, maar slechts enkele uitverkorenen blijven een puur handgemaakt design, zoals Marqueterie. Het natuurproduct sisal, een stevige vezel afkomstig van de agaveplant, ligt aan de basis van de Marqueterie-collectie. De natuurlijk geweven stukjes sisal worden versneden en met de hand in verschillende patronen gelegd. “Het startte met ambachtelijk inlegwerk en zo bleef het ook.” Het zijn de technieken die een dessin tot leven brengen, een trompe-l’oeil-effect creëren of een extra dimensie opwekken.

    Waarheidsgetrouwe interpretatie

    Andere collecties evolueren tot een interpretatie van een handgemaakt product, want niet alles is geschikt voor op de muur. Zoals de nieuwe Sculptura, die ambachtelijk pleisterwerk nabootst. Stroken gips werden met de hand in een patroon gelegd om te vertalen naar een verrassende vinylcollectie. De typische gipsstructuur van gaas, scheurtjes en oneffenheden zijn duidelijk zichtbaar. “Vinyl en zeefdruk zijn altijd een uitdaging”, zegt het designteam. “We proberen met deze materialen en technieken een echt product zo goed mogelijk na te maken.”

    Een evolutie

    Arte experimenteert al tientallen jaren met nieuwe materialen. Wat eerst een gek idee lijkt, evolueert bij Arte naar artistieke, high-end en technisch sterke muurbekleding. “We maken niet zomaar iets, we onderbouwen wat we maken”, besluit de designer. “We creëren iets wat wij mooi vinden, maar het is vooral de klant die het graag moet zien. Het moet een hoogwaardig product worden dat iets bijbrengt aan ons gamma. Het moet divers zijn en verschillende klanten aanspreken. We achterhalen daarom wat vandaag en morgen populair is en zal zijn, wat de trends zijn qua kleuren, materialen en technieken, om daarna originele muurbekledingcollecties te ontwerpen. En als een design er op het einde van de rit uitziet zoals je het wou, dat is fantastisch.”

    www.arte-international.com/nl

     

     

     

     











    24-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CKS X Loredana Falone

    Loredana Falone lanceert nieuwe collab capsulecollectie met CKS

     

    So nice, let’s do it twice! Vorig jaar combineerden designer Loredana Falone en het Belgische label CKS reeds hun modekennis en -expertise, en lanceerden een eco-verantwoordelijke pre-fall damescollectie. Na het succes van hun eerste samenwerking besloten de twee opnieuw de koppen bij elkaar te steken, wat resulteerde in een prachtige najaarscollectie met een subtiele retro ‘70s vibe. “Bijzonder aan de collectie zijn de vijf genderneutrale stuks, de delicate materialen en de interessante silhouetten”, aldus Falone.

    De nieuwe collectie ligt vanaf 23/09 in de CKS-winkels te pronken en is ook online beschikbaar via de webshop.

    Zachte knits, organische vormen en retro prints

    Na de goede klik en vlotte, succesvolle eerste capsulecollectie voor FW21, sloegen Loredana Falone en het Belgische modemerk CKS dit jaar opnieuw de handen in elkaar. Het resultaat? Een on-trend najaarscollectie met zachte knits, organische vormen en een hint naar de ‘70s. “Samen met de in-house patronenontwerpster bij CKS boog ik me over de prints. Organische vormen en kleuren uit de natuur zoals algen, mossen en grassen zijn trendy in FW22/23 en waren onze inspiratiebron. Ikzelf ben verzot op de retrovibe uit de ‘70s. Die twee hebben we dan mooi gecombineerd”, verklaart Loredana. In tegenstelling tot de vorige collectie wordt in de huidige capsule afgestapt van soberheid en neutraliteit. Logisch, want persoonlijke smaak en stijl evolueren.

    Een toegankelijke collectie met genderneutrale must-haves

    Tijdens het brainstormen en het ontwerpproces gingen CKS en Falone meteen voor hetzelfde doel: de collectie moest warm, trendy en toegankelijk zijn. Falone nam tijdens het hele proces mee wat voor haar belangrijk is tijdens het ontwerpen: mooie silhouetten, een delicate touch en stoffen van hoge kwaliteit.

    Net als in de huidige maatschappij vervaagt ook in de capsulecollectie de grens tussen man- en vrouwelijkheid. Onder de naam ‘Loredana per Matteo’ huizen 5 volledig genderneutrale must-haves. Loredana: “Alle stuks zijn ontworpen met het gendervrije thema in het achterhoofd, maar toch ook met aandacht voor vrouwelijkheid, layering en interessante silhouetten. De vijf specifieke stuks zijn wel volledig genderneutraal en dus voor iedereen toegankelijk: de blazer, hemd, T-shirt, hoodie en de cardigan.”

