ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    20-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skivakantie's vd jeugd en sportdienst.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens de Krokusvakantie 2012 organiseren de jeugd- en sportdienst van Brecht opnieuw een ski- en snowboardvakantie voor alle 10 tot 16 jarigen. Het gaat om jongeren die geboren zijn tussen 1995 en 2001.

    Dit jaar gaat de vakantie richting skigebied Passo Tonale in Italië. De vakantie zal plaatsvinden van zaterdag 18 februari tot zaterdag 25 februari. Tijdens deze week krijgen de deelnemers gedurende 6 volle dagen les van gediplomeerde ski- of snowboardmonitoren. De kostprijs bedraagt 605€ voor skiërs en/of snowboarders. Alle info, voorwaarden en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op http://www.brecht.be

    20-12-2011 om 00:58 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Child Alert

    Aangezien ons netwerk mee in Child Alert zit, deze boodschap.

    Is inmiddels opgelost. Moeder heeft een positief teken van leven gegeven.

    20-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brechtse kalender 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oude Brechtse beelden in de nieuwe KVG kalender van Brecht. Dit keer is de kalender opgefleurd met foto’s uit de oude doos, allemaal van de omgeving van het Kempens kanaal tussen Sint-Lenaarts en Sint-Job. Deze kalender kan nog besteld of aangekocht worden bij Marcel Van Dyck, Lessiusstraat 32b, Brecht, tel. 0479/669725 of via e-mail marcelvandyck@skynet.be. De prijs is 4 euro.

    bron Nieuwsblad.be via Neel Vermeiren.

    19-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit respect

    .

    18-12-2011 om 12:22 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    17-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatbomen worden vervangen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bomen in de G. Petitlaan zijn versleten, aangetast door ziekten. Afgestorven bomen werden al eerder verwijderd. In het kader van de renovatie van de wijk laat het gemeentebestuur de bomen in heel de straat in eigen beheer te verwijderen.

    Lees meer op http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=BLNVE_20111214_005&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

    17-12-2011 om 17:17 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    16-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xtc-labo opgedoekt in Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De federale gerechtelijke politie viel dinsdag binnen in een loods achter het bedrijvencentrum Coertjens in Klein Veerle in Brecht. De actie gebeurde zonder dat iemand in de buurt het opmerkte. In het magazijn troffen de speurders een labo aan voor de aanmaak van xtc.

    Het ganse artikel lees je op: http://www.gva.be/antwerpen/brecht/xtc-labo-opgedoekt-in-brecht.aspx

    16-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trieste cijfers over inbraken in de Voorkempen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De politie van de zone Voorkempen (Brecht, Malle, Schilde en Zoersel) moet helaas trieste cijfers voorleggen. "In november hadden we hier 67 inbraken (of minstens twee per dag, red.), een historische piek", zegt Dirk Van Hove, directeur operaties van de politiezone Voorkempen.

    "Ook in de eerste twee weken van december waren er in onze zone al meer inbraken dan normaal, 22 tot nu toe", zegt Van Hove. "Ter vergelijking: tijdens dezelfde periode vorig jaar waren het er 14, twee jaar geleden waren het er 17."

    "Opvallend is dat de jongste jaren het zwaartepunt van de inbraken in Schilde lag. Maar dit jaar ligt dat duidelijk in Brecht. Als je alle inbraken zou aanduiden op een kaart, dan krijg je een lint langs de E19 en de N153, de weg van Herentals over Oostmalle tot in Sint-Lenaarts. Dat zijn gemakkelijke vluchtwegen."

    "Tijdens de eindejaarsperiode, de donkere maanden, zijn er steevast meer inbraken", zegt Van Hove. "Dat is niet alleen zo in onze zone, maar in het hele Antwerpse arrondissement. Ik moet wel zeggen dat we dit jaar extra hard in de klappen delen."

    De politie patrouilleert geregeld s avonds en s nachts en houdt ook gerichte anti-inbraakacties, zegt politiewoordvoerster Caroline Roofthooft. "Maar we raden ook alle inwoners aan om alert te zijn en meteen verdachte personen of handelingen aan de politie te melden." Dat kan op het nummer 03.385.16.16.

    De inbrekers die momenteel in de verschillende gemeentes aan het werk zijn, gebruiken verschillende technieken. Soms zijn het gaatjesboorders, soms draaien ze de cilinder uit het slot en soms gooien ze zelfs gewoon een ruit in.