    Italiaanse knipoog

    Met de genderneutrale stuks van ‘Loredana per Matteo’ brengt Falone ode aan haar geliefde Matteo Simoni en de toffe stuks die ze nu en dan uit zijn kleerkast steelt. “De vijf stuks zijn gebaseerd op mijn eigen stijlevolutie. Op een gegeven moment droeg ik meer en meer kledij van Matteo, zoals zijn blazer, en werd ik overladen met complimenten. Die boyish stijl gaat me goed af. Oversized betekent absoluut niet hetzelfde als vormloos. Je moet gewoon het juiste evenwicht vinden en je er goed in voelen”, glimlacht Loredana.

    Hun Italiaanse roots verstopte Loredana mee in de collectie. Op de T-shirt en de hoodie straalt het ‘Que voi?’ handje, een typische Italiaanse handbeweging die vraagt wat er gaande is. Fun fact: het handgebaar werd ontworpen door artistiek designer Matteo’s oudere broer, Marco Simoni.

    Alle twijfels uit de weg

    Falone zocht samen met CKS steeds naar de perfectie en het resultaat mag er wezen. De capsulecollectie bevat casual stuks die onderling combineerbaar zijn, geschikt voor zowel overdag als ’s avonds op een afterwork of een terrasje met vrienden. “Ik ben ontzettend blij met het verloop van de samenwerking met CKS. Hoe ontwerpen er op papier uitzien, strookt niet altijd met de realiteit. We pasten onze moodboards en designs aan totdat het geheel volledig klopte. Yes, ik ben enorm trots op het eindresultaat!”, lacht Loredana.

    De publieksfavoriet

    “Wat als eerste over de toonbank zal vliegen? Het donkerbruine, wollen maatpak met spikkel, flared broek en oversized blazer”, meent Loredana. “Dat is, naast de groene broek met patch pockets, ook mijn lievelingsoutfit. Uiteraard heb ik de stuks tijdens de ontwerpfase al eens aangetrokken en ze aan mijn vrienden getoond. De feedback was ontzettend positief over alle stuks, maar het maatpak kwam uit de peiling als de absolute favoriet!’

    Praktisch : De nieuwe collectie is beschikbaar vanaf 23 september in de winkels en online via de webshop.

     

     

     

     

     











    23-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Burkhardt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PRESIDENT VAN MARCHON EYEWEAR, INC

     

     

    VSP Vision™ kondigt aan dat het Thomas Burkhardt heeft bevordert tot president van Marchon Eyewear, Inc., een van 's werelds grootste fabrikanten en distributeurs van hoogwaardige brillen en -zonnebrillen. Burkhardt was meest recentelijk Chief Marketing Officer van Marchon en Senior Vice President van Global Brands, Marketing en Design. Hij zal rapporteren aan Ernie Franklin, Chief Operating Officer van VSP Vision.

    “Thomas brengt een bewezen staat van leiderschap mee van de 25 jaar werkzaam zijn in de consumentengoederen-, mode- en brillenindustrie en zijn ervaring loopt uiteen van het wereldwijd laten groeien van merken en organisaties, het transformeren en verbeteren van detailhandelsmerken met een verkoopopbrengst van miljarden dollars, tot expertise in productontwikkeling, bedrijfsvoering, licenties en meer”, aldus Franklin. “Sinds hij in 2016 bij Marchon kwam, heeft hij gezorgd voor strategische focus, wat heeft geleid tot een recordgroei. Thomas is de juiste leider om te zorgen voor blijvend succes voor de organisatie, zowel in de VS als internationaal.”

    Burkhardt volgt Nicola Zotta op, die Marchon leidde van 2016 tot mei 2022. Voordat hij bij Marchon kwam, was Burkhardt vice-president van wereldwijde marketing bij Coty, Inc., waar hij de Calvin Klein-geur- en cosmeticalicentie leidde. Hij heeft ook verschillende hogere marketingfuncties gehad bij Procter & Gamble in Duitsland, het VK en Zwitserland. Burkhardt, geboren in Duitsland, heeft een MBA van de Universiteit van Keulen, diende bij de Duitse luchtmacht en is meertalig. Hij is momenteel lid van de raad van bestuur van de Accessories Council.

    "Ik voel me vereerd en krijg energie van de mogelijkheid om het volgende tijdperk van Marchon met een merkenportfolio van brillen van wereldklasse en gepassioneerde wereldwijde organisatie te leiden", aldus Burkhardt. "Toekomstgericht staat ons team ervoor klaar om onze klanten te helpen meer te bereiken en te voldoen aan onze missie, mensen over de hele wereld helpen beter te zien, er beter uit te zien en zich beter te voelen."

     

    22-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Munch superfood

    Gezond back to school (and work) met de sapjes van Munch Superfood

     

    Binnenkort is het weer september, dat betekent back to business! De kindjes moeten opnieuw naar school en voor de ouders staat er ook weer een drukke periode te wachten. Op dit soort momenten is het onzettend belangrijk dat iedereen gezond en gevarieerd blijft eten. Maar wat als je weinig tijd hebt voor ontbijt en tussendoortjes? Meet Munch Superfood!

    Gezond eten, minder stress : Stress heeft altijd een weerslag op je gezondheid en dan vooral op je darmen. En omgekeerd speelt je darmflora ook een grote rol in hoe stressbestendig je bent. Gezonde voeding is dus essentieel als je goed wil blijven presteren in drukkere tijden. Bovendien is het een must voor een sterke immuniteit. Maar hoe drukker het wordt, hoe meer kans dat je vergeet om goed voor je lichaam te zorgen en gevarieerd te eten.

    Vitamines to go

    De koudgeperste sapjes van Munch zitten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Je neemt ze makkelijk overal mee naartoe en zijn ook superlekker. Zet een voorraadje klaar in je koelkast, stop ’s morgens snel een flesje in je handtas en je weet alvast zeker dat je die dag je dosis vitaminen binnen hebt. En met het verse bananenbrood en de homemade granola van Munch tover je in minder dan vijf minuten een gezond ontbijt op tafel. De Munch sapjes zijn NIET gepasteuriseerd, ze worden behandeld met HPP waardoor de houdbaarheid verlengd wordt, MAAR waardoor de vitaminen, mineralen en antioxidanten bewaard worden.

    Ideaal voor in de boekentas

    De producten van Munch zijn ook 100% kid-friendly. De sapjes zijn ideaal om in de boekentas te stoppen wanneer je kleintjes weer naar school gaan. En het bananenbrood is het ideale gezonde vieruurtje. Jessica: ‘Mijn zoontje Noah is de grootste fan van de sapjes en het bananenbrood. Zijn favoriete sapje is ‘Mint Your Business’ met appel, peer, munt en spinazie. Voldoende groentjes binnenkrijgen is bij ons thuis dus geen probleem.’

    Munch founder Jessica was vastberaden om gezonder te eten en ging daarom op zoek naar een lekkere manier om je dagelijkse portie groenten en fruit binnen te krijgen. De sapjes van Munch worden koud geperst waardoor alle voedingsstoffen in de groenten en fruit hun kracht behouden. Met als resultaat een fris, kleurrijk en smaakvol sapje vol vitaminen, mineralen en antioxidanten dat bijdraagt tot je immuniteit. De sapjes zijn verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde horecazaken. Daarnaast shop je bij Munch ook vers bananenbrood, homemade granola, matcha en nog veel meer om een gezonde levensstijl te onderhouden. 

    www.munchsuperfood.com











    21-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC hippe shopper

    JBC geeft ingezamelde kledij een tweede leven als hippe shopper

     

    Na groot succes: nieuwe duurzame shoppers

    De Belgische modeketen JBC bouwt een vervolg aan het succesverhaal van zijn duurzame shoppers. In 2020 bracht het familiebedrijf voor het eerst 100% gerecycleerde totebags op de markt, gemaakt van ingezamelde kledij in de JBC-winkels. Na een enorm succesvolle verkoop brengt JBC op 19 augustus de shopper terug in de populaire denim-look én in een nieuwe variant in kaki. Op deze manier slaagt JBC erin de duurzame cirkel weer rond te maken.

    Gloednieuwe shoppers van preloved kledij

    Twee jaar geleden bracht JBC als eerste Belgische modeketen een 100% gerecycleerde shopper in denimlook op de markt. De shoppers betekenden een enorm succes voor JBC en krijgen nu een hippe upgrade.

    Met behulp van partners Wereld Missie Hulp en het Nederlandse Wolkat, tovert JBC twee gloednieuwe shoppers uit de bij JBC ingezamelde - niet meer herbruikbare - kledij. Wereld Missie Hulp gaat aan de slag met de bruikbare kledij, terwijl de overige stuks door Wolkat worden vervezeld tot grondstof voor nieuwe producten, zoals de duurzame shoppers van JBC. Dankzij deze manier van werken kan JBC het grootste deel van de ingezamelde kledij een nieuw leven geven. Zelfs de lederen riemen en het label op de tas worden gemaakt van snijafval van JBC-riemen.

    Naast het terugbrengen van de stoere denim-look totebag, ontwierp JBC nu ook een nieuwe, minimalistische shopper in groene en beige tinten. De boodschappen doen was nog nooit zo'n plezier!