    Sylvia Mariën via GVA

    15-12-2011 om 10:51 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jos Matheeussen legt eed als schepen af.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Brecht heeft gemeenteraadslid Jos Matheeussen de eed afgelegd als nieuwe schepen. De 59-jarige metaalbewerker uit Brecht-centrum volgt partijgenoot en schepen Maria Vochten op. Zij was elf jaar schepen maar ik het bestuursakkoord stond dat Vochten haar schepenambt na vijf jaar zou doorgeven aan gemeenteraadslid Jos Matheeussen. De nieuwe schepen neemt ook voor een jaar de bevoegdheden van Maria Vochten over: sociale zaken, mindervaliden, senioren, gezin en ontwikkelingssamenwerking. Jos Matheeussen zit ongeveer 10 jaar in de Brechtse politiek. Vijf jaar geleden werd hij voorzitter in opvolging van Luc Aerts die toen burgemeester werd. Bij de eedaflegging dankte burgemeester Luc Aerts Maria Vochten voor haar inzet. Tegelijk hoopte hij dat Jos Matheeussen die positieve lijn zal doortrekken. Maria Vochten neemt nog geen afscheid van de Brechtse politiek. Ze zetelt het laatste jaar van de huidige bestuursperiode als gewoon gemeenteraadslid en vervangt Jos Matheeussen in de politieraad. Bron:(FSE) Het Laatste Nieuws

    14-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraken in handelszaken en school te St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Bij een bakker stelde men om 06:00u vast dat er werd ingebroken. De dader(s) drongen de bakkerij binnen door achteraan het gebouw een schuifraam te forceren. Ze hebben getracht de kassa te openen maar dit lukte niet. Uit een kast werd de niet verankerde kluis met daarin het startgeld voor de winkel gestolen. De feiten gebeurden ts 03:00 en 06:00u.
    Eveneens bij een droogkuis werd ingebroken. De dader(s) forceerden een raam langs waar ze de zaak binnendrongen. Uit de kassa werd het klein geld gestolen Er werd ook een gsm gestolen. De feiten gebeurden ts 12/12/11-16:15u en 13/12/11/12- 07:30u.
    In dezelfde nacht werd er ook in de basisschool De Brug ingebroken.

    13-12-2011 om 17:33 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windmolens langs de E19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De windturbines komen op het grondgebied van Wuustwezel, Brecht en Hoogstraten. De elf molens zijn goed voor de energievoorziening van 15.000 gezinnen. Van de elf turbines werden er zeven vergund aan Aspiravi en vier aan Electrabel-Suez. De minister verwacht dat de mogelijke hinder op het vlak van geluid, slagschaduw en veiligheid tot een aanvaardbaar minimum kan worden beperkt.

    'In Brecht zijn de werken voor het plaatsen van windmolens al bezig. Aspiravi plant drie windturbines langs de westelijke zijde aan de Mieksebaan tussen de Bethovenstraat en de Kapelstraat. De vergunningen hiervoor werden al eerder toegekend door de Antwerpse deputatie. Eén molen komt op het grondgebied van Sint-Lenaarts. De windturbines vormen een lijn langsheen de E19', zegt burgemeester Luc Aerts.

    Bezwaren: Er is rekening gehouden met de bezwaren van de buurtbewoners. Zo meldt de milieuvergunning dat, wanneer er meer dan een half uur slagschaduw is, een detector de molen uitschakelt. De elektriciteitsverbindingen met het net moeten ondergronds gebeuren. (vw) Nieuwsblad.be

    13-12-2011 om 11:20 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezinning en stof tot nadenken

    Hou het veilig op de baan met eindejaar. Pas uw alcoholverbruik aan.

    Bekijk de clip en denk na VOOR het feesten.

    http://www.youtube.com/watch_popup?v=Z2mf8DtWWd8

    12-12-2011 om 20:34 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    11-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Investering versus besparen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het gemeentebestuur van Brecht heeft op negen gemeentegebouwen 1.549 zonnepanelen laten plaatsen door de firma Eco Technics uit Brecht. De gemeente kan op die manier 29.592 euro besparen.


    Het ganse artikel via: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=UM3JEV3E

    11-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraken in Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vermoedelijk in de loop van donderdag werd in Brecht op minstens drie plaatsen ingebroken. De politie deed vaststellingen in de Leopoldstraat en op twee locaties aan de Kanaallaan. De buit bestaat uit geld en juwelen. Gisteren vrijdag werden de netwerken van BIN opgestart voor een inbraak in Cambeenboslaan, Leemstraat en Terheidelaan. ( 2 pogingen en 1 inbraak )

    10-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ode aan december en de vrouwen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken.

    December, feestmaand! Voor de meeste kinderen een feestmaand vanwege de cadeautjes die ze van Sinterklaas kregen en nu is het uitkijken wat ze van de Kerstman en nieuwjaar van ouders, meter, peter, oma en opa zoal krijgen.