    Met volle vaart voor duurzaamheid

    JBC zet zich al meer dan twintig jaar in voor duurzaamheid en het gebruik van duurzamere stoffen. Zo bracht JBC enkele jaren geleden als eerste grote kledingketen de post consumer denim uit, een collectie van nieuwe denim gemaakt uit ingezamelde kledij. Daarnaast tovert JBC sinds vorig jaar oude petflessen om tot gereycleerde donsjassen voor jong en oud. De gereycleerde shoppers onderschrijven nogmaals JBC's toewijding aan onze planeet. Door kledij een tweede leven te geven doet JBC zijn best om de gebruikte grondstoffen zo optimaal en lang mogelijk te gebruiken en ervoor te zorgen dat ze niet zomaar op de afvalberg terecht komen.

     Praktisch : De shoppers zullen beschikbaar zijn in de JBC-winkels en in de webshop. De shopper kost €6,5.









    20-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De klas van SUN68

    FW22 – British Club House looks

    September staat voor de deur, en daarmee ook het nieuwe academiejaar. SUN68 staat alvast paraat met de ideale looks om zowel de boeken als het studentenleven te veroveren. In ware British Club House stijl, combineert het Italiaanse modemerk preppy, kleurrijke stuks met eyecatchers vol grafische prints. Tweed, velvet en Engelse wol zorgen voor zachte structuren en warme laagjes. Schuif mee aan voor het meest stijlvolle academiejaar ooit.

    SUN68 - FW22

     Diepe, groene tinten staan centraal in de najaarscollectie van SUN68. Gecombineerd met klassieke stuks zoals het everlasting witte hemd en een lichtgewassen jeans, krijgt de volledige look nét dat tikkeltje meer. Een overhemd met grafische print maakt het geheel af.

    SUN68 - FW22

    Kleur is terug van nooit echt weggeweest. Kies voor een basisoutfit in één kleur en vul aan met statement sweaters en bijpassende sneakers voor een tijdloze, casual look.

    SUN68 - FW22

    Laagjes, laagjes en nog eens laagjes, dat is dé moderegel van het najaar. Bereid je voor op zowel warme als frisse momenten door sweaters, T-shirts en jasjes te combineren tot een nonchalante, maar altijd stijlvolle look.

     SUN68 - FW22

    Geef je jeans-en-sweater-look dat beetje meer door de zachte, wollen stof van de sweaters, de kleurrijke details en de naadloze fit. Casual, but done better, dat vind je alleen bij SUN68.

     

     

     









    18-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamping 2.0:

    : deze luxecampers maken jou de ster van iedere camping

     

    Oh la la… dit kan je nauwelijks nog ‘kamperen’ noemen. Met deze luxecampers van deelplatform Camptoo til jij jouw glamping-ervaring naar een hoger niveau.

    Wil je het comfort van een hotel, maar toch óók de leuke ervaring van kamperen op een camping? Dan is glamping iets voor jou. Natuurlijk kan je ‘glampen’ in een safaritent, tipi of boomhut, maar wie echt wil uitpakken met een glamoureuze vakantie, kiest voor een luxecamper. Zo heb je jouw luxe glampingaccommodatie altijd bij de hand! Op Camptoo huur je de mooiste paradijsjes op vier wielen direct bij de eigenaar: handig én leuk. Wij onderwierpen alvast een aantal campers aan de ‘glamourtest’ en selecteerden voor jou de meest luxueuze exemplaren.

    De glamourtest : Wat maak een camper nu écht luxueus? Als je voor ultieme glamour wilt gaan, kies je het best voor de semi-integrale of de integrale camper. In een semi-integrale camper is de overgang tussen de cabine en de woonruimte vloeiend gemaakt, zodat de camper één geheel is. Deze camper is compact: ideaal voor een romantische trip over kleine, kronkelige wegen. Een semi-integrale camper biedt ruimte voor een badkamer, een keuken en een bed: heerlijk comfy, dus. Mag het nóg een tandje luxueuzer? Ga dan voor de integrale camper, het duurste model camper op de markt. Deze camper is lekker ruim, bevat draaibare stoelen, een queen size bed en vaak ook extra bedden: wow. Dankzij het fenomenale uitzicht is jouw glamourvakantie compleet.

    Luxehotels op wielen: Begint het al te kriebelen? Deze luxueuze campervans van Camptoo doorstonden onze ‘glamourtest’ en staan klaar voor jouw ultieme droomvakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volledig uitgeruste Jonge Rimor XGO-camper van Ilse en Ludwig? Deze vierpersoonscamper is werkelijk van álle gemakken voorzien. Van een queen size bed tot een extra bed, van een speciale GPS tot een keuken met een grote koelkast en tafelbarbecue: deze camper has it all. Ook de gloednieuwe Benimar 463 van Tom en Wendy laat menig hotelkamer verbleken. Toilet, douche, warm water, een fancy keukenblok: je vindt het er allemaal. Als kers op de taart word je volledig ontzorgd met opgemaakte bedden, bedlinnen en handdoeken.

    Krachtige truck meets luxecamper :  Luxe en avontuur combineer je ook goed in de MC Louis Mobilhome van Mouch. Met een groep van maximaal vijf personen geniet je in deze luxecamper van heerlijk slapen, koken en ontspannen. Onder de grote luifel buiten kan je schaduwrijk genieten van mooie panorama’s.

    Dankzij het zonnepaneel op het dak zit je bovendien nooit zonder stroom. Een ware unieke ervaring krijg je tenslotte met Erik’s stoere expeditiecamper. Deze krachtige truck heeft alle uithoeken van de wereld gezien en inspireert jou tot nieuwe avonturen. De camper is zelfvoorzienend en bevat alles wat je je maar kan wensen voor een écht glamoureus verblijf (wat dacht je bijvoorbeeld van twee koelkasten?!). De combi van een truck en een luxecamper? We absolutely love it.

    Glampings deluxe : Heb je je luxecamper uitgekozen? Mooi zo. Dan is het nu tijd om een even luxueuze glamping spot te zoeken! Deze glampings staan garant voor een onvergetelijke getaway én zijn bovendien perfect te bereiken met je luxecamper:

    1. Saksida, Wine & Camping Resort – Sloveense kust

    Vakantie tussen de wijngaarden: wie wil dat nou niet? Parkeer je luxecamper in het midden van de Vipava-vallei: volgens Lonely Planet een van dé topbestemmingen van Europa. Hier ontdek je samen met je reisgezelschap de Alpen en de mediterrane natuur, terwijl je tussendoor geniet van lokale wijnen en heerlijke gerechten. Wij zijn fan!

    2. Cortijo dos Santos – Andalusië, Spanje: Wie rust, ruimte en uitzicht om zich heen wil, zit op Cortijo dos Santos helemaal prima. Deze bijzondere glamping bevindt zich midden tussen Málaga. Hier kan je heerlijk wandelen (bijvoorbeeld over de bizarre rotsformaties van El Torcal), klimmen en kajakken. Actieve natuurvakantie met een vleugje luxe? Yes, please!

    3. Nono Ban, Brac, Kroatië: Op slechts 15 minuten rijden van de beste stranden van het romantische de olijfbomen in de Abdalajis vallei: een van de absolute pareltjes van eiland Brac in Kroatië ligt Boutique camping Nono Ban. Hier is het genieten geblazen: het terrein is volledig voorzien van fijn wit grind (je waant je haast op Bali!), de borders zijn aangeplant met lavendel en er is een moestuin. Hier kan je zelf je salade bij elkaar plukken. De rond het zwembad gedrapeerde tenten met een gemeenschappelijke bar en lounge zijn de perfecte setting voor urenlange gesprekken, met een glas Kroatische wijn in de hand…

     

    4. Zon, zee, strand – Callantsoog, Nederland: Voor een glamping-ervaring extraordinaire hoef je soms niet heel ver te zoeken. In Nederland vind je namelijk zon, zee, strand: een luxecamping in het prachtige natuurgebied Het Zwanenwater. Hier verblijf je op slechts 10 minuten lopen van het strand en kan je je luxecamper parkeren tussen de met gras begroeide duinen. Koken doe je dan ook met het strandzand onder je voeten en met de zeebries in je haar: need we say more?

     

    5. Ark van Noë – Kasterlee, België : Heel leuk, al die Europese glampingbestemmingen, maar een luxevakantie in je glamourcamper lukt ook perfect in eigen land. In de prachtige natuur van het Kempense Kasterlee vind je de Ark van Noë: het perfecte vertrekpunt voor kajak- en kanotochten of een luxueuze kampeervakantie. Kamperen doe je in het stukje bos achterin het terrein. Daar vind je ook een houtgestookte sauna en jacuzzi, waar je geniet van de sterrenhemel boven de weidse velden. Voor de kleintjes is er topentertainment in de vorm van alpaca’s. Ontspanning ten top!

     

     







    18-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Easy pop-ups

    een najaarsterras in een flits

     

    Het laatste restje uit de fles zonnemelk knijpen, dansen tussen de regendruppels, met een plaid om je schouders de frisse zomernacht wegkletsen. Het Belgische najaar is onvoorspelbaar en laveert tussen schitterend en spetternat. Exterioo springt je bij met terrasmeubelen die even snel zijn uitgestald als opgeborgen. Zo draai je de volumeknop van die indian summer helemaal open.