    Volgens de vele bladen is december behalve feestmaand ook nog familiemaand.

    De kerstdagen en Oud en Nieuw worden vaak in familieverband gevierd.

    Voor de huisvrouwen onder ons is het niet alleen maar feest, maar betekent december ook stress.

    Er moeten immers vrachtwagens boodschappen worden gehaald, slaapplaatsen worden geregeld, het huis moet worden versierd, culinaire hoogstandjes moeten worden uitgehaald en de gastvrouw moet er ook nog stralend en goed verzorgd uitzien.

    Bedankt Jasmijntje voor deze heldere boodschap in ons gastenboek.

    08-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws over de St Jobse serviceflats

    OCMW-voorzitter Ludo Kerstens is een tevreden man. "We gaven de opdracht aan Serviceflat Invest om aan de Zandstraat 4 in Sint-Job een serviceflatgebouw op te richten met 36 appartementen: 10 op de gelijkvloerse verdieping, 13 op de eerste en nog eens 13 op de tweede verdieping. Het gaat om 24 flats met één slaapkamer en 12 met een tweede, bijkomende kamer. De flats, die niet konden worden gekocht, zijn zo goed als allemaal verhuurd aan mensen uit Sint-Job en Brecht-Zuid."

    Via een centrale inkomhal betreden de toekomstige bewoners het gebouw, dat volledig is uitgerust met een domotica-systeem, wat de veiligheid ten goede komt. "Als er zich iemand in de kamer bevindt en zich vier uur aan een stuk niet beweegt, gaat er automatisch een alarm af. Want dat betekent dat er iets niets pluis is", legt Kerstens uit.

    Vlak bij de centrale hal bevindt zich op de benedenverdieping een grote ontmoetingsruimte. Daarin staat een tapkast en komen er nog tafels en stoelen en een televisiescherm met zithoek bij, zodat er bijeenkomsten of feestjes kunnen worden georganiseerd. "Het is de bedoeling dat de bewoners, en eventueel ook andere senioren, hier 's middags een warme maaltijd kunnen nemen. De leider van dienstencentrum De Lindeboom zal op dat vlak een oogje in 't zeil houden. Hij heeft hier in residentie 't Zand een kantoortje ter beschikking en zal er enkele uren per dag doorbrengen", weet de OCMW-voorzitter.

    Er is beneden een speciale ruimte met wasmachines, zodat de bewoners er zelf hun was kunnen doen. Elke flat, die minimaal 60 vierkante meter groot is, heeft een balkon of terras zodat de mensen ook via deze weg een frisse neus kunnen halen en van het zonnetje kunnen genieten.

    "De eerstvolgende dagen en weken gaan we een verharding aanbrengen aan de inkom van het gebouw. In de lente van 2012 wordt de tuin aangelegd, evenals twee parkings: een voor bewoners en een voor bezoekers", vertelt de OCMW-voorzitter.

    Bron: JAN VORSSELMANS via GVA

    06-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoutebollentocht deel 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kleine Aa: 'Als je deze ongerepte natuur verlaat, draaien de twee grootste afstanden terug naar de rustpost. Eerst ga je nog even terug op het domein om doorheen de unieke natuur langs de Kleine Aa te stappen. Kies je voor de 14 of 18 km dan stap je over rustige wegen en paden, die je nog een mooie kijk geven over de winterse rust van het militair domein. En zo kom je bij de laatste rust. Vooraleer de 22 en 26 km wandelaars op deze post aankomen, hebben ook zij nog slingerend over en rond het militair domein genoten van de winterse pracht.'

    Boomkwekerij: 'Eens uitgerust gaan alle afstanden via rustige wegen naar boomkwekerij Solitair. Hier wandel je tussen de unieke planten die je doet wegdromen. Je waant je hier voor even in een Engelse, Italiaanse, Franse, Japanse of….tuin. Na even dagdromen, ga je de snelweg terug onderdoor. Om zo snel weer in de startzaal te komen. Hier zullen de lekkere smoutebollen zeker weer smaken na een deugddoende winterse wandeling.4

    Geen honden in het Marum: 'Het natuurdomein Marum is verboden terrein voor honden, ook niet kort gelijnd. Voor de wandelaars met honden wordt een omleiding voorzien langs zandwegen en krijgen zeker ook een mooi zicht over het domein', zeggen de organisatoren.