    Zalige nazomer

    Comfort, uitstraling en gebruiksgemak gaan hand in hand bij de nieuwe generatie tuin- en balkonsets van Exterioo. Uitvoeringen in warme teak nodigen je uit je gezellig tegen elkaar te nestelen. Handige materialen (zoals aluminium) houden dan weer gelijke tred aan tussen het praktische aspect en het knappe design. Dankzij een compacte maar comfortabele vormgeving kan jij dit najaar ontspannen onderuit zakken.

    Wie slim is poeft

    Met steeds kleinere woon- en leefruimtes winnen veelzijdige en slimme (tuin)meubelen terrein. Zo vervangt een knap ontworpen balkonzetel met poef moeiteloos het klassieke ligbed. Voor een rustig middagje relaxen, schuif je de poef onder je voeten. Wordt het ’s avonds, rond l’heure de l’apéro, wat drukker, dan heb je in een oogwenk een extra zitplaats voor je visite. Balkonset Donato verleidt met z’n eigentijdse en ronde design, terwijl Cesano voor een iets traditionelere look gaat. Beide komen in onderhoudsvriendelijk aluminium. Bij Donato is dit in combinatie met weersbestendige Sunbrella® kussens, terwijl Cesano het aluminium onderstel aanvult met een zitting in innovatief textilene.

    (Re)pas de deux

    Elk terras – van bistro-size tot XXL – is gebaat bij veelzijdig vernuft en modulair design. Zo vind je bij Exterioo de inklapbare tafel Piemonte, die snel inzetbaar is wanneer onverwachts nog enkele zonnestralen tevoorschijn komen. Of voor de low loungers onder ons zijn er modellen die makkelijk verstelbaar zijn in de hoogte, zoals de Pop-up tafeltjes. Wie eerder horizontaal wat meer bewegingsvrijheid wil en snel wil kunnen switchen tussen tête-à-tête en last-minute barbecue voor de voltallige vriendengroep, gaat voor een uitschuifbare tafel zoals het Finato-model. Stapelbare stoelen bij zoveel slimheid, zijn dan de kers op de taart.

    www.exterioo.be







    17-08-2022 om 14:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een culinaire ster voor iedereen !

    » Profi-bakken, AutoBraad, Regenereren Krokant, SlowCooking en Smeltfunctie

    Een Michelin-ster verdien je niet zomaar. Het vergt passie voor kwaliteit, hoogwaardige gerechten en deskundigheid. En als ook excellentie op het menu staat, dan deelt V-ZUG de sterren uit. Al meer dan 100 jaar is het de missie van het Zwitserse merk om state-of-the-art apparatuur te ontwerpen met de nadruk op precisie, design, materiaalgebruik en duurzaamheid. Zo tovert iedereen – van onervaren kok in huis tot geroutineerd masterchef – met het hoogst mogelijke gebruiksgemak sterrenwaardige gerechten op tafel. V-ZUG maakt van jouw thuisrestaurant een culinaire tempel en zet je skills op scherp met vernufte functies en verfijnde recepten.

    Voorgerecht en side dish met verse crunch

    Brood bakken, het is een kunst op zich. Te droog, niet luchtig genoeg, snel taai... Al is het wel een meerwaarde om als kok ook huisgemaakt en versgebakken brood bij je gerechten te serveren. Jouw broodje is gebakken met V-ZUG’s functies Profi-bakken en AutoBraad, waarmee de Combi- en CombairSteamer V6000 standaard zijn uitgerust. Bij Profi-bakken stel je handmatig in hoe je wilt dat het uit de oven komt en de hete lucht en stoom zorgen ervoor dat het brood niet uitdroogt en een crunchy korstje krijgt. Het programma is ook ideaal voor bladerdeeggerechten. Een bladerdeeghapje dat zowel vanonder als vanboven knapperig is én een glanzend korstje heeft? Revolutionair!

    De minder geoefende koks die zich (nog) niet aan manuele instellingen, zoals bereidingswijzen en gaartijden, willen wagen, gebruiken de AutoBraad-functie. Zodra je het gewenste product (verse aperosnacks, gratin, brood, vlechtbrood...) hebt geselecteerd, stelt de oven volledig zelf de juiste bereidingswijze en tijd in.

    Vers en krokant, zelfs dagen later

    Wil je je zelfgebakken brood of andere hapjes (bladerdeeg, pizza, loempia’s...) na enkele dagen even krokant en vers serveren? Plaats het gerecht nog eens in de Combi- of CombairSteamer en gebruik de functie ‘Regenereren Krokant’. Met dat programma merk je niet dat het gerecht al een paar dagen oud is en smaakt het opnieuw alsof het voor de eerste keer uit de oven komt.

    Vleesgerechten, douze (à) points!

    Ook met je vleesgerechten ga je culinaire sterren scoren, mede dankzij V-ZUG’s SlowCooking-functie in haar stoomovens. SlowCooking is het programma bij uitstek voor wie houdt van een lekker stukje vlees, maar het niet de hele tijd in de gaten wil houden. In combinatie met de driepuntskernthermometer gaart het vlees met één druk op de knop gelijkmatig tot de juiste kerntemperatuur. De thermometer in het vlees monitort voortdurend de kern van het braadstuk, waardoor de Combi- of CombairSteamer geleidelijk aan en binnen de gewenste tijd het vlees kan garen, of dat nu anderhalf of vier uur is. Een fijngekookte ossenhaas of entrecote – beide harde noten om te kraken in een gewone keuken – kan je op hoogstaand niveau je gasten voorschotelen. Met als kers op de taart: ondertussen bij je gezelschap kunnen gaan zitten.

    Crème de la crème

    Cliché of niet, de ideale afsluiter van een culinair driegangenmenu is een dessert. Dankzij V-ZUG wordt iedereen liefhebber van zoet, omdat complexe bereidingen eenvoudig worden. Vergeet geknoei met au bain-marie want V-ZUG voorziet zo goed als al haar kookplaten van een specifieke Smeltfunctie. Die zorgt ervoor dat je pan een constante temperatuur van ongeveer 42°C behoudt, waardoor bijvoorbeeld chocolade mooi lopend is en blijft wanneer je het wilt opdienen. De Smeltfunctie is ook ideaal voor boter, gelatine en sausjes.

    Recept: Mini meat pies - pikante gehakttaartjes

    Bbereiding 1u30 minuten , rusttijd10 minuten, gaartijd 40 minuten

    Ingrediënten 12 stuks

    Vulling: 500 g rundergehakt, braadboter om aan te braden, 1 ui, gehakt, 125 g champignons, grof gehakt, 1 knoflookteen, geperst, 1 el worcestershiresaus, 1 tl zout, kleine hoeveelheid peper, 1 tl mild paprikapoeder, 1 snufje cayennepeper, 1½ el bloem, 250 g runderbouillon

    Taartjes: 2 rechthoekig uitgerold bladerdeeg, zonnebloemolie voor het invetten

    De braadboter in een brede braadpan verhitten. Het vlees scherp aanbraden. De overige ingrediënten tot en met de bloem toevoegen en op middelhoog vuur onder af en toe roeren gedurende 10 minuten braden. De runderbouillon toevoegen en alles aan de kook brengen. Het vuur lager zetten en op middelhoog vuur gedurende 1 uur zachtjes laten koken. Laten afkoelen.

    Taartjes: De muffinvormpjes invetten. Uit het bladerdeeg 12 rondjes van ca. ø12 cm uitsteken en de muffinvormpjes hiermee bekleden. Met een vork meermaals in de deegbodem prikken. De vulling over de vormpjes verdelen. Uit het resterende deeg 12 rondjes van ca. ø7 cm uitsteken. De vulling hiermee bedekken. De randen goed vastdrukken. Met een vork meermaals in het bladerdeegdeksel prikken.

    Bakken : De muffinvormpjes op een bakplaat op het middelste niveau met Profi-bakken klassiek op 200 °C gedurende 40 minuten bakken. Vóór het serveren kort laten afkoelen.

     











    16-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hey, Make your Move

    vanHaren FW22 – Making Moves sneaker campagne

    Dit najaar gaat schoenenketen vanHaren al dansend door het leven. Met hun Making Moves campagne zet het merk de leukste sneakers voor jong en oud in de kijker en inspireert het tot verandering. Tijd om in beweging te schieten!

    Dit seizoen inspireert vanHaren met de Making Moves sneakercampagne. Heb je een droom? Trek dan je leukste sneakers aan en ga die droom achterna, make your move! Met een mix van funky, on-trend sneakers van zowel A-merken als eigen brands, heeft vanHaren voor zowel groot als klein en jong als oud dé perfecte sneaker om elke look dat tikkeltje extra te geven.

    vanHaren - FW22

    Het van oorsprong Nederlandse vanHaren is, sinds het in 2017 haar eerste Belgische winkel opende, niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met on-trend schoenen aan een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding, biedt de keten schoenen aan voor het hele gezin.