    Met dank aan Neel Vermeiren via Nieuwsblad.be

    05-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoutebollentocht deel 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Landbouwgebied: 'Even voorbij de werken en net voor je de brug over de snelweg stapt, verlaten de 4 km wandelaars de rest om een tocht te maken door het uitgestrekte landbouwgebied van Brecht en dit over volledig verharde wegen. Eens de snelweg over draaien ook de andere afstanden de Brechtse landerijen in, het is hier dat de 7 km stappers hun eigen weg kiezen om via het militair domein op de rust uit te komen. Kies je voor een grotere afstand dan kom je via slingerende akkerpaden in een privé bos uit. Dit is een mooi stuk natuur, deze is zuiver gemaakt waardoor de inlandse bomen weer voluit tot hun recht komen. Als je dit bos verlaat kom je al snel aan de rustpost.'

    Het Marum: 'Na de koffie stappen de 10 km wandelaars langs zandwegen met een mooi zicht op het militair domein terug naar het einde. Zij die voor een langere afstand kiezen gaan naar het Marum. Dit is het meest noordelijke gedeelte van het Groot Schietveld en is evenals de rest van het terrein, militair domein sinds ongeveer 1890. Het domein heeft een grote natuurwaarde omdat het meer dan 100 jaar niet toegangkijk was. Dit is nu sinds eind vorig jaar beperkt opengesteld voor wandelaars. Het terrein valt sinds enige jaren buiten de veiligheidszone van het militair oefenterrein. Het Marum geeft een beeld van het beekdallandschap uit het einde van de 19de eeuw. De overgang van de arme heide naar het rijkere beekdalsysteem is op verschillende plaatsen nog intact. Hoewel er vele beemden langs de “Kleine Aa of Weerijs” sinds de Tweede Oorlog verbost zijn. Het Grote Schietveld is het belangrijkste gebied in Vlaanderen voor adders en tal van typische (maar intussen zeldzaam geworden) soorten van heide, die het hier nog relatief goed doen.'

    Morgen deel 3. Bron: idem gisteren.

    04-12-2011 om 19:55 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoutebollentocht met de Sint-Michielstrappers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Sint-Michielstrappers nodigen uit op hun winterse smoutebollentocht op zondag 11 december. Tijdens het traject komt u langs:

    Het militair domein en het kortelings geopende domein Marum', zeggen de Sint-Michielstrappers. Ze vertellen hoe de tocht verloopt.

    Ring rond Brecht

    'Eens de zaal verlaten merk je al snel aan je linkerzijde de werkzaamheden voor de aanleg van de ring rond Brecht. Voor deze werken startte, was er eerst een archeologisch onderzoek en deze mensen deden enkele opmerkelijke vondsten die wijzen op een rijke voorgeschiedenis van Brecht. Zo zijn de archeologen op vier grafcirkels gestoten, één cirkel is helemaal blootgelegd, van de andere drie zijn meerdere stukken teruggevonden. Een grafcirkel is een cirkelvormige greppel met in het midden een heuvel. In de periode tussen 2000 en 12 voor Christus werden deze cirkels gebruikt om de assen van belangrijke mannen te bewaren. Verder vond men hier ook nog resten van een graanschuur en een palenkrans.'

    Morgen deel 2

    Bron: Nieuwsblad.be door Neel Vermeiren.

     

    03-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal in de Eendrachtslaan.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Donderdagochtend werd een inbraak gemeld in een woning aan de Eendrachtslaan. Voor zover bekend bestaat de buit die de dieven konden maken uit laptops en gsm's. (mph) Nieuwsblad.be

    02-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge chauffeur rijdt zich te pletter tegen autobus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het ongeval gebeurde rond 13.30u. Een 23-jarige chauffeur uit Kalmthout verloor de controle over zijn stuur toen hij van Brecht naar Westmalle reed via de Brechtsesteenweg.

    Iets voorbij de Paaltjesdreef ramde hij  een autobus. Stukken auto en bezittingen van de chauffeur lagen tientallen meters verder in het veld. Ook de autobus werd zwaar geraakt. De brandweer van Malle bevrijdde de chauffeur uit het wrak en de MUG diende de eerste zorgen toe. De chauffeur werd in kritieke toestand naar het UZ gebracht, waar hij in de vooravond overleed. De precieze oorzaak van het ongeval moet nog uitgemaakt worden door de verkeersdeskundige van het parket. Behalve de buschauffeur waren er geen getuigen. Maar alles wijst erop dat de combinatie van een hoge snelheid en een nat wegdek de jonge chauffeur fataal geworden is.

    De Brechtsesteenweg staat bekend als een brokkenbaan, waar veel sneller gereden wordt dan de toegelaten 70 kilometer per uur. Het vorige zware ongeval gebeurde er minder dan een maand geleden. Op zondagochtend 6 november reed een 49-jarige chauffeur uit Malle tegen een paal en een boom, maar hij overleefde de klap.

    Bron en beeld: Boris Rousseeuw via GVA

    01-12-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!