    15-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big Foot

    in je interieur: stevig, maar gracieus en stijlvol

     

    ‘Hoe dunner de poten, hoe stijlvoller.’ Het credo van de tafelpoot werd tot voor kort tot op een elegant minimum gehouden. Maar wat vandaag in de modewereld omver wordt geworpen, krijgt al snel in interieurland vaste voet aan de grond. Het mag allemaal wat groter, steviger en volumineuzer. Juntoo zet een ‘Big Foot’ van struise cilinder- of kegelvormige poten onder haar ronde en ovale tafelbladen waardoor die zelfs zonder stoelen tot hun recht komen. Een organische tafel in al zijn vormen!

    Met de voeten spelen

    Voor een keer wordt met de voeten spelen echt plezierig, want Juntoo speelt met drie combinaties Ricco-poten (verkrijgbaar in zwart metaal, zwarte eik of natuureik) onder het Figuro of Ceramo Flat Oval-tafelblad (natuureik, zwarte eik of keramiek): twee grote, kolossale poten; één grote poot aan één zijde en twee smalle aan de andere kant van de tafel of als derde optie vier slankere poten. Deze luxueuze tafel transformeert zich in een oogwenk tot het statement piece van jouw interieur.

    Op vrije voeten

    Zet onder een mooi en kwalitatief tafelblad een stevige poot en je krijgt een kanjer van formaat. Een kegelvormig onderstel zoals de Cono-voet is je stevige rots in de branding als ‘big foot’-ondersteuning voor je tafelblad. Ook de Tulipo-voet biedt een stevige basis, maar dan als elegante, naar het midden toe smallere, versie. Deze laatste is ook een knipoog naar de jaren 70 die meer dan ooit weer populair blijkt in je interieur.

    Met beide voeten op de grond

    We blijven met beide voeten op de grond, maar Juntoo zweeft toch met twee grote voordelen de interieurtrends binnen. Een afgeronde of ronde tafel biedt – naast het gebrek aan hoeken om je aan te stoten – steevast een aangename setting en dynamiek. Zo kan je zowel in een formele als informele context makkelijker met elkaar in gesprek gaan. Met een kegelvormig onderstel creëer je ook nog eens extra beenruimte voor iedereen aan tafel; geen poten die in de weg zitten.

    Juntoo is een Belgische meubel- en interieurspecialist met 17 showrooms en een webshop. De retailer is onderdeel van Beliving, waar ook Exterioo Tuinmeubelen deel van uitmaakt. Juntoo heeft als missie om kwalitatieve designmeubelen tegen een sterke prijs uit eigen magazijn naar elk gezin te brengen, zowel in België als internationaal. Een eigen designstudio en nauwe samenwerking met internationale fabrikanten zorgen voor hedendaagse en moduleerbare ontwerpen van zitbanken, tafels, stoelen, tapijten, kasten, verlichting en woonaccessoires. www.juntoo.be









    14-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29TH October

    EARTH COLLECTION: een eerbetoon aan de perfectie van de natuur. Het Belgische huis 29THOCTOBER gebruikt in de collectie HERFST-WINTER 2022-2023 uitsluitend natuurlijke materialen en bedankt hiervoor de partner bij uitstek, onze planeet de Aarde.

    Dit najaar staat in het teken van de gloednieuwe FW22-23 textielcollectie voor mannen, met een bijzonder invloedsfeer. Deze collectie werd immers voor het eerst ontwikkeld door Benjamin en Manufer Gulcu, zoon en vader, die hun mannelijke krachten hebben gebundeld en hun inspiratie halen uit de Japanse cultuur. Het resultaat? Comfortabele minimalistische en extreem pure creaties uit natuurlijke stoffen. Zo is er de lange mantel "Notori" die tot aan de hielen reikt en met brede schouders die verwijzen naar de lichaamsbouw van de samoerai. Of het officiersvest "Fu" gemaakt uit een diepzwart en dofkleurig Japans katoen.

    Met de collectie EARTH wil het merk 29TH|OCTOBER uitstralen dat het mogelijk is om mode te 'consumeren' op een slimme manier die geen schade berokkent aan de aarde. Het modehuis hanteert hiervoor een duurzame aanpak op het vlak van grondstoffen, brengt stukken in kleine oplagen uit en kiest vooral voor een lokale, artisanale productie op bestelling en met behulp van hernieuwbare energie. Het huis bewijst dat creativiteit, luxe en ethiek perfect samengaan.

    Het Belgische huis 29TH|OCTOBER werd opgericht in 1992 en ontwerpt kleding voor mannen en voor vrouwen, vooral in leder, daim en duurzame wollen huiden. De confectie van de creaties is in handen van vakmensen die vanuit de ateliers van het merk in hartje Brussel werken. Het is een plaats waar knowhow, passie en oog voor detail hand in hand gaan.

    De 29TH|OCTOBER familie straalt passie uit alsook respect voor goed uitgevoerd werk!





    13-08-2022 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